Tacokväll

Jag fick stå för maten idag igen, så idag blev de tacos de är så himla gott. Sen så var Stefan och Krister på tv, de gamla avsnitten de är roliga som fan haha.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, hela dagen har gått åt till att städa typ. Jag var ute lite i de fina vårvädret men de var tyvärr inte länge.


Städning på g

Lakanen vädrar, musiken är på hög volym så nu är det städning på gång. Ska rensa lite idag igen, kändes som om de inte var längesen jag gjorde det men de behövs. Mina kläder får inte plats i rummet eller i den andra garderoben då är de fan illa haha.


Fall out boy

Jag är helt förälskad i detta bandet deras texter är klockrena, bra, awesome! Detta är helt seriöst det andra bandet som jag fastnar för i hela mitt liv. Det första var Tokio Hotel och jaa jag tycker fortfarande att de är awesome jag kommer nog alltid tycka det hehe!
 
Nää men Fall out boy är faktiskt riktigt bra alltså, jag har märkt att min musiksmak har ändrats för kanske ett år sen så skulle jag kanske tycka att en eller två av deras låtar var bra. Men det är ju bra att man förändrats lite i alla fall. 
Om ni inte har hört de innan (som jag haha) så lyssna på deras låtar, de är awesome till träningen med bara så att ni vet ;)
 
 Detta är några av mina favorit låtar :) 
 
 
 
 

Dagen i bilder

 
Det var super härligt väder idag, sol = bra humör
 
 
Jag satt ute och gottade mig :D
 
 
Vi grillade 
 
 
Födelsedagstårtan, det var jag som "pyntade" tåran och jag tycker att den blev väldigt manlig ;) haha! 
 
 
Sen så blev jag sähär ledsen när vi åkte hem :(
 
Dagen var jätte bra, vi åkte till Varberg idag för att fira Andreas lite tidigt. Det var kul att träffa Andy och Anna igen det var förlängesen synd bara att Daniel inte var där men vi hade kul endå :). 
Jag tror (hoppas) jag åker dit snart igen :). 
 
 

Dagen outfit

Jag sitter nu i Varberg jag har nyss fixat mig så nu ser jag ut som en människa igen.
Jag håller på att leker med andys iPad nu, det blir jätte fina kort vill jag lova ;). Ni kanske får se någon i nästa inlägg ;).


I köket

Ikväll så är de min tur att laga mat, till mamma och pappa blir det lax, potatis, sås, prinskorv, skinka och ärtor. Till mig blir det schnitzel och potatisgratäng mumsigt.

Och inte nog med att jag lagar kvällsmaten så har jag bakat bullar idag med. Jag kan ju när jag vill alltså ;).

Just nu så ligger Milton på stolen och softar medans jag sliter ;p 

 


Glad påsk

Är de idag man säger det? Eller finns de någon speciell dag för "när man ska säga de"? Skit samma. Vi brukar alltid få leta efter våra påskägg eller de blir ju jag nu efter som det bara är jag som bor hemma haha. Jag kan säga att detta var sista året jag gjorde det. De var jätte svårt att hitta idag! Haha.

Sen så har jag världens huvudvärk, inte kul alls! Just idag med när jag måste fixa lite saker, men jag får ta Alvedon och bita ihop I guess.


Stop and take a moment to admire all the beautiful things you take for granted every day


Blir aldrig för mycket

Jag var i Ullared idag och denna gången hittade jag en del, men utav allt de som följde med hem behövde jag. Okej inte allt men ahh haha. Jag köpte bland annat ett bumper skal, en wave maker/trippeltång? Sån som gör håret vågigt, väska, skönhetssaker. Jag orkar inte ta kort eller skriva allt, så ni för nöja de med detta :)


We are all damaged in our own way, nobody is perfect.

Jag tycker att den rubriken säger ganska mycket.

Nu så ska jag ta på mig myskläderna och läsa ut boken. Det blir säng dags tidigt idag för imorgon ska jag upp tidigt hehe :D.

Såhär hoppas jag på att somna idag, okej alltså inte så på det sättet utan jag menar jag vill vara så trött haha. 


