En dag i Jönköping

Hellu jag och mamma drog till jkpg idag delvis för teorin och sen så blev det lite shopping på A6 :).

Mamma köpte min julklapp en rosa stickad tröja från JC skit snygg verkligen. Sen så hittade jag lite saker på HM men jag kan inte visa de nu för sitter vid mammas dator så visar upp de antingen senare ikväll eller imorgon.

Sen så har jag inte gjort så mycket idag faktiskt, är rättså trött nu så blir nog att lägga sig tidigt idag.


Det va så kul jag körde på vägen hem, så kom swager jager eller hur det stavas haha, i alla fall den låten kom på radion så höjde jag och mamma blev skit rädd så hon hoppade till hahaha. Så sänkte hon :( haha!

Och jag fattar inte detta tjocka eller kraftigt byggda som kanske vissa kallar de, varför äter de på donken? Asså ta inte detta fel nu, men om jag skulle varit så så skulle jag försöka att gå ner i vikt. Och jag vet att de är svårt att stå emot det är ju som att sluta röka. Men asså om det är kris så måste man ju försöka, man kankse kan käka där en gång i veckan utan sju gånger i veckan?! Eller har jag fel?


Jag stör mig på det lika mycket som man röker när man går med ett barn, eller gå och röker när man kör en barnvagn. Asså man gör inte så helt seriöst.




Jag - grisen (wille) - momo - momos kompis



Sleep tight, wake up right!

Nu så ska jag ta och sova, go'natt på er :)








Jessie J är så grym asså

Jag bara älskar denna låten, jag tror alla känner igen sig i denna faktiskt.

Payback is a bitch ;) hahah

Love it :)





Ny design tryck F5

Idag så har jag haft så j*vla ont i huvudet så de finns inte, wille har varit här med jag fick en fin uppväckning utav honom. Han slog mig haha, sen så har jag haft glasögonen på mig idag och wille kände knappt igen mig när han såg mig i de haha. Men han blev van ;)


Just nu så kollar jag på desperate housewives jag kan inte göra mer än bara älska de programmet asså :D


Och nu blev det reklam, haha!


Det är sjukt jag har bara en jluklapp kvar, jag är aldrig ute så här tidigt som jag har varit i år asså :p haha, det känns gött endå. Men den jag har kvar är den svåraste ;s så jag får fundera lite till det är ju inte julafton imon precis :)


Jag hör av mig senare ikväll/inatt :) Puss på er så länge.

Outfit + Grattis pappa :D

Kofta - Ingen aning    Linne - JC    Shorts - Bik Bok     Strumpbyxor - Lindex

Mina bröder och pappa på Öland i sommras hahah älskar denna bilden ;)

Grattis på 52 årsdagen pappa nu är du verkligen en gubbe haha, du är världens bästa pappa även om jag inte fattar det ibland. Du ställer upp för mig och mina syskon vad det än gäller, du är bäst. Jag älskar dig pappa ♥





Jag och pappa i sommras när mormor fyllde år :)




Jag har inget liv

Jag sitter här i soffan och känner mig jätte tjock! Jag har käkat jätte mycket glass och chips, nu känns det som jag är gravid haha! Sitter och lyssnar på NRJ med så de är la soft endå. Funderar på gå och duscha sen ta BUS så jag blir frächare nu är jag helt blek och det gillar inte jag! Usch, haha!

Det blåser som fan ute med asså, jag höll på att blåsa bort innan asså bokstavligt! Jag satt ute och rökte så kom värsta vinden så höll jag på att trilla ner från trappan, hahaha xD Sen så hade askkoppslocket flygit bort också, haha det låg vid trappkällaren xD De tycke jag va kul hahah.

Nä nu ska jag duscha :) Ha de gött.




Så här brukar mina bilder sluta haha, alltså jag orkar inte vara seriös längre ;) haha




Första advent

Så här ser min advent ljusstake ut som jag har gjort :)


Mamma och pappa ger oss alltid presenter på alla advent och idag så fick jag Maria Montisami's (eller hur de stavas)bok. Jag har aldrig läst någon bok frivilligt men denna kommer jag att läsa :D




New in

Jag hittade dessa söta och gosiga sockar på Lindex idag super gosiga är de asså :D, sen så köpte jag även ett par strumpbyxor som är beiga med mönster på.




