Fredag it is!

Shulullu idag så var jag inte i skolan så åkte till värnamo med syrran, det blev lite shopping för min del två t-shirtar, ett linne och en bh. Det är så när jag har pengar hittar jag inget men när jag inte har pengar då hittar jag jätte mycket jag stör mig på det xD



Jag är så grymt jävla taggad, jag och Mikaela ska dra till sigges imorgon, fan vad grymt roligt det kommer att bli :D

Nu är jag hur trött som helst så orkar inte blogga mer, jag hör säkert av mig imorgon :)







En bild från i sommras från Liseberg :)


xoxo//e


-




when it comes to me
I wouldn't want to be anybody else




xoxo//e




Allt är bara minnen?

Hellu idag så fixade datorsnubbarna min dator för typ 8279384 gången, de hade i alla fall inte tråkigt när jag och marie var där idag Haha! Shit vad kul vi har, jag fattar inte vissa sominte kan bara ta och skita i vad andra tycker och bara släppa loss och skratta är man för rädd för att folk ska tycka att man är konstig? Nää, jag tror att det är tvärtom :)
Ni skulle bara vara med oss i en timme typ så skulle ni fatta hur kul vi har xDInte ens en timme fan 5 minuter typ xD




Haha, bjuder på bilden ;)




Sen så vill jag bara säga att jag älskar mina syskon de är bara allra bäst ♥


                      


                                           Hade ingen "gruppbild" på alla oss syskon så tog en på mig istället ;) haha!



Will me, thrill me you can never kill me,

MJ


xoxo//e

15 skoldagar kvar!

Asså jag är verkligen inte på humör! Först så är jag arg på mig själv för jag inte pluggar i tid, igår satt jag uppe med projekt rapporten till 3:00 på natten, och nu är jag bajs trött och imon har jag prov i samhäll har jag pluggat? Nää, så kommer få sitta uppe med det inatt! Och jag vet det är bara mitt fel, men det är inte det som jag är mest sur över!

Jag kommer verkligen att länsa (rensa bort) vissa personer nu därför att de har varit så jävla falska så det finns inte, och jag kan ta mycket det kan jag men nu sätter jag fan ner foten de har fått för många chanser nu asså.
Så jävla arg är jag. Men jag kommer absolut inte nämna några namn i detta. Den som tar åt sig den tar åt sig liksom jag skiter i.


Jag och min bror i höstas, när jag var i Varberg och firade min 18 års dag ♥




xoxo//e


Allvar detta MÅSTE läsas!

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan. 
Till exempel en kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet, När hon till sist säger:

- Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig.

Jag sade:
- VA??!! vad var det där?!

Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra:
- Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.

Hon besvarade min frågande med att säga:
- Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.

Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa:
- Det går bra älskling.Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande.
Med ett jättestort leende sade hon till sist:

- Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar.

Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade:
- Nej älskling, Jag känner inte för det.

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat:
- VA?
Jag sade sedan:

- Älskling, jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna.
Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag:

- Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dem saker jag köper åt dig?

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller...



Så jävla sann!

Back on track

Hellu igen, jag har haft en blogg paus som ni kanske har märkt. Jag orkade verkligen inte blogga och jaghar fittiga dagar rent utsagt så om jag hade bloggat då så hade det inte varit kul för någon :p hehe! Så nu vet ni typ varför.
Men nu ska jag berätta om vad jag har gjort under de dagarna jag har varit "borta" eller ahh inte allt, men det mest roliga.

I söndags så var jag med min älsklings Lisa, vi är barndomskompisar och hon har flyttat här ifrån så jag träffar inte henne så ofta :/ Men vi snackade och skrattade gick och solade, skrattade. Ahh typ det ;) HAHA! Allt de andra är hemligt ;)

Sen har jag bara luggit och solat fan vad gött väder det har varit asså, omg! Gaah, love it :D haha! Just de i måndags tror jag? Så var jag,mamma,pappa,syrran + wille i jönköping var där bara en snabb runda. Men medans syrran var på sjukhuset så drog vi in till stan så köpte pappa en sån gosig mys grej, det ser ut som en One pice men det är ju en fake men denär skön i alla fall ;) Men om den är snygg behöver man inte snacka om ;)

Igår så var jag med Rebecka en till barndomskompis, vi drog till värnamo på donken, och snackade en massa asså verkligen en massa xD Vi höll inte ens tyst i en minut typ xD haha! Men vi är som vi är ;) Vi snackade gamla go'a minnen och lite till, som stannar mellan oss två ;) haha!


Sen så har jag inte gjort så mycket faktiskt asså, just fan har ni hört Big Brother låten eller? ;) Den är ju fan bra ;D haha!




xoxo//e

If you hadn't left me waiting in the cold

Måste skriva av mig lite!


