Härligt väder

Nu är sommaren här äntligen :D Har solat i flera timmar nu, så är jävligt trött :)

Hämtade även wille innan sen drog jag och la mig vid syrrans pool ;) steeek :D hahah

Snart så ska jag dra och möta Rebecka och vi ska kolla på bio Bad teatcher.

Jag har inget mer att säga nu;p hahah






xoxo//e


Bilder från midsommar





Pappa snackar skit haha,







Mamma fick också vara med på ett hörn ;p haha







xoxo//e


Bästa helgen på länge asså

fyfan vilken helg det har varit. hahah! Den var både sjuk, ännu sjukare och sjukast ;) haha!

I fredags så var det fest @ brossan den var bäst från början till slutet, träffade några bekanta ;) haha!

Igår så var jag helt inställd på att inte festa men jag ändrade mig 1 timme innan vi skulle dra ;) haha! SÅ ni kan tänka er själva hur stressad jag var igår ;) haha! Men jag ångrar inte att jag följde med ut ;) Jag hade hur kul som helst :)

               

                                                                Jag och brossan inne på Oscars 



              


                                         Den här sötnosen hade verkligen saknat mig :)


xoxo//e


Drar imorgon

Jag har velat fram och tillbaka i några dagar nu om jag ska till Varberg eller inte till helgen, men nu så äre bestämt jag drar till Varberg imorgon. Så kommer jag fram lagom till förfesten kommer dit vid halv 3 typ ;p haha!

Det ska bli jävligt gött att komma bort här ifrån alltså, visst asså jag vill inte bort från hemmet eller så. Men från allt annat som stör mig och blääää. Så kommer nog hem på söndag igen :)

Så nu vet ni varför jag inte kommer att blogga ;) Kanske slänger in ett inlägg men inte säkert. Så ni får ha en jätte bra och fin midsommar :)


                     


                      

                                                               ♥


xoxo// e


-

Tja idag så har jag inte så jätte mycket Marie var här innan och lämnade pengar, sen så chillade vi lite ;) haha!

Sen så har jag kollat på Shan atci's nya tour haha, så jävla bra xD haha!

Vet ni hur man väger en bög?



- Man ställer honom på vågen ;) HAHAHHAHAH! Så jävla bra xD


Nu så kommer mina fadrar och min farbror + hans fru hit så ska vi käka lite, blbalbalba.

Sen vettja inte vad som händer ;p haha!



xoxo//e


Tatuering

Jag måste bara säga en sak som gäller tatueringar på armen på tjejer,

                                          

Bilden är tagen från google, asså personligen så tycker jag att det inte passar på tjejer att ha tatueringen där (som på bilden), det är typ "killarnas ställe" eller så.

Sen så tycker jag inte att vi tjejer ska ha sån BOOOOOOOOOM! tatuering vi ska typ ha små, fina, texter, diskreta tetueringar. Men det är bara vad jag tycker, alltså om ni har sån här så ta inte åt er om vad jag tycker om det för ni kanske tycker att det är hur snyggt som helst. Alla har sin rätt till att tycka till ;)


xoxo//e


Helt borta

Jag skojar inte alltså jag är helt borta, jag är inte mig själv alltså det är en sak som är säker i alla fall.

Fick hem mina kläder ifrån gina idag bodyn asså gaaah, så snygg ;) Sen så åkte jag och mamma till Gnosjö för att hämta min berlock till mitt Thomas Sabo armband som jag fick av bröderna + anna i studentpressent :) Jag hade beställt ett E om ni undrar ;) haha! Sen så fick jag en ny näspiercing utav mamma, jag har haft i min andra i två år så hon tyckte att jag skulle byta ;) haha! Så det blev ett hjärta i guld :)

Jag håller på att städa mitt rum nu men det går inte så jäkla bra asså. Jag orkar inte men jag har tagit bort alla kläder i alla fall, så jag ska bara ta bort alla andra saker och byta lackan sen är jag klar. hahah! Som om ni bryr er liksom ;) HAHA. 


