"

Idag var de segt att gå upp alltså men jag kom i tid och jag somnade inte på jobbet ;).
Asså jag stör mig så hårt på vuxna människor som inte kan ta kritik, istället så försvarar någon annan de men den som får kritiken börjar lipa!!! Seriöst! Bit ihop och gör om gör rätt!!! Åhh seriöst hahaha!

I alla fall efter jobbet så träffade jag älsklingen, vi var ute och gick i de fina vädret och fulade oss ;) haha!
Det är synd att vi inte träffar varandra så ofta nu när båda jobbar, det är jobbigt med när man inte kan sova med varandra. Men vi får ta och ses så mycket vi kan på den tiden vi har :).

Om ni undrar varför jag är brun i ansiktet på de små bilderna är för att när vi firade 8 månader så bakade vi tårta. Såå ehh ahh de blev lite små krig i köket ;) haha.


Tisdag

Shululu! Idag så var det första arbetspasset, jag kom upp i tid och jag somnade inte på bussen. Dagen gick ganska fort så det är bra, jag blev klar med sakerna/uppgifterna snabbt så jag fick göra ganska mycket. Men det brukar gå fort när man alltid har något att göra. Men sista timmen gick segt alltså. Jag har bara ont i tummarna jag har fått blåsor på de :( men men :). 
 
Sen så har jag klippt mig med, det blev en pannlugg denna gången jag tycker att de blev jävligt nice asså. Man måste ha lite förändring ibland :). 
 
Sen så har jag fått hem min nya navelpiercing med, älskar den!!!
 
 
 
 

 
 
 

Bra start på veckan

Sorry att det inte har varit så mycket uppdatering nu, jag har inte riktigt haft lust till att blogga. Men jag har goda nyheter i alla fall, jag har fått jobb nu jag börjar redan imorgon så det var snabba puckar där. Jag skulle börja med 2 veckor sen så kommer det antagligen bli längre. Så det kommer bli roligt att tjäna pengar igen och sen så kanske det händer lite mer inom en kort framtid men mer om det någon annan gång ;). Men just nu så känns det jätte bra att jag får in en fot, jag kommer antagligen vara dödstrött imorgon så kommer nog inte bli så mycket bloggande då heller. Men nu måste jag faktiskt sova, klockan står på 4:40 och bussen går 5:45 så atte ahh, men det går nog bra! :). 
 
 
 

.

 
memories are the way to holding on to the things you love,
the things you hate, the things you are
and the things you never want to lose ♥
 
 

]

Igår så blev det lite drickande på higgings med Robert och hans vänner. Det var trevligt men jag önskar att de hade slutat bättre, men idag så är det bra igen. 
Så efter ha sovit ca 5 timmar så drog jag och Robert för att träffa hans vänner, de körde lite gokart och sedan så drog vi för att slå lite bollar på ranchen. När jag och Robert kom hem igen så somnade vi, båda var hur trötta som helst. Men det är jue inte så konstigt haha. 
Ikväll så ska jag inte göra ett skit, jag ska ta och hoppa in i duschen snart och sen så lägga mig i sängen och glo på film. 
 
Jag måste bara säga en sak som har med bilden att göra. Jag vill inte dum förklara mig själv nu, eller få mig själv framstå som om jag är helt dum i huvudet. Men idag fick jag verkligen bevisat att jag inte ens tänker på det själv haha. Robert och de står och snackar om något, så säger de Emma vet du det? Och jag bara står där och ler så säger Robert, Emma vet du vad det är? Jag ba Nää :D hahah! 
 
 

Pizzasallad

Innan idag så provade jag att göra pizzasallad, det var jätte enkelt och det gick snabbt att göra det. 
 
 
Först så tar du bort "skalet" på kolhuvudet. 
Sedan så tar du osthyvlen och hyvular
 
 
 
Sen så skär du så stora bitar du vill ha
 
 
 
 
"Krama" kolen för att de inte ska vara så hårt 
 
 
De du behöver nu är 2 msk Oliv olja, 2 msk Vitvins vinäger, ½ msk vatten, ½ tsk salt 2 msk svart peppar/ 5 peppar
Blanda det i en skål och häll sedan över det i kolen 
 
 
Klart! 
 
