Köpte nytt nagellack idag

Ett ljusgrönt har funderat på det länge så idag köpte jag det haha :).


Dagens look


Street race

Igår drog jag och Mikaela till Halmstad för bilträffen, det var hur kallt som helst men grymt snygga bilar. Och härligt folk, och mycket ögongodis ;).

När bilarna tävlade på slutet utav kvällen så var det svinkallt, och vi stod där och snackade med några grabbs ;). Sen så var det en bil som hade kört in i en lyktstolpe, så det var någon idiot som ringde snuten och då slutade allt. Men jag och Mikaela hade kul som in i helvete, hahah xD. Fast de skriver jag inte här ;D haha. Var så jävla kul asså xD.


Idag så ska jag bara ta de lugnt, städa rummet sen glo på film hade jag tänkt :).


En glad Emma på studenten :)





Dagens look


Gårkvällen

Det började med att jag och Rebecka skulle soft dricka och spela etoy. Först så funkade inte spelet haha. Så vi skulle sjunga sing star då var hennes mickar borta. Så vi åkte till min syrra och lånade deras, sen blev vi fyllechaffisar eller igentligen inte för de skulle inte ha skjuts sen så vi satt och väntade typ 15 minuter i onödan men men haha.

När vi väl var hemma hos becca igen så började vi dricka och ha hur kul som helst haha.

Sen fick jag inte tag på någon som ville köra, alla låg och sov när jag ringde alltså halv 3 hahaha. Sorry :D.

Idag så händer inte så mycket jag ska bara ta det lugnt tror jag. Har ingen lust att göra något idag. Så ska snart bege mig till affären och köpa något gottigt :).


Go morgon

Började med en ny lätt och ganska mättande frukost idag. Äpple och banan de va faktiskt jätte gott nu på morgonen + den är nyttig ;) haha.

Berättar om gårkvällen i nästa inlägg :).


Rensning

Rensade mina nagellack innan, slängde 17 stycken nu har jag 30 kvar. Haha och jag som säger att jag inte har några nagellack (a).

Måste ändå köpa mer försöka hitta någon färg som jag inte har ;) haha.


Träningsdags

Nu så ska jag snart gå till bussen, och idag ska jag träna som aldrig förr haha. Är så pepp idag vet inte varför men de är la bara bra ;)


Wait for that boy that would do anything to be your everything


Go'natt



Ice age 3

Film mys med mamma, pappa och pepsi :).


Torsdag

Började dagen med att gå till tandläkaren yeeey :D not! Jävla åhh hatar att gå till tandläkaren.

Sen drog jag till gymmet, jag var själv i en halv timme jävligt skönt asså. Slipper man vänta på maskin.

Efter gymmet så drog jag till Faces och färgade frans och ögonbrynen. Det är mycket bättre nu :).

Och nu är jag jätte hungrig tycker mamma ska komma hem nu (a).



25/4

Så nu kan jag snacka om dagen och alla händelser.

Jag ringde samtal direkt när jag vaknade, sen käkade jag och Pepsi frukost och kollade på Chiwawan från beverly hills, Pepsi satt helt inne i filmen haha :).

Sen drog jag till Anderstorp för att träna med Mikaela, efter träningen så drog vi till Värnamo och det var Mikaela som skulle shoppa inte jag! Hahah, men det såg vi ju alla hur det gick ;).

På bussen på väg hem, så skulle en till Reftele så sa busschafören Reftele? Det är ju inte ens svenskt HAHAHHAHA. Fan vad jag garvade, haha. Och jaa han var ironisk, det lät så jävla kul bara.

Sen blev det träning igen för min del, var jävligt gött. Va tvungen att få bort lite tankar och tanka om och så vidare.

Sen blev det en låååång och värm dusch.



Händeselrikdag ;p





Pepsi är min sötnos, att en hund kan ha sån otrolig personlighet. Älskar honom över allt ♥




New in

Skriver om dagen sedan måste hoppa in i duschen :).


Yey

Jag blev chockad på ett bra sätt när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot. Hade fått 700 kr pga jag jobbade tre dagar förra månaden, yey :D. Shoppa :D haha! Nää, då men lite kanske ;).

