Update

Tjosan i trosan, sitter just nu hon syrran wille pille sover så sött nu och jag har tråkigt... sitter och tråkar på fajjan och vet inte vad jag ska göra helt enkelt :p haha! Tänkte ladda upp lite roliga då menare jag verkligen gammla foton som jag hittade på datorn xD Jag bjuder på detta idag så ta vara på tillfället ;)



Jag och Pepsi



Silver och broms i drillning



Jag och min vän Rebecka tävlade i duett och vi kom trea någon gång :p



HAHAHAHAH Gulligt ;)



Musse :'( Mormor och morfars hund innan men den var sjuk som han avled :( Underbar hund ♥



HAAHAHA, jag i röd tröja, min kusin Ida i svart tröja och min morbror ;) Julafton 2004



Min familj + Jönsson (nu mera syrrans man) + mina kusiner + mormor och morfar åkte på Göta Kanel 2005

Överst Kasper, Ida, Daniel, jag HHAHAHAH
Sittandes Syrran, Jönsson Mormor



Jag och Morfar, hahah


Brossans 17 års grej för släkten och det var han som lyckades att bryta min handled när vi skojbråkade typ;p De som är på bild med mig då är mina kusiner :) 2005



Jag och mamma när Jönsson fyllde år någon gång :p



Jag gör något ? xD





Konfermationen xD



Frida (syrran) & Jönssons bröllop, brudtärnor Filippa,jag, Felicia sen brudparet då Frida och Andreas sen bestmen Erik och Batto



När jag är med Gislaveds Lucia tackvare mormor -.- Det är Josefin, jag och Hanna på bild


Emmy, Josefina, jag, hanna, Lucian ingen aning? någon, Lina, någon och någon



Detta var la i åttan eller nian någon gång, jag hade varit på Liseberg iaf ;)



Nu har vi haft för roligt asså xDD Jag har garvat som fan åt alla bilder xD Så avslutar med en nyare bild ;)

xoxo// e

HEEEEEEEEEEEEELG :D

Fan vad gött! Nu har jag helg vi har ingen skola imorgon :D fucking perfect :) Men jag måste plugga i alla fall, men jag får sova längre i alla fall :D haha!

Idag så har jag inte haft världens bästa humör och jag har det fortfarande inte. Man vet inte vad som döljer sig bakom mitt leende och skratt, jag gillar inte att ta ut min surhet i skolan för det blir så dålig stämning asså det drar ner på allas humör. Så därför är det bara att le och se glad ut!



En första jag fattade inte den i den dära listan? Så jag skiter fullständigt i den asså ;p


Idag så ska jag vara barnvakt till lilla plutten men ska vara där vid 7 tiden så ska plugga lite innan så det inte blir så mycket imorgon:)

Men detta var allt för mig för denna gången jag skriver säkert lite senare efter BB känner jag på mig ;p haha!

Hej då så länge :)




xoxo//e




Fuck that

Jag vet att jag själv har sagt att jag bara ska skriva posetiva saker här, men nu är jag fångad i mig själv typ jag vettefan hur jag ska göra! Jag har tagit mig själv hit men fuck fuck fuck blä.

Nää, nu ska jag duscha och skrubba bort mitt gammla BUS (brun utan sol) hej då!

xoxo//e

Rubrik

Jag och pappa var nyss och köpte detta, har länge funderat på att köpa detta. :)

Picnik där jag redegerar en del utav mina bilder funkar fan inte! Så jävla surt! haha! Jag ville beskära en bild men nää,det funkade inte! Blä på det.

Nu ska jag göra min goa pizza, skit lätt att göra med tacobröd   ketchup    ost     skinka    pizzakrydda sen klart :D



xoxo//e


Redan onsdag?

Hellu shit det känns som om jag inte hänger med längre, :p jag har somnat till två ggr i skolan idag först på rasten sen på historia lektionen. Blä historia suger när man inte håller på med något som är intressant!

Jag fick tillbaka min dator idag :D Men först så när jag hämtade den så gick jag tillbaka till lektionen och skulle logga in på mitt konto men nej då hade de inte fixat allting, så hade de gått när jag skulle gå tillbaka med den och detta var typ vid elva tiden? Sen stod det på deras fula äckliga dörr Åter kommer igen 14:30 och jag slutade halv två tror jag idag! Ni kan ju gissa om jag var sur eller glad då asså. Så jag var tvungen att vänta till fucking halv tre, åhh skönt så slipper man denna äckel datorn snart...