                             

xoxo// e


Det går runt i samma mönster

Hellu denna dagen har inte varit så tråkig jag,mamma och pappa var i Ullared hittade lite småsaker bara + ett par nya high heels ;) haha!

Sen så åkte jag, Rebecka och Rasmus till donken och hade trevligt.

Det är typ min dag, haha! Ligger och lyssnar på skön musik det är gött att göra ingenting ibland alltså.

Imorgon så åker min ena bror och hans flickvän till Turkiet ;s Fan vad jag är avis alltså... Jag vill tillbaka dit där glömde man verkligen alla jobbiga saker som man har i bagaget. Och man bara levde livet.


                     


xoxo//e


God natt

Nu säger jag god natt, för nu ska jag gå och lägga mig bara så att ni vet de liksom ;) höhö!

                      


xoxo// you know who ;*


Födelsedagsfirade och massa annat

♥Hellu, idag så fyller min hund 16 år det är sjukt gamal ålder för en hund. Han fick massvis med godis och en trimmer ;) haha! Han gillar inte leksaker så då får han godis ;) haha!


Sitter och lyssnar på Rihanna California king bed den är hur bra som helst.

Jag har ingen aning om vad som händer idag, jag vill göra något men vet inte vad. Mmmh det får jag lista ut :)


                       


                       

                                                    ♥ Grattis Pepsi :) ♥


xoxo//e



Ännu en tråkig dag

Idag så fyller mormor 70 år, så vi grattade henne sen drog vi till voffelstugan och sen vidare till Halmstad. Det har regnat hela jävla dagen idag typ. Jag hatar regn jag vill åka utomlands nu nu nu!

Tittade på turkiet bilderna fan vad jag vill tillbaka dit asså. Det var så sjukt kul med roliga människor, nytt land och framför allt det var sol! Som det tydligen aldrig kommer att vara i Sverige.

Ikväll så händer det inte ett piss, och jag har inte någon lust att göra något heller för jag är så arg + mensvärk på det=kom inte nära mig typ. Så jag ska bara gosa ner mig i min soffa, gosa med min hund och dricka cola.


                                             



xoxo//e


Nattinlägg

Jag känner mig helt jävla förvirrad asså, vissa killar är så jävla omogna så det finns inte alltså. När man börjar snacka med någon och sen lär känna de mer så märker man verkligen att skenet bedrar. De spelar att de är någon som de inte alls är sen efter någon månad så får man se vem de verkligen är. Varför inte bara visa den man är från allra första början? Så slipper man slösa en massa tid.

Jag förstår mig inte på detta alltså...


Men nu till en helt annan grej så var jag ute och gick med Rebecka ikväll vi hade det kul som vanligt, sen ringde Rasmus så tvingade han med oss till Forsheda haha! Lite failat men kul hade vi i alla fall mycket skratt som vanligt ;) haha!

Bjuder på 2 cambilder som dock blev med lite dålig kvalite ;)

                 

                 


xoxo//e


En tråkig dag

Asså hur mycket regn finns det egentligen? ;o det regnar ju hela dagarna nu, när kommer sommaren?

När det reganar ute så blir jag helt deppig och inte vill göra ett piss mer än att shoppa, så jag "råkade" klicka hem detta idag;







Lite sommarkläder :) Jag älskar denna bodyn alltså, gaaah så jävla snygg ;o haha det var ingen tvekan utan jag skulle bara ha den och snart är den min :D

Nu ikväll så har jag, mama och pappa kollat på "en mor till salu" vi såg den i sommras på vallarna, så rolig är den och nu i år så ska vi dit igen och kolla :) haha!


xoxo//e


Just so you know

                        

Sitter och lyssnar på gammal musik, som dock väcker gamla dåliga minnen ;s Men låtarna är ändå sjukt bra ;) haha!
Ville bara säga det ;)


xoxo//e

16/6-11

   Hej hallo jag hade grymt svårt att somna igår jag lyckades att somna vid halv fyra och precis när jag hade somnat så hör jag hur min hund gnäller och ylar. Då var jag helt klar vaken igen, gick ut med honom och så somnade jag halv fem typ. Men jag är inte trött nu på något konstigt sätt :p haha!