Nu har jag betalat mina räkningar, så nu är det borta ur min väg i alla fall känns jävligt gött om jag säger så.

Jag måste gå och lägga mig snart känner jag, ska som sagt upp tidigt imorgon och ringa några samtal. Sen bär det av till gymmet. Sen Värnamo med Mikaela, sen gymmet igen. Kommet bli en awesome dag imorgon känner jag :).






New in

Skorna ser långa ut :s klackaskorna är grymt snygga på :D.


Påväg hem

Efter Värnamo så åkte vi till Jönköping med. Fick med mig 3 par älsklingar med mig hem :D. Visar sen när jag kommer hem :).


Fyfan

Har precis tränat och nu är jag helt slut. Den jävla mödarmaskinen är gottig ändå haha körde 25 minuter brände 248 cal lite stolt är jag faktiskt.

Nu är jag på väg till Värnamo. Och ikväll är det dh :D jag har missat 3 avsnitt pga hockeyn :p har jag missat något? Haha.

Imorgon blir de att ringa tandläkaren och doktorn och boka tid för färgning av frans och ögonbrynen. Bläää fyfan.


Så jävla kul, hahah




När jag körde mitt första pass idag på gymmet så var det en gubbe som hade en vodka flaska med sig. Hahahah, asså jag vettefan om det var vodka i eller om det var vatten, hahah. Det såg så jävla kul ut, han bara satt och dracka där som ingenting liksom. Och jag kunde inte hålla mig för skratt heller, så jag var ju tvungen att gå till omklädningsrummet, för att skratta av mig. Hahaha, nää det såg så jävla kul ut asså.

Sen när jag väntade på bussen så fick jag ett samtal av Mikaela, och hon ville träna men hon var i Gislaved och kom till Anderstorp om en timme typ så jag gick och solade så länge. Sen tränade vi, och nu är jag så jävla rastlös så det finns inte.

Ska fram till affären snart med och köpa ciggisar, sen jag vet att jag inte ska käka några chips eller godis men nu är det så att det är "den där veckan" så jag skiter i det nu. Alla tjejer förstår, det är så bara att man måste ha godis eller något smaskens då.

Jag får bara ta i lite extra på gymmet imon bara inte mer med det ;).





New in


Ripped fuel 5X

Har ätit dessa tabletter 2 veckor nu ungefär. Jag har slarvat med god sakerna jävligt mycket så inget sånt nu mer än 1 gång i veckan.

Jag har dock känt att dessa hjälper under träningen. Jag blir piggare och jag orkar mer på gymmet.

Dock så är de så jävla vidriga, de smakar lakrits och peppar. Fyfan vad äckligt!! Sen när tabletten kommer fel i halsen med så känner man smaken för länge.

Så dessa får 4/5 pga smaken. Jag hatar ju lakrits så äckligt.

Nu väntar jag på bussen så jag kan dra och träna :).


Gossip Girl

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på gossip girl, asså måste bara säga fan vad jag HATAR söndagar. De är alltid lika tråkiga, och det hjälper ju inte att de har regnat hela dagen typ. Fyfan, nu vill jag ha sommar, ha på mig alla nya sommarkläder och den nya bikinin.

Imorgon blir det att ringa och beställa tid till frans- och brynfärgning färgen har gått ut helt. Så nu är det som vanigt alltså man ser inte mina ögonbryn alls, de är så blonda lika så ögonfransarna.

Och jag har ett jävligt stort ilandsproblem, slinga håret blondt nu igen som jag brukar göra på sommaren eller ha kvar denna mörka hårfärgen?! Mmh, asså det är jävligt svårt att bestämma sig.

Sen blir det gymmet imon, så operation beach 2012 är på G imon igen, man måste ju vila kroppen 48 timmar som sagt. Då är det perfekt att vila på lördag och söndag tycker ju jag :).



Blond VS Brunett?








...

Sitter i soffan och bara tar de lugnt. Ny städat rum, nya sängkläder på, ny duschad, tvättat öronhängerna. Jag känner mig jävligt fräsch nu haha.

Har tänt alla ljus i rummen nu så riktigt mysigt, synd att jag inte har någon att dela det med ;). Hahah skojar bara ;) den dagen kommer också haha.

Vad töntig jag lät nu xD och då är de dags för mig att sluta skriva mer för denna gången ;).