Det här får mig att gråta när jag får reda på om någon i min närvaro är jätte sjuk, om någon har dött, om jag blir jävligt sårad utav någon, om jag får jätte ont någonstans, om min mobil går sönder xD HAHA! okej jag gråter la inte då men jag blir ju ledsen xD


Jag hade fått en fråga igen denna gången utav Olivia, så här kommer ett svar :)



Hejsan jag tycker att din blogg är bra och rolig :) och du är himla söt :) 

Jag har en fråga är det en äkta töjning ist hur stor är den? Gjorde det ont? 

Sen vad står din tattuering för? 

Hoppas du svarar :)

Svar; Så kul att du tycker det, blir jätte glad :)
Yes, den är riktig första gången jag töjde ut örat så började jag med 3mm, men jag tyckte så småning om att det var lite fjuttigt (a) så nu har jag 5mm. Och jaa, det känns det gör det men det är bara att bita ihop. För snyggt blire sen :)

Min tattuering står för Tärningen är kastad - Alea iacta est vet inte om jag stavede rätt där. Men den latinska texten ska jag göra senare när jag har pengar för det :)



xoxo//e



Min data är på lagning :(

Min dator är på lagning, så data snubbarna tog den ifrånmig :'( Så blir bara ett inlägg från den dära listan idag :)

Det här får mig att på bättre musik, glada och posetiva människor, mina vänner, min underbara hund, fina sms av rätt personer, träna, william (systersonen), min familj. Det är nog det :) hehe!

Just nu så äre big brother på tv,n sen ska jag fan sova är jätte trött :p haha!

Vi hörs imorgon när jag har tillbaka min dator (förhoppningsvis)

xoxo//e


Like a rose

Nu så har jag åter igen återställt mig äckliga skoldator för tredje gången på två veckor. Asså det är fan inte normalt asså!Stör mig jätte mycket på den, men jag för hoppas på att mina föräldrar köper en ny till mig när jag tar studenten för jag tänker inte lösa ut denna sämsta datorn! BLÄ på det.

Sitter här och funderar på om jag ska sova eller inte, det är ett tufft beslut det där asså, men jag vill inte sova nu :D men är trött men vill inte. haha!

Bara så att ni vet så älskar jag verkligen mina rosa mjukisbyxor :D haha!

Såg ni Big Brother idag eller?XD omg vad hon Madde? Gör bort sig, inte bara sig själv utan hennes familj och släkt och allt sånt, shit asså. Om jag hade fått en miljon kronor så hade inte ställt upp på att vara med i BB huset asså. Men det är kul att kolla på :D HAHA!



xoxo// e

Hoppa in som barnvakt idag

Jag brukar inte vara det på måndagar utan på tisdagar och torsdagar, men idag så fick jag hoppa in lite extra :)
Det är alltid lika kul :D Jag köpte en body till lilla Wille idag med så jävla gulligt det var ett bamse tryck på hela framsidan på bodyn så jävla gullig 99:- på lindex :)



Sån gottegris :D

xoxo// e

Det här upprör mig

Jag antar att det betyder att det gör mig irriterad eller något?

Isåfall så skulle jag kunna skriva om det jätte länge så jag gör punkter ist med en kort förklaring ;)

* Falska människor!
* Folk som blir irriterade på mig fast jag inte gjort ett skit! - Det säger jag bara att det ska man inte göra på mig för då hugger jag i direkt.
* Folk som tror att de är något
* Folk som verkligen
alltid måste ha uppmärksamhet! - Omg asså sånna ska man bara skita i nästa det tar för mycket tid
* Lärare som särbehandlar!!!!
* De som snackar skit - De har inget eget liv så de älskar de andras liv så mycket så de vill förstöra de andras liv :)
* De som verklien
inte har någon stil alls - HAHA! Asså ursäkta där kanske jag lät som värsta divan men det är sant jag stör mig på det xD
* De som inte kan ge en komplimang till en annan
* DE SOM SÄGER ATT JAG ÄR TRÖG! Okej visst jag kan säga så fast på ett IRONISKT sätt! Det är två olika saker, ironisk och att vara seriös!
* De som går bakom ryggen på mig, säg det till mig ist det du/ni vill ha sagt jag är inte så farlig som jag ser ut ;) HAHA!
* De som suckar - asså typ om man inte fattar något som läraren säger så säger man att man inte fattar så suckar några. Man måste ju fan fatta, alla fattar olika. Och det behöver ju inte vara på lektionstid heller ju, haha!



xoxo//e

28/3

Hellu tänkte slänga in outfit bild innan jag drar till läkaren sen bär det av till skolan, shit vad jag har saknat det :D *not* :)



kör på lite vårigt idag :) Love it ;) hahah, shit vad töntig jag låter xD haha, hej då

xoxo//e

Kan inte sova

Fan VARFÖR vaknade jag så jävla sent idag ;o kan inte sova fan + så är jag helt uttråkad :/
Sitter här och försöker bli riktigt uttråkad så jag blir trött men nä det hjälper inte, så äre hur tråkigt fol som är inne på fb och msn, hallå vakna alla roliga människor :D
Jag har till och med kollat på en hur tråkig film som helst på tv,n men det hjälpte inte heller -.-  HAHA!

