New in

 
 
 
Fick hem de jag beställde idag utan de rosa skalet de kommer la nästa vecka. Men är asnöjd med mobil-plånboken eller vad man säger haha. 
 
Och väskan fick jag idag av pappa :). 
 
Nu ska jag käka, är jätte hungrig ;o hahah. 
 
 
 

Fredag

Idag är det fredag :D, becca kom hit innan runt 12 tiden, så drog vi ut till chappen en liten runda och hälsade på grabbarna :). 
 
Sen kollade vi på showen jag och becca blev barn på nytt ;) som vanligt haha ;). Men det började regna så vi drog hem direkt när showen var slut, så vi drar dit när det är finare väder ;). 
 
Idag så är det film kväll hos becca med gänget kommer bli mysigt, hoppas det inte blir någon jävla skräck film bara hahah. 
 
 
 
 
 
Lite bilder från chappen :) 
 
 
 
Fick en fråga också såg jag, den var anonym så svarar på den här. 
 
 
Vad är det för ring du har runt halsen?:)
 

Svar; Den ringen jag har runt halsen var min farmors ring, det är de ända jag har kvar ifrån henne. Så jag har den nära hjärtat. Jag träffade aldrig min farmor för hon gick bort 1 år innan jag föddes, men det är något som jag känner på mig att jag känner henne ändå. Hon är en del av mig oavsett vad. Farfar berättade om henne för mig när jag var liten och pappa har med gjort det. Så även om jag aldrig har träffat henne så känner jag henne ändå, som sagt hon är en del av mig och kommer alltid att vara det ♥.
 
 
 
 
 

Mer till mobilen

Nu har jag beställt mer saker till mobilen, ett sånt fodral som man kan ha korten i med så korten på andra sidan och iPhonen på andra sidan. Sen ett rosa skal (surprise?) haha, sen en rosa laddare sen fick man med en sån laddare till bilen med, skit bra ju :) Och jaa den är med rosa ;). Hahah. 
 
Det var inte så dyrt faktiskt har för mig att allt gick på 275:- bara inte alls dyrt asså ;o. Och då är frakten inräknad med. 
 
Om ni undrar vart de är så heter sidan fyndiq.se. 
 
De har jätte bra saker och billiga ;)
 
 
Detta var de jag köte :). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Jag har varit helt seg hela dagen idag, fattar inte varför dock ;s. 
 
Jag var i alla fall på gymmet idag, känner inte så stor motivation som innan och de är jävligt synd asså. Så när jag kom hem sökte jag lite jobb sen la mig i soffan och dog lite så där. 
 
Nu har jag i alla fall duschat och frächat till mig och nu så ska jag kolla på Gossip girl och lata mig, har jävligt ont i magen idag med ;s. Inget funkar idag asså. 
 
Nu har jag inget mer att skriva, bye bye
 
 
Bjuder på en bild från Öland förra sommaren, vi spelade minigolf och Simon töntar sig haha
 
 
 
 

De är bara en sån dag

Idag är det bara en sån dag så jag måste ha mina chips och min cola så var jag tvungen att ha riskakor med ååhh så GOTT! 
 
I love it! Så det blir att sitta och tjocka sig med de ikväll och sen inte bry sig liksom, jag har också behov ;o HAHAHAH. Okej, nu kommer övertrötts Emma fram och då är det dags att sluta skriva men ähh skit samma. Fick hem ett brev från arbetsförmedlingen idag och jag börjar tro att de tar mig på skämt nu asså. Först brevet jag fick av  de om jobb grej så var det ju clown, och nu är det fucking BÄRPLOCKARE?!!?! Seriöst driver ni med mig? + Jag kan knappt vara i skogen för min allergi hur ska det gå? Ska de betala all min medicin och skit då eller? + ge mig massage varje dag tackvare min rygg. Seriöst om jag får ett till sånt jobberbjudande då skriver jag fan ut mig där ifrån. Skojar inte asså! 
 
Jaja, fuck that ska ändå upp dit på torsdag då ska jag förklara hela situationen ÄNNU en gång för de. De blir nog skit bra :). 
 
