Ullared

Hellu idag så var jag och Mikaela i Ullared, jag handlade inte något onödigt eller kankse tofflorna men det är en annan historia ;) hehe! Det fanns inte så mycket sommar kläder där nu om jag säger så, det är de som är dåligt med ullared på vintern har de sommarkläder och på sommaren har de höst/vinterkläder. Det är de ända som är negativt med Gekås faktiskt. 
De var 4 stycken saker som jag köpte som jag tänker visa er och vi kan kalla det för top 4 haha! Brist på faktasi som fäään! 
 
 
 
Tofflorna köpte jag på en skoaffär utanför Gekås, direkt när jag såg de så tänkte jag "jag ska fan ha de!" och så blev det jue ;) de är verkligen jätte mysiga. 
Bh,n är jätte söt och det är en härlig färg på den tycker jag
Baseball tröjan var ett sånt köp som jag har tänkt att köpa ett tag, så det fick bli denna ljusrosa/gammelrosa
 
 
Detta var nog de bästa köpet tror jag, det är till naglarna och de var otroligt sjukt billiga 24:- styck så jag var bara tvungen att köpa två stycken. Liksom det går jue åt. 
 
 
För övrigt så var bilfärden lika galen som vanligt, jag och Mikaela med musik det är en bra mix det där alltså ;) haha! Vi fular oss som fan när vi åker bil och det var en bil som åkte framför oss idag som kollade som fan på oss haha. Men vi skiter i vilket ;). 
 
Och jag måste lära mig att hålla käften ibland, det första jag sa till Mikaela när vi hade parkerat och hade gått ut ur bilen så sa jag Mikaela vet du vad fittkeso är? Så står det en tant där, bra där Emma hahah! 
 
 
 

Dagens outfit

Det var längesen jag la upp "dagens outfit" nu så idag tänkte jag att de var dags för det nu. 
 
Efter som det är regnväder idag så kör jag på vanliga jeans, mysig tröja och istället sätte sminket i fokus istället. 
Jag väntar på att jag ska ha möte just nu, vi får se hur det går :). 
 
 

#_#

Jävlar va de var gött att vara på gymmet igen alltså, men det kommer att kännas imorgon tror jag men det är så värt det. Det är en sak som jag verkligen inte förstår jag tror jag har tagit upp det här innan men skit samma jag gör det igen. Vad gör man på gymmet om man inte tar i? Asså varför är man där då? För att de ska se bra ut eller vad är de? Jag fattar inte det och kommer aldrig att fatta det. Jag menar man är på gymmet för att man antagligen vill ha en förändring eller har jag fel? Jag tar mig själv som exempel, jag är på gymmet för att jag vill bli mer fitt alltså ha en förändring därför när jag är på gymmet så tar jag i allt jag kan och lite till. Om jag knappt kan gå ut från gymmet då har jag uppnått mitt mål. 
Visst jag förstår att man har dåliga dagar och inte alltid kan ta i allt vad man har men då kanske man kan ta mindre vikter eller stanna hemma? 
 
Jag kan inte hjälpa att jag stör mig på sånt det är bara så det är. 
 
På tal om något annat nu som jag blev väldigt chockad och förvånad utav mig själv nyss, jag har inte kunnat dricka upp en protienshake innan asså aldrig. Men nu när jag tog en nu så bara var de slut utan att jag tänkte på det. Jag blev fan chockad haha! Men det är jue bra, efter typ 2 år så ska jag väll med lära mig att bara ta och dricka skiten haha! 
 
 

Another place, a different day

Idag så har jag lite saker att göra så det var tur att jag vaknade tidigt så jag förhoppingsvis blir klar med allt. Nu så ska jag måla huset till våran gräsklippare (självgående gräsklippare inte så stor haha!), sen trimma, dra till gymmet som jag inte har varit på någon månad tyvärr, ringa körskolan, betala räkningar, måla naglarna, plugga, duscha. Allt detta ska jag hinna med idag, så det blir inte så mycket tid för att blogga idag men jag tror att ni överlever. Men nu så får jag ta och skynda på jag hinner inte sitta här längre ;* 
 
 
 