Ibland så får jag en jätte ångest kan sitta och gråta för ingenting, fast det är endå så någonting som jag tänker på...
Ibland så vill jag bara att någon ska se mig för den jag är och inte den som de vill att jag ska vara.
Det känns som om jag lever i en slags bubbla.
Jag är trött på att man tar mig förgivet. Ibland så vill jag bara ta täket över huvudet och gå bort ett tag.
Jag är trött på allt fan, trött på skolan, killar , mig själv jag orkar inte bli sviken en enda gång till de pallar jag inte. Jag har blivit det allt för många gånger, det räcker nu.
Jag behöver åka bort någonstans träffa nya människor byta miljö allt.



Beställt

Beställde denna från nelly nyss :) Hoppas den passar bara ;D HAHA

xoxo//e



14/4 torsdag

Hellu idag så hade vi np i svenska b det gick la sådär skrev i alla fall 5 ½ sidor så hoppas jag får G, haha! Precis när vi skulle börja skriva idag så säger någon snubbe från skolledningen att de gick med på vårat förslag, så utsläppet är 15:00 istället för 14:00, så jävla gött :D HAHA!



En bild från golfen i lördag, håller på att lägga upp bilderna på fb men det har laggat nu -.-

xoxo//e



"Så äre när man går trean"

Blää, som sagt jag stannade hemma idag för att få allt gjort nu och jag har fått ganska mycket gjort.

Jag är typ klar med Apu rapporten, sen altervativ medicin skiten, och snart ska jag göra klart ett "case" från arbets miljö kursen. Sen är jag typ klar för idag!

Efter allt plugg så ska jag städ, måla naglarna och KANKSE fylla i tatueringen Hoppas verkligen jag får tid idag har väntat skit länge på det nu, och varje gång jag ser den så får jag panik, så kaos är den!




En bild från drillen, älskar denna bilden.
Jag har precis hoppat ett spagat hopp och är på väg att hjula


xoxo//e



Hur kunde jag!!!

Asså är så sur på mg själv, jag missade DH för andra gången i rad nu! Hur kan jag?!! ;o Blir sur på mig själv asså, ni fattar inte xD HAHA!

Asså jag vet inte vad det är med mig idag jag är helt super cp glad ;s haha! Okej, jag tror nog vad de är,men iaf ;s haha!

Imorgon så ska jag inte till skolan , jag måste plugga fan, ligger efter jätte mycket. Och JA det är mitt egna fel men nu kan man inte göra något åt de ;) HAHA!




Har ni hört Erik & Kriss ft Byz- ölbriller ? HAHA! Klockren text. Lyssna på den säger jag bara ;)

xoxo// e



Grattis brossan

Idag så fyller min brossa 22 år vad gamal du är ;o haha!



Grattis Andreas :) ♥

xoxo//e



HAHA!

Asså jag har inget liv helt seriöst, men det tror jag att ni redan vet ;) Jag har bara skrivit en jävla menning på ett arbete som ska in på fredag och jag orkar aldrg att skriva klart det xD HAHA!

Nää,nu ska jag ut och förgifta mig lite, ha´de ;) HAHA!





Grym bild på Angelica och mig ;)

xoxo//e



Because

Hellu sitter här i sängen och tänker hur jävla mycket jag måste plugga men samtidigt så pallar jag verkligen inte ta tag i det. För jag är så jävla lat och skjuter upp saker och ting hela tiden , haha. Jag föredrar inte det asså ;)

Skolan sög riktigt mycket iag fan, men vid maten var det skoj xD Min vän Eddie fick vatten över sig från ingenstans (a) HAHA! Jag kan inte hjälpa att han är kittlig ;) Det var roligt, såg ut som om han hade pissat på sig xD

När jag tänker efter så har jag inte gjort en vettig sak idag, så jag får la sätta igång med pluggandet i alla fall -.-



flum bild ;)

xoxo//e



Soooool

Fan vilken härlig dag det har avrit idag,mamma väckte mig halv 2 och frågade om jag inte skulle ut och sola, 5 minuter efter så låg jag på solstolen med bikinin på :D haha!

Igår så var vi i varberg och firade min bror (han fyller år på tisdag) först såspelade vi golf, shit vad kul det var, bilder på det kommer senare i veckan tror jag. Sen efter golfen så blev det grillat det var hur gott som helst :) Nu känns det som om sommaren är på väg :)

Jag borde igentligen plugga men det pallar jag inte, det är för tråkigt finns annat att göra ;) haha!