Så har man slutat att smsa med en underhållande person med för den personen skulle sova, för den personen sov inte lika länge som mig :/ blir arg på mig själv fan xD HAHA!

Aja struntsamma ska fan sova nu varken jag kan eller inte xD
Puss på er :) ♥




xoxo// e

http://www.youtube.com/watch?v=0HE_WbIGXhE



Söndag igen då

Thingeling ;) haha! Jag kom hem vid halv 3 igår, somnade vid 3 och jag vaknade för en timme sen typ. haha! Lycka till att somna idag säger jag bara ;) HAHA!

Igår så vare ju parken där Daniel Adams Ray var det var la kul och så, men saken är den jag gillar inte ens honom? haha! Så ahh, men det var kul på parken iaf ;) HAHA!

Som ni kankse redan har räknat ut så har jag inte gjort så mycket idag ;) haha!




Ett annat ögonblick det är nog när jag blev kompis med min förra bästakompis igen, vi har varit vänner sen vi var 6 år blev osams när vi gick i 1,an på gymnasiet då och blev vänner förra året igen. Så vi var osams i ett år om inte mer? Aja skit samma hon betyder lika mycket för mig nu som hon gjorde innan det töntiga bråket. Nu äre som vi inte ens har varit ovänner :) Love you ♥



Här kommer få bilder från igår på förfesten @my place xD



Angelica & jag :)



Angelica,jag & Camilla :)



Jag & Camilla :)

xoxo//e

Lördag

Den här månaden jaa, vad ska man säga om den? Den har varit ganska vårig? haha, den är också snart slut, haha! Inget mer att säga om den faktiskt xD

Ikväll så blire parken med Angelica och Camilla, Daniel Adams Ray kommer ju dit idag. Vi bestämde oss för detta för bara någon minut sedan, så med en väldigt kort vassel;p haha!

Men jag ska ta det jävligt lugnt idag för går på pencelin och pencelin + alkohol= Slutar illa! Så ska inte dricka så mycket idag, jag vill ju komma till parken denna gången ;) HAHA!

Jag har redan valt ut outfit, nu ska jag bara fixa mig och så hoppas jag på att brudarna kommer så vi kan börja förfesta ;)

Ha en trevlig lördags kväll allihopa :)

Hahah, bjuder på denna ;)




xoxo// e

Det har varit en låååååång dag

Jag är helt slut,skojar inte! Mamma väckte hos runt halv 8 klev upp vid 8 typ, tåget gick 10;11 kom fram till Göteborg vid 12 typ. Sprang helt fel, så gick vi till femman, sen var det helt stressigt för oss för brossan slutade jobba vid tre. Och vi hade sagt vart vi skulle träffas osv men vi hade fattat varandra helt fel, och när jag stod när och skällde ut honom för han inte fattade mig så stod det en medelålders kille/man/gubbe och skrattade åt mig. Kul, haha!

Ahh,när vi väl hittade varandra så var vi på väg till Varberg för att byta bil för att åka hem till Gislaved med min andra bror, haha!

När vi väl var hemma och vi hade käkat och allt det där, så fick jag sånt bakslag i ryggen (fick en smäll i ryggen när jag spelade innebandy så den är helt förstör, går på penselin fortfarande + tränar den då, och detta hände för typ 4 årsen, och jag  får aldrig mer spela eller tränna innebandy), iaf jag har haft ont i ryggen sen jag vaknade i morse men det släppte lite, men sen nu på kvällen shit jag kunde knappt andas!

Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om min rygg och ska snart nana tänkte jag, men jag ska först skriva om


Detta ångrar jag jag ångrar ganska så mycket faktiskt, men inget jag skriver ut här, så jag säger som det jätte kända och sanna citatet Ångra aldrig något som har fått dig att le. Men endå det kan man göra, på fyllan tex ;) haha!








Jag fick skrattfall ;D "ovanligt"

xoxo//e

Finbesök ;]

Jag har nyss duschat och tagit på ny brun utan sol, nu känner jag mig som en människa igen. Haha.

Jag har fått finbesök idag utav Camilla och snart kommer Marie de ska nana här inatt, för imorgon så drar vi till Gnosjö och tar ett tåg som går 10:11 till Göteborg. Det kommer att bli skit kul,sen åker vi med brossan och nisse (hans sportbil ;D haha)hem i klass ;D HAHA!