 
 
Jag tänkte tipsa om detta därför att jag typ aldrig lagar mat mamma sköter det liksom. Men när jag väl gör det så vill jag skryta om det. Så nu har jag skrytit om att jag har gjort pizzasallad med ;) haha! 
 
 

Lite sanning ligger bakom det

 
 
Pink är grym och kommer alltid att vara det. Denna låten är ganska klockren, jag har verkligen fastnat för den delvis för den är bra och för att texten är klockren. Men också för att hon säger det som stämmer på de flesta men ingen vågar att inse det kanske. Inte vet jag, what ever den är bra i alla fall ♥
 
 

Trött på detta

Jag har inte kunnat träna på veckor nu för jag är så allargisk mot pollen och då blir jag jätte förkyld hur länge som helst, sen får jag atumatiskt hosta på det. Jag känner mig jätte kass pga det. Igår så var jag, Lisa och Sonja ute och gick och jag mådde redan bättre. Så nu hade jag tänk att jag ska cykla eller gå, sen träna ute idag för jag tänker inte hålla mig borta från träningen längre. Jag vet att det inte är bra att träna när man är förkyld, men det är fan sånt jag får ta nu. För nu är det kris alltså.
 
Så då tänkte jag när solen ändå är framme så varför inte träna ute? Det var länge sen jag gjorde det med så det blir gött! 
 
 
 
 
 

&

If I say "ok" during an argument, that means "shut the fuck up", not "keep explaining you point".


Onsdag

Idag så har det varit Wille time, vi har hälsat på momo med Milton. Milton har även träffat Mikaelas katt idag, han fräste och var obekväm. Men de kan vara för att han aldrig har varit där innan.
De håller på att bygga om våran väg utanför oss och Wille är helt galen i grävmaskiner och traktorer. Så han ville bara sitta ute och kolla på när de jobbade haha.

Snart så ska jag träffa Lisa, jag vet inte vad vi ska göra än men något skoj hittat vi nog på :).


**

Idag så har det inte hänt så mycket faktiskt, var lite med Mikaela innan snacka lite, åkte runt i bilen sen drog vi hem till syrran och wille. Fikade lite och busade lite med wille. 
Sen så har jag beställt morsdag present hoppas mamma tycker om den lika mycket som jag gjorde, men jag hoppas mest att den hinner levereras denn veckan men det tror jag. Det borde det göra i alla fall. 
 
Jag ska snart dra iväg till syrran igen för att passa wille en liten stund sen blir det nog antagligen hem och glo på desperate housewives, jag har börjat se om allt från säsong 1. Det är helt underbart :D. 
 
 
Älskar denna bilden på wille, hahah ♥
 
 

2 dagar i 1 inlägg

Igår så var jag, Robert, mamma och pappa i Göteborg för att kolla när Anna och Andy sprang Göteborgsvarvet. De var bra väder och mysigt att sitta i gräset och se hur alla led typ hahaha. Det var första gången Andy sprang och de var bra tid faktiskt Anna fick också en bra tid.
Sen när vi kom hem på kvällen så blev det käk. Sen drog jag och Robert för att träffa några, de blev lite basket och mycket snack och flum. Men de var trevligt :).

Idag så är det barnkalas som står på schemat, Wille flydde ju tre år så han har några kompisar över nu. Sen ska jag passa honom en liten stund, sen får vi se vad som händer :).


Fredag

Så jävla härlig dag det är idag, jag och Mikaela har varit i Halmstad och solat och badat. Japp! Jag badade i havet idag, det var lite kallt men ändå skönt. Så lite färg har jag fått idag, så jag har med mig halva stranden med mig hem känns de som. Jag har sand över allt och då menar jag överallt.

Nu så sitter jag på altanen och tar en öl som jag inte har gjort på ca 3 månader och de mina vänner är väldigt härligt. En Corona och en cigg plus sol är oslagbart.


Nytt i garderoben


 

Kläderna är från Vero Moda 

Jeansen är mycket mer rosa än vad de syns på bilden. 

Linnet är virkat, jätte skönt med. Kommer bli awesome till sommaren :) 

Sen så hoppas jag att jag inte spränger dessa hörlurar eller att Milton känner för att tugga på de med hehe! 

 

 


Grattis Wille!!!