Nu ska jag återgå med de jag håller på med :). 
 
 
 
 
 
 

New in

 
 
 

26 juni

 
 
 
Hejsan på er, jag kan fortfarande inte blogga från datorn och igår kunde jag inte blogga från mobilen heller :s och appen har fuckat ur med. Så gick in på internet på mobilen DÅ funkade det ;o helt jävla sjukt!!!
 
Men i alla fall, idag ska jag på möte med studievägledning börja plugga igen kanske? Mmh vi får la se hur det blir med den saken :p haha. 
 
Sen har jag tänkt att dra och träna sen blir de nog att ta de lugnt idag :). 
 
Aja vi hörs kanske sen om blogg.se vill sammarbera med mig. 

Dagens outfit


Hatar den nya bloggen

Jag fattar inte den nya blogg.se sidan :s så därför blir det mobil blogg nu istället.

Jag trodde min midsommar skulle bli jätte tråkig men sen kom Mikaela och räddade mig. Vi drog ut och hade en awesome natt/morgon vi kom hem 5:30 idag haha. Vi hade as kul verkligen :).

När vi vaknade idag så blev det pizza sen städade jag rummet och sen har jag bara tagit se lugnt :).

Vill inte skriva mer för jag orkar inte sitta med mobilen och blogga det är super tråkigt. Så bjuder på en snygging bil på mig och Anna och en när jag är nyvaken hahah ;).


New in

Hämtade ut packet igår



Dagens outfit


Du skulle ha fyllt 17 år idag

Idag är det din födelsedag Pepsi, kan aldrig glömma hur glad du var på dina födelsedagar haha :). De var säkert för du fick massvis med godis :) haha. Tänker på dig varje dag, men det är också svårt att du inte finns med hos längre. Jag saknar dig hela famlijen saknar våran lilla galning haha :D.

Grattis i alla fall Pepsi älskar dig ♥













You make me so happy, I just want to kiss you all the time :')


New in + förklarar håret

Detta kom i paketet från Gina tricot :) är nöjd med toppen och sport bhn.

Sååå nu förklaring på håret NEJ jag ska inte ha det så haha. Min frisör var tvungen att bleka topparna 2 gånger så mitt hår är tvunget att "vila" tills imorgon. Så då kommer den "riktiga" färgen i alltså de färgen jag ska ha egentligen. Men det får ni inte veta vilken färg det blir ;) men det får ni veta imorgon ;).

 

 

 

 

 


Tisdag

Nu så har jag fixat mig så ska snart till frisören och fixa lite ;) ni får se senare säger inte nu ;) haha.

Innan idag så va jag med Mikaela en runda till Värnamo men de var en snabbis, sen har mina kläder från gina tricot kommit idag :).

Hörs senare :)


Gårdagen

Igår så var jag och Mikaela i Jönköping för lite shopping bland annat, jag köpte ett par solbrillor tyckte jag behövde nya.

Sen så åkte vi till Gränna?! Haha why? How knows ;) hahaha.

När vi kom hem från våran lilla åk tur så kom becca hit, snackade lite om allt möjligt sen åkte vi en runda och var på värsta övertröttshumötet xD haha.

Vi åkte hem till mig och kollade på film sen hände inte så mycket mer ;) haha.



Bildbomb från momo och hos mig där jag har tråkigt ;).

 

 


Iväg snart

Nu är jag ny duschad och sminkad så nu är jag fräsch igen ;) haha. Ska snart dra iväg och fira momo.

Ville bara säga det ;)


Lördag

Go morron. Vaknade för något timma sen, igår var det fotboll på tv,n jag sa att de skulle bli 2-3 så jävla bra är jag ;).

Sen hände inte så mycket igår, inget som ni får veta i alla fall ;).


Idag så ska vi fira momo, men just nu så vill jag bara sova och sen hoppa in i duschen haha. Orkar inte lämna huset idag typ.


Nää, men vi får se vad som händer idag :).