112 Aina

Jag missade när det gick på tv,n så jag kollade på den nu jag vet inte vad jag tycker om den om jag ska vara ärlig. Ibland så små skrattar man men mestadels så är det liksom "Hallå, vad fan är detta?" men som sagt jag kanske kollar på nästa avsnitt också bara för att se om den är lite bättre än vad jag fick för uppfattning första gången. 
 
Jag kan inte säga att den är helt awesome och värd att kolla på, för så bra är den ju inte haha. Eller vad tycker ni? Tycker ni om den, gillade ni den inte alls eller har ni svårt att bestäma er som jag? Haha. 
 
 
 

Nytt

Det blev lite shopping idag, på H&M hittade jag skjortan/blusen, nya solglasögon sen behövde jag en ny ögonbrynspenna och torr schampo.
Sen så har min shake gått sönder så jag var tvungen att köpa en ny.

Jag trodde ju att jag hade uppföljaren till Pojken som kallades det men de hade jag inte så jag köpte de två uppföljarna på samma gång, jag tänkte att de är lika bra. De är tydligen svårt att få tag på andra boken, de hade bara två stycken kvar så jag hade tur.


On my way

Är påväg till Värnamo nu till jobbmässan, hoppas man får ut något utav de. Efter det så kanske det blir en runda på stan, men det får vi se :).


Varje steg jag tar

Sitter nu och tar de lugnt och käkar godis, jag har skrivit ut flera CVn som jag måste ha imorgon. Sen så ska jag posta två CV som ska till Varberg. Tycker de är lite konstigt att de inte ville ha email men men.
Jag var en stund med Mikaela idag, och de behövdes för bådas skull. Vi ger bra råd till varandra, men ingen av oss lyssnar på ens egna råd :p

Nu ska jag kolla på film tänkte jag :).


It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not.

Jag vaknade faktiskt inte vid 5 imorse jag vaknade 7 istället, haha. Men jag skiter i vilket jag kan somna om. 
 
Idag är det gym, skriva ut cv, städa lite och umgås med Mikaela som står på schemat. Måste sysselsätta mig idag känner jag. 
När dagarna inte blir som de ska, det ända som gäller då är att sätta på ett leende och acceptera att de är som det är. 
Detta blev ett kort inlägg men måste dra till gymmet nu. 
 
 

Ger upp nu

Nu har jag pluggat tillräckligt för att jag ska kunna hänga med, jag har faktiskt inte tagit någon paus från kl,22 så ni förstår nog hur röksugen jag är just nu haha.
Jag ska ge de ett till försök att läsa boken, och håller tummarna för att inte vakna i panik.

Gonatt


Min kväll

Så här ser min kväll ut, jag ska ren skriva lite anteckningar på teorin de är anteckningar som jag gjorde förra året. Så jag behöver ändå lite repetition, så de skadar ju aldrig.

Just de detta måste jag berätta, jag började läsa pojken som kallade det igår igen (är inne på 4e gången nu haha) och jag vaknar klockan 5 imorse kallsvettades och var andfådd. Då hade jag drömt att jag var i hans sitts. Så att läsa innan man somnar? Mmh de kan jag inte rekommendera om det är en sån bok haha. Eller det kanske bara var en tillfällighet, om samma sak händer inatt så ska jag inte läsa innan jag somnar haha.


Resultatet

Så här blev det

Laptopbordet är awesome, jag har tänkt på att köpa de ett tag men de har aldrig hänt. Så jag ångrar att jag inte köpt de tidigare. Jag är faktiskt stolt över mig själv att alla möbler förutom garderoben och de andra 2 LACK hyllorna har jag byggt ihop helt själv. De är inte så många som tror att jag kan det.


Let's get started

Dags att börja sätta ihop sakerna mamma och pappa kom hem med. Jag skickade med de en liten lista om de skulle hoppa in på Ikea, så nu är de dags att sätta ihop allt :).


Haha!

Denna tjejen är ganska rolig faktiskt, just denna videon händer alla men hon har ganska fel med texterna. Det är jävligt kul att höra vad hon trodde vad de sjöng. 
 