Trötter

Becca kom hit igår kväll, vi hade hur kul som helst hahaha. No comments ;). Jag vaknade första gången vid ett idag ;s sen somnade jag om till halv tre (a). haha.

Jag är verkligen jätte seg idag, så jag borde igentligen dra till gymmet för att piggna till, men nää jag orkar inte det idag. Det blir städa rummet, sen hemmaspa sen för min del. Och imon blir det träning igen :).

För ett årsedan så låg jag ute och solade i april, och nu är det värsta höstvädret :s jag är fan trött på detta!!







22/4-12


Bowlat

Var inne i stan innan köpte ett linne & en ny näspiercing denna gången i äkta silver haha.

Sen bowlade vi gick bra men bröt en nagel buhu haha. Nu ser tummen jätte tjock ut haha.

Nu håller de på att grilla, så det blir ju nice :)

Pepsi för ett tag sen ;) så söt han är :)


Lördag

Vaknade runt 7 och det var pain in the ass haha har inte gått upp så här tidigt sen jag gick i 2an haha.

Men de var la dags nu då ;).

Uppdaterar mer sen :)


Nöjd med sig själv?

Vi tjejer eller jaa oftast vi tjejer är inte nöjda med oss själva. Antlingen så är man för tjock, för smal, fula läppar, fel färg på ögonen, gör små bröst, för stora bröst, inte den rätta längden jaa ni fattar. Isället för att hitta fel på oss själva, så ta den tiden och hitta alla rätt hos er. För alla är vackra på sitt sätt alla ser inte ut som Megan Fox fast alla vill det. Men hur snyggt skulle det vara om alla såg ut som henne?

Ganska många vill göra ingrepp och det vill jag också, men fan va nöjda hur ni ser ut. Om ni själva tycker att ni är tjocka det finns gym? Om inte det passar byt matvanorna och gå ut och rör på er.

Asså jag stör mig så stort på detta, asså folk som säger att de är tjocka så äter de massa skit seriöst?! Släng chips påsen eller vad de nu är. Det är inte så svårt faktiskt.

Och morgonen är ju värst att kolla sig i speglen, men bara kolla på eran spegelbild och säg "fan vad snygg jag är". Då kommer erat självförtroende sakta men säkert också.

Jag har själv varit på botten när det gäller självförtroende, men jag har fått jobba mig uppåt. Och nu skriver jag detta till er som har dåligt självförtroende.

Ni ska skita fullständigt i vad andra tycker om dig, bara du trivs i din kropp så är det awesome! Ingen annan äger din kropp mer än du själv.

Och jag stör mig på folk som säger till mig varför gymmar du så mycket? Du är ju inte tjock!! Jag gör det inte för att gå ner i vikt, jag gör det för att jag älskar att träna och jag vill få tillbaka den kroppen som jag hade när jag tränade som mest. Därför tränar jag så mycket nu och försöker hålla mig undan för alkoholen. Där så nu fick ni svaret.


Med detta inlägget så säger jag go natt, för nu ska jag softa och värva ner så jag kan sova.







Fredags mys

Det var roligt i Ullared fick med mig lite saker hem :).

Just nu så sitter jag och kollar på tv med mamma och pappa. Mysigt, upp tidigt imon fyfan säger jag bara.

Nehe jag har inget mer att säga ha en toppen kväll :).


Kom nyss hem

Från gymmet, de var jag och 3 pensionärer haha. Jag kände mig ung för en gångs skull haha ;).

Nu blir det att hoppa in i duschen sen fixa mig sen mot Ullared med Mikaela :).

Kan ju säga att jag sov jävligt gött i natt ;)


SM GULD SM GULD SM GULD

Nu är jag SÅÅÅ JÄVLA GLAD!!!! Brynäs tog hem guldet till Gväle!!! Det är ni värda vilken match vilken sesong vilka grabbar!!! Så jävla gött så ni anar inte asså!!!


Så här glad är jag just nu!!!





Och så bjuder jag på en JÄVLIGT BRA LÅT!!




Mys

Tränade innan idag med Mikaela som vanligt ;) haha. Jävligt gött och mödarmaskinen är super bra. 127 kalorier brände jag på 13 minuter ;).