Ikväll så ska vi inte göra så mycket kolla på Big Brother, vi måste försöka nana ganska tidigt endå för vi ska ju upp vid 8 imorgon. Men det kommer det att vara värt :)

Jag bjuder på denna ursexiga bild på oss tre ;)

Marie,jag och Camilla :)♥



xoxo//e

Underbar dag

Jag hade ställt klockan på 11 jag vaknade 10 med solen i ögonen, kan det bli bättre? Nää, tror inte det jag älskar sol det är så underbart och du är mitt humör på topp :) haha!

Min favortifödelsedag det måste nog ha varit när jag fyllde 18 asså, det var inte för presenterna jag fick utan att jag fyllde just 18. Mina kompisar fyller år ganska tidigt på året, så kommer jag och fyller år i novmeber klart att man längtar då liksom :) Då kunde jag hänga med ut lagligt ;) haha!



En jätte fin bild *host* från i sommras i älskade Varberg :) ♥

xoxo//e

När jag endå var i farten så ;]





Testade att sätta de lite slarvigt, det blev ju också snyggt ;) haha!

xoxo//e

I LOVE Nitar ♥

Jag fick mina underbara älskade nitar idag:) Så jag passade på att pimpa mina jeans shorts & mina älsklings jeans.

Blev nöjd faktikst :)


Sen så kom även smyckesträdet idag med:)



Shortsen





Jeansen





xoxo//e

23/3

Mitt favoritminne jag har två favoritminnen faktiskt, det första är när jag fick min hund Pepsi min farbror ägde honom innan jag fick honom. Pepsi kom till hos när han var tre år gammal då gick jag i förskoleklass, mamma var på vattengympa så på en tisdag kom han till oss. Det var jag,pappa och mina syskon hemma. Det första Pepsi gjorde var att hoppa upp i fårtöljen och lekte lejonkungen, haha. Sedan så sprang han upp till mamma och pappas rum och pissade vid deras rum, haha! Sedan dess har jag älskat honom :D haha!

Mitt andra minne är när William föddes :)

Det är mina två älsklings sötnosar :)






Jag hade tydligen fått en fråga, haha :p

Hej jag har ingen blogg men hoppas du svarar i alla fall!

Jag tycker att du är jätte fin, söt och allt det där :)

Är du brunett eller har du färgat håret?
Använder du brun utan sol isf vilken, det är inte alls några fläckar på dig eller solar du?
Har du funderat på att bli modell?
Hur lång är du?
Tränar du mycket för att få din kropp som den är alltså snygg.

Tacksam för svar :) / Sandra


Svar ; Klart att jag svarar även om man inte har blogg :)
Tack så jätte mycket det värmde :)

Nää, jag är
inte brunett igentligen jag är mörkblond, kan visa bilder här efter hur mitt hår har sett ut :p
Ja, det gör jag ACO apotekets brun utan sol är det den är under bara 90:-
Jaa, det har jag funderat på men det är en lång väg dit och man måste ha rätt kontakter
Jag är 173 cm lång
Ojdå, ehh nää jag tränar inte så mycket faktiskt jag tränar la en till två ggr i veckan. :)





Detta är min naturliga hårfärg         


Sen slingade jag det blont

Sen färgade jag det brunt



Sen förstörde jag mitt hår helt och hållet! Och färgade håret blont

Sen färgade jag det brunt, men det var på sommaren förra året så mitt hår blev blont utav solen så jag färgade håret igen till brunt



Sen så fixade jag till håret igen, så nu är jag nöjd ;) haha!

xoxo//e


Bildbomb + snackar om Big Brother











Alltså Katarina gick over the line idag så säger man fan inte så som hon gjorde asså, jag fick fan ryck på henne asså jag höll på att kasta fjärkontrollen på tv,n men sen kom jag på nää, mamma och pappa kommer inte bli glada på mig då. Haha! Men hon gick över gränsen fan asså. Hon ska ut på söndag!
Och det där att de har kommit på att en till ska komma in i spelet tycker jag är helt fel ärligt asså. Men de andra som var där från början de ska bara bli mindre och mindre för det är ju en tävling, då ska det inte bara komma in fler och fler det är helt fel tycker jag och orättvist.


xoxo//e

Blandat

Min första kyss mmh, jaa det var nog i sjuan tror jag bakom skolan, haha! Riktigt så där gömma sig för att ingen ska se någonting ;) haha! Nu bryr man sig inte längre haha. Men då vare ju sådär pinsamt, haha och jag var väldigt blyg upp till när jag började i ettan på gymnasiet andra terminen så slutade jag typ vara blyg. haha!


