Saknaden är stor

Känslan att inte kunna krama om dig,
Känslan att inte kunna pussa dig,
Känslan att inte du ligger i mitt rum när jag vaknar,
Känsla att veta att du inte är där och vill ha min frukost
Känsla att veta att du inte ligger på alla filtarna och sover

Om jag bara visste hur du har det nu, om du är här och sover i alla fall.

Pepsi jag älskar dig och de har jag alltid gjort och de vet du om. Jag saknar dig så mycket så jag vill vara med dig nu och krama om dig och aldrig släppa taget om dig <3.



Utkast: Maj 31, 2012


Håret

Men det är fortfarande inte klart :) ska göra mer med det nästa vecka tror jag de blir :).


Dagens outfit

Nu drar jag till frisören :)


Onsdag

God morgon!


Igår hade jag så jävla svårt att somna, jag låg halv vaken från halv två till fyra sen kunde jag typ somna. Det är så irriterande att inte kunna sova. Och jag är jätte förvånad att jag ens vaknade halv 9 idag, men det är nog en ren tur haha.

Idag är det första morgonen jag är helt själv hemma (en längre tid) sen Pepsi's död, känns helt konstigt ingen som vill ha min frukost eller ingen som ligger brevid min säng och snarckar och väntar på att jag ska vakna :'). Jag saknar Pepsi jätte mycket ♥.


Idag blir det som sagt frisören hoppas det inte regnar då efter som jag måste cykla dit haha.








Tja

Tja, jag testade den nya klappen Remby jävligt coolt ändå :).

Idag så har jag hängt med Mikaela, först va vi i Värnamo sen drog vi och tränade. Asså det kändes att jag inte hade tränat på ett tag, jag har ju varit sjuk och varit i Varberg. Så jag har inte tränat på två veckor, så det kändes haha.


Imorgon så ska jag till min frisör och ändra hårfärg och sen ska jag dit senare i veckan igen om han har tid och göra en till sak ;). Jag tänker inte säga utan ni får vänta och se ;).

Nehe, nu så ska jag snart ta och sova tror jag, kolla på ett avsnitt av gossip girl sen sova :).





YOLO


Den gröna burken är...

...en askkopp ;) grym vah?;) haha


New in

Gissa vad den gröna burken är för något ;).


Dagens outfit


Orkar inte blogga


Kvällsmat

Idag så åt vi kvällsmat vid fästningen, var riktigt mysigt med solnedgång och massa snygga pojkar ;) haha.

Mitt ansikte bara bränner haha, så imon ska jag fan inte sola ansiktet haha. Så köpte vi solkräm med just in case ;).

Lite bilder från idag


Tomat

Det blev ändrade planer Mikaela kom hit istället. Hon kom igår :). Vi kom nyss hem ifrån stranden och mitt ansikte är lika röd som en tomat haha. Men resten utav kroppen är brun konstigt haha.

Och jag tog tag i mitt första dopp idag med, ajjemen ;). Det var hur kallt som helst om ni frågar mig haha. Men jag gjorde det ;).

Nu ska jag hoppa in i duschen snart, sen ska vi dra vidare till stan :).


Dagens outfit

Ett utav linnerna jag köpte igår, älskar detta :)


If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass


Shoppat lite

Var inne i stan en stund köpte lite små grejer visar sen när jag har städat och allt sån skit :).


Tisdag

Just nu så ligger jag ute i solen och läser gossip girl, och det är inte ofta jag läser en bok haha.

Idag händer inte så mycket blir mest chill idag kan jag tro :).

Va framme och handlade lite cigg innan, så va jag tvungen att visa legg och det har inte jag behövt att göra på jätte länge. Så jag kände mig jävligt ung då haha ;).

Dagen outfit (när jag gick och handlade då haha)


Stranden

Har luggit på stranden idag det var hur härligt som helst. Det var bara jag och brorsan på stranden i början sen när vi skulle gå så kom några stycken.

Sen så gick jag och handlade lite kvällsmat, och efterrätt ;).

Just nu så tar jag de bara lugnt kollar på tv och håller på art somnar haha. Illa asså ;).

Lite bilder från idag :).

 

 


Varberg

Kom till Varberg inatt, dagen har börjat bra solen skiner och snart ska vi dra och äta glass :). Hoppas vädret håller i så här nu, hade varit jävligt gött :).

Just nu så sitter bröderna och spelar, ovanligt? Nää, haha. Men men så kan det vara :).


Fredag

Shululu, gick upp klockan 7 imorse -.- oyes I did! Skulle med mamma till Värnamo haha, så blev frukost på donken älskar deras frukost mackor. Sen när mamma var på möte så sov jag i bilen haha. Och percis när jag hade somnat så smäller någon jävla idiot i bildörren haha.