Nu har jag duschat, så ska ta och laga tacos snart. Mamma är inte hemma och pappa kommer snart så idag är det min tur att laga mat.

Sen äre hockey är jätte nervös.


Svårt att bestämma sig? Oyess!

Det blev träning idag i alla fall, haha. Så jag kan ju säga att chipsen är borta nu, jävla mödarmaskin xD hahah.


Nu så ska jag fan ta en lååång och varm dusch, hoppa i ziprallen sen lägga mig i sängen och glo på film. Är ganska sliten, ny dag imorgon = mer träning :). Om jag kan bestämma mig då, hahah.










Tjockisdag idag

Nu är allt in köpt, nu ska jag kolla om på alla gossip girl avsnitt från seson 1-4 för 3,e gången haha ;). Jag behöver skaffa mig ett liv ;D


Ändrade planer

Jag är så opeppad på att dra till gymmet nu, så det finns inte. Så jag ska ta och köpa chips och cola och lägga mig i sängen och bara glo på film idag. Inget annat, det var fan länge sen jag gjorde så det är dags nu.

Så nu ska jag ta på mig kläder och dra ut eller ahh. Ska köpa en till fisk sen med och ett slott eller något liknade. Det "slottet/tornet" jag hade var för litet för den hel svarta fisken med orange där bak. Och det är den minsta fisken haha. Ska köpa en till sån likadan fisk för jag tycker han ser ensam ut, haha.


Jaja, have a nice fucking day så hörs vi sen :).







Onsdag

Vaknade för över en timme sen, så har bara tagit de lugnt framför soffan. Ska snart dra till gymmet och slita och lyfta skrot ;) haha.

Sen får vi se vad som händer mer idag :).


A smile happens in a flash, but its memory can last a lifetime.

Jag fick en liten kick att ta några bilder innan, har redigerat några. Och picnik kommer ju lägga ner den 19 april :( får se till att hitta något som är lika enkelt och bra :).








Där ser du min näspiercing med ;) haha. Sa ju att den inte är borta :D







Ser ut som om jag petar i näsan, hahaha. Men de gör jag inte i alla fall hahah.




Awesome

Har tränat nyss typ, så tog bussen hem sen åkte jag med pappa till Anderstorp igen haha. Hjälper honom lite.

Dagens citat slösa inte tid på de som inte är värda det.

Mitt liv är så fucking awesome just nu, tagit bort personer i mitt liv. Och nu har jag min vänner som är där för mig. Och jag är där för de. Älskar er :D ni vet vilka ni är <3


Vaken

Yes jag är chockad själv! Haha. Pepsi ligger och snarckar i mitt rum så ska väcka honom sen käka frulle.

Sen blir de gymmet.


Har bara träning i huvudet just nu

Det är så jävla gött att träna asså! Förlåt att jag skriver om det hela tiden nu typ, haha. Men det är typ det jag "lever för" just nu. För innan så var jag värsta träningsnerkomanen, och jag förstår varför nu. Så jävla gött är det.

Idag gick jag till gymmet som vanligt, sen så åkte jag inlinse som jag inte har gjort på 6 år minst. Och jag har fortfarande mina special skills kvar ;) haha!


Och min nya favoriträtt den är ju helt jävla awesome :D. Asså fan testa den, den är super god och nyttig ;).


Nu blir det att hoppa in i duschen, sen så ska jag träffa becca ikväll när hon har slutat att jobba. Så vi får se vad vi galningar hittar på ;).







Mina nya rumskompisar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2575964/images/2012/pic_198699052.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2575964/images/2012/pic_198699052.jpg" class="image">


Bacon, bröd & sallad

Fyfan vad gott säger jag bara. Jag kunde käka en tallrik till asså och det säger jag typ aldrig.

Du bara steker baconen så många som du vill ha, sen tar du ett fransbröd ta bort kanterna och skär upp det till kuber. Lägger dr på en plåt in i ugnen.

Sen skär du upp vilka grönsaker du vill ha sen klart.

Hur enkelt och hur gott som helst. Min nya favorit rätt :).


I väntan på

I väntan på skjutsen. Sitter och väntar på att pappa ska hämta mig i Anderstorp, har precis gymmat. Så jävla gött det var. Har haft uppehåll i 2 dagar nu, för man måste ju vila kroppen i 48 timmar.