Klicka på denna länken nedanför, det är en låt som är grymt bra och grymt rolig :)

http://www.youtube.com/watch?v=8gyLR4NfMiI&feature=BF&list=QL&index=11




xoxo // e

22/3

Ligger här i sängen och surar på min jävla kropp, det är sista praktikdagen och jag är sjuk!!!!

Har jävligt ont i magen så jag knappt kan stå upp, det har jag fått mer oftare nu faktiskt. Och sen när jag bara vänder mig om så jag ligger på sidan typ, så blir jag jätte yr likadant när jag försöker stå upp.

I hate it!

Mamma är skit sur på mig men fan detta är la inte mitt fel? Jag kan inte styra min kropp fan. haha!

Nää,  nu ska jag kolla på en film :)



xoxo// e

Var duktig idag

Jag hade göö tråkigt på kvällen innan så jag kännde för att gå ut och gå mamma kunde inte och det svaret jag fick utav pappa var nää, jag kan inte det är hockey på tv,n. Men det svaret är man ganska van vid. Visst jag är också intresserad utav hockey men jag är inte intresserad utav något lag jag inte håller på. Det är Brynäs jag kan sitta och kolla på och vara helt okontakt bar på. Haha!

Så jag gick 7 km på 35/40 minuter ganska bra tid endå faktikst, då går jag min egna takt alltså typ joggar fast ändå inte jag går snabbt bara. Med bra musik i öronen då går mina ben bara fortare och fortare haha! Men sen när jag kom hem igen så var jag helt slut satte mig i soffan, men saken var den att hunden skulle ut. haha! Men då blev det så klart ett lugnare tempo ;) haha!

Hepp sista praktikdagen imorgon lite surt fast endå inte, sen är jag ledig resten utav veckan men den tiden går ut på att plugga. Kuuuul men det behövs inte mycket kvar nu :)

Nu ska jag nana, god natt på er :)



xoxo// e

Kedjor på shorts ;)



Först ta ett par shorts som du vill piffa upp lite



Verktyg ; Två nepptångar . säkerhetsnålar
OM NI SKA GÖRA SÅ HÄR SÅ TA SÄKERHETS NÅLAR, SÅ TAR NI BORT KEDJORNA NÄR DE SKA TVÄTTAS ANNARS KAN KEDJORNA BLI ROSTIGA! INTE SNYGGT!!! och så klart kedjor då.



Sedan så får ni välja själva hur ni vill att de ska vara jag valde såhär i alla fall :)



Jag fäste de tunnare kedjorna i de tjockar kedjan, jag blev grymt nöjd :)

xoxo// e


Klickade hem detta nyss






100 st sånna här nitar

10 stycken rosa nitar

Är jätte nöjd med detta, nitarna har jag funderat på att köpa hur länge som helst så jag slog till nu. :)
Och smyckesträdet var så jädra grymt rosa med fan :D
Längtar tills det kommer hem till mig :D

Nu ska jag försöka pimpa mina shorts :)

xoxo//e

Måndag it is

Vad hade jag på mig i dag?








Mina drömmar

Min allra största dröm är att bli modell, framgångsriks osv.

Annars om jag inte blir det så vill jag bli någon sorts utav psykolog antingen en "vanlig psykolog" eller en till bara barn, alltså barnpsykolog. Det är något jag alltid har varit intresserad utav.

Så anting något utav detta vill jag bli det är mina drömmar :)

xoxo//e


No air

Kollade nyss på Big Brother, fan ganska coolt att en Gislaveds tjej ska tävla om att komma in i huset. Haha, eller äre bara jag som tycker det? xD HAHA!

I alla fall imorgon så är det nästsista praktikdagen för mig, ganska skönt endå detta är ju våran sista praktik någonsin. Och det skärmmer mig lite faktiskt det är inte förens nu jag börjar att inse hur nära jag är studenten och verkligheten.

Just nu så har jag tråkigt så jag ska punktera saker jag inte tål ;) haha!

* Avudsjuka människor
* Falska människor
* Mer snö
* Människor som liksom vill göra en liten sak ännu större
* Sånna så kallade vänner som "snor" saker utav kompisarna, alltså de som har fått låna tex, en tröja och inte lämnar tillbaka det.
* Killar som tror att de är något
* Att killar blir kungar och tjejer blir slampor när de har luggit runt
* De som "snor" en stil rakt av, visst inspereras kan man bli, men man kan ju ändra den lite så den blir mer "dig" alltså mer personlig till en själv.

Nää,nu ska jag spela lite Harpan sen ska jag nana :) God natt :)

xoxo//e


Rosa naglar, I like it!



"Graffiti lack"



Detta änvände jag till mina naglar idag.