 
 
 

10 saker du inte visste om mig

° Jag måste strycka mina lakan

° Jag tillåter ingen annan städa något åt mig, då blir det inte så som jag vill ha de. Städning är typ terapi för mig haha. 

° Jag viker mina underkläder

° Jag tillåter ingen annan ta hand om mina kläder

° Jag tillåter ingen annan inreda mitt rum

° När någon färgar håret på mig så sitter jag och på pekar allt! Ja även hos frisören, som tur är så är min frisör van nu ;p

° Jag har en speciell plats till alla mina skor, står ett par på fel ställe så blir allt fel

° Jag älskar att designa mina egna saker som tex, iPhone skal, väskor 

° Om jag ska läsa en bok så krävs det att jag är riktigt uttråkad förutom om jag läser Pojken som kallades det för den boken är den ända som jag har fastnat för. Jag har läst den 3 ggr nu jag vet dock inte varför jag inte fortsätter med uppföljaren, den står bara där och väntar på mig haha.

° Innan jag somnar så går jag igenom dagen i minsta detalj, och funderar på om jag gjorde rätt eller fel under en situation. 

 

 
 

Tog tag i de nu

Nu så tog jag tag i det där med jag skulle göra för ett tag sen. När jag hade frågestunden så ville ni att jag skulle visa mina favorit skor, well nu så händer de haha. Jag visar även vart jag har skorna inte alla men klackarskorna jag tror ni vet hur covers och uggs ser ut. De har jag nere i hallen och jag orkade inte gå ner.
Men dessa har jag uppe på rummet i alla fall :).

Jag har inte 1 par favorit skor, de var för svårt att välja ut 1 par med. Så ni får se 4 av mina favorit skor :).


iPhone skal

Jag dekorerade om ett skal, jag använde lite utav mina nageldekerationer. Jag använder inte skal så ofta längre men ibland så händer det. Jag har tröttnat på mina skal och jag har inte hittat något snyggt som jag vill ha, så då får man designa sitt eget ;).


Gomorgon

Startade dagen med att kolla på Maria, hon är ju hur härlig som helst ;). Hon ska vara med i lets dance om ni inte visste de redan :), undra om hon kommer vara bra för hon har ju tränat lite på de i USA. Nej jag brukar inte kolla på det, men kanske börjar göra nu bara för att hon ska vara med.


Ikväll

Ikväll så är det jag, glassen och pretty little liars som gäller. Jag känner på mig att det blir lägg dags tidigt idag, jag är trött och seg och har ingen lust till något. Kan bero på att jag har varit hängig de senaste dagarna inte mått så bra och så. Hoppas det blir bättre snart :).

Hoppas ni har en rolig lördag även om bi gör som jag, myser med vänner eller flickvän/pojkvän eller är ute och röjer :).


Hehe

Jag smsade med brorsan i förrgår, och lurade honom helt haha! 
Jag skrattade åt detta i timmar haha, pappa och mormor gick också på det. Jag är lite stolt över att jag drog skämtet så jag inte gick på den ;p. 
 
 
 
 

Alltid lika kul

Jag var tvungen att återställa mobilen så nu är verkligen allt borta. Appar, kontakter, bilder, sms allt! De är så himla irriterande när sånt händer. Som tur är har jag några av mina kontakter sparade på datorn så jag har lagt in de viktigaste numren i alla fall.

Nu tänkte jag sova, det har varit en lång dag idag. Gonatt


Fredag

Idag så är de en kort dag på Miroi, slutar kl 10. Så de är väldigt skönt faktiskt, mår inte så bra idag heller jag tänkte skita i Miroi men jag gick hit i alla fall. Så tänkte somna en stund sen när jag kommer hem och sen dra iväg till gymmet.