Idag så fyller Wille 3 år! Det är helt sjukt alltså, de kändes som om de var igår han kom hem från bb och jag vågade knappt hålla honom för jag trodde han skulle gå sönder haha. Men idag så kastar jag runt honom som ingenting haha ;). Även om jag är grymt förkyld och sån huvudvärk så kommer jag göra bullar till honom nu. För har jag lovat honom det så kommer han tjata tills han får det haha.
I alla fall grattis på födelsedagen älsklings grisen, jag älskar dig ❤


Att de ska vara så svårt

Jag har två smaker av proteinshake choklad och jordgubb och jag kan inte bestämma mig för vilken som är godast. Ibland är chokladen godast och ibland är jordgubben godast. Att de ska vara så jävla svårt haha. Aja de är ju tyr att jag tycker bättre om de nu än vad jag gjorde för ett halv år sen, då drack jag typ max tre klunkar sen hällde jag ut de haha.

Nu ska jag dra till gymmet :).


13 maj

Måndagarna är alltid likadana och tråkiga. Idag så har jag tvättat, ringt till tandläkarn och till ... jag tänker inte säga vart för jag kanske får jobb där. Om jag får det så kommer jag vara super duper glad!!!

Snart så ska jag åka upp och hämta mina nya linser och senare blir det gymmet som gäller. Jag vet inte när än men ahh.

Sen vettfan vad som händer alltså, de får vi vänta och se.


( )

När jag skulle bada Milton innan så blev jag ganska så chockad. Han gjorde knappt något motstånd alls, jag fick inga rivmärken eller något så de är ju gött de haha.
Just nu så ligger jag i soffan och tar de lugnt dricker vatten och tar alvedon. Jag mår jätte dåligt, min mage är svullen och just nu så vill jag bara gömma mig under täcket och de ska jag göra snart med.
Gonatt på er :)


Söndag

Igår så var det street race i Halmstad, jag har aldrig varit besviken på ett race i mitt liv! Det var så dåligt engagerat och ingen hade koll på något. Vi åkte runt i ca en timme för ingen visste vart racet skulle vara för någonstans.
Men jaja hoppas de blir bättre nästa gång.

Idag har vi i alla fall firat Wille han fyller 3 år på tisdag :). Så vi var där borta och körde hans nya bilbana jag och Wille hade ganska kul med den ;) haha.

Nu så ska jag försöka få in Milton så jag kan bada honom för han stinker avgas eller något. Så jag räknar med fler rivmärken haha. Sen ska jag städa rummet :).


Arg Emma!

Så jävla sur blir jag!! De skulle vara sol hela dagen idag, men nää jag kunde bara ligga ute en timme typ för sen börja alla moln att komma och solen försvann! -.- funderar på att dra till solariet istället för att få lite sol idag i alla fall -.-. Jaa, jag är på riktigt sur.
Sen är jag piss off på mig själv med för jag inte har körkort, för om jag hade körkort så hade jag haft jobb över sommaren -.- så det är bara att sätta sig och rå plugga nu så jag får det jävla körkortet. Ingen bra dag alls!


Steker

Jag somnade jätte tidigt igår, var jätte trött redan vid 9 haha. Ett litet tecken på att åren börjar komma ikapp? Hahah. Nää då. Men men jag gick upp klockan 8:30 idag och nu ligger jag ute och steker. Jag kommer att ligga ute och sola hela dagen idag, sen på kvällen drar jag nog till gymmet :).

De låter som en härlig fredag om ni frågar mig :).


Dagens outfit

Det blev en tidig uppgång idag, jag är på väg till Varberg för att träffa bröderna :D.
Musiken dunkar i öronen och solen skiner, jag hoppas att vädret håller sig nu :).


Tisdag

Jag kommer att ta en lite blogg paus för de händer lite grejer nu. Så jag väljer att fokusera mer på det än på bloggen, jag hoppas ni förstår. Vi får se när jag kommer tillbaka igen de kan ta två dagar eller en vecka, så håll utkik när nästa inlägg kommer :).
Ha det super bra tills dess :)


Sommarplågor

Jag tror att jag kommer spela sönder dessa låtar i sommar, så härliga är de. Jag tänker bara på sommaren när jag hör de :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndags nöje

Har precis rensat garderoben och klädstången. Slängt, lagt undan tjocka koftor, hängt in mer i garderoben så de inte ser så överbelastat ut på klädstången. De har tagit 1,5 timme!! Så nu ska jag börja städa haha. Men det är skönt att rensa garderoben för då kan man köpa nya kläder ;) haha.
Sen kanske jag gör om lite i rummet men de får jag se när jag blir klar med städningen.
De är vad jag gör på söndagarna, sen ska jag ta en låååång varm dusch och göra tacos. Ska försöka lägga mig i tid med så jag kan dra till gymmet tidigare och sen plugga på teorin.
Imorgon så är det bara att ta nya tag.