Verkligen ett måste när man målar om naglarna (enligt mig)

  • Först ta bort det gamla nackel lacket, ta även bort tagnings medel om ni inte har haft ett nackel lack på för att få det renare.
  • Sedan "slipa" naglarna så de blir fina som den filen till vänster på bilden
  • Sedan ta bort all skit under naglarna för att de ska vara frecha.
  • Sen alltid ett underlack genom skillningt då alltså.
  • Sen kan man börja måla de, en ta på det genomskinliga lacket ännu en gång för att det ska vara längre.
Sen blir naglarna nöjda och fina :) Jag brukar också använda nagelbalsam på kvällen för att få finare nagelband, det går att köpa vart som helst tror jag. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta på brun utan sol länge sedan jag använde det nu asså :)
Och jag verkligen stör mig på folk som säger Åhh Emma du fuskar! Och? Jag VET att jag använder brun utan sol därför att jag inte vill vara blek som du.

Over and out :D ♥

xoxo // e

Håller på att pimpa mina rum lite



Jag har typ sånt "träd" fullt med sånna pinnar eller hur man ska säga i mitt rum, låter säkert skit fult men det äre inte :) Jag har alltid velat ha ett smyckesträd men hittar inget fint så gjortde ett eget istället.



Mina älsklingar får en plats på hyllan i mitt sovrum istället för gaderoben :)



Bilder om inte fick plats i albumet de var förtora och om man skulle klippa de så skulle de ej blivit snyggt då tar man bort ngt man inte vill ta bort. Så gjorde så här istället :)
Det kommer nog bli påfyllning på den.



Bara för jag tyckte att det var fint/coolt



Fick denna skålen utav mina föräldrar när jag konfimerades, så jag gjorde den till en "smyckes skål", eller något. Haha :)

Hörs sen :)

xoxo// e


Hellu

Jag sitter på mammas dator just nu för här kan jag ladda upp bilder och sånt det är därför jag ej har bloggat. Mmh skumt det där asså. Men i alla fall.

Jag hoppar över det där det här hade jag på mig idag för det minns jag ej vad ajg hade för någon dag sedan.

Men mina syskon kan jag skriva om jag har tre stycken äldre syskon Frida är äldst, Daniel näst äldst och Andreas näst yngst. Alla vi kommer bra överens (för det mesta dårå ;D men så äre ju med alla syskon annars vore det onormalt!) Ehh jaa, vi ställer upp för varandra, vi har kul ihop. Nackdelsen är att jag inte träffar mina bröder så ofta för de bor i Varberg, men ibland när jag har tid så brukar jag dra dit och hälsa på. Och de kommer ju hit ibland med så det är ju bra i alla fall.

I min handväska där ligger det en plånbok, cigg, tändare, nagelfil (det har jag i alla mina väskor), penna, borste, perfym, handcream, kamera (ibland). Det är nog allt tror jag.

Den här veckan jaa jag har inte gjort så mycket, början utav veckan så var jag i Värnamo med syrran, sen har jag haft praktik, passat William, jag var hemma igår och tog det lugnt. Idag så var jag och syrran och även William i Göteborg. Man hinner inte med så jätte mycket faktiskt.



xoxo/ e

Min tro

ASSÅ DET CPAR FORTFARNADE! GAAAAAAAAAH! Blir fucking galen! Den där j*vla piss rutan vill inte komma upp! åhhhhhhhhhhhhhhhhhh! ;@ I alla fall, min tro asså jag ska vara helt ärlig jag är kristen men ej troende. Varför? Nää, jag tror inte på att någon snubbe har fixat liv på jorden och ect ect. Det går inte ihop i min värld asså. Jag tror alltså på ingenting jag vet inte heller varför vi just bor på denna planeten, eller så. Hoppas att ni fattar. Jag är döpt och jag är konfimerad men jag konfimerade mig bara för att alla mina syskon hade gjort det, och för att ha kul med både nya och gammla vänner. Okej, visst jag kan bära kors som smycken ibland men det är bara för att jag tycker att det är fint, måste jag vara troende då? Nope! Tjarå ;)

Ett ögonblick

Asså blogg.se cpar sig just nu jag kan inte lägga in bilder mm, efter som att jag inte får upp den dära saken som är ovanför den rutan som man skriver i ;s mmh konstigt. Men jag får klara mig utan den idag då. Ett ögonblick mhh... Ahh lite svårt att välja ut ett men om jag måste välja så väljer jag när jag fick träffa min systerson alltså William (wille) för första gången när han kom till våran familj. Jag kommer ihåg när jag fick reda på att jag hade blivit moster. Jag skulle iväg på en fest med Camilla och Emelie jag satt på stationen i Gnosjö så ringde mamma och sa - Grattis Emma :D - Vah?! Jag fyller inte år idag mamma? ;o - Määh, du har blivit moster :D - Jaha :D haha! Vad blev det? EN FLICKA? :D - Nää, en pojke :D - Jaha, men skit samma han är säkert också söt :D HAHA! End of that story ;)

Min bästa vän

Min bästa vän då alltså, mhh, asså jag har typ ingen just allra bästa vän. För alla mina vänner betyder lika mycket för mig. Innan hade jag bästa vän men idag så kan jag inte peka ut någon och säga att det är just min bästa polare.