Angående förra inlägget jag kommer inte be om ursäkt om någon tog sig illa vid. För de är så här jag har känt i ca 2 veckor, jag var tvungen att få ut de. Jag menar jag är inte deppig eller nerstämd nu jag måste bara gör saker för mig själv genom att bryta kontakten med vissa. Så så är det :) life goes on för fan :).
Nu ska jag återgå till de jag gjorde innan :)


Speak out

Jag är inte den samma person som jag var för 1 år sedan, jag har ändrats jag tycker till de mer positiva sättet andra kanske tycker motsattsen. Folk förändras och det måste man acceptera, om man inte gör det så är det bättre att bryta upp kontakten. Annars så är man falsk i mina ögon. Alla går igenom detta någon gång andra kanske fler gånger.
För till exempel för 1 år sedan så skulle jag inte varit så lugn när någon säger något negativt till mig. Jag skulle ha huggit tillbaka direkt. Men idag så lyssnar jag på vad personen har att säga, jag accepterar åsikten och säger vad jag tycker. Men det finns ju alltid en gräns till hur mycket kritik och skit snack jag kan ta. Ibland så tar det hårdare än andra gånger, beroende på vem som säger det och vad som sägs. Och då accepterar jag det verkligen inte, jag säger inget jag sitter och lyssnar på allt som sägs, sen så kommer allt på en gång och då ska man inte försöka lugna ner mig. För då är jag redan arg, sårad och vill få ut allt. Och då har det kommit till den gränsen då jag inte kan ta mer skit snack. Då pratar jag inte om skit snack som "du är en slampa nivån", utan att få höra att man är värdelös, man klarar ingeting, varför ska man ha för nytta med dig?, du klarar inte av att komma in på högskolan du är ju hur trög som helst osv. Sånt skit snack, från en nära människa som betyder väldigt mycket. Där går min gräns när man har hört de flera gånger, det är då det brister jag har hört på de orden för många gånger. Men nu så lovade jag mig själv att nästa gång jag hör de orden från samma person så är det kört, de kommer inte sluta vackert. Detta hände förra veckan, jag tänker inte berätta något mer om det. Men jag kan säga att jag öppnade verkligen mina ögon efter det, jag var kapabel till att göra vissa saker som jag inte är stolt över.

Men just nu så är jag där på en plats där, jag har "tryckt på delete" och tagit avstånd från vissa personer bara för att jag tycker det blir för mycket och dessa människor tar sån energi från mig. 

Så detta gör jag för mig själv för att jag ska kunna må bra, jag har gett dessa så många chanser så de har nått sitt slut för de nu.

Som sagt alla ändras och alla får en ny syn på verkligheten.

 

 
 
 

Gossip girl

Ni som inte har sett klart på gossip girl läs inte detta!!!

Säg inte att jag inte varnade er!


Vem kunde tro att Dan var gossip girl?!?? Jag trodde de inte i alla fall! Han var den sista jag trodde var det, så jävla chockad blev jag. Först trodde jag att de var Jenny, sen trodde jag att de var Georgina. Men fan inte Dan!!
Jag sprang ner till mamma direkt och ba MAMMA!! VER DU VEM SOM ÄR GOSSIP GIRL?!?! Men hon är ju den sista som skulle bry sig typ haha! Så berättade jag allt, och hon stod där ba jaha Emma, var gossip girl den serien som (så snackar hon om desperate housewives) jag ba mamma nej?
Hahaha!
Men i alla fall, de var riktigt chockerande. Det är lite sorgset att den serien är slut nu :/.


I just saying this once


-

Igår så var de väldigt trevligt med Lisa, vi lyssnade bland annat på våra gamla tonårsidoler Whats up där Eric saade och Robin (han som vann melodifestivalen) var med i. Japp, vi såg de innan de blev kända ;) ganska coolt.

Just nu så ligger jag i sängen och är bakis haha! Jag har inte druckit på 6 veckor så jag tål typ inget nu känns de som, och det är lite pinsamt. Kanske lägga av med de helt? Haha. De är något jag får fundera över.

Milton håller mig sällskap nu :]


10 enkla regler

10 saker du måste ge upp för att gå framåt.

