Två dagar i ett inlägg

Måndag:  Jag och Mikaela skulle vara själva, för vi har inte varit själva på länge. Men blev det så? Nää, haha. Jag, Robert och Mikaela drog till Värnamo till Asse och Anton. Vi käkade på donken, gick en runda, softade, åkte till donken igen. Sen så pakerade Robert bilen vid biltema fast inte på parkeringen utan på gräset vid den stora biltema skylten typ. Sen så kommer snuten hahah, och de bara skrattade som tur var. Men fan vad kul det var, jag och Mikaela kunde inte hålla oss för skratt. Så åkte vi vidare, sen drog vi hem. 
 
 
Tisdag:  Jag och Mikaela fixade lite små saker uppe i samhället, sen drog vi hem till mig och kollade på film, Svenska Hollywood fruar, 69 saker ni inte viste om sex. Sen drog vi ut och så satt vi där i bilen och tänkte vad fan vi skulle göra. Och Mikaela har tjatat som fan på mig att vi ska åka till Skillingaryd till de spökhusen, så vi drog dit. Men innan vi kom dit plockade vi upp Robert, Asse och Anton. Och sen lev vi stannad av snuten igen och av samma snut, asså vad fan är oddsen? Seriöst?! Haha, men inga böter denna gången heller. 
 
När vi väl kom till Skillingaryd så var det jävligt läskigt, och killarna skrämde skiten ur mig. De släkte lamporna (och jag är jätte mörkrädd), Asse "försvann" och skrämde mig som f*n. Nää, det var inte kul alls. 
 
Idag så ska jag bara vara hemma och gå och lägga mig i tid idag, så jag orkar upp imorgon. Ska kanske gå en runda sen vi får se hur det blir :). 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0