En månad kvar

Okej nu är det ju inte de för klockan är över tolv men ni fattar, det är en månad kvar till julafton!!! Harregud vad tiden går fort asså! Idag så har jag även gjort min adventljustake ni får se den på söndag när jag tänder det första ljuset ;)

Sen så har jag även köpt pappas julklapp sen så har jag slått in de julklapparna som jag har köpt. Jag har en eller två kvar det beror på, haha! Så det blev inte så mycket teori plugg idag, så jag får ta igen de imorgon istället :)








Who is laughing now?

Sorry asså men jag kommer vara ganska off denna + nästa vecka för jag kommer att plugga sten hårt på körkortet.

Men idag så har jag pluggat som bara den, sen så tog jag en paus och målade om min spegel. Det är en helkroppsspegel i trä sen tog jag bort den för ett eller två år sen. Sen ville jag ha tillbaka den men inte i trä färg så jag målade om den i vit, men jag gjorde inte den täckande vit jag gjorde så slarvigt snyggt ;) haha! Jag visar upp den imorgon eller något :)

Jag ska snart kolla på Cars 2 jag älskar tecknade/animerade filmer haha, de är så gulliga och söta :).
Du

Bara för att

Jag har oftat undrat vad 118 100 svarar om man skriver något om sig själv. Så jag testade nu, jag skrev "Vem är Emma Carlsson", vet ni vad de svarade? xD "Vi tror att Emma Carlsson är en snäll och söt liten tös med glimten i ögat. Hon gillar att leka, busa och ha kul i alla väder" Asså hur ska man tolka det sista? hahahon gillar att leka,busa och ha kul i alla väder. Hahahah! Jag tog det på ganska roligt sätt, den så kallade "vuxen humorn" även känd för emma humor allstå snuskig humor ;) hahahha!
Allt från mig bye :)

På ca tre år hände detta

Jag tänke snacka lite om vikt nu faktiskt.
När jag skulle börja 1an vad är man då 16? Aja skit samma när jag skulle börja 1an så vägde jag 48 kg då tränade jag varje dag mer eller mindre. Jag höll på med innebandy och så drillade jag. Jag märkte inte att jag var så smal som jag var då.



Ni ser ju bara låren liksom, och det är tajta jeans jag har på mig men sitter de tajt? Nej, de gör de inte. Jag var så blind det enda jag såg framför mig var träning träning träning.

Sen så la jag allt på hyllan på grund utav en skada som jag tidigare har berättat här i bloggen. Så jag började att festa och röka. I slutet av ettan början på sommarlovet så vägde jag mig så hade jag gått upp 7 kg alltså jag vägde 55 kg. Och då mina vänner så fick jag PANIK! Så jag började att banta rent ut sagt, jag slutade att käka mat helt enkelt. Mitt humör var jätte dåligt jag mådde skit, på grund utav vikten + att jag knappt fick i mig någon mat. Jag gick ner till 49 kg på sommaren. Så då var jag stolt över mig själv, men började jag att käka igen? Nej, jag gjorde inte de. Jag var skakig i skolan, jag kunde inte koncentrerar mig. Mitt liv var fuckt up!

I 3an, så fick jag upp ögonen för träningen igen, och jag började att äta. Men sen så blev jag helt beroende utav cola. Så jag slutade att träna ännu en gång, och levde mitt liv på soffan och gick ut och gick någon gång då och då.


Nu så tränar jag inte heller, jag är fortfarande beroende utav cola men det är faktiskt bra på ett sätt. För jag äter inte så mycket mat (okej det är inte bra) men colan gör så att jag har kvar min vikt. På något sätt jag vet inte hur men det gör den, idag så väger jag fortfarande 49 kg och jag får fortfarande rysningar när jag tänker på siffran 55. Det är något skumt som jag har fått in i mitt huvud. Men egentligen så är det bara en siffra. Man ska inte väga sig egentligen för om man är tyrgg och känner sig snygg och man väger sig och man får upp en siffra som inte var väntad så blir det atumatiskt att man ändrar på sig, man blir deppig massa sånt.

Och det värsta jag vet är när någon tjatar på mig att jag ska äta, visst asså jag förstår er men det är la ändå min kropp? Jag äter när jag vill och hur mycket jag vill det är upp till MIG!


