Kvällen

Nu är jag trött, jag städade hela lägenheten innan idag de tog ungefär 2 timmar. Sen hem till mamma och pappa för att käka jag tog med mig Milton med så jag satte honom i cykelkorgen, han satt helt stilla och va jätte duktig. När jag kom hem till mamma och pappa så skulle jag släppa ut Milton så han kunde springa ute lite så skulle jag slippa oroa mig. Men nää då ville inte han gå ut. Menmen så kan det vara.

Men nu är vi hemma igen, så jag ska ta och duscha och inte göra någonting alls. De låter så jävla bra haha.


Helg

Även fast jag bara jobbade igår och idag så känns de som om jag har jobbat hela veckan sjukt haha!
Jag har stått upp hela dagen idag på jobbet och de känns i benen och fötterna alltså. Jag slutar egentligen vid ett men jag jobbar över på fredagarna eftersom bussen går vi två. Så nu är jag på väg hem och det är så skönt att få sitta ner haha.

Idag så jobbar Robert så jag ska städa lägenheten, ska försöka släppa ut Milton med och sen drar jag hem till mamma och pappa för att käka.
Sen så kanske det blir några öl där det får vi se :)

https://cdn3.cdnme.se/2575964/6-3/pic_52209156ddf2b347fbb7dfb8.jpg" class="image">


Willebus

Det är alltid lika läskigt att gå till tandläkaren, det är bland det värsta jag vet. Men det gick bra och tandställningen är fixad.

Jag åkte för att träffa Wille efter tandläkaren, jag hade köpt gifflar och dricka så vi gick till en lekplats och lekte lite och fikade. Så det va en bra för middag.
Nu är jag hemma igen så jag ska sätta mig med teorin alldeles strax, det kommer vara så skönt när det är över. Slippa tänka mer på det liksom.
Men tillbaka till verkligheten och börja plugga.


Godmorgon

Idag så är jag uppe tidigt vaknade vid 7 sen låg jag och segade mig lite i sängen. Gjorde den godaste "frukosten" jag vet, bröd och bacon ;).

Nu så ska jag fixa mig lite sen iväg till tandläkaren för att fixa tandställningen som har gått sönder. Jippi!!!!


Jönköping

Idag så blev det Jönköping med mamma och pappa, jag köpte nya idrottsskor, två linnen och sen resten på Ikea.
Det var en trevlig dag med dem de ända negativa var att de va så fint väder så man kunde sola. Menmen vad gör det :)


Just nu

Nu så är jag hos mamma och pappa och rensar bort de som jag ska ha och inte. Jag hittade ett par skor som jag hade när jag va bebis så gulliga haha :3.

Nää nu ska jag fortsätta :)


Lördag

Hellu vad har ni för planer ikväll festa eller sitta hemma och ta de lugnt?:)
Jag ska bara ta det lugnt idag, det var en tuff kväll igår haha! Vi var på Värnamo dagarna igår men jag hade inte planerat på att dricka igår men det blev så i alla fall haha. Så idag är jag väldigt bakis, de är nu som jag börjar att piggna till lite och Robert är med sina vänner så jag tänkte städa lite nu ikväll och sen ta en ansiktsmask om jag hittar de.

Så det när mina planer för denna lördagen haha.


Torsdag

Idag så har jag varit hos Frida och hälsat på lite grann. Jag lärde Wille lite engelska haha ;) nu kan ha säga yoo mama hahah! Så svänger han lite på huvudet sen säger han daah! Haha! Så kul, jag hoppas för Fridas och Jönssons skull att de får en flicka annars så vet jag inte vad som kommer hända.

Ikväll så kommer Lisa och hennes pojkvän hit, vi ska dricka lite vin och ha de trevligt. Sen kasken vi drar till hotellet men de är inte bestämt än :).


Nu ska vi sova

Nya sänglakan i sägen, tvättat av sminket, borstat tänderna och nu ska jag och Milton ta och sova. Jag är så trött, ny dag imorgon med nya tag!

Gonatt :)


Sitter hemma hos mamma och pappa

Hellu! Idag så var jag hos läkaren angående min rygg jag blev sjukskriven i 1 vecka, det var det jag inte hade hoppats på. Jag vill jobba inte sitta hemma liksom, men vad ska man göra. 
 
Jag kommer att gå på väggarna, jag är redan uttråkad liksom men nu så kan jag plugga mer på teorin i alla fall. Jag vill träna med men det tror jag inte är en sån bra ide faktsikt. Inte denna veckan i alla fall, aja nu kanske det blir mer uppdatering :p. 
 
Vad lite det blev, jag trodde jag hade mer att säga men tydligen inte hehe! Just det, vi såg the heat igår! Jag hade väldigt höga förväntningar så jag trodde att den skulle vara bättre men den var jue bra och rolig. Men som sagt jag trodde den skulle vara bättre. 
 