Midsommar bilder

d
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Robert drog till Varberg för att fira midsommar med mina bröder, Anna och Bella. Mina bröders kompis hade fest så vi alla drog dit. Det var trevligt men lite stelt för vi hade inga lekar men det var härligt folk. Vi började runt 3 tiden hos Daniel med att käka och dricka, sen runt 5 tiden så drog vi ner till kompisen. Det roligaste på hela kvällen var Robert, man gick in genom en grind sen på höger sidan så fanns det en grop och där valde Robert att trilla i hahahah! Det var så jävla kul så jag kunde inte sluta skratta haha! 
Daniel, Andreas, Anna och Robert drog hem ganska tidigt men jag och Bella stannade kvar en stund till. Då blev det bugg och lite mer dricka. Så vi kom hem runt 1 tiden. Dagen efter mådde jag inte bra alltså jag va bakis ganska länge. Men jag började må bättre när vi skulle dra hem som tur var. 
 
Det är den korta versionen utav vad som hände på midsommar dagen, jag hinner inte skriva precis allt vad som hände ^^. 
 
 

Söndag

Hejsan sorry för att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, men jag har inte haft så mycket att skriva om faktiskt. Det har varit ganska lugnt och jag tycker det är tråkigt att skriva om midsommar helgen när jag inte har fått några bilder än. Så jag väntar med att skriva om det men jag hoppas jag får bilderna snart då ska ni få veta vad som hände ;). 
 
Idag så är det som vanligt städ-dag, jag ska rensa lite i gaderoben med tror jag eller nja inte rensa med städa den i alla fall. Så jag tror att de kommer att ta ett antal timmar som vanligt haha. Asså det är inte det att det tar lång tid med själva städningen utan att jag ska alltid hålla på att fixa grejer först som rensa en gaderob eller göra om något i rummet, det är det som tar tid haha! 
 
Menmen det blir skit bra, 
 
 

Min dag

Det började med att jag tvättade haha! Sen så drog jag, syrran och Wille till Jönköping för Wille skulle till sjukhuset. Massa roliga kommentarer från willes sida, han har kommit in i kiss och bajs åldern nu så atte ahh. På lekterapin så skulle han cykla och på den cykeln så kunde man stå där bak med. Så han cyklade och jag stod där bak, inte mer än rätt asså ;).

Sen så gick vi på Ikea och A6, jag köpte ett doftljus, underkläder och ett par mysshort.

Robert är inte hemma just nu så då passar jag på att spela Crash Bandicoot , älskar de spelet asså :D.


Det var kul så länge det varade

Nu så har jag suttit och kollat igenom mina gamla bloggar och tro mig jag hittade mycket roliga bilder och härliga minnen. Livet på gymnasiet va fan underbart alla grymma fester vi hade, allt härligt folk, alla gånger man smög in på nattklubbar, sommaren, Halmstad allt verkligen. Det är tur att man lekte med livet de tre åren alltså, det ångrar jag inte ett skit alltså. Om jag inte hade gjort det så hade jag nog inte varit den som jag är idag om jag säger så. Nu har jag lekt färdigt och haft mina galna fester, varit på galna fester, haft mina galna nätter. Om jag inte hade haft det då, så hade jag nog haft det nu och då hade jag inte haft Robert och det hade varit synd. Men som sagt fan vad härligt det var då och jävlar vad gammal jag lät där shit asså hahah! 
 
Nu när jag ändå snackar om "gammla goa tiden" så funderar jag på att sätt i min töjning igen alltså, det är jue så grymt snyggt och asså jaa. De får jag fundera på lite till, men jag kommer nog göra det om jag känner mig själv rätt! 
 
Nehe nu så orkar jag faktiskt inte blogga mer jag ska snart ta och sova tvätta bort sminket och ringa Robert innan jag somnar. 
 
 
Ha de gött! 
 
Fan vad jag älskar denna ungen ♥
 
 

02:07

Nu så har jag kommit hem och ligger i sängen utan Robert, jag har varit med Mikaela idag/ikväll. Först så drog vi till Kvantum så skulle vi kolla på hårfärger så skulle jag ta upp en förpackning så åkte allt ut ur förpackningen hahah! Asså jag blev så förvånad så de fanns inte haha! Så var vi på sånt flumhumör med och det gjorde inte de hela bättre, så vi stod och asgarvade hur länge som helst. Mitt i allt detta så ringde Robert med, men det är tur att han är van vid sånt här nu haha! I alla fall så kom vi hem till henne, och vi kollade på en jävligt bra porr film så det finns inte haha! Jag snackar om Magic Mike alltså, gaah det finns inga ord. Channing Tatum är såå jävla bra skådespelare (a) hahah! Har ni inte sätt filmen så gör det tjejer!!! Och killar då, det är lite för er med i filmen ;). 
 