Om din kompis är smal visst säg det till henne/honom men tvingar inte personen till något. De är i en fas där de måste upp tänka saker och ting själva innan det så är det inte lönt asså. Mina kompisar sa till mig "Emma sluta träna så mycket", "Emma du är så smal", "Emma ät lite". Det hjälpte inte jag sket fullständigt fan i vad de sa. Men efter några år så kom jag på det själv, och jag kom på det i tid som tur var.


Allt tar sin tid bara vänta så kommer det att ske, bara finns där för din kompis för hon/han behöver dig även om personen inte visar det. Det är en sjukdom som det är svårt att komma upp ur det tar flera år.









Min kväll är räddad

Nu har jag chips och cola, nu är min kväll räddad men jag har sån jävla huvudvärk nu. Jag fick det från igensans :( Inte kul asså. Aja nu ska jag kolla på tv och vara helt off mot allt och alla.
Puss på er :)

Hoppas

Nu så har jag pluggat klart tycker jag, okej jag har faktiskt inte pluggat hela tiden (a) hehe. Men jag gjorde provet på datorn och då fick jag 61 och det är bra, så vi får se hur det går på det riktiga provet. Hoppas det går bra så jag kan bräna upp den där jävla boken och slänga den :D haha!
Asså jag har inget att säga egentligen haha, jag är bara så uttråkad. Jag vill göra något men vet inte vad. Aja jag får la spela harpan 1000 ggr som jag brukar göra om dagarna haha.

Dags för plugg

Nu så har jag vaknat, käkat, snackat med Marie så nu blir det att plugga teori så länge som jag orkar. Jag har typ aldrig öppnat boken haha, förra provet jag gjorde så fick jag 42 och då hade jag bara gjort proven på datorn så det är ju ganska bra ;) haha!
Men jag hittar ju inte den jävla lappen som jag fick på sånt som jag behöver plugga på!!! Jag skulle behöva den nu asså! Men men det får la gå utan då :)
Vi hörs sen :)

Sleep tight, wake up right!


?

Jag sitter fortfarande här i soffan och är så otroligt sugen på chips!!! Och alla affärer är stängda nu :( Fyfan inte bra alls asså. Det ända jag hittade hemma var skumtomtar och det är ju inte samma sak :( Buhu!
Imorgon så väntas det en hela dag med teori eller ahh kanske inte en hel dag men så länge som jag pallar i alla fall :)
Jag tänkte sammanfatta denna helgen, det var inte den bästa inte den sämsta men den nästsämsta helgen på länge. Helt ärligt faktiskt.
Jaja orkar inte skriva mer, hej då!

20 novemer

Jag vettefan vad det är med mig asså, jag vaknade halv två idag med ;o det är fan inte bra även om jag ställde alarmet på 11:30 så är jag så dum så jag stängde av de och tänkte jag ska bara blunda lite! Åhhhh ;@! Aja jag sitter här i min soffa och kollar på Plain Jane 2 jag älskar det programet Louise är så grym på det hon gör.
Jag har precis käkat lite tacos också och nu är jag hur mätt som helst. Blää jag gillar inte att vara mätt haha, asså äckligt mätt!
Boring :D

23:57

Istället för att plugga teori idag så har jag städat haha, mycket bättre men imon så måste jag fan plugga asså men det är sååååå jävla tråkigt!!! Blä på det asså!
Jag vettefan vad det är med mig asså, jag har ätit så jävla lite de senaste dagarna så det är sjukt. Jag har bara käkat 2 rostmackor till frukost och sen kanske kvällsmat. Jag blir knappt hungrig lägre, så idag så bad jag mamma och pappa köpa en pizza till mig (barnpizza) jag orkade inte ens den ;s. Fyfan det är inte kul asså. Sen efter jag hade käkat klart halvapizzan så kände jag mig så jävla fet ;s Asså min kropp och hjärna sammarbetar inte asså ;s

Jag kom på en jävligt rolig fobi jag har egentligen hahah, det är hår! haha! Asså könshår och hår som man har på huvudet xD asså när jag drar fingrarna genom mitt hår så kommer några hårstrån och jag blir jätte äcklad xD haha! Så sjukt äre hahahah!