 
 

11

Idag så har jag och älskling varit tillsammans i 11 månader. Det går fort när man har kul. Vi sa att vi inte gör något speciellt idag utan gör de nästa månad istället. Eftersom jag inte mår så bra så ville jag ha donken och choklad, då är det så att jag har en sån underbar pojkvän så vi gjorde det.
Sen när han kommer hem från träningen så blir det kanske att se the heat hoppas vi hinner med det :).


Le och se glad ut?

Denna veckan har börjat piss dåligt! Igår va jag inte på så bra humör tackvare min så kallade rygg, men jag höll de inom mig. Idag så kan jag knappt stå eller sitta ner och det är hemskt. Jag håller på att bryta ihop då och då tackvare att de gör så ont. Men jag pallrade mig till jobbet i alla fall för att jag inte vill ge upp så lätt men jag kunde inte jobba mer så jag sitter och väntar på bussen som går om 30 minuter typ. Och det känns som en evighet verkligen, sen så är jag jätte hungrig med så de blir inte bättre.
Imon så ska jag till läkaren så jag hoppas att se kan hjälpa mig en gång för alla med den här jävla ryggen. Jag menar jag vill inte missa jobbet tackvare att jag har problem med ryggen jag behöver pengarna jue. Så vi får se vad läkaren säger hoppas jag kan jobba imorgon.


Lite snack

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu om jag ska vara ärlig. Min vardag är inte så speciell jag jobbar och sliter och håller humöret på top (oftast haha!) Jag trivs jätte bra på jobbet just nu och allt flyter bara på. Lägenheten gör små små framsteg ang inredningen men det är lite knepigt om vad man vill ha tex, vilka gardiner. Det är mitt problem just nu haha, jaa efter 3 veckor så har vi fortfarande inga gardiner haha! 
 
I helgen så var mina bröder och deras tjejer här, vi träffade inte de så mycket men de var trevlig den lilla tiden som det var. Vi drack i fredags med Tony, först så var vi här och spelade nitendo Wii sen gick vi ut det va mycket trevligt. Igår hade jag och Robert myskväll, vi låg bara och kollade på film och bara va. Det var behövligt faktiskt. 
 
Jag ska försöka att uppdatera mer, men jag kan inte lova något för det är inte kul om jag bara skriver tex "Tja, jag har jobbat idag, jag hade jävligt go lunch med" asså, liksom kul? Hahah! 
 
Nu så ska jag göra mina mackor sen försöka sova :*
 
 

Torsdag

Jag va hemma ifrån jobbet idag, har sån extrem huvudvärk och jag har haft de hela dagen. Det är verkligen inte kul alltså! Jag har knappt haft någon aptit heller. Men men vad ska man göra men imorgon så måste jag till jobbet även om jag fortfarande har huvudvärk. Jag får dåligt samvete när jag inte mår bra och är hemma från jobbet.
Men jag ska försöka sova nu i alla fall och hoppas på att huvudvärken försvinner.

Lilla bebisen håller mig sällskap i soffan :)


Nytt

Hellu, jag hinner verkligen inte blogga så mycket nu längre. Jag jobbar och när jag kommer hem så vill jag bara ta de lugnt och umgås med Robert för han jobbar natten.

Men i alla fall de va inte de jag skulle prata om nu.
Jag har fått mina iPhone 5 skal nu och det var behövligt kan jag säga :)
Sen så köpte jag två nya skor idag.
De vita basic skorna är "äggskals vita" eller vad de kallas, med bruna snören. De är assnygga, de är från märket Svea och jag har inte gillat de märket så mycket innan men dessa skorna va jävligt snygga!
Sen ett par sommar skor, de är så söta :)

Nu måste jag sova :)


Söndag

Hellu, det har varit en bra helg denna veckan. I fredags så städade jag lägenheten lite, klippte mig, åkte hem till mamma och pappa för att träffa Andy som var på besök. Vi käkade lite middag sen åkte vi hem till mig för att ta lite fika. Sen på kvällen så kom Roberts kompisar hit vi satt och drack och hade de trevligt. Sen så drog vi ut på krogen om man kan kalla det de ^^.

På lördagen så åkte jag till syrran för att sola och bada i de underbara vädret. Sen runt två tiden så kommer Robert och hämtar mig för att sedan dra vidare till Ikea. De blev lite saker men båda blev chockade över vad de kostade för vi trodde de skulle gå på mycket mer än vad de gjorde. Så det är jue bara positivt, men sen när vi kom ut så var de som om himlen hade öppnat sig. Det bara öste ner regn. De var dock mindre kul.
När vi kom hem så drog han till fidde och jag drog med Mikaela för att köra hennes bror och Lenni till sigges.

Idag så har vi tvättat och bara varit. Eftersom han jobbar natt nu så har vi inte gjort så mycket idag. Det kommer kännas ganska konstigt att sova själv nu, men men vad ska man göra.
Jag börjar jobba imorgon med det om något kommer kännas konstigt. Så det blir en tidig upp gång imorgon, så jag ska börja laga mat och sånt snart med sen gå och lägga mig tidigt.

Milton ville hjälpa till innan, han gjorde ett jätte bra jobb att vara i vägen ;)


RSS 2.0