Så nu är jag igång igen, man känner sig så duktig när man har tränat.

Ikväll är det hockey igen och om Brynäs vinner så har vi guldet ikväll :D.


You are a stupid hoe

Insåg en sak i veckan, och nu är jag jävligt arg har varit det hela veckan. Rubriken förklarar allt biaaaatch!


God natt.




En orolig läsare?

Har du tagit bort din näspiercing?:o
Svar: Nejnej, det har jag inte gjort hehe. Den är fortfarande kvar där vad jag vet i alla fall ;p haha. Men jag kunde inte ha de nya näspiercingarna som jag köpte, för det var fejk och det tänkte inte jag på. Och jag tål bara äkta silver & guld. Så jag har min piercing i som jag hade innan, de guldiga hjärtat och det syns inte så mycket. Men jag ska köpa en ny snart som är i silver. Man vill ju byta lite :).







Ljus & mörk rosa


New in


Åker bilen

På väg hem nu, köpt lite kläder med *opps*. Haha, visar sen när jag kommer hem :).

Det är så härligt att åka bil och ha högstavolymen på i headseatet :)


Dagens outfit


Call me maybe




Förlåååååt! Jag har inte orkat blogga idag, men nu när jag ändå så ligger i sängen och lyssnar på musik så tänkte jag skriva några rader om dagen.


Först så handlade jag och mamma, sen träffade vi Frida och wille snackade lite o så. Sen drog vi hem, och softade, sen kom wille hit vi skulle passa honom. Så gick jag och mamma en runda med honom.

Senare så duschade jag Pepsi, sen kollade vi på tv. Sen kom becca hit, vi softade och gick ut en runda och snackade massa som vanligt :).

Imon blir det ännu en tidig uppgång, ska till värnamo och köpa nya träningeströjor hoppas jag hittar några. Sen så ska jag nog köpa nya fiskar igen, hade det för några år sen. Så ska köpa det imon tror jag :).


Ska försöka sova nu, god natt på er :)



Rastlös

Jag är så jävla uttråkad och jag kan inte dra och gymma för måste vila kroppen. Men jag vill träna så jävla mycket, så jag vet inte vad jag ska göra. Detta är fan inte kul asså.

Köpte i alla fall ett mini läppstift :)


Torsdag

Det var jävligt svårt att komma upp idag, gick upp vid 8 sen gick jag och mamma upp till badhuset. Och sprang i vattnet jävligt skönt.

Nu vilar jag lite ska till gymmet sen med Mikaela. Då blir det mitt sista träningspass denna veckan eller till på söndag i alla fall ;) måste vila kroppen lite :p.


Helt slut

Nu är jag helt slut, jag har kört två pass på gymmet. Först tränade jag själv sen tränade jag med Mikaela. Jag känner mig duktig nu asså, och imon blir det också två träningspass först simmning med mamma sen gym med Mikaela.

Nu ska jag duscha och lägga mig i soffan :).


Onsdag

Idag började jag med min "nya frukost" som jag ska börja äta fram över. Knäckebröd och mjölk, annars äter jag två rostmackor och oboy. Men nu blir det ändring på det. De va faktiskt gott haha :)

Fast jag tog bort prickikorven för de var inte gott på.


.


when people walk away from you, let them go your destiny is never tied to anyone who leaves you.
And it dosen't mean they are bad people, it just means that their part in your story is over.
When people walk away from you, let them go your destiny is never tied to anyone who leaves you.
And it dosen't mean they are bad people, it just means that their part in your story is over.


Brynäs vann woho :D




Det börjar bra

Sitter och kollar på SAIK VS Brynäs. Brynäs leder med 2-0 första perioden är avslutad hoppas det håller i sig.

Jag känner på mig att jag kommer ha sån jävla träningsverk imorgon, jag körde stenhårt på gymmet idag. Blir träning imorgon och resten utav veckan :).


Hard work work

Jag fick hem dessa träningstabletterna i onsdags förra veckan, jag har bara använt de en gång. Jag tog en tablett innan träningen och fyfan vad de gjorde skillnad asså. Det gjorde så jag orkade mer på träningen jag kunde prestera dubbelt så mycket.