19 november

Hellu på er! Jag vaknade för en timme sen typ. Jag har jätte ont i min rygg idag och jag vet inte varför jag började att få de igår kväll men så äre när man slarvar med tabletterna och träningen. Så idag tänker jag bara vara hemma jag har ingen lust till någonting faktikst, det är så tråkigt här finns inget att göra i Gislaved.
Och om man ska ut och festa här i Gislaved så finns det bara två ställen typ som är knappt ok. Higgins och gisleparken och där är det samma folk hela tiden så hur kul är det liksom? Man vill ju inte träffa samma gamla vanliga folk när man är ute!
Nää, usch på Gislaved! Nu så ska jag ligga och tråka i min säng och vara allmänt tråkig som alla andra här så jag ska försöka smälta in.

Allvarligt?

Jag fick ett intressant samtal nyss;
- Hej Emma detta är ***** från arbetsförmedlingen
- Jaha hejhej
- Jaa, willys ska ha pippi och en clown hos de imorgon...
- Aha??
- Ja, och jag undrar om du vill sälla upp? För då får du ju kontakter med affärer osv....
- Skojar du nu? Jag vill inte tas på skämt, och jag vill inte vara sån figur när jag ska jobba.
- Men du har ju gått barn och fritids programmet?
- Vad har det med de att göra? Vi sprang ju inte runt och töntade oss hela tiden eller som andra säger att vi bara sitter och klipper och klistrar!!
- Nehe,
- Nää, bara för att man går/har gått den linjen så betyder inte det att man springer runt och flummar hela tiden, och jag vill verkligen inte larva runt mig här i Gislaved där jag vet vem alla är typ. Det spelar ingen roll hur mycket pengar jag får för det.
- Men de är ju en kul grej.
- Nej. Jag tackar nej hej då!
Asså allvarligt?!?!?!?!?!?!?!?!

You light up my world like nobody else ♥

Mamma väckte mig klockan 8 idag shit asså det var pain in the ass! Jag fattar inte hur jag kunde gå upp vid 7 när jag gick i skolan asså haha, men det är ju sant jag kom ju inte i tid alla dagar ;) För länge framför speglen kanske ;D mmh haha!
Så jag gick till arbetsförmedlingen och så var det bara en handläggare där de brukar vara två. Så då gick det ju extra segt! Sen var det en tjej där asså förlåt men jag kunde inte sluta kolla på hennes skor! Och nej inte för att de var snygga tvärtom! Asså denna tjejen var i 20 års åldern inte äldre och hon hade riktiga kärring skor på sig asså, och jag kunde inte sluta titta på de och det störde mig ännu mera. Jag skulle ha tagit kort så ni skullle få se så vi skulle kunna förstå mig just nu asså.
Sen drog jag och mamma till syrran för att käka och så busade jag med willepille :)
Nu funderar jag på att sova pallar inte ha ögonen öppna längre känns det som :(
Just nu :) Happy happy happy och trött hehe!
Kärlek till er // E

Sleep tight, wake up right!


01:09

Hellu era nattugglor som inte har något att göra eller som inte kan sova som jag hehe :), jag kollade runt på youtube nyss på sminkvideos och då var det en jätte ung tjej som sminkade sig asså shit. Hon var säkert 10-12 kanske jag har ingen aning. Och börjar sminkar sig redan då, om jag gemför med mig så började jag använda smink vid 16-17 års ålder fan haha! Okej det kan ju också bero på att jag inte var så intresserad utav de då heller men i alla fall. 10-12  är lite för tidigt faktikst man har redan fin hy då ju.
Men i alla fall, haha Marie kom hit innan för en sista ciggis innan hon skulle dra hem till smålandsstenar. Efter det så överaskade jag Christian haha det var fan kul. Tänk er själva ligger och sover sen ba Tja! Vakna nu du kan inte sova nu ;o haha! Men de var ju kul sorry nää ni får inga detaljer de håller jag för mig själv ;).
Jag ska ju till arbetsförmedligen imorgon kl 10;00 så jag kanske ska ta och sova snart så jag kommer upp i tid, yeye det fixar sig nog jätte bra :).
Ska försöka få ut syrran med så vi kan ta nya bilder :) Blir nog inga problem :)
Kärlek till er // E

Så sant

Vi tjejer...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover, sant haha!