Jag kan vara snäll,
men även elak....
Jag kan älska dig,
men även hata dej...
Jag kan stödja dej,
men samtidigt lura dej...
Jag kan bry mig mkt om dig,
men kan även strunta i dej fullständigt....
Jag kan vara din bästa vän,
men också vara din värsta fiende....
ALLT beror på hur DU behandlar mig!


xoxo//e



Nattbesök

Hellu sitter här hemma med Marie och hon ska nana här inatt, alltid lika kul ;) Det kankse blir en musikal i sängen idag igen , HAHA! Tar det inte på fel sätt! xD Utan vi sjunger allt från barn sånger till vad som helst xD

Funderar på om jag ska göra ett litet hemmaspa idag känner mig lite lurkig, haha!

Nää fan nu måste jag vara social ;p


xoxo// e



In the school

Sitter i skolan just nu det är helt tyst i klassrummet jag får PANIK! Men det är bra att Marie inte heller jobbar för vi sitter och små snackar ;p haha Men läraren ger oss inte glada miner ;) höhö!

Det är helt soligt idag fan :D När mamma kommer och hämta mig så ska jag få köpa glass innan vi åker hem, en Twiser får det bli. Det är mumma :D haha!

Slutar 14:20 så det är lååååångt kvar fan, haha!

Som tur är så har jag min vän cola med mig i klassrummet idag så jag överlever en stund till i alla fall tror jag ;)



Hej då fuckers :D

xoxo//e



Fuck you

Hellu satt och kollade på BB nyss Gurkan asså harregud xD och är inte på bra humör, men det är skit samma igentligen så äre bara att dölja det med att le och skratta,men inte alltid så lätt! Menmen.

Jag hade prov i samhäll idag fifan asså det var svårt men jag svarade nästan på alla frågor men jag vettefan om det är rätt svar det tror jag inte att det är heller xD HAHA!

Sen så passade jag William från 18:00-21:30 det gick bra, han är sånt jävla charmtroll asså :D haha!
Sen när han hade somnat så tog jag syrrans systemkamera och fotade lite (a) det var ju lite svårt att ta kort själv med den för den är ju tung ;p haha men jag fick några bra kort i alla fall :)









Ett sista ögonblick detta är det sista på "listan" nu så ska jag skriva lite ;p haha. Ett ögonblick är det la inte men detta är en händelse. Det är när jag och min förra bästavän Rebecka blev sams igen efter mer än 1 års bråk! Det var helt underbart att bli vänner igen för både henne och mig, för vi har känt varandra sen vi var 6 år gammla då är det inte kul att vara ovän eller ahh vi "skilldes som vänner" i över ett år. Nää men tackvare några vänner vlev vi sams igen:)



En fråga som inte hade någon giltig blogg adress :p
Patricia ;

Hej du är super fin till att börja med :) 

Jag undrar en sak hur fixar du ditt smink? Tar du krämer innan du tar på dig det eller hur gör du? :p 

Och en sak till är du utseende fixerad? Alltså kan du gå utan smink till stan,skolan mm. Lite kul att veta sånt :) 

Tell me :D hehe, ha en bra dag :)

SVAR; Tack :p hehe!
Jaa, innan jag tar på fundation *stavning* så tar jag NIVEA kräm för att få en bra grund! Sedan är det ju              olika sminkningar, men grunden är ju alltid desamma :)
Jag kan nog inte säga att jag inte är utseendefixerad, för det är jag faktiskt. Till skolan har jag alltid smink           på mig, men när jag går till mataffären eller om jag bara ska ut och gå så bryr jag mig inte om jag har                 smink eller inte :p


xoxo//e



Regn regn regn tar de aldrig slut?

Hellu, i skolan idag så har varit okej kul, jag och Emma F fjantade oss som tusan innan vi var hur trötta som helts och skämde ut oss hur mycket som helst xD Men jag bryr mig inte ett skit när jag skämmer ut mig faktiskt för jag/vi har bara kul i skolan liksom xD HAHA! Men det är ju inte många som kan ha det ;) HAHA!

Sen när jag och Marie städade så fick vi en publik det var kul, diskret vad är det för något? höhö!

Sen så hade vi prov idag i Alternativ medicin och det gick nog skit tror jag, sedan hade jag möte med en lärare angående mitt projekt arbete, så jag kom hem vid 19:00 tiden (Y) haha!

Imorgon så har jag prov igen i Samhälls ekonomi, tror ni jag kan något? Nej! Jag vill bara vrida fram till 18 Maj för då sticker jag och några i klassen till Turkiet :D



Mina ambitioner det har jag ingen aning om vad de är helt ärligt faktiskt, så de kan jag inte skrva om ;p HAHA





xoxo//e



Innan jag säger go natt

Jag tänkte att göra detta idag alltså visa en sak för er.... men eftersom det har varit så fint väder och jgag har inte orkat ta kort på allt så tänkte jag göra det imorgon eller på onsdag. Men jag säger inte vad det är jag ska visa det får bli en överaskning ;) moahah, så ni får hålla ögonen öppna imorgon och på onsdag :)

Nää, nu ska jag la sova innan jag somnar sittandes ;) haha!





xoxo//e



Plugg....