Sen så drog vi till donken igen haha, för att käka middag ;). Sen blev det hemmåt, och göra lite så ärenden. När vi kom hem så var jag och mamma borta med Pepsis godis som han hade kvar. Vi lämnade de till en vi har kännt längst här, asså han har sett mig sen jag var nyfödd typ nää men nästa xD. Så det är en gammal vän :).

Hans hund är så himla söt, direkt när jag satte mig på knäna, så kom han och kramade mig haha :). Önskar bara det var Pepsi som kom och kramade mig, saknar Pepsi grymt mycket ♥.

Snart kommer bröderna hit, jag måste åka nisse :D haha. Andys bil, han ska tyvärr sälja den nu :/. Så då måste jag ju åka mycket i den nu ;) haha.


Sen så blir det lite packning med, drar nämligen till älskade Varberg imorgon :). Och stannar där ett tag, men de är lugnt jag kommer ta med mig datorn så jag kommer att blogga :).







Fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk, ligger i sängen och kollar på filmer och serier. Tur att mamma och pappa kom med en pizza till mig innan.

Nu blir det att ta alvedon och halstabletter och dricka varm chockad resten utav dagen.


Onsdag

Vaknade upp och hade så jävla ont i halsen, så blir ingen träning för mig idag. Har feber också det är ju kul, så hoppas jag kan träna på fredag.

Var hos frisören innan med, vi snackade om en grym förändring ;). Hoppas de blir awesome :D.


What am I doing, oh yeah that's right! I'm doing me. I'm livin life right now and I don't fucking care about you. I have a smile that can kill you inside.


Mys framför tvn

Nu är mys kläderna på och jag sitter och kollar på Morgan och Ola-Conny. Hahah de är så roliga haha.


Redan 2 år

Grattis till lillkillen som fyller 2 år idag :D. Va och firade honom andra gången idag, så denna gå hem fick han ostbågar, chocklad och bilar :).

Älskar dig William <3


Proteinshake

Provade min proteinshake nyss kan inte bestämma mig om den är god eller inte haha.

Får nog lära mig att gilla den ;).


Söndags rutiner

Efter plåtningen så blev det storstädning, nu är allt frächt och snyggt igen. Man kan gå i mitt rum nu haha.

Sen så blev det piling i ansiktet och sen på med ansiktsmask, guud vad skönt det är haha. Asså man känner sig så fräch efter det. Det blev en lång och varm dusch efter det, så härligt. Sen blev det att klippa naglarna de hade blivit för långa och då är det ju inte fint när de är för långa.

Nu sitter jag i soffan och tar det bara lugnt, ska nog glo på en film snart. Det låter som en bra plan. Imorgon så börjar träningen igen och imorgon så ska jag smaka på det nya tillskottet hoppas det är gott asså haha.


Det är inte bara träning imorgon utan lilla wille fyller redan två år imorgon, det är hemskt hur tiden går så fort. Det kändes som om det var igår jag satt på stationen i Gnosjö och mamma ringde och sa att jag hade blivit moster till en liten pojke :). Så imorgon blir det mycket bus med lillkillen :).








Photoshoot

Nu så har jag och syrran tagit nya bilder :). De blev skit grymma :). Snart så ska jag börja städa rummet, ser ut som ett jävla bombnedslag här just nu -.-. Men först så ska jag ta något och dricka ;p.


Bjuder på några bilder :).












Skriver mer senare :)




Sverige VS Italien

Nu är det hockey på g, hoppas det blir bättre match än vad det var igår. Men igår var det dommarna som tog över matchen igår. Nu hinner jag inte skriva mer :).

Testade den ny sminkning som jag kanske ska ha imon :). Brun skuggning och rufsigt hår, men blir mer "maffigt" imon :).




God morgon

Nyss vaknat eller sover ni fortfarande?:). Jag är redan ute på vägarna ska åka till Värnamo för att köpa tillskott :). Hoppas det är gott bara haha. Ibland gillar jag inte att vara kräsen haha, men de finns ju inget att göra åt saken :p.


Vaxning

Fyfan hahah, jag vaxade mig idag för första gången. Fyfan vad ont det gjorde alltså ;o. Frida (syrran) vaxade mig och jag skrek och jag vet inte vad jag gjorde men ont som fan gjorde det i alla fall. Jag fattar inte hur jag palla med att tatuera mig, haha. Vaxningen gjorde mycket ondare än tatuera sig, tycker jag i alla fall. Men min kropp är lite konstig med, haha.