Sorry att jag är helt kass på att blogga just nu, men har ingen inseration :/ jag får leta efter den sen lovar jag att bli bättre :).



image description



Påväg till gymmet

Sitter och väntar på bussen nu, och det är fint väder ute :). Jag hoppas på toppen väder idag :).


Jag lovar och jag svär

Nu ska jag köra på ett sånt "orginellt" blogginlägg ;) haha. Idag så har jag inte gjort så jätte mycket var hos syrran och hjälpte till att göra ett kort till momo & mofa. Sen drog jag och mamma till Smålandia och köpte momos födelsedagspressent och sen fick jag typ ett bord som man har på armstödet på soffan, svårt att förklara men kan ta kort på det imorgon.

Sen drog vi och handlade, sen åkte vi till Jysk och beställde en liten byrå till mig.

När vi kom hem så la jag mig i sängen och kollade på gossip girl, sen målade jag naglarna. Och nu ligger jag i sängen igen ;) haha.







När alla säger nej ska jag säga ja
När allt går emot ska jag hålla kvar
När världen faller ner är det du och jag, det är du och jag
Jag lovar och jag svär





Naglar

Jag tycker de blev jävligt snyggt med ljus grönt och silver I love it :). Sen fick tårna nytt lack idag med rosa blommor :).


The music plays in my ears


Dagens outfit

 

 


<3


Dagens outfit

Bloggar mer senare



DH

När dh har slutat för gått, då börjar vi om från början ;).

Tröttnar aldrig på dh, becca är en hjälte :).


Kör igång med twitter igen

Då börjar jag med twitter igen följ mig HÄR

Hej o håå

Sorry att de bara blev ett inlägg igår men var ganska upptagen igår. Först så blev de middag ute med mamma och pappa, sen så drog jag till syrran för att låna lite grejer.

Och på kvällen blev det bio med Mikaela :). Vi såg the dictator, grymt rolig xD om ni inte har sett den så se den xd.

Idag så har jag gymmat, sen blev de en sväng förbi solariet. Och nu har jag precis gjort klart ett kort till min älskade vän Lisa som tar studenten imon :).

Bjuder på en väldigt seriös bild på mig och Mikaela från igår ;).


Dagens outfit


Fåglar alltså...

Borstade tänderna innan så hör jag en jävla smäll i mitt fönster, då hade en fågel flugit in i rutan xD

En fjäder som hänger kvar xD



Tisdag

Go morgon, jag har bara fått 4 timmars sömn inatt yey, eller? Nää inte alls. Jag fattar inte att jag har så svårt att somna nu för tiden. Jag kan vara trött vid ett på natten ahh då lägger jag mig, men somnar jag? Nää, utav jag somnar några timmar senare. Jag fattar inte alltså.


I alla fall ska dra till gymmet snart sen hämta wille vid tre sen blir jag barnvakt i någon timme :).

Så ser min dag ut idag och ahh just det andy och anna kommer hit sen med :)







De visste ni inte om mig

1, Jag har drömt om att bli polis sen jag var liten
2, Jag hatar att gråta inför någon
3, Jag sjöng inte på 1 månad efter Pepsis död, för jag sjunger aldrig "på riktigt" för någon jag gjorde det bara inför Pepsi. Annars töntar jag mig bara när jag sjunger.
4, Jag har aldrig haft ett förhållande, bara blivit playad
5, Jag har varit player
6, Jag har svårt att lita på killar
7, Ibland skäms jag över hur jag ser ut
8, Jag har svårt att kontrollera mitt temprament
9, Mina största fobier är könshår och spindlar
10, Jag sover med Pepsi's favorit filt









New in


Gårdagens fest outfit

Igår var det fest igen, jävligt lyckad är de ända man kan säga :). Fast idag är jag ganska bakis haha, så ska bara ta de lugnt idag sen hemmaspa :)


...

En månad har redan gått, hoppas du har det bra uppe i himmelen. Och du leker nog med bella och musse varje dag :). Men om du får tid över så slå ett öga på oss och va våran skyddsängel :). Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går, jag älskar dig pepsi vi ses i himmelen när det är min tur att lämna jorden <3



RSS 2.0