Idag så har jag solat, sen så har jag träffat Rebecca mycket trevligt :) Sen när jag kom hem så hade Williams tröja som jag hade beställt till honom, där det står "jag älskar min moster" (a) haha! Så jag ska åka och lämna den till honom snart :)


Jag såg att jag hade fått några frågor, så tänkte svara på de nu. 

Sara

omg vad fin du är när du är osminkad ;o det är ju sjukt det är naturlig skönhet på hög nivå asså. Då måste du vara hur snygg som helst när du har smink på dig. Nej jag är inte alls avundsjuk...

Hur håller du din hy så fin? Hjälp mig! haha.

Svar: Hehe, tack så jätte mycket :) Jag har precis vant mig att vara osminkad innan så var jag tvungen att ha smink hela tiden :P haha!

Jag tycker att jag inte har så fin hy lite finnar hit och dit, men jag tar Clerasil eller hur det stavas sen ansiktsvatten. Annars gör jag inte mycket mer. :)


Hilda

Bra sagt där, måste bara fråga en sak har du någon pojkvän? för du är grymt fin. Och hur håller du
dig så smal ;o är avis på din kropp.

Svar: Tack så mycket :) Nej jag har ingen pojkvän. Alltså jag kan ju börja med att säga att jag inte är så jätte hälsosam jag käkar pizza minst en gång i veckan, dricker cola varje dag, jag tränar lite då och då. Men jag rör på mig varje dag. Sedan så har jag en sån ämnesomsättning så jag har svårt att gå upp i vikt men jag har lätt att gå ner i vikt.  



                                          


xoxo//e


Fattar inte asså

Asså jag måste typ skriva av mig lite om saker som jag inte fattar.

* Pengar, allting handlar typ om pengar. Men varför? Man kan inte köpa kärlek, man kan inte köpa vänner. Det enda man kan köpa det är prylar! Prylar gör dig inte glad, men det gör vänner.
Pengar har en sån stor makt egentligen, men jag tror ingen förstår varför. Är man inne om man har det största finaste huset på gatan? Och är man ute om man inte har den nyaste mobilen? De flesta människorna kankse inte vill snösa upp sina pengar på onödiga grejer och kankse gör något roligt istället, som att åka utomland kankse vad vet jag!


* Att klä upp sig för andra? Alltså när jag går ut på en krog,klubb eller bara gå ut för att träffa vänner eller vad jag gör så klär jag
aldrig upp mig för de andras skull utan för min skull. För att jag vill känna mig fin/vacker jag klär inte upp mig för andras skull. Och vi tjejer bryr oss för mycket om vad andra ska tycka och tänka om en, men helt ärligt vem fan bryr sig om vad främlingarna tycker om en? En till sak som jag stör mig just om detta ämnet det är tjejer som klär upp sig så slampigt som det går bara för att få ett jävla ligg! Det är fan det största jag stör mig på! Det är ett tecken på ahh, där ifrån kan ni dra slutsatsen själva.


* Leka med andras hjärtan, varför? Det är på en sån låg nivå så nivån finns inte ens. Det är nog det elakaste man kan göra mot en person. Att göra allt jobb bara för ett enda jävla ligg asså är det verkligen värt tiden? Kan man inte lägga tiden på annat? Eller säga direkt till personen, jag vill ha dig i sängen! Haha, men allvar det är bara löjligt! "Don't hate the player hate the game" om man säger den rubriken så är man låg som fan. Då är man nere på förskolenivå eller inte ens det, lägre.
Onenight stands det förstår jag men då har man inte lekt med någons hjärta utan då vill båda bara ha ett ligg.