Pluggandet tar död på mig, har pluggat till ett prov som vi har imorgon fattar ingenting om vad jag läser :s och vad fan är homoeoterapi för något?! Hittar inget om det ;o okej hon kankse har snackat om det på lektionen men jag brukar vara upptagen med annat då ;p haha!

Så jag tog några random kort ist ;) HAHA!



sexy mama ;) HAHA




snart äre BB så plugga tillsdess sen inte mer, ciao!

xoxo//e



Ny vecka

Fyfan jag har aldrig varit så glad idag i skolan som jag var idag :D Vi fick våra student mössor acessoarer etc shit glad blev jag :D Har gått runt med mössan hemma hela dagen idag fan xD haha, love it :D

Nu känns det verkligen på riktigt att jag ska ta studenten helt overkligt känns det fan :D Har varit så avis på mina syskon,kusiner, kompisar som har tagit studenten och nu gör man det själv fan :D GAAAAAAAAAAAH :D



Det här saknar jag; Jag saknar de som har dött i min närvaor då snackar jag inte bara om människor utan om hundar med. Det är sjukt hur man kan sakna de. Min farmor och farfar saknar jag mest faktikst, min farmor dog ett år innan jag föddes så jag tycker det är synd att jag aldrig fick träffa henne men jag saknar henne i alla fall. Några till oss har sagt att hon finns här vid oss och i vårat hus ibland och då känner man ju bara shit :) Sen min farfar dog på mitt 7-årskalas asså inte hemma hos mig. Men min pappa och min farbror åkte till hans lägenhet och visste att ngt var fel. I stora drag så kan ni räkna ut resten sen. Det  är jätte synd verkligen.

Men men vad kan man göra jag tror på andar och jag vet att de kollar till oss, så jag vet att de är här runt våran familj och i mina kusiners familjer då :p hehe!








Shit vad fin den är asså :D



& hoodtröjan som är så jävla skön :)

xoxo//e


Natti

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya, fast det hoppas jag inte jag har fått nog med problem och trubbel och allt sånt i helgen så jag behöver ingen mer drama på ett år!

Over and out



En bild från alla hjärtansdag faktiskt då jag och Camilla var uttråkade så vi fotade, så som vi rukar göra när vi har tråkigt :p hehe


xoxo//e

hur kmr detta att gå?

Då vare söndag igen

Hellu sorry att jag inte bloggade igår men jag var inte på så jävla bra humör för det. Men nu är jag tillbaka och förhoppnings vis så kanske allt är bättre de återstår och se.

Som sagt nu kommer "listan" fram igen;) Min favoritplats den är med min hund, kanske låter lite konstigt för de människorna som inte har upplevt den känslan. Men så äre inte för mig bara om Pepsi är i rummet så blir jag glad han gör mig glad hur snabbt som helst, det är nog min allra bästa vän. Som man brukar säga "Hunden är människans bästa vän".

En sak till har jag att säga de som har något att säga OM mig säg det TILL mig istället för att snacka om det till någon annan som inte ens har med saken att göra. Jag hatar de som snackar skit, så kom till mig istället när det gäller saker om mig!



xoxo//e

Fly away

Asså detta är första gången jag sitter och pluggar på en fredag kväll!!! Men måste man så måste man! Det känns ju inte så jävla bra ska ni veta :p haha! Just nu så har jag tagt en paus från pluggandet och bara tar det lugnt kanske ska gå och lägga mig snart? Fast jag är inte ens trött men bara för att liksom xD HAHA!
Hade fått en fråga innan, från ingen aning stod inte något namn!
hur mycket väger du? & hur lång är du?
Svar ; Jag väger 52 kg typ och är 173 cm




xoxo//e

1/4

Tjenare har ni blivit lurade idag?;) haha, asså jag säger det den som lurar mig idag får sån smäll så det finns inte för är inte på humör idag asså. Så mig lurar man på egen risk säger jag bara :p Så ni är förvanade.

Idag så har jag inte gjort så mycket duschade Pepsi sen åkte jagoch städade med Camilla i skolan sen så har jag kollat på tv och nu sitter jag här!



Mina rädslor det är könshår okej inteb en rädsla eller så men jag blir äcklad utav det :p haha! Sen äre spindlar, långbenar, alla insekter, mörker, kärlek, jag är även rädd fr att tiden går så snabbt.



Slänger in en dagens outfit





xoxo//e



RSS 2.0