 

1, Låta människor andras åsikter styra ditt liv

* Det är inte vad andra tycker, det är vad du tycker om dig själv som räknas

*Du måste göra vad som är bäst för dig inte vad som är bäst för andra

2, Skäms för tidigare misslyckanden

*Ditt förflutna är inte likadant som din framtid

*Allt som betyder något är vad du gör just nu

3, Vara obeslutsamma om vad du vill

*Du kommer aldrig att lämna där du är tills du bestämmer var du hellre vill vara

4, Skjuta de mål som är viktiga för DIG!

* Sätt dig själv som nummer 1

* Vad vill du ha för framtid?

5, Välja att inte göra någonting

* Gör du inget så är det inte lätt att nå ditt mål

*Varje dag är en ny förändring att välja

6, Ditt behov av att ha rätt
*Ge aldrig upp din rätt att ha fel, för när du gör du kommer också att förlora din förmåga att lära sig nya saker och flytta förord med ditt liv

7, Som löper från problem som bör fastställas

*Möta frågor, åtgärda problemen, kommunicera, uppskatta, förlåta och älska människorna i ditt liv som förtjänar det

8, Ursäkter snarare än beslut

* Om du kommer med ursäkter hela tiden, så tills slut så kommer det bara drabba dig själv.

* Du kommer ingenstans, du står fast och trampar på samma ställe hela tiden. 

9, Med utsikt över positiva punkterna i ditt liv

*Du kommer att ha svårt att någonsin bli glad om du inte är tacksamma för det goda i ditt liv just nu

10, Du uppskattar inte nuet

* Lev för dagen inte för gårdagen inte för morgondagen. Utan lev i nuet


Onsdag

Jag är fan sviiiiin hungrig!!! Och så har mamma glömt bort mig så jag sitter och väntar på henne på Miroi kuuuuuul! Verkligen underhållande!
Jag hoppas de blir god mat när jag kommer hem i alla fall!
Sen så ska jag träna och ikväll blir det som sagt vin mys med Lisa :).

 


Nailart

Här har ni lite inspiration på nagel design, denna designen gjorde jag ikväll med nitar. Jag kommer använda mig utav dessa färger tillsammans mycket i sommar känner jag på mig.
Det var inte så jätte svårt att sätta dit nitarna faktiskt :).


Mys

Nu så har jag fixat naglarna och färgat håret så nu blir det att kolla på gossip girl. Så ljusen är tända och rummet är mysigt de ända som fattas nu är min älskling, men jag får låtsas att han är här :).


Tisdag

Hellu, jag kom nyss hem ifrån gymmet körde på ett armpass idag så mina armar är som spagetti nu haha. 
Jag har nyss ansökt till 2 stycken högskolor hoppas jag kommer in, men jag tror helt ärligt att jag måste plugga upp mina betyg först. Men jag ansökte i alla fall så får man se hur det går :). 
 
Idag så ska jag färga håret, träffa bästa Lisa och fixa mina naglar. 
 
Så jag kommer inte vara uttråkad idag i alla fall hehe! :) 
 
När jag var på gymmet idag så skulle jag precis sätta på min musik, så hörde jag en så jävla bra låt på radion jag blev så fast för den. Jag skojar inte det var grymt svårt att hitta låten men jag hittade den till slut. Nu när jag sökte på den på youtube så blev jag chockad för den var tyligen med i Melodifestivalen haha! 
 
 
 
 
 
 

Räddad ikväll

Lisa räddade min kväll hon kommer och hälsar på imorgon :D. Jag har inte träffat henne sen i julas alltså jag har inte träffat henne på jätte länge. Så de blir massa snacka, vin mys och donken:D.
Som jag har saknat dig vännen ❤
En gammal bild på oss två från förra året :).


Gomorgon

Jag vaknade för en timme sedan typ, jag ställde klockan på halv 9 men jag var för trött för att gå upp då.
Idag så ska jag träna, plugga teori, söka in till skolor. Sen städa lite på rummet.

Så det blir en bra dag hoppas jag på. Jag skulle röka innan så Milton ville med ut och han gick in igen efter 2 minuter typ, för de blåste så mycket haha.


Mina hårfärger under 1 år

Ja som rubriken säger så kommer detta inlägget handla om de hårfärgerna jag har haft under 1 år.