                             


                                                        Bjuder på en snygging bild ;)



xoxo//e

that a person looks on the outside can be completely opposite of the person inside.

Det är lite dåligt med update på min blogg tycker jag men det ska jag försöka att ändra på. Så vi kör en liten lista nu.


Diss

»
Jag gillar inte när personer ta mina saker utan att man frågar först
» Jag gillar inte när folk är avis varför inte bara säga en komplimang så att den andra personen blir glad.
» Jag gillar inte Sveriges väder
» Jag gillar inte att vara arbetslös
» Jag gillar inte att åka tåg, det är bara krångligt
» Jag gillar inte att sakna någon, det känns så tomt


Hiss

»
Jag älskar min famlij
» Jag älskar min nya dator
» Jag älskar rosa, fast det vet vi nog redan
» Jag älskar Varberg
» Jag älskar att träffa nya människor
» Jag älskar Turkiet 



                                    


xoxo// e


Ingen dags uppfatting

Jag har inte någon koll på vad det är för dag längre alltså ;s jag hatar det för jag måste veta vad det är för dag och om jag ska göra något då.

Idag så har jag satt upp den del utav mina stundetgosse djur i mitt rum, det ser ganska mysigt i mitt rum tycker jag, men jag ändrar mig hela tiden i alla fall. Haha!

Jag åkte till syrran nyss och hälsade på william blev glad och vi busade hela tiden som vanligt ;) haha!

Nää, jag har lovat pappa att klippa gräset så får ta och göra det nu, annars blir han bara sur ;)

                                     


xoxo//e


Hejhallo

Idag så har jag haft fullt upp alltså, först arbetsförmedlingen,hem,smålandsstenar,köpa tåg billjet, skriva ut mitt cv som tog typ 100 år , packa, fixa naglarna. Fyfan vad skönt det ska vara att åka till  Varberg imorgon alltså, komma bort från all stress och skit blä på det säger jag bara asså.

Jag är jätte trött men orkar inte gå och lägga mig :p haha. Imorgon så ska jag tydligen till tandläkaren med vid 10 jaaaa, kul :D jag satsar på att jag har 10 hål faktiskt.

Nu så ska jag ut och röka sen kolla på film sen sova, god natt på er :)




Va blek jag var där ;o första kvällen i Turkiet :)

Jag drar med mig Marie till Varberg imon ;) ♥

xoxo//e

been there, done that

Hellu fan vad härligt väder alltså :) Jag bara njuter utav livet nu alltså I love it! Sitter och väntar på att bb ska börja nu, hoppas fan att Simon vinner idag alltså, men jag tror Maritn vinner.

Igår så va jag och becca och badade sen senare på kvällen drog jag,becca,rasmus och angelica till chappen, sen när jag vaknade idag så skickade becca att det var någon som blev mördad där igår, läskigt värre ;s

Asså (vissa) killar 15-19 års åldern är omogna som in i helvete, jag hatar de asså hur pallar man vara så omogen alltså? Harregud asså.




xoxo//e


Bilder från min student
















xoxo//e

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Fyfan vilken känsla det var igår alltså, gåtdagen var nästan helt perfekt asså :) Det var ingen eller inget som kunde förstöra min stora dag igår.

När vi åkte runt på flaket så blev det väldigt tröttsamt på slutet,man hade skrikit hela tiden, hoppat, blåst allting, sdå var det skönt att bara sätta sig i bilen och åka hem :)

Jag fick jätte många fina presenter men den bästa pressenten jag fick var en dator :)

Igår kväll så var det hotellet som gällde det var kul träffade både gamla och nya människor.

Nää, nu orkar jag inte skriva mer ska snart dra och käka pizza med Rebecka :)




Det är min stora rosa tiger :D Sen är det jag, Hania och Rebecka :) ♥


xoxo//e

RSS 2.0