Såg detta på facebook nyss, så sant asså :p





Kärlek till er // E

Gottigt

HAHAHAH! Fan vad tjock jag ser ut på bilden xD hahah! Då är de la passande till den övre blden ;D haha! Jag och mamma var på expert, presentverkstans nya affär och Willys alla de hade ju premiär igår eller ahh det var ju bara Willys som hade premiär i Gislaved igår men de andra hade flyttat och blablabla. Så där var jag och mamma idag :) Så vi köpte godis,cola och kanelbullar :D Mumsigt.

Outfit

Halsduk - Lindex Pippi tröja - Made by mamma Leggings - Nelly




Ego?

Det tycker inte jag :D Varför ska man ha en snygg bild på en kille eller tjej? När man kan ha sig själv ;))

Nattinlägg

Sitter och kollar på Criss angel mindfreak, asså han är helt galen. Men ändå så hur grym så helst, nu så ska ha bli träffad utav blixten med 3 miljoner volt med hjälp utav en aparat haha sick! Men det är kul att kolla på.
Innan nyss typ så var jag och tog en cigg eller ahh tre med Marie och snackade lite (mycket) skit ;), alltid lika roligt asså. Vi snackar ungefär 3-4 ggr om dagen och vi ses minst en gång om dagen haha, det är lite kul faktiskt.
Kärlek till er // E

Julklappar för de mindre

Det brukar vara ganska svårt att veta vad de mindre verkligen vill ha för de vill ju ha allt. Så när jag köpte julklappar till William min syrras son, så tänkte jag bara vad han gillar. Han älskar barbapapa och gitarrer. Så då köpte jag en barabapapa och en barngitarr till honom. Jag tyckte inte att det var så svårt faktiskt men jag har kört fast vad jag ska ge syrran och pappa.
Bilderna är ifrån Google.
Kärlek till er // E

-

Johanna
Vart kan man köpa silicea? Hur mycket kostar det?:)

Svar: Jag köpte silicea på Hälso kraft i Gislaved, jag köpte kapslar som räcker i ca en månad då kostar de 159 kronor.
Sen finns det en större föpakning med fler kapslar då som kostar runt 300 har jag för mig.  :)





Tips

Silicea är tillskott för hår,hud och naglar. Jag har tagit en sån kapsell eller vad det heter i ungefär en månad. Jag började med Silicea på grund utav jag fäller så mycket hår när jag duschar, borstar det asså bara när jag ens rörde vid håret. Och jag har verkligen märkt skillnad redan. Jag fäller forfarande hår men nu är det bara några hårstrån, innan var det verkligen jätte mycket. Så det kan vi prova om ni har samma problem som jag hade. Och var inte oroliga för storleken på kapsllen för jag kan inte ens svälja en hel alvedon men denna kan jag svälja, och om ni inte kan det, så är det bara att lägga "pulvret" på tungan och sen svälja med vatten då haha.

Hur du får mindre slitet hår - Det kan du fixa genom att sova med en fläta eller, ha en klämma när du sover alltså då får du ha klämman högt upp så det inte gör ont när du sover.
Sen när du har duschat så ska du helst inte föna håret, utav låta det självtorka. Men det är ju inte alltid man hinner det så då måste man ju föna håret, hehe.
Sen när du plattar eller lockar håret så ska du ha ett värmeskydd, jag har ett från Got 2 be det tycker jag är jätte bra, men jag gillar inte doften lika mycket. Så det är la sådär.
Det var allt för mig just nu,
Kärlek till er // E

Svarar på en fråga

Det där var jätte fint skrivet verkligen, hoppas att allt blir bra :) 

Jag har en fråga till dig, hehe, jag har läst i dina äldre inlägg att du röker. Röker du fortfarande? Och hur gammal var du när du började? 
Vad säger den lyckliga killen om att du röker? ;) 

Kramar från Sofia


Svar; Hehe tack så mycket menade var enda ord :) Ja, jag röker fortfarande. Första gångnen jag prövade så gick jag i 7,an. Men då testade jag bara. Sen när jag börade i ettan så började jag att röka "på riktigt" haha. Och det är en sjuk anledning till varför jag började att röka men så här tänkte jag då. Jag skadade min rygg i en innebandy match så jag var helt förkrossad då tänkte min illa osmart hjärna varför inte börja röka och festa då? Din "framtid" inom innebandy är endå så över. Och jag lyssnade ju på min hjärna så klart.

