Bakis som fan

Hejsan på er igår var de 30 årsfest! De var jävligt kul faktiskt, synd bara att Robert va tvungen att jobba då. Men han hämtade mig runt elva tiden, sen drog vi till Harrys i Värnamo. Där va de kul hahaha! Jag träffade några som jag inte hade träffat på säkert 2 år, jävligt kul att träffa de igen jag festade mycket med de innan så de va skoj!:) haha. 

Bröderna + Anna och Bella kom och firade mig idag (fyller år på fredag:p) så vi fikade eller ahh de fikade jag va för bakis och trött haha. De gick runt 12-12:30 tiden då gick jag och Robert och sov en stund. Sen köpte vi pizza och hade de lite mys innan han drog till jobbet igen. 

Så nu måste jag plocka ordning i lägenheten för de ser förjävligt ut efter igår, tex de ligger popcorn på halva sovrumsgolvet haha. 




Ny vecka

Hellu då vare måndag ännu en gång! Jobbet gick både seg och snabbt idag, men måndagar är jue alltid sega. 
Jag har bara luggit i sängen efter jobbet och kollat på how I met your mother, de va jävligt skönt för ryggen asså! Nu så ska jag gå till affären och köpa käk tills imorgon. 


Roligt inlägg höhö!! 




Galen kväll igår

Igår så blev det utgång med Louise och Jennie, det va jävligt spontant och jävligt roligt!! Haha, Louise försvann som vanligt haha så kom några killar fram och snackade med mig och Jennie, den ena killen trodde jag va 18 så de tog jag som en positiv sak haha!! Sen så kan jag inte säga vad som hände sen, men de slutade med att en utav oss inte kom hem den natten!! HAHAH, så kul asså! Men ahh, jag kan jue säga att jag fick väldigt roliga sms av Robert med hahah! Harregud vad kul de var! 

Nu så ska jag kolla på film och käka godis, så jävla skönt ska de bli men jag saknar min älskling <3





RSS 2.0