Becca time

Nu drar jag och träffar bättre hälft <3 ikväll så blir de lite alkohol och mycket snack :) ha så kul ikväll alla läsare :)


Bright white

Beställde hem en bleknings penna som jag fick idag. Den är jätte smidig att använda de är inte massa krångel om hur man ska använda den. Jag kan inte säga något bra eller dåligt om den än för jag måste ha använt den några gånger innan ju ;).


Ett leende kan betyda mycket, antingen så är man glad/lycklig eller så tar man på sig en mask så slipper man alla frågor om varför man är ledsen/besviken


Fullt upp

Sorry att jag inte har bloggat på länge men jag har haft fullt upp. Varit iväg med mamma, pappa och brorsan vi var i Västervik på gränsö och hade lite spa och sånt gottigt.

Sen drog vi till Söderköping för att käka glass på de glass baren.

Sen har de varit lite fester hit och dit, sen lite kaos och nu har jag åkt på förkylning och hosta så inte kul.

Men bjuder på lite bilder istället, sen lovar jag att bli bättre när de gäller att blogga.

 

 

 


Bildbomb från helgen

Fest fest bakis softat


When a girl gives up it's not because she dosen't love you, but because she's tired of getting hurt and feel like you'll never care


Anywhere else but here

Igår så var det en jävligt rolig kväll och natt haha. Jag och Mikaela hade verkligen ingeting att göra, så vi ringde en utav mina kusiner så var de på chappen, så vi drog dit och hade det trevligt haha. Sen när chappen stängde så drog vi alla till donken i Värnamo, vi kom dit 1:40 typ och de stänger 2 så de var tur vi hade ;). Sen drog vi runt lite i Värnamo, sen drog vi hemmåt haha. 
 
Sen vaknade jag vid 15:00 idag typ de är ju mindre roligt haha. 
 
Jag fick upp TV,n som vi hade i vardagsrummet så att gå från 19 tum till 42 tum är jävligt konstigt i början men börjar bli van nu ;) haha. 
 
Aja nu ska jag sluta babbla, så vi ses här när vi ses ;)
 
 
 
 
 

Ny start?

Jag känner att jag behöver en ny start med mitt liv, jag vill inte vara kvar här i lilla Gislaved. Jag vill utbilda mig till något och sen börja jobba. Slippa vara beroende utav pappa, jag vill kunna göra saker själv, jag vill kunna åka till ställen utan att fråga pappa om pengar. 
 
Jag ska förändras, det ska jag göra. Ska söka jobb överallt just nu helst i Varberg, sen flytta till egen lägnenhet. Det är de jag vill just nu, jag måste börja fokusera på mig själv. Det var ett tagsen jag gjorde det, dags att börja igen .
 
 
 

Solen är framme ;o

Snart drar jag och Mikaela till Värnamo, medans jag väntar på henne så sitter jag ute i solen och njuter av solen och cigg. Här är dagens outfit


Helgen

Sorry att jag inte har bloggat på några dagar men jag har varit lite upptagen. I lördags så var jag, mamma och pappa i Falkenberg och kollade på vallarna. Sen drog vi till Varberg till bröderna och sov över där. För på söndagen så hade Daniel fitness tävling, det var jävligt kul att kolla på men det blåste som in i helvete. 
 
Så kom jag hem igår hängde med becca och snackade vett i mig, så nu är det över som tur är. Asså inget viktigt bara en sak som var nödvändig att göra liksom. Men jag mår bra och allt sånt så hahah :). 
 
 
Här kommer lite bilder från helgen :). 
 
 
 
 
 
 

Jönköping

 

 

 


Regn regn och regn

Sitter i soffan och kollar på tv, har inte gjort så mycket. Gjort några saker uppe i samhället bara, sen har jag städat mitt rum. Ikväll blir de att sova hos Mikaela och ha en film kväll. De var länge sen vi hade. Men nu är det mat :)


Road trip

Kom nyss hem ifrån halmstad med Mikaela. Vi körde på en liten road trip såhär på kvällen. Vi chillade mest, men de var jävligt kul som vanligt :)). Båda höll på att somna på hemvägen haha, mindre roligt xD.

Men vi klarade oss haha. Och nu börjar jag att vela när det gäller komvux, jag vill börja jobba inte plugga. Måste snacka med mamma och pappa om det imorgon de vet bäst ;).

Nu tänkte jag sova i min tomma säng, känns jätte tom :/. Men jag får klara mig :).

 


Outfit


Visingsö

Igår så var det familjetid, så vi alla drog till Visingsö det var jätte mysigt. Men hästa o vagn, båt, mat, minigolf. Så jag laddar upp bilder som beskriver dagen :). 
 
 
 
 
 
Som ni ser så hade vi en toppen dag :). 
 
 
 

Just nu

Softar i soffan med film med ziperallen. Ska snart sova, är jätte trött haha :)


Berättar om dagen imorgon

Det har varit en lååång dag, så berättar om den imorgon så är de säkert att jag får med allt + bilder :). Tänkte visa mina naglar idag i alla fall, det är pulver glitter som jag köpte på panduro i Gislaved kostade 19:- och heter you do. Det är tillverkat för naglar. Jag älskar det, de glittrar lagom mycket och de torkar snabbt. De du behöver är genomskinligt nagellack som bas och toplack.