Kaos

Precis som de står på rubriken, igår var de kaos!!! Det började helt vanligt som street race brukar göra de som håller i det har koll på bilarna, publiken och så vidare. Racet börjar och publiken gillar det de ser (annars skulle man ju inte vara där). Det är lite humor i racet folk skrattar och ha kul. Sen så kommer ju alltid polisen för det är olagligt med street race, men alla samlas på ett annat ställe för att fördriva tiden. Går runt och kollar på andras bilar och kollar runt.
Efter ett tag så tröttnade vi och drog till donken. Då får jag ett samtal av Mikaela att en har blivit gripen och det var kaos.
Jag vet inte vad som hände sen för jag var inte på plats men som jag har hört och läst och även fått film klipp skickat till mig så har jag fått en uppfattning.
Efter ett tag så drog de tillbaka för att fortsätta racet, men inte så lång stund efter så kommer polisen igen.
Polisen kör med hög hastighet och ställer sig på bredd och börjar köra emot folkmassorna.
Det var elva polisbilar och två (eller fler) polishundar på plats.
De säger att de tänker att gripa de som står kvar för övervåld emot polisman, även om de inte gjort något eller inte.
Polisen gick på de som inte hade gjort något, de skickade polishundarna på endel, slog med batongen, slog på taket på bilarna. Polisens beteende är så vidrigt, om man inte kan kontrollera sin ilska så bli inte polis. Visst att man kan bli arg för att man har fått nog men att gå på en som försöker gå där ifrån och dessutom skicka polishunden på honom. Det är fan övervåld om något!
Polisen ska man kunna gå till om de har hänt något, men vem ska man gå till nu då? För polisen anser att detta var ett rätt beslut att ta!

Jag kan jue sluta med att berätta en rolig grej, det kom en husbil som skulle vara med och köra igår. Det var en rolig syn haha.


Lördag

Idag är det snabba och snygga bilar som står på schemat! Det är bilträff idag och det är ett tecken på att våren är här!:D.
Det ska även grillas idag, jag känner på mig att denna dagen kommer att bli awesome!:)
Jag funderar även på att gå tillbaka till Facebook nu med haha! Jag vet inte vad för ryck jag fick igår men ahh haha!


Close your eyes, clear your heart let it go

För att börja något nytt så måste man avsluta något. Jag tog bort min facebook alldeles nyss, jag har tänkt på det flera gånger men jag har inte kunnat göra det när Robert var i Thailand därför att då skulle jag inte kunna snacka med honom. Så därför tog jag bort det nu. Jag vet att jag kommer att skaffa mig ett nytt konto inom en snar framtid, men just nu så känns det jävligt bra alltså. 
Det kankse blir fler blogg inlägg nu med, för att fördriva tiden haha. Det är bara positivt det med jue! :) . 
Så nu kan ni bara nå mig här eller på min mobil, så det känns bra på ett sätt som sagt :) . 
Jag har snackat lite med Anna-panna med idag, så just nu så ser jag bara framåt och hoppas på det bästa faktiskt. Ikväll så händer det inte så jätte mycket Robert jobbar och jag ska snart dra fram till affären, sen så får vi se vad som händer och sker :). 
 
 
 

1 maj

Är ni bakis idag eller?;) eller valde ni att inte fira Valborg som jag? Jag tog bara ett glas vin med mamma och pappa och umgicks med älskling. Det var mysigt det med :).
Jag tycker inte att Valborg är så där WOW! Som måste firas liksom eller låter jag gammal nu? Haha. Men jag har alltid tyckt de, jag har firat Valborg 2 gånger (festat då) i hela mitt liv. Så jag ser de inte som en "speciell dag".
Idag så skulle jag träffa Lisa men de gick inga tåg så hon kan inte komma då jue, men lite senare idag så ska jag nog träffa Mikaela och se hur deras lägenhet har blivit :).
Nu så är momo här de håller på att grilla så det kommer bli asgött!


RSS 2.0