Haha, vad den lyckliga killen tycker om det? Jaa du, haha vad ska han göra seriöst? ;) Nä, men han röker själv så det är lungt ;)




En bild på flygplatsen innan vi drar till Turkiet alltså maj detta året. Saknar Turkiet


Kärlek till er // E




Från hjärtat som blir till ord

Det där med kärek, bara ordet liksom kär-lek, hur kan det vara fint asså två ord som är helt olika. Det har jag funderat på ett tag asså.

Men visst det är ju helt unerbart bara jag tänker på en person som jag är kär i då så klart så ler jag bara och allt dåligt blir bra. Man förlåter och glömmer.

 
Vi har gått igenom så mycket som vänner i snart fyra år, men nu har det utvecklats typ eller så ahh ni fattar. 

Men även om någon utav oss gör fel så skiter vi i det vi lär oss utav de och förlåter. 
Du betyder hur mycket som helst för mig, inte ens ord kan beskriva det. Så mycket är det. Du gör mig glad och på bra humör hela tiden, du får mig att skratta och må bra. Du får mig känna mig accepterad och gillade för den jag är, jag behöver inte göra mig till för det. (Och det skulle jag aldrig göra heller haha.)


Detta kanske låter konstigt men jag har aldrig varit kär innan, den tiden vi har nu är helt underbar fast jag vill ta det till nästa steg det är bara upp till dig. Jag vet att du vill men jag vet inte när. Det tycker jag är ganska jobbigt faktiskt, men har jag väntat i ungefär 4 år så kan jag vänta lite till.


Det är du som får mig att le, det är du som får mig att må bra, det är du som jag har hur roligt som helst med. Jag älskar verkligen att umgås med dig, jag släpper allt och är med just dig ingen annan.  




Kärlek till er // E



You're my heven

Hellu på er, nu äre verkligen katastrof! Vaknade fan halv 4 idag ;o om jag är vaken vid 6 idag med så kommer jag att dygna asså, för att vända dygnet. Jag behöver verkligen ett jobb!!!
Idag så har jag bara softat och tagit de lugnt, man har ju inget att göra heller, inga pengar=kan inte shoppa, inga pengar= kan inte göra något kul = ett tråkigt liv!!!
Nää, nu ska jag sluta att klaga fan och njuta utav livet haha,
Och jag vet att min blogg är helt tråkig och den har varit de ett tag men jag ska försöka att liva upp den nu faktiskt :)
Kärlek till er //  E

Godis för öronen

Mitt motto "Va hellre oseriös på bilder än seriös, då ser folk att du kan bjuda på dig själv, och släppa loss"

00:06

Hellu sorry att jag va helt nere igår men alla har såna dagar så men jaja, nu är allt över som tur är.
Jag somnade runt 6 tiden imorse och vaknade vid 15:00 idag. Så min dag har varit helt förstörd så jag har bara softat hemma ooch lite sånt.
Nu sitter jag i min säng och dunkar musik och har inget att göra, funderar på att städa rummet lite faktiskt.
Du ♥
Kärlek till er //  E

Nu blire att säga go natt

Jag har suttit uppe hela natten och haft ångest, skuldkänslor och ont i magen, samt spelat hög musik i lurarna och bara tänkt dåliga och lite bra saker. Detta är fan inte bra asså, dels för jag har vänt dygnet helt och att jag tänker på detta hela tiden. Men det är la rätt åt mig? Jag vet att jag överreagerade, jag fattar om du är sur. Det skulle jag med ha varit. Förlåt ♥

Även om det blir fel ibland så vet jag att vi kan, vi håller ihop och vi faller isär.
Och varje dag så gör du mig glad, vi sårar varnadra och vi gör misstag.
Jag ser i din blick allt som du inte vet men vi håller ihop när vi faller isär.
Vart vi än går så är det ändå vi två för vi håller ihop när vi faller isär.
Jag älskar dig Pepsi ♥ ♥
Även om det blir fel ibland så vet jag att vi kan,
vi håller ihop och vi faller isär som kärleken är.
Och varje dag så gör du mig glad, vi sårar varnadra och vi gör misstag.
Jag ser i din blick allt som du inte vet men vi håller ihop när vi faller isär.
Vart vi än går så är det ändå vi två för vi håller ihop när vi faller isär som kärlek är.
Kärlek till er // E