Bakom skolbänken igen

Då så var det bestämt jag ska tillbaka till skolbänken och plugga upp mina betyg. Det känns jävligt gött helt ärligt talat alltså. I trean så blev jag sååå skoltrött så det fanns inte, jag tex började 8:15 jag kom kankse vid 12:00 eller så kom jag inte alls. Så nu ska det bli skönt att få ordning på sitt liv igen faktiskt :). 
 
Jag har inte tänkt att så i en fabrik hela mitt liv precis, utan jag ska bli något som jag brinner för och inget ska stå ivägen för det. Tex om jag kankse måste flytta upp till Stockholm för att plugga där sen då gör jag det. För det är min framtid som det handlar om liksom.
 
Så nu blir det att köpa kalender, pennor, pärm, block etc :). 
 
 
Nää, men nu känns det jävligt bra asså :). 
 
 
 
 
 

Spontant

Becca var här innan vi hade precis börjat kolla på 21 jump street så kommer grabbarna och vill ut och åka. Först drog vi till holmen, sen åkte vi någonstans som jag inte vet namnet på. Men i alla fall ett berg och det var hur mysigt som helt, solnedgång och lite musik :). Så det var mys. 
 
 
Nu gör jag inte så mycket sitter vid datorn och lyssnar på musik :). Och tänker lite på allt och inget :). 
 
 
Lite bilder från berget :). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härligt väder

Har luggit och solat hela dagen idag, så jävla gött asså :). Hoppas det håller sig så här i flera veckor nu, men det tror jag inte det gör men jag hoppas haha:).

Fick rosor av mamma idag :), jätte fina och rosa så klart ;). Mamma är gulllig :).



Tisdag

Hellu, idag har jag hängt med Mikaela vi gjorde inte så mycket chillade mest. Men det är gött det med :). 
 
Det är sjukt varmt ute idag med ;o men jag klagar verkligen inte :D, synd bara att solen inte är framme så mycket men det kommer la snart hoppas jag på :). 
 
 
Igår så bloggade jag inte, det var för att jag var i Ullared med syrran och wille :). Jag gick med mig några grejer hem en ny rosa klocka tillexempel ;). Skit snygg asså :D. 
 
 
Sen när jag kom hem från Ullared så drog jag och Mikaela till donken och käkade lite och chillade ;). 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wish you'd pay more attention to my favorite songs because the lyrics sing words i'm too scared to say...

 
 
 

Hoppet fanns kvar långt där inne

Jag har berättat detta för er innan, om jag träffade en kille som gjorde så jag aldrig mer kunde lita på killar mer eller mindre. Jag trodde på allvar att jag aldrig kunde lita på killar mer, men jag börjar göra det nu igen sakta men säkert. Jag träffade en kille för ca en månad sen, och jag trodde verkligen inte att de skulle bli något, pga den andra killen. Men nu så kankse jag börjar lita på "den nya killen". 
 
Bara man har hoppet kvar så kommer allt fixa sig, det säger jag till mig själv i alla fall. Men det som den andra killen gjorde mot mig kommer jag alltid ha i baktanke, för kärlek är inget man leker med. Det är min åsikt då, ni kanske inte tycker så. Visst när man är 15 eller 16 så då leker man runt kollar vem som är ens "typ", men tro mig det ändras med åren hahaha. Jag trodde att min typ var tuffing, skiter i vilket ect, men det visade sig att det var tvärtom faktiskt. 
 
Nu är jag hur glad som helst, och vill inte sova själv och massa sånt ni vet. Hahah, åhh detta låter så dumt fast ändå inte. Jag vet inte ens själv haha. Det känns som om jag bara babblar nu ;p. Men jag är så glad och aldrig känt mig så lycklig som jag gör nu :'). 
 
 
 
 
 
 

Härlig kväll igår, men idag får man veta att man lever

Igår var en helt jävla awesome kväll asså! Först kommer Lisa hit jag har inte träffat henne på några månader, sen kommer Rebecka hit så käkar vi och dricker. Sen drar vi på förfest i Anderstorp och hade det trevligt. Nästa stopp blev chappen, där jag träffade mina gamla killkompisar har inte träffat de på minst ett år. Så det var kul att se de igen. 
 
Chappen stängde 1 var vi nöjd med kvällen? Jaa, men vi var inte klara med festandet ;). Vi drar runt lite i Gislaved för att leta efterfest. Då drar vi till Anderstorp igen och efterfestar, syrran kom och hämtade oss vid 3:30 typ. hahah, det var en galen kväll igår, med skratt och ännu mera skratt. 
 
Som sagt det var awesome kul igår ;). Jag vaknade 15:00 idag hahah, så det blir nog att dygna idag tror jag haha. Men vi får se vad som händer ;). 
 
 
Hade på mig detta igår, linne från Gina Tricot - shorts från H&M
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0