Rosa och silver

Bilden är inte rättvis, de ser mer ut som röd men det är skrikrosa.


Today I chose this

Klockan är farmors det är den och ringen jag brukar ha runt halsen ibland som jag har ifrån henne. Jag träffade aldrig henne hon gick bort ett år innan jag föddes. Men det känns som om jag känner henne i alla fall för farfar och pappa har berättat mycket om henne :).

I alla fall, idag blir en lugn dag hoppas jag. Blir att åka upp i samhället en runda med Mikaela.


Angående näspiercingen

Nu har jag fått en till fråga angående näspiercingen. 
 
Du har tagit bort näspiercingen!Varför?! Du passade så bra i det.
 
Svar; Ja! Jag har tagit ut min näspiercing, därför att jag kände att de var inte jag längre. Jag skaffade den när jag var 16 år så jag har "växt ifrån de" om man nu kan säga så ^^. Men jag tyckte att den bara var i vägen när jag sminkade mig, när jag pilade ansiktet and so on. Sen så åkte den ut ibland så jag tappade flera sycken. Och jag tål bara äkta silver/guld så det var inte kul att köpa nya piercingar hela tiden. Så jag tog ut den, men jag har kvar piercingarna i tungan och navlen. 
 
 
 

Sometimes a girl just...

Jag har sovit 5 timmar inatt yey :D haha vaknade till och med före Milton, han vägrade verkligen att gå upp idag. Så jag var uppe klockan 10, utan att någon väckte mig. Det är plus poäng till mig där faktiskt.

Jag har hunnit med att måla mina naglar som jag skulle ha gjort i torsdags, sen har jag hunnit att fixa mig. Så nu blir det att kolla på gossip girl.


Tråkig söndag

Så tråkig söndag, vaknade upp med feber, världens huvudvärk och var varm ena stunden och kall den andra stunden.

Som tur är så har det släppt nu i alla fall, så just nu ligger jag i sängen och kollar på gossip girl.

Igår så var jag och Mikaela i Värnamo och käkade lite, sen drog vi till Skillingaryd för att kolla på spökhusen. Så kom det en fågel som flög mitt framför bilen och jävlar var rädda vi blev hahaha.


Hittade ett inlägg som jag skrev förra året, och jag blir fortfarande berörd utav texten

Jag såg en bild på mig själv idag, när jag var ett galtt litet barn.
Fast på den bilden där det lilla barnet ler, så finns det något ingen annan ser.
Så mycket skit utan ett förlåt.
Så många drömar som inget blev, så många önskningar jag skrev.
Jag kan minnas hur allting var, inuti där orden skav.
Och jag kan se i dina ögon det ingen vet en tapperhet.
Nu är jag här och jag tror på dig.
Du ditt lilla barn som för illa nu, du har en vän och det är du.
En trogen lyssnare som förstår som tar din strid om några år.
Vad du än gör håll dig kvar för jag kan lova dig bättre dagar.
Ha tålamod i din lilla kropp för det finns hopp, det finns alltid hopp
 
 
 
 
 
 

PW på 1 timme & 15 min

Det blev en "liten" pw hehe, Mikaela följde också med. Så vi körde lite styrka också. Det är så skönt att bara sitta i soffan just nu och bara ta det lugnt. Ska snart laga lite mat sen blir det duschen. Och sen försöka sova.

Jag hoppas jag kommer somna gött idag pga den långa rundan.



Två dagar i ett inlägg

Måndag:  Jag och Mikaela skulle vara själva, för vi har inte varit själva på länge. Men blev det så? Nää, haha. Jag, Robert och Mikaela drog till Värnamo till Asse och Anton. Vi käkade på donken, gick en runda, softade, åkte till donken igen. Sen så pakerade Robert bilen vid biltema fast inte på parkeringen utan på gräset vid den stora biltema skylten typ. Sen så kommer snuten hahah, och de bara skrattade som tur var. Men fan vad kul det var, jag och Mikaela kunde inte hålla oss för skratt. Så åkte vi vidare, sen drog vi hem. 
 
 
Tisdag:  Jag och Mikaela fixade lite små saker uppe i samhället, sen drog vi hem till mig och kollade på film, Svenska Hollywood fruar, 69 saker ni inte viste om sex. Sen drog vi ut och så satt vi där i bilen och tänkte vad fan vi skulle göra. Och Mikaela har tjatat som fan på mig att vi ska åka till Skillingaryd till de spökhusen, så vi drog dit. Men innan vi kom dit plockade vi upp Robert, Asse och Anton. Och sen lev vi stannad av snuten igen och av samma snut, asså vad fan är oddsen? Seriöst?! Haha, men inga böter denna gången heller. 
 
När vi väl kom till Skillingaryd så var det jävligt läskigt, och killarna skrämde skiten ur mig. De släkte lamporna (och jag är jätte mörkrädd), Asse "försvann" och skrämde mig som f*n. Nää, det var inte kul alls. 
 