Jag älskar mina vänner jätte mycket ♥

Nu så ska jag ställa mig i duschen och piggna till så jag orkar med praktiken imorgon.






Min dag

Jaa, min dag har varit jävligt soft. Jag vaknade halv 12 gick ner kollade på tv lekte med lilla Wille, somnade vid 1 och sov till nu typ :p haha!
Snart så ska jag hoppa in i duschen för att sedan fixa mig till att festa med brudarna. Det var längesen jag festade så idag så blev jag fest sugen så då blire så :) haha! Inte bästa vädret men vad gör man? ;)
Nää, nu så ska jag duscha hörs senare kanske :) haha.
xoxo//e

Vad är kärlek?

Tjenare på er,
Vad är kärlek? Mmh mjaa för mig är kärlek indelat i olika delar som vänskap, familj, pojk/flickvän , djur ect. Kärlek är något som alla behöver och det är inget att leka med. Alltså players jag tycker att de har ett hjärta utav is. De leker med folks känslor som om det vore ett spel... visst jag kanske har lekt lite så men jag har aldrig playat någon så extremt. Asså med extremt menar jag med att jag har inte tex smsat 24/7 med personen för att få den i säng en natt och sen är jag nöjd. Liksom nää det där funkar inte asså. Jag tycker att man borde ha växt ifrån det vid 17-18 års åldern faktiskt!



Jag håller på att städa just nu, jag är nyss hem kommen ifrån samhället jag köpte en väska,en ljusstake och en bokstav med formen E haha. Köpte den bara för att den var cool ;) haha!
Visst äre rent :D haha! not! Men så här bor jag ;) lite lyxigt att ha 2 stycken rum tycker jag ;) moahaha :D
Nehe nu ropar mamma på mig nu ska jag käka och dricka ännu mer cola :D haha Men det är lite cola flaskor på bilderna för jag har tagit ner ngr med xD HAHA!
Ciao :)
xoxo//e

Det här åt jag i dag

Tja, hopp är ni intresserade vad jag har ätit idag eller? ;) HAHA!
Frukost - 2 rostmackor
Middag - 3 mackor
Kvällsmat - 1 ½ tortilla rullar
Och sen har jag bakat bullar idag igen så kommer nog klämma i mig det till Big Brother ;) haha!

Asså har ni tänkt på hur jävla snabbt denna veckan har gott ;o det är ju redan fredag imorgon harregud asså. Jag trivs jätte bra på min praktikplats är på en förskola på en småbarns avdelning,ungarna är så grymt söta asså :) haha!
Sitter just nu och lyssnar på min älskling Dag-Otto fick hans skiva utav mamma i sommras tror jag attdet var. Han är hur rolig som helst jag kan alla hans rubriker fan sick haha!
Hepp, nu ska jag ut med hunden i detta  piss vädret vad är det för mening när det först snöar jätte mycket i några timmar sen så ösregnar det :s Jag förstår mig inte på Sverige men det tror jag att ingen gör ;)
Jag trodde faktiskt att "min tatuerare" skulle kunna fylla i min tattuering denna veckan men icke :'( det blir kanske kanske nästa vecka sa han :/ så jag får hoppas att han hinner nästa vecka.
xoxo// e

Life goes on, even if you don't !

En annan andledning till att jag startade upp en ny blogg var ju dels för det jag sa innan om nattstad, men det är också för att jag ville starta ett nytt "kapitell" typ. Asså innan så skrev jag verkligen allt på bloggen, men det tänker jag inte göra nu. Jag skrev när jag mådde dåligt okej visst det är bra att skriva av sig men istället så kan man göra det i ett textdokument och sen inte visa det för någon. Eller så kan man snacka med någon. Typ sånt ahh ni fattar :) haha!
Jag bara älskar denna bilden på mig och wille haha! Jag skrattar åt honom bara för att han är så jävla gullig och han gillade att ha på sig min tv-toffla på/över huvudet xD HAHA!
Min mobil i ena handen och tv-fjärren i andra ;) en riktig emma baby :D HAHA!
Nää,nu ska jag sova :)
xoxo // e