-

Jag såg en bild på mig själv idag,
när jag var ett galtt litet barn.
Fast på den bilden där det lilla barnet ler, så finns det något ingen annan ser.
Så mycket skit utan ett förlåt
Så många drömar som inget blev, så många önskningar jag skrev.
Jag kan minnas hur allting var, inuti där orden skav.
Och jag kan se i dina ögon det ingen vet en tapperhet.
Nu är jag här och jag tror på dig.
Du ditt lilla barn som för illa nu, du har en vän och det är du.
En trogen lyssnare som förstår som tar din strid om några år.
Vad du än gör håll dig kvar för jag kan lova dig bättre dagar.
Ha tålamod i din lilla kropp för det finns hopp, det finns alltid hopp.
Jag såg en bild på mig själv idag, när jag var ett galtt litet barn.
Fast på den bilden där det lilla barnet ler, så finns det något ingen annan ser.
Så mycket skit utan ett förlåt.
Så många drömar som inget blev, så många önskningar jag skrev.
Jag kan minnas hur allting var, inuti där orden skav.
Och jag kan se i dina ögon det ingen vet en tapperhet.
Nu är jag här och jag tror på dig.
Du ditt lilla barn som för illa nu, du har en vän och det är du.
En trogen lyssnare som förstår som tar din strid om några år.
Vad du än gör håll dig kvar för jag kan lova dig bättre dagar.
Ha tålamod i din lilla kropp för det finns hopp, det finns alltid hopp.
Kärlek till er // E

Fuck denna helgen

Denna helgen kan ta och dra åt helvete faktiskt, den har sugit så hårt så det finns inte asså. Ingenting har varit bra typ, bara när Marie var här så var det kul. Men inget annat.
Helt seriöst jag kommer inte palla vänta så mycket längre, du kommer se det flyga förbi dina ögon. Jag orkar inte mer nu asså, jävla mindfucker.
Jag hör av mig när jag känner för det.
Ha det så bra så länge.

Bara så att ni vet

Asså jag måste bara få ut en massa skit från huvudet. Mamma och jag snackade innan om studenten, så kom jag och tänka på hur många man inte snackar med nu längre. Visst man ser ju bara vilka "bra" vänner man hade då. Men visst då innan man tog studenten så hade man hur kul som helst. Men helt ärligt nu är det så jävla skönt man slipper all jävla drama som jag var i och massa damp-offren som dampade för ingeting. Asså de kunnde skämta om allt men när jag skämtade om de så blev de så jävla sura. Asså de kunde ge kretik (vettefan om jag stavade rätt, men ni fattar) men inte ta emot de.
Asså det var så jävla patetiskt! Och nu är det så jävla gött asså. Jag umgås bara med de som jag känner är ett bra umgänge eller så ni fattar?! Till exempel Marie vi hängde inte så mycket i ettan vi började att prata typ i slutet utav tvån. Och jag trodde aldrig att jag och hon skulle bli så bra vänner helt ärligt talat. För vi är så olika så det finns inte haha! Och vi har så kul ihop.


Aja det var nog det jag ville säga så man borde fan tacka studentdagen för de visar vilka utav dina vänner som är äkta :)






Kärlek till er // E


Naglarna & outfit

Pippi tröjan - Mamma har gjort den
Jeans - Gina T för 2 årsen
Detta är resultatet från igår, jag gjorde precis som i videon nedanför. Fast inte samma möster och inte likadana färger på nagellacken då :)
Kärlek till er // E

Nails

Shululu detta är fan skit grymt! Jag kollade runt på youtube om hur man kunde "piffa" till sina naglar för jag var trött på min franska manikyr! Så hittade jag ett klipp som var helt jävla awesome! Så jag tesade och det blev verkligen grymt!

Här är videon;
Tesa ni också:) Jag visar upp mitt resulat imorgon för jag orkar inte ta bilder nu :)
Kärlek till er // E

Ångra inget lär dig istället utav dina misstag

Hellu på er, jag tänkte på det nyss när jag bytte lakan på sängen. Asså precis som jag har skrivit som det står på rubriken. Jag ångrar inget som jag har gjort eller okej vissa saker kankse men då är det bara att lära sig utav de istället för att sitta och lipa över det. Men asså det är sant.
Till exempel om man har bråkat som fan med en vän och är på gränsen att hata personen, så har man ett val. Ska jag fortfarande vara arg och bråka med personen? Eller ska jag förlåta personen och ha kul? När jag kommer i den sittsen så tänker jag alltid hur kul jag har med personen och så förlåter man. Och om det blir så igen då är det bara att göra valet igen.
Man ska alltid tänka på allt roligt man har haft tillsammans då lovar jag er att det kommer vara ett leende istället för en sur min.
Kärlek till er // E