Robert slutar snart jobba men han kommer hem om typ 2 timmar, men vettfan om jag orkar vara vaken tills dess, det märker vi men jag tror inte det. Jag får i alla fall vakna upp med honom imorgon i alla fall :). 
 
Idag ska jag fan kolla på Karlsson på taket eftersom jag inte har fått göra det än! 
 
Så nu säger jag gonatt till er, så får ni ha det så bra :) 
 
 
 
 

Torsdag

Nu är det tydligen slut på det fina vädret de kommer regna i flera dagar nu :[ det är snyfft på det alltså! Men tur att man har fått lite färg i alla fall :]. 
 
Så idag så blir det att sitta inne och mysa i soffan med Robert, det behövs det med faktiskt. Jag hoppas att jag får kolla på Karlsson på taket idag för det fick jag inte igår haha! Annars så får jag se den när han jobbar, är det bara jag som älskar barn filmer? Asså de filmerna man älskade när man var liten. Jag kan kolla på de flera gånger om och om igen. Det finns jue en anledning till varför jag valde Barn och Fritid till slut ;). 
 
Nu måste jag sluta blogga, jag måste hinna med att spela lite crash bandicoot innan Robert kommer hem (a)
 
 
 
 
 
 
 
 

Paketet har kommit

Jag är helt jävla kär i min nya bikini, den är verkligen hur snygg som helst och så är den rosa så då blir det ännu bättre :D.
Sen så beställde jag en ny tränings t-shirt men luva.
Ett vanligt bas linne.
En tunn tröja som för övrigt är jävligt snygg.
Armband tre stycken i lite pastell färger och ett vitt med guldiga detaljer.
Ett par rosa virkade ballerinaskor. De ser ljusrosa ut på bilden men de är inte så ljusa, det är mellan rosa om ni förstår vad jag menar hehe!



*-*

Glömde bort att blogga igår, jag hade annat att tänka på tydligen haha. 
 
Men i alla fall, igår så var jag och Mikaela i Halmstad för att sola och bada. Det blev inte så mycket till att bada vi tog ett så kallade kärringdopp haha! Men vi har redan badat i havet i år så vi fick göra så igår ;). Vi hade glömt högtalaren eller ahh Mikaela hade glömt högtalaren hemma så då fick vi komma på egna låt texter och det kan diskuteras hur bra det blev haha! Men kul var det i vilket fall. 
Vi drog till donken efter allt solande, när man är hungrig så blir man lätt irriterad på någon jävel som segar sig eller hur? Hur jävla svårt är det att förstå detta, jag sa exakt så här! En lilla meny med en extra hamburagare och en stor cola i stället. Är det svårt att fatta?? Jag fick två hamburgare och en stor cola, så sa jag men mina pommes? Då skulle de göra det så jävla krångligt istället för att bara betala för en pommes, så skulle de räkna ut de jag betalade minus vad lilla menyn kostar. Asså hallå? Föddes du med downs syndrom eller blev du sån på senare dagar??? 
 
Sen så hände inte det så mycket mer igår, Robert spelade typ hela kvällen men ikväll är det min tur att spela hela kvällen bara så att du vet de Robert haha! 
 
Idag så ska jag träffa Mikaela, vi ska käka lunch och snacka lite så jag får börja fixa mig nu om jag ska bli färdig i tid :p
 
 
 
 
 
 

Nytt

Blev lite små shopping idag. 3 linnen och 1 armband. De rosa och vita är likadana, de är lite kortare där fram och längre där bak. De ljus orangea linnet (jag skiter i vad det heter) är med vit spets där fram sen är den lite öppen vid ryggen.

Jag bloggar mer sen måste hoppa in i duschen och ta hand om tvätten :).


