Hej då äckliga skoldata :D

Nu är det absolut den sista gången man sitter och surfar på denna dåliga datorn, idag så lämnas den in för jag ska inte ha denna datorn asså den har krånglat allt för mycket alltså! Så jag hoppas på attjag får en ny dator imorgon...

Jag fattar inte vad jag gör uppe nu jag börjar ju fan 10:30 gaaah, mamma och pappa lurar mig hela tiden på morgonen inte undra på att man kan ha ett sånt morgonhumör ibland alltså.

Nää,när jag endå är uppe så varför inte försöka komma i tid till skolan en sista gång, för det är ju trosts allt sista skoldagen idag, och sista chansen att kunna komma i tid ;) Haha!



Bjuder på en snygging bild som är seriös till 110% asså ;) Så varför vara seriös när man kan vara oseriös? ;)

xoxo//e


Jag kan inte fatta det

Sen min syrra tog studenten som var för 7 år sen har jag varit så avis på alla andra som har tagit studenten. Och nu är det äntligen min tur? Det har jag svårt för att fatta faktiskt asså, jag tog några bilder med min underbara studentklänning idag som ska vara som tackkort senare, fotografen var självklart min syrra :)

Det kommer att kännas konstigt att säga hej då till mina klasskamrater vi har kommit så nära varandra, vi är som en stor familj. Vi har gått igenom bråk, kärlek, tårar, skratt allting. Okej, det är inget hej då föralltid (hoppas jag) man kommer nog hålla kontakten med många :) 

Imorgon så kommer det att vara fullt upp, först två lektioner + lämna in alla böcker, sen sista städningen, ullared med Marie, sen bygga på studentflaket. Sen efter byggandet så ska jag till syrran och sätta i pappeljoter eller hur det stavas i mitt hår. Fyfan, vad jobbig studenten ska vara egentligen ;p haha! 


xoxo//e

 


Fyfan

Så bakis som jag är nu har jag aldrig varit innan asså ;o men det kan också bero på att jag har feber för jag gick i shorts igår och det var ju inte så jätte varmt ute då, menmen ;) Haha!

Helgen har varit bra och rolig, jag blev jätte nöjd med mitt hår också slingade det lite blont och klippte det, så nu är jag nöjd det tog fan 2 ½ timme asså, det brukar det inte göra fan asså :p haha!



Bilden är tagen igår snodde den ifrån rebecca :)

Imorgon är det skola och det kommer kännasjätte konstigt att vara i skolan igen :p haha! Men på onsdag är det studenten :D:D så roligt :D haha! Jag längtar som bara den asså :)

Nää, nu så ska jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon :)

xoxo//e


Fredag

Hellu mamma väkte mig 9 idag -.- jag har så jävla tråkigt. Idag så ska jag upp till skolan och städa yeye kul! Sen vid 18 så ska jag fixa mitt hår, klippa och slinga det :) Sen kommer mina bröder hem med :)

Så det händer inte så jätte mycket idag, har mest jätte tråkigt -.-




xoxo//e

Inte lätt asså

Mamma verkligen överaskade mig imorse, hon ringde och väkte mig och frågade om jag ville till donken. Jag ba vah? menar du allvar? Hon ba jaa? haha! Så det var en jätte god frukost :) haha!

Efter donken så drog vi och shoppade det blev ett par short, en kofta och en scarf, sen så hämtade jag William på förskolan. Han blev hur glad som heöst när han fick syn på mig :)

Sen så har Frida lockat mitt hår så nu vet jag exakt hur jag ska ha det på studenten :)




xoxo//e

Nu är jag hemma



Det var så jävla härligt i Turkiet asså 28 grader i skuggan sen när man kom till Sverige igen så frös jag som in i helvete :p HAHA! Ser ni min bränna eller det är härligt :) Men det är härligt att vara hemma nu igen, jag har träffat nya härliga människor.

Nää,nu ska jag nog ta och sova :)



Det var en kvinna som målade av människor på hotellet, och jag ville bara göra de så jag gjorde det ;) haha! Hon tog kort sen fick man välja vilket man ville ha, så frågade hon mig om jag va modell jag ba vah? nää :D haha! Så sa hon du kan bli det du har en stor chans att bli det. Shit vad glad jag blev då :D Erkän hon var skit duktig :)

xoxo//e

Hej då

Jag säger hej då nu för imon åker jag och några vänner till turkiet :D Asså ni fattar inte hur nervös jag är asså! haha, aldrig flygit innan och sånt nää fyfan xD haha!

Så jag kommer hem nästa onsdag då uppdaterar jag er med massor med bilder :D haha!