Idag så ska jag bara vara hemma och gå och lägga mig i tid idag, så jag orkar upp imorgon. Ska kanske gå en runda sen vi får se hur det blir :). 
 
 
 
 
 

New in

Så du vill funka nu?! Jag fick mina skor igår, men då kunde jag inte ladda upp bilder helt irriterande. Men nu funkar det förhoppningsvis. 
 
Så j*vla heta! Jag ser ut som en lång idiot här hemma nu, när jag går in de haha. De ser ganska roligt ut om jag får säga det själv ;)
 
 
 

Går dagen va awesome

Gårdagen började med att Robert kom hit och överraskade mig med blommor. Bara för vi har stått ut med varandra i en månad ;) haha.

Sen började jag fixa mig för de var fest på kvällen. Men innan jag och Mikaela drog till festen hälsade vi och Robert på asse och Jens. För att snacka lite. Sen drog jag och Mikaela till festen. Först var det lite käk sen popquiz jag och Mikaela kunde knappt något.

Sen blev det parken, sen higgings, sen parken igen. Och när vi skulle dra hem till Jonas så kommer tre st killar som vill bråka med Jonas och 2 killar till. Och ingen fattar varför de vill bråka.
Till slut säger den andra killen "men de var la du som var den gubben på tibia för 3 år sen". Och alla ba MEN VAH?! Hahahah.
Sen drog vi hem till Jonas till slut, sen gick och köpte käk.

Och på hem vägen till Jonas "trillade" jag och Mikaela in på en tomt. Alltså vi blev knuffade xD. Sen alltså de hände massa skit xD. Sen kom Robert hem till Jonas efter han hade slutat jobbet. Så var vi där en stund. Sen drog vi hem till mig.

Så har vi bara luggit och softat idag.

Det var min gårdag i stora drag haha, jävligt kul ;).


Robert <3

Robert du äger ! ;) alltså han är så awesome cool och grymmast. Hur kan man va så awesome !? Jag förstår det inte :O
BOOM !!
;*
<3

#

When a girl is acting like she doesn't care about you anymore,

that's when she needs you the most.

 


Vad ska man säga?

Jag passade Wille en stund innan, och han har alltid gillat att sminka sig. Så idag prov sminkade han sig inför halloween helt själv. Och jaa jag tycker att han ser ut som bandet kizz.


Outfit

 


Nails


*

A smile can trick all, even the person how knows you best.
A smile can hide everything that's hurting you.
A smile can do so you don't get the question "are you okey?"
The smile becomes a mask for you, you avoid that you are upset.
You don't want to show people that your hurt, you think that if you show them that you are hurt you are weak.
And if you put the mask on everything is okey.



Skorna har kommit in igen!!

Jag gjorde en ny beställning på Nelly nu, för såg att skorna har kommit in igen! SO HAPPY!!!

De är äckligt snygga!!

 

Festskor , Twisted Angle , Nelly Trend - NELLY.COM
 
 
 

New in

Skorna var slut :'( fml! 

 

 
 
 
 
 

Höst outfit

Knästrumpor och strumpbyxor det är de skönaste som finns när det är höst.

Jag blev ganska förvånad innan, jag tänkte att de var längesen jag använde min hair donut. Men jag trodde aldrig att jag kunde använda den nu med mitt korta hår. Men det gick fan asså :D. Happy! Det är så skönt att ha håret uppsatt ibland alltså ;).

Nu ska jag åka och hämta mitt paket från Nelly :).


Dagens val

Nu ska jag och Milton gå och möta mamma :). Ja, han går i koppel! Och nej det är inte fult eller något konstigt med att en katt går i koppel.


I can't erase the times that you hurt me. When you put tears on my face I can't believe it.
I don't wanna be without you, but I don't want a broken heart.
I don't wanna play this part over and over again.


Ojdå råkade bara göra det

Jag "råkade" töja andra örat med. När jag tryckte igenom töjningen så fick jag blodsmak i munnen, fattar dock inte hur jag har inte fått de de andra gångerna. Men ahh, de är så snyggt med att ha töjning i båda öronen tycker jag. Men jag ska köpa en mer neutral töjning för den jag tryckte i nu är rosa och spiral eller surra vad man nu säger.

Men jaja, nu så ska jag tvätta bort sminket och kolla på film. Jag kommer nog inte kunna somna inatt heller fick bara 4-5 timmars sömn inatt. Så detta är inte bra.


Today I chose this

Nu dra hem till Mikaela göra henne sällskap när hon ska färga håret. Sen så ska jag köpa blommor för hennes mamma fyller år idag :).

Ha de gött så länge :)


-.

Denna helgen som har varit har varit helt jävla kaos. I fredags var de fest, de var trevligt och härlig stämning. Jag mådde dock inte så jätte bra men jag tog mig igenom mig kvällen i alla fall. 
 
På lördagen skulle jag och Mikaela ha tjejkväll, vi gjorde tacos och kollade på Rock of ages den filmen kan jag verkligen rekomendera. Jag kommer kolla på den flera gånger och jag kommer nog aldrig att tröttna på den. Sen så hade våran killkompis fest, så vi drog dit runt 12. Ajjemen då blev vi fest sugna, haha. 
 