Men de kan ju vara så med att jag har inbildat mig att vaxning gör så jävla ont, då har jag typ psykat mig själv haha. Men nästa gång kankse inte är så farlig, för då vet jag hur det känns haha.

Aja, jag ska ta och sova snart är super tröttis.

Så jag säger go natt för denna fredagen :)







Uppe med tuppen

Go morgon :).

Ligger i sängen och lyssnar på musik, soft :).

Jag ska snart ta och käka sen blir det träning idag :).

Sen vet jag inte vad som händer haha :) de får vi se :).


Torsdag

Shululu, denna dagen har återigen haft träning på shemat. Först så åkte jag,mamma och syrran upp till badhuset på morgonen och sprang i vattnet och simmade. Sen blev det hem och käka mat, sen drog jag till gymmet och var där ett bra tag.

När jag kom hem så blev det käk igen, sen softa framför tv,n.

Jag är jätte trött och ska snart ta och sova, har lagt till fler träningsmusik på spotify så imorgon blir det återigen ett hårt pass. Gött är det asså, och jag känner redan nu och jag är trött vid denna tiden så har jag jobbat hårt idag haha :).


Jag skriver för mycket om träning just nu känner jag. Men det är faktiskt det jag gör på dagarna nu för tiden, sen när jag är med mina vänner så glömmer jag att blogga haha. Men jag får ta och fixa detta lilla ilandsproblemet ;).


Snart väldigt snart (om vädret vill) så blir det en ny fotografering. Behöver nya bilder känner jag :).



Jag och wille maj 2011 :) ♥




Nu får det vara nog med detta!

Ibland är jag så jävla dum rent ut sagt, efter jag kört ett hårt pass på gymmet. Vad tror ni jag gör på kvällen? Jo, jag hittar glass,kakor,chips med mera. Jag är så jävla svag för det, så nu får det fan räcka. Vill jag ha resultat så ska jag fan ine proppa i mig sån skit.

Så bort med chips, kakor/kex, cola, bullar, glass. Jag har sagt till mig själv innan att jag ska ha en "äta vad jag vill dag". Så nu ska jag hålla mig till det alltså bara en gång i veckan inte 7 dagar i veckan, haha. Så imorgon blir det kankse 3 pass istället för 2, jag måste ju straffa mig själv. Jag skiter i om det regnar ute efter gym passet jag ska ut och springa en straff runda. Hahaha, hoppas jag håller det bara ;).


Så första passet imon är simning och springa i vattnet, visste ni om man springer i vattnet i te 20 minuter så motsvarar det 40 minuter som uppe på "land". Alltså det dubblas, bra och veta kankse? :)


Detta är mina svagheter, men det ska ändras!








Såhär ska jag tänka hela tiden!





Det var allt för mig den här gången :).



On my way 2 the gym pass 2

Nu är jag på väg till gymmet igen, blir hårt pass nu. Eftersom det är mitt andra gym pass idag :). Hörs senare :)


Go natt


New in


Hard work work

Körde ett gym pass med Mikaela innan idag runt 11, nu så ska jag snart ut och gå/spring hade jag tänkt. Blir gött, man känner sig så duktig haha! Och jag har redan fått resultat ifrån gymmet ;). Men sommaren är långt ifrån här, så jag har många veckor på mig att bli helt nöjd ;).

Bjuder på två cambilder ;p








Har inte haft lust att blogga

Nu kommer förklaringen varför jag inte har bloggat sen i tisdags.

Det är så att Pepsi avled i onsdags 2 maj, så jag tror ni förstår själva varför jag inte har bloggat på hela veckan.

Pepsi blev 16 år och 11 månader, han skulle fylla 17 år den 20 juni nu i år. Att han levde så länge var ett under han var en riktigt kämpe, med både diskbråck och prostatacanser.

Hans diskbråck tog över hans sista 1½ dagarna, de gick till höften och nacken/huvudet. Han kunde inte gå eller lyfta huvudet. Det var jävligt hemskt att se det.

Han var min alldra bästavän, han är den jag älskar över allt annat. Han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Det var jag och Pepsi, Pepsi och jag. Ingen annan.


Vi begravde honom i lördags hela famlijen var samlad, han fick en jätte fin begravning. Jag saknar honom för varje minut som går. Men jag försöker tänka och in tala mig att han har det bättre nu, men mormors gammla hundar som är där uppe med honom nu. Och han tittar ner på mig och det är han som reser mig upp när jag faller ♥.


Jag älskar dig Pepsi ♥











Du är saknad Pepsan, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. En bild säger mer än tusen ord 




1 maj

Sitter ute och njuter av solen med min morgoncigg. Så jävla varmt och skönt, idag kommer jag sola som bara den :D


RSS 2.0