Gaaah, jaja hej då :D





Dessa två kommer jag att sakna SÖNDER asså :p

Ha det så bra puss på er  :)

xoxo//e


Helt overkligt

Jag hämtade William på förskolan (dagis) idag, det kändes så jävla ovekligt! Att tiden har gått så jävla fort... Men det var kul, han sken upp som jag vet inte vad när jag kom och skulle hämta honom :) Jag bara älskar den ungen alltså :)

Senare idag så drog jag,mamma och pappa till Jönköping så jag körde upp och vi höll på att dö, pga ett bara jävla bond jävlar rent ut sagt. Jag kom där och körde så såg jag att det var en traktor som kom på andra sidan så kör tre jävla bilar om den traktorn när jag kommer, jag blev så jävla förbannad så det fanns inte asså!

Kan inte ens snacka om den där jävla resan mer jävla bönder!




                    ♥


xoxo//e



Bilder ifrån igår

William fyllde 1 år igår, vart har tiden tagit vägen egentligen? Det är sjukt hur snabbt tiden går. Men men inget man kan göra åt ;) haha, här kommer lite bilder från igår :)












HAHAHAH, den bilden ovanför är lite söt xD Det vi har i munnen är en massage grej till foten? Han hade den i munnen först sen stoppade han den i min mun, sen blev det dragkamp xD haha,


Inte så många bilder men orkar inte lägga upp mer :p

xoxo//e

Tillbaka

Hellu, jag har haft en liten blogg paus har inte riktigt varit mig själv känner jag. Mitt humör har gått upp och ner hela dagarna ganska jobbigt :p menmen nu skiter vi i det :)

Just fan härom dagen så satt jag och fixade mig till skolan så hade jag musik på, på datorn sen bara la musiken av. Och jag tänkte okej det var la sista låten. Men nejnej datorn gick sönder IGEN! Så nu skiter jag i den datorn för ska endå lämna in den snart och då är den inte mitt problem längre. Så sitter vid mammas sega data får ju damp xD Men bättre än inget :)

Jag gick hem från skolan idag hade sån huvudvärk, sen så hade vi inte så viktiga lektioner så ska sätta i gång och börja plugg nar som helst snart.

                    


Livet är för kort för att gå runt och vara irriterad, utan lev dagen som det vore din sista.



xoxo// e


Härlig dag

Har luggit ute och solat idag och klippt gräset (jag är så snäll), höhö! Jag tycker att det är kul att klippa gräset helt sjukt haha! siter och kollar på fast and furious som går på 6,an shit vad jag är sugen på att se fast and furious 5 asså! Älskar de filmerna :D Domino är så jääääääävla snygg så det finns inte ;) haha!



Hade tydligen fått en fråga ;

Varför vill du just ha 5 tatueringar till? Och vet du vilka du ska ha?

Varför målar du naglarna så ofta? :p

Svar: Därför att jag vill? haha, nää men jag ska ha en som symboliserar min vovve, då ska jag ha hans tassar bakom örat. Sen ska jag ha en vid magen/höften, foten, nacken,texten på armen till min nuvarande tatuering, sen vill jag ha en till bakom andra örat.

Jag målar mina naglar så ofta därför att jag vill inte ha äckliga naglar, jag vill ha frächa och fina naglar :p

Hoppas du har fått svar på det du ville :)


varför?


Det värsta jag vet

* Könshår

* Spindlar

* De som leker med kärleken

* One night stand's

* Att man leker att man är någon som man inte är

* När man söker sig till uppmärksamhet

* Att plugga

* Reklam

* Min pollen allergi -.-

*  Sjukhus


                     




xoxo//e


-

Hellu vaknade vi två halv tre idag, och mådde allmänt skit! Så idag blir det ingen träning :/ så surt asså va jätte taggad på att träna...

Men jag och Marie kör på att bara sola idag istället, så jag ska börja med att ta på mg kläder det kan vara en bra idee. Haha.

Nä jag orka inte skriva mer nu och jag hinner inte det heller för den delen :p

                                        


xoxo // e


Helt slut

Jag somnar sitandes snart asså, jag slutade ju som sagt 12:00 idag men sen åkte jag och Marie till samhället för att käka sen köpte jag äntligen ett par ballerina skor :)

Sen vi ett tiden någon gång så började vi att plugga, det gick la bra jag kom hem vid halv 6, sen när jag kom hem så vare bara att packa upp datorn och allt igen och börja plugga igen. Jag slutadeplugga vid 22 för då började ju Big Brother. Så har jag glömt att käka med asså jag hinner inte det känner jag för nu är jag så trött så jag ska ta min kvällscigg sen ska jag sova!