Mina föräldrar

Mina päron heter Stefan och Christina de är bara bäst jag älskar de otroligt mycket. De är roliga inte så jätte pinsamma faktiskt ;) haha eller det beror på vilken humor man har själv. Vi kör oftast sex skämt här i våran familj ;) haha!
De ställer alltid upp för mig (och även för mina syskon) no matter what liksom, jag kan prata med de om allt mellan himmel och jord. De skämer oftast bort mig men inte lika mycket nu som det var innan men det är bra faktiskt för då får jag smaka på den riktiga världen ;) haha!
Jag och pappa har samma temprament och humor, helvetet bryter ut när vi bråkar då menar jag verkligen det. Båda har samma korta stubin. Mamma är mer utav den lugna i familjen när man bråkar med henne så är hon lugn och då dampar jag ännu mer, för man gör ju det atumatiskt haha!
Pappa och mamma med lilla Wille när han var bara några dagar :)
xoxo // e

bortsett från skit så är det ett slags paradis

Nu ska jag ge er ett tips som använder brun utan sol!

Ni ska ta och skrubba hela kroppen med en skrubb borste inte en pilning handske för det ger inte samma resultat! Visst det gör ont men vad ska man göra? Vill man att det ska se fult ut så gör inte detta :) Men borsten tar bort mer därför att den är hårdare och man måste skrubba bort brun utan sol krämen minst en gång i veckan det beror på hur ofta ni använder det.
Men det ger i alla fall ett bättre resultat och finare hy.
så den här ska ni helst  ha :)    
Ett annat tips för att få en lenare hy är att ta en pilhandse (jaa, nu går det bra;D) + babyolja. Då tar ni samtidigt bort dålig/fet hy samtidigt som den blir extra len och fin :)
Bilder tagna från Google :)
xoxo // e

Min första kärlek

Då vare dags för "steg 2" i listan :) Min första kärlek asså vad ska jag säga mer än att den var kort varig och sorlig, faktiskt. Men den som jag föll för på riktigt kanske händer igen, vem vet vi kankse redan är "på G" who knows?;) haha! Men men asså det tog på mig riktigt mycket och blev sårad för jag inte fick reda på sanningen på en gång. Men nu verkar allt ha blivit mycket bättre så vem vet vem vet :)

I alla fall så höll jag på att strypa två stycken ungar på praktiken idag asså, rökare tänk er själva detta! Ni har inte rökt på 3 timmar ni ska strax få rast och det är två stycken jobbiga ungar som håller på att driva dig till vansinne! Precis så hade jag det idag, sen när jag kom tillbaka efter min rast så var jag lugnare ;) haha!
Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, men jag ska hoppa i duschen nu , raka mig, ansiktsmask + måla om naglarna :) haha! (beautiful freak) typ! HAHA! Men jag tycker att det är viktigt att sköta om sin kropp men sånt och träning då! Men vi behöver sånt ibland (ofta) faktiskt :) haha.
xoxo/e

I'm back here

Tjenare jag valde att gå över till blogg.se ännu en gång, om ni vill veta anledningen så läs vidare.
Nattstad.se var inget för mig asså, det var typ massa killar som började skriva privata meddelanden till mig och nu snackar jag om från 20 års ålder (det är ok) men inte när det går uppåt mot 30 års sträcket. Fan äldre än alla mina syskon fan, äckligt och om man inte svarade så fortsatte de att skriva gång på gång. Det är inte kul jag hade en blogg på nattstad för att blogga där ingenting annat. Så jag blev less på det och fick nog! Där fick ni svaret :) haha!

Jag hade faktiskt tänkt att göra en lista dels för min egna del och för eran del, så ni vet vad jag snackar om sen ;) HAHA! Och ni ser ju "ämnerna" här nedanför :) Så jag tänkte börja nu faktiskt så det börjar nedan för listan ;)
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
ng>
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Detta är då jag ;) haha! No shit you think? ;)


Jag heter Emma och är 18 år alltså 92,a ;) haha! Jag går barn utan (och) fritids pogrammet sista året. Jag avskyr skolan jag gillar ej de som verkligen lever för skolan alltså 15+ då! Fråga ej varför men så äre bara.
På min fritid (när jag har någon) så brukar jag vara med vännerna, sitta barnvakt åt Wille (syrrans unge som är 10 månader den 14) haha! Sen brukar jag fota med min vän Camilla.
Jag älskar verkligen att stå framför kameran det är min dröm att bil modell. Det har det varit sen jag var en liten flicka känns det som.
Jaa, asså jag har inte så intressant liv faktiskt ;) haha! Eller har jag?;) HAHA! Ni får la följa och se efter själva ;)

xoxo // e


RSS 2.0