7/11-11

Hellu ny vecka idag då, den började med att jag körde med körskoleläraren vid 11:20 sen drog jag till syrran för att käka mat, sen vid 13:00 så hämtade jag William på förskolan. Sen busade vi lite.
Marie kom till mig sen, vi drog upp till Lindex för att köpa ögonbrynsfärg så hon färgade mina ögonbryn innan.
Sen har jag städat mitt sen så sitter jag här nu :) hehe!
Du ♥
Kärlek till er // E

Borta bra men hemma bäst

Hellu jag tänker bara gå igenom om vad som häne i helgen.
Fredag; Vi drog först till Ullared för att jaa shoppa som man brukar göra där, haha! Sen så körde jag från llared till Varberg det gick super bra. Sen blev det donken och sedan vidare till mina bröder. På kvällen blev det tacos och film, sen bad och sängen.
Lördag; Jag och Marie städade hela lägenheten + pantade burkar så fick vi 100 kr var :) Senare på kvällen så blev det party.
Söndag; Jag mådde skit när jag vaknade och ville helst inte snacka med någon haha! Vi tog tåget hem vid 15 tiden. Och kom hem typ två timmar senare. Ikväll så har jag bara softat så kom Christian förbi så softade vi så det var nice :)
Nu ska jag typ sova ska upp tidigt imorgon.
Slänger in två bilder från igår :)
Kärlek till er // E

Adios

Imorgon så drar jag till Varberg jag kommer att vara där hela helgen så jag kommer nog inte att blogga faktiskt. För jag vill ta en paus från allting just nu asså. Jag kommer nog slänga in några bilder när jag kommer hem på söndag. Om det blir några bra bilder haha, man vet ju inte med fyllebilder.
Så ni får ha en jätte fin helg vad ni än ska göra.
Jag vill ha tillbaka min hårfärg tror jag haha! Jag kan aldrig bestäma mig ;)
Kärlek till er // E

Onsdag's kvällen

Shululu, kom nyss hem typ jag har varit och kollat på Shan Atci i Värnamo, haha shit vad rolig han är asså :D hahah! Jag hade inte så höga förväntningar efter som billjeten kostade bara 40 kr, men jag lovar han var hur grym som helst xD
Jag ska ta och sova nu snart asså, gick ju upp jätte tidigt för att passa lillkillen :)
Jag har inget mer att säga nu inte här i alla fall, hehe!
Denna bilden är så härlig  William satte på musik och tog upp facebook helt själv, jävla datanörd haha♥
Kärlek till er // E

Trött

Gick upp halv 8 idag för att passa lillkillen som är sjuk, jag kom nyss hem ifrån syrran så nu är jag helt död fan asså! Och han sa Emma idag två gånger :D haha!
Jag måste ta och sova lite nu, en halvtimme eller flera ;)
Ikväll blir de att kolla på Shan Atci :) Det blir nog skoj, hehe! Vi hörs senare efter jag har sovit ;) haha
Kärlek till er // E

New in

Ziperall'en fick jag i födelsedagspressent av mina syskon :)
Kärlek till er // E

Tar inga order ifrån någon

Hellu sorry att jag inte har bloggat men jag har inte haft någon ork jag har mycket att tänka på just nu. Menmen jag vaknade fan vid 8 idag för den jävla sotaren och jag kunde inte somna om :( Så jag ringde och väkte Marie nyss med haha. Snäll jag är :D
Idag så ska jag köpa Williams julklapp tror jag om mamma har lust att köra mig. Sen så ska jag nog hänga lite med Marie.
Jag kankse hör av mig senare inte 100 % säkert så ni får se helt enkelt.
Här kommer bilder från i lördags när vi firade mig
Jag och Pepsi ♥




Jönsson, jag & Andreas





Daniel och wille hahah




Jag och Frida, vi är så normala i våran familj ;) haha




Hahaha, denna bilden är inte från i lörags men jag tycker att bilen är jätte rolig.
William ville inte ta på sig så började han att sura och så härmade jag honom.



Kärlek till er // E

RSS 2.0