Igår var det inte min dag bara, jag var nere jag mådde skit. Men som tur är så är mina vänner helt underbara och guld värda. Jag och Mikaela drog till donken runt halv 2 (på natten) då började jag bli hungrig. 
 
Det är allt som ni kommer få veta vad som har hänt, de som är kaos är privat som jag inte tänker ta upp här. 
 
Sen fick jag ett mail från Nelly.com idag och jag hade fått ett presentkort på 200:- så jag trösstshoppade hem en kjol, tröja och ett par äckligt snygga skor. Så de kommer förhoppningsvis nu i veckan. Jag såg det som en tidig födelsedagspressent till mig själv. Så det blir nog helt awesome. 
 
 
(Jag vet att min header är borta av någon konstig anledning, den har nog semester.)
 
 
 

-


Med detta säger jag go natt

Jag har försökt att sova ett bra tag nu utan några resultat. Jag har för mycket att tänka på känns det som, men när jag tänker igenom vad det kan vara så kommer jag inte på det. Och det är så sjukt irriterande.

Jag vill här ifrån, dra utomlands sola och bada det låter inte helt fel om man frågar mig.


Dagens outfit

Nu så är jag i mitt andra hem (hos Mikaela) vi har varit på arbetsförmedlingen och snackat. Sen fick jag ett samtal av min vän Stefan som gjorde mig jävligt glad. Så nu väntar jag på ett samtal som kan rädda mig ifrån en hemsk sak haha.

Jag tror jag och Mikaela ska se färdigt american gangster idag. Sen vet jag inte vad som händer.

Kände att det var länge sen jag hade leggings på mig, köra på det igen kanske.

Jaa detta blir min middag ;) hahah. Driver bara ;).


Äntligen färdig

Jag är riktigt nöjd faktiskt :).


Vuxenpoäng till mig

Jag håller på att göra om mitt rum jag har hållit på sen igår kväll. Jag har byggt ihop allting själv, för första gången i mitt liv. Så är stolt över mig själv nu asså.

Fast nu behöver jag pappas hjälp med att flytta på garderoben.

Sen är det bara små saker kvar. Sen är jag färdig och då mina vänner ska jag knappt lyfta ett finger.

Och nää de lösa lådorna ska inte stå där jag bara ställde de där så länge.


Då gör vi ett nytt försök

Har varit i Jönköping med mamma och pappa, vi har varit på A6 och Ikea. Jag gjorde ett nytt försök med att köpa nya hörlurar för Milton tuggade sönder mina andra hörlurar eller ahh alla 3 + min mobilladdare. Så jag gör ett nytt försök och kolla om jag får ha kvar dessa istället.

Sen har vi köpt en slags bänk och lite små grejer. Så de blir nog awesome :).

Pappa river hela lagret, smart drag där ;).


Oct. 04, 2012

You deserve to be with somebody who makes you happy.
Somebody who won't complicate your life.
Somebody who won't hurt you.


Dagens outfit

Nu drar vi jag och Mikaela till Jönköping :).


Modellen Milton

Jag och Mikaela drog till djur affären för att klippa Miltons klor, de blev helt förälskade i honom. Så han fick massor med godis, en leksak och så tog de massa kort på honom. Så han är uppe på deras Facebook sida nu, lite kul ändå ;).

Denna bilden valde de att lägga ut :).


1 månad kvar

Nu börjar jag nedräkningen till min viktigaste ålder i mitt liv haha, 20 om 1 månad. Det är helt sjukt! Jag börjar bli gammal nu, jag fick min 20 års kris på min 18 årsdag. Det är lite illa ändå faktiskt. 
 
Men men någon gång ska jag med bli vuxen, det är nog vad mina föräldrar har planerat men jag vettefan om jag kommer att göra det. Jag kommer alltid vara lite omogen, på tal om det. Jag gillar inte de människorna som inte kan släppa loss, de som är rädda för att folk(asså folk som inte ens vet vilka de är) ska tycka de är omogna,barnsliga osv. Men är man bara säker i sig själv så kan man vara hur barnslig och omogen som helts just saying. 
 
 
 
 

Hemma spa

Idag är de dags för hemma spa, ansiktsmask, clear up strips, pilling, BUS, tandblekning, olja i håret (för att de ska växa fortare), hårinpackning, fila fötterna. Och nu kanske ni undrar hur kan du fila fötterna när du har sån fot fobi? Och de mina vänner ser nog kul ut när jag gör det, jag har foten så långt bort som de bara går haha.

Så idag ska jag bara slappa är jätte seg somnade runt två inatt och skulle upp klockan halv åtta idag. Jag gick upp tjugo över åtta istället så då fick jag liiiite bråttom.

Nu ligger Milton i min famn och sover som en liten bebis :).
Men fick en puss av honom innan han somnade sån sötnos jag har ;).

 


RSS 2.0