                           


xoxo//e


Snart helg

Om 20 minuter så fårjag helg :D Men jag och Marie ska sitta kvar i skolan och plugga, vi är så duktiga.

Jag höll på att dö imorse kändes det som jävla pollen asså, sen hade jag skit ont i min rygg men nu är det bättre därför att jag tog och dubblade alla tablatter:p Så tog 2 allergi tabletter, 2 naproxen, 3 alvedon jag inbildar mig att det hjälper snabbare när man dubblar men mja det kankse det inte gör ;)

Nää, nu ville jag inget mer jag ville bara klaga ;) MAOHAHA :D

xoxo// e


10 saker om mig

* Jag längtar jätte mycket till Turkiet och studenten

* Jag är en tv nörd

* Jag älskar att träna, men gillar inte idrott (LÄNGRE pga man är inte peppad att gå dit längre)

* Jag älskar Dag-otto, JA rollfiguren

* Jag målar om mina naglar minst 3 ggr i veckan (a)

* Jag bryr mig inte om vad folk säger om mig, jag lever mitt liv som jag vill

* Jag HATAR mitt hår

* Jag är beroende av cola 

* Jag ska göra 4 tatueringar till eller ahh 5 till om man räknar med texten till min nuvarande tatuering

* Jag kan inte leva utan musik,min vovve, mina vänner, tvn, datorn,cigg,cola,majskrockar,fredags mix, min familj


                              


xoxo // e


Det finns få diamanter här i världen

Snackade med Anna (min brossas flickvän) nyss, och haha det var kul ;) Man saknar ju henne nästan okej inte nästan jag saknar henne faktiskt ;) haha!

Hon är en bra vän och förstår en bara om man säger en liten mening typ ;s Det är sjukt bra tycker jag. Men ibland kan vi gå varandra på nerverna men va gör det? ;) haha!

Nää, nu ska jag göra det sista på naglarna och sen kolla klart på BB.

Ha de bäst :)



                        



xoxo//e



Vara nöjd med sig själv?

Asså jag har ingeting emot skönhetsoperationer, bara det inte blir för överdrivet. Jag vill själv utföra en skönhetsoperation, för att jag ska kunna vara 110% nöjd med mig själv. Alla är inte perfekta och ingen kommer någonsin vara perfekt för det är omöljigt.

Antingen är man för smal,för mullig,för tråkig, pratar för mycket, för snäll, för elak, tro sig för mycket, man lyser igenom för mycket osv. Ingen är perfekt och ingen kommer bli perfekt heller.

Så man ska bara vara sig själv i alla lägen, jag skiter i om någon inte gillar det eller inte för jag anpassar mig inte till någon :).

Idag så har jag planerat att städa mitt rum men jag får se om jag orkar det, för jag fryser som en oxe sen så ska jag till min körskolelärare och snacka lite ;) I don't tell about what ;) haha!

Men sen vill jag träna med hur ska jag hinna med allt :( HAHA!






xoxo//e


Snart så

Sitter och kollar på hotellet vi ska bo på i Turkiet asså shit vad jag vill dit nu :D





Åhh :D


Bildbomb från förra året









Jag kollade nyss in min gamla blogg, så fick jag en tänke ska jag skaffa tillbaka min nartuliga hår färg och det är guldblond typ. Men jag vettefan asså! Jag vill inte ha tillbaka den uberblonda färgen igen för den är ful tycker jag det är för fake :p haha!

Nu har jag något att tänka på...


xoxo//e

Vi ägde på dansgolvet ;)

Asså shit vad roligt jag och Mikaela hade igår asså xD Vi med våran dans så ägde vi alla ;)

Gårdagen började då med att några vänner till oss kom hit och grillade och hade trevligt, sen körde Rebecka mig till Bredaryd så började förfesten med Mikaela.

Framåt kvällen så åkte vi till Sigges och hade skit kul xD

Men det jag blev mest besviken på var att det var ganska så många gammla människor jag visste ju att det skulle komma många äldre, men inte så många :p haha. Det var en äcklig gubbe som sa exakt så här "får jag dansa med dig?" och jag började asgarva åt honom xD HAHAH!

Jag är jätte förkyld idag sen tror jag att jag har feber med, haha men det är sånt man får ta ;)  haha!

Just nu så vill jag bara ha pizza!



Jag ser väldigt road ut ;) en bild från förra midsommar.


peace mother fucker


xoxo//e


RSS 2.0