Måndag

Helluuuu! Idag så har jag hängt med Mikaela, vi drog till Värnamo för att hämta bil grejer till Per och för att käka på donken då ;). Vi träffade min frisör där med och vi driver hela tiden och gjorde de även på donken. Som typ fan vad tjock du är ska du verkligen ha mer, jävlar vad folk glodde hahah! Dem fattade inte att vi bara skojade ju jävlar vad kul det är ;).

Just nu så väntar jag på att Robert ska komma hem så jag får spela Crash Bandicoot. Älskar de spelet, de bästa spelet som någonsin har gjorts alltså!!

Sen så ska jag hämta min datorn med, men vettfan när Jönsson är klar med den. Jag tänkte starta en maskin tvätt nu i alla fall så jag har något att göra.


Soool

Denna dagen började lite speciellt Robert drog till jobbet, men behövde tydligen inte jobba så han kom tillbaka till mig igen. Men saken är den att jag hörde inte när han ringde de tio gångerna eller bankade på dörren. Så jag vaknade utav att han stod utanför mitt fönster som är på andra våningen, min första tanke var "vad fan gör han där?" de tog ett tag att fatta att jag skulle öppna dörren för honom. Men man är inte så snabbtänkt runt 7 på morgonen haha!

Senare så drog jag till Jönsson för att sola, de hade köpt en sån bana man glider på sån för barn då alltså. Jag och Jönsson hade nog roligare än Wille haha. Så den kommer jag ha kul med i sommar i alla fall ;).

Sen var de dags för balen, min kusin gick och jag missade honom så jag fick gå ikapp så jag hann ta ett kort på honom i alla fall :).

Jag och Robert drog vidare till fidde, sen drog vi och badade eller ahh jag badade benen ;p. Sen hem och käka, så Robert har suttit och spelat och jag har suttit vid datorn. Socialagänget alltså!


En dag på chappen

Idag så var jag, Robert, bröderna, Anna, Bella, mamma och pappa på high chaparall. Det var perfekt väder solen stekte och alla var på bra humör. Så dagen har varit awesome, vi träffade Lucky Luke också och bröderna dalton de ni. Vi åkte tåget och såg Lucky Luke showen och western showen. Sen så töntade vi oss också så klart gick lustiga huset och Annas skratt är priceless asså hahah! Hon skrattade så mycket i de lustiga huset så de som gick framför oss skrattade åt henne haha! 

Robert vann även en rosa nalle till mig de va typ dagens höjdpunkt haha. 

Nää men de va jävligt trevligt alltså!:).

Vi ska snart göra mat med eller det blir nog jag som får göra det, för Robert är så trött så han har somnat så jag får se om jag får liv i honom ;p.  

Ett bra nationaldagsfirande vare allt!

 

 


Ny målade naglar

Jag köpte ett nytt nagellack idag, det är i pastellfärg Bardot Pink 615 heter det från Isadora. Det är verkligen super gulligt och sommrigt. Älskar denna färgen på naglarna, pastellfärger i övrigt är väldigt fint det är jue sommarfärger så kanske därför det är så snyggt? ;) 
 

Helgen

Det har varit i Gisledagarna nu i helgen, så det har varit lite fester och sånt här i skithålan. 
 
Fredag; Jag stack till syrran och Jönsson för att dricka lite och ha trevigt, vi sjöng bland annat sing star det var flera år sen man gjorde det. Men det var kul. Sen drog jag upp till samhället runt 12 tiden för att kolla hur det var på festen jag var inte så pigg heller så jag var där typ en timme sen drog jag hem. 
 
Lördag: Jag kollade på karnevalen de var inte så bra faktiskt, sen drog jag hem för jag var så trött och orkade ingenting. Sen drog jag till syrran igen för att förfesta lite, sen kommer Felicia och Bea. Vi drar upp till samhället runt 8 tiden tror jag, vi gick runt lite och träffade Patrik Isaksson jävligt kul haha! 
Sen drar vi till festen och ehh ahh, jag kan säga att festar man med rätt folk så har man kul. Så vi drar vidare och har skit kul haha. 
 
Så om jag ska sammanfatta helgen så var det den sämsta gisladagarna jag har varit med om, men jag hade jävligt kul med Felicia och Bea. Crazy är rätt ord för de haha ;) 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0