Jag tog en nyss med, ska träna snart och dessa rekomenderar jag verkligen asså. Jag kan skriva lite mer om de om någon vecka och visa resulat och sånt om ni vill.

Men de smackar lakris och peppar ;s skit äckligt men men ;).



God natt

Jag ska försöka sova nu, god natt på er :*



Stänger in mig

Mamma sa något till mig som jag aldrig har tänkt på innan, det var att jag håller inne mina känsor och knyter min hand.

Och det är sant. Jag gråter sällan framför någon, jag säger sällan saker som jag borde tex att jag gillar någon. Asså jag säger det inte till personen.

Och det är inte bra, men jag har gjort så länge nu. Och det är pågrund utav att jag inte vill att någon ska se mig svag eller ska tycka synd om mig.

Om en kille sårar mig så låser jag in mig på mitt rum och gråter, jag vill inte att någon ska se mig svag. Jag är den där "roliga", glada, stå upp för mig själv och mina vänner och jag säger vad jag tycker (alltså inte bra oftast) personen.

Jag har försökt bygga upp de i flera år och nu när jag är där, så vill jag inte vara svag. Men jag vet att man måste kunna gråta framför sina vänner och sin familj. Men jag kan bara inte det, det bara går inte.


När jag,mamma och pappa snackade om Pepsi att han börjar bli gammal och sånt, både mamma och pappa började gråta. Och jag hade gråten i halsen, men jag kunde inte gråta inför de. Men sen när jag gick upp på mitt rum och tog med mig Pepsi upp då började jag stor gråta och han pussade på mig som om han tröstade mig.

Men när den dagen väl kommer så kommer jag gråta inför mamma och pappa, det vet jag. För Pepsi är en så stor del utav mitt liv, jag har haft honom sen jag var 6 år gammal liksom.











Impossible


Softar

Ligger i soffan och softar, det är en sån tråkig dag idag. Det regnar och det är bara en tråkig dag helt enkelt.

Jag vill hitta på något idag men vet inte vad :p.


New in

Shoppingen från i lördags


Just nu

Nu blir det film mys och käka lite godis som jag fick idag utav mamma och pappa :).


Hemma

Shullulu, nu är jag hemma igen efter en händelsfullrik helg i älskade Varberg med bästa becca.

Vi har festat, shoppat, softat, festat haha jag ska ta allt från i fredags till idag.


Fredag: Vi var ganska så bakis både jag och becca så det blev en chilldag med film och godis + donken. På natten så fick vi en kick att gå ut en runda, så vi gick runt fästningen och snackade om gårdagen (torsdags).


Lördag: Vi åkte in till stan på dagen så shoppade vi lite så grejer. Sen drog vi och kollade på vinfotbollen som mina bröder spelade, men vi stannade inte så länge för de blåste så jävla kallt.

Sen käkade vi på donken, sen skjutasade vi mina bröder och deras kompis till en fest. Sen började  jag och becca förfesta, det var grymt kul hahah. Vi körde gammla godingar hela kvällen, sen åkte vi till klubben Oscars. Sen blev det jävligt kul hahah. No comment.


Söndag: Jag vaknade klockan 10 utav att becca väcker mig och frågar vem fan Jesper är, haha. Då hade jag tydligen snackat i sömnen ett bra tag... haha. Sen somnade jag om och vaknade runt 2. Sen började vi att packa ihop allt. Sen drog vi hemmåt, men vi stannade på donken. hahah.

Jag säger bara i veckan så blir det fan hård träning, fyfan asså, vi har käkat på donken 4 dagar i rad nu haha.



Lite bilder från helgen.












HAHAHAH, becca kommer DÖDA MIG ;) Denna bilden togs i natt, när vi hade kommit hem ifrån allt festande ;)









Gårdagen

Igår var det helt jävla awesome. Först blev det Ullared då träffade vi på Morgan ;).

Sen drog vi till bröderna då blev det fest , sen drog vi ut till Oscars de var kul där. Fick dock jävligt ont i fötterna haha.


New in

Nu är jag klar med packningen lite små saker som ska packas ner imon med som smink och sånt :).

Köpte lite små saker idag solpuder och kajal.


Just nu


Torsdag

Just nu sitter jag i soffan och slappar. Jag har handlat till grillningen som är imorgon i älskade Varberg.

Imon drar jag och becca till Varberg ska bli så skönt och komma iväg. Så ikväll blir det packning :).

Idag har jag tränat med Mikaela så det var gött :).

Pepsi innan idag han tältade i mitt rum ;).


Högt över molnen flyger jag fram



Jag & Anna (andys flickvän)



Efter träningen innan idag så drog jag till Rebecka, vi snackade om allt möjligt och kom fram till en och annan sak med. Mmmh intressant.

Imorgon blir det träning igen med Mikaela, imon ska jag fan träna som om det vore min sista dag på gymmet asså. Jag ska inte gå där ifrån förens jag knappt kan gå. Så mycket ska jag ge imorgon, fast kommer ha träningsverk men men ;) haha.

Tatueringen är snart färdigt läkt nu med, det är bara 4 små skorpor kvar, helt gött :). Och idag var det en vecka sen jag jag gjorde den. Som sagt jag är jävligt nöjd med den :).


Nähä idag har det varit en jävligt bra dag tränade, drog till becca, käkade tacos och de bästa utav allt Brynäs är i final :D haha.

Ska snart ta och sova, lite och göra imorgon.

Så go natt :)




Fyfan vad gött!!

Brynäs har en final plats. Så jävla gött alltså, jag är så jävla glad just nu asså!!!


Så här ser mina träningskläder ut idag

Haha random rubrik ;). Men ska dra och träna nu har fyllt på musiklistan så nu blire att svettas.


Go morgon

Jaa, jag är lika chockad att jag är vaken nu och jag är pigg?!:s Det är inte likt mig någonstans.

Jag vaknade 8:30 men ligger fortfarande i sängen och degar, det är gottigt.

Solen skiner med men det är nog inte så varmt ute.
Det var solen som väckte mig också de hatar jag så är det svinkallt ute.

Hörs sen :).


Natt snack

Köpte två nya näspiercingar idag. Den ena var ett kors och den andra är bara en sten.

Såg ni morgan & ola-conny innan idag? Haha de är bara för goa asså.

Ola-Conny

- Vilka skor ska du ha på dig?

Morgan

- Jaa, jag har två par skor med mig så de blir la de de ena.

Kameramannen

- Tar du inte av prislapparna på kläderna?

Morgan

- Nää... det kan ju vara kul att se vad de har kostat när man är utomlands och så där...

Hahahaha måndags underhållning ;).

Såhär ser kors piercingen ut :)


Det blev träning

Det blev träning i alla fall det var jävligt gött. Nu sitter jag och väntar på bussen. Tränar ju inte i Gislaved för det är inte så jätte bra gym där tycker inte jag.


Ny vecka

Asså vad fan händer idag? Det finns inget att göra här seriöst, funderar på att dra någonstans shoppa eller något jag har så tråkigt.

Och jag har ingen alls motivation att dra o gymma, för då måste jag fylla på busskoret först sen sätta mig på bussen sen gymma. Åhhh orkar inte... allt är bara så jävla tråkigt just nu asså.

Flyttar här ifrån snart, fan bud på det asså.

Nää, men kankse blir gymmet nu i alla fall eller jag vet inte. Får se.




Blev ni lurade idag? eller igår blir det ju






Jag blev jävligt lurad utav mamma, hon satt och läste tidningen så säger hon

- Emma! Visste du att tatueringar kan påverka att p-pillerna?!
- VAH?!
- Jaa, det står här, det är ett ämne i färgen som slår ut...
- ... Nää, du skojar med mig?! :o
- Jaa, de gör jag.

Hahaha, shit där blev jag riktigt lurad asså. De var inte kul asså, eller ahh mamma hade ju kul i alla fall ;).


Jag ska nog ta och sova snart, så bloggar mer imorgon.





Ta hand om mig själv dag

Ansiktsmask, fixa naglarna mm. Det är en sån dag idag.

Brynäs vann ännu en gång idag nu står det 3-1 i matcher till älskade Brynäs. Nästa match är av görande om Brynäs vinner så går de till final :).

Nu ska jag ta bort ansiktsmasken :).


RSS 2.0