Först så hade jag svart jag såg inte själv att de var så mörkt som de var då. Jag ville färga de ännu mörkare men de gick inte (konstigt haha). Så jag trivdes i de då men jag kommer aldrig att ha den hårfärger igen som jag känner nu i alla fall.

 

Jag la i lite blonda slingor i håret, sen så gjorde jag eller ja min frisör en dip dye. Med rosa då i topparna, de va asgrymt och de tycker jag fortfarande. Att jag vågade liksom de trodde jag aldrig att jag skulle göra. Nackdelen med de var att den rosa färgen gick ut så snabbt, de blev jag väldigt besviken på.

 

Jag klippte av mitt hår som jag ångrar än idag, så lyckades jag färga till ljusbrunt med hjälp utav slingor och solen. Jag tycker denna färgen är lite mesig på mig om jag säger så.



Jag gick tillbaka till blond som jag brukar göra om jag har tröttnat på en hårfärg. Nackdelen med blond är att man måste färga håret flera gånger för att hålla de snyggt och naturligt. Jag är mörkblond egentligen men jag får alltid mörkutväxt när jag är blond men när jag har någon annan hårfärg så får jag ljus utväxt så det är skumt. En till nackdel med blond är att blekningen sliter så otroligt mycket på håret.



Nu då så är jag röd hårig, jag trodde aldrig att jag skulle passa i denna hårfärgen. Plus om ni inte visste det så har jag varit verkligen anti röd i många år. Jag blev väldigt chockad när jag såg hur bra jag passade att vara rödhårig, okej ta inte de där som om jag tycker jag är världens snyggaste haha. Men som sagt jag trivs väldigt bra i rött och jag sa att jag ville ha en förändring i början utav året och de fick jag ;). 

 
 

Rensa

Just nu så håller jag på att rensa min Facebook, jag har länge funderat på att ta bort den helt men det har inte hänt och jag kommer antagligen göra en ny då efter några veckor. Man är ju beroende utav Facebook. Så jag valde idag att ta bort alla som jag inte ens snackar med längre och alla idioter. Anledningen till att jag valde att göra det idag var därför att jag fick nog idag när det var en jävla idiot som skrev till mig. Så jag fick nog verkligen. 
 
Jag ska även resna min Spotify lista/listor och det kan ta flera timmar! Det ser jag dock inte fram emot så jag får se hur långt jag kommer. 
 
Milton har hållt mig sällskap hela dagen idag, han kan vara gullig ibland när han vill ;)
 
 
 

Sängliggandes

Jag har legat i sängen hela dagen idag, jag har så jävla ont i magen så de finns inte. Men jag vill ut och gå för de är så fint väder ute. Jag kanske trotsar min kropp idag i alla fall, jag lovade mig själv att inte träna idag på något sätt. Men va fan man måste ju röra på sig ;p.

I alla fall jag och Mikaela pratade om de igår på gymmet, man märker verkligen vilka som är singlar på gymmet. Tjejerna är över sminkade, gör sig till, är rädda för att ta i osv. Visst jag är inte alltid osminkad när jag går till gymmet men jag sminkar mig inte bara för att jag ska till gymmet de är två olika saker.

Killarna de ska alltid visa att de kan pressa mer än vad de egentligen klarar av, de har alltid håret fixat! Visst där finns också vissa undantag. Men jag tror ni förstår vad jag menar.

Jag tycker de är lite kul ändå, jag säger inte att man måste vara osminkad, ha ofixat hår osv bara för man är på gymmet men de jag säger är att man behöver ju inte fixa till sig bara för att man ska till gymmet.


Tillbaka

Nu är jag tillbaka här igen, jag tänker inte dra upp anledningarna till varför jag tog en blogg paus. Det är allt för mycket och för privata saker, de jag kan säga är att de 2 senaste veckorna har varit jobbiga och jag har inte varit mig själv.
Men nu tycker jag att vi släpper det och ser frammåt med positvia saker.

Det som har hänt denna veckan är att jag har släppt Milton helt nu, yes han har ingen sele längre ;) och han är ute varje dag nu. Men det var en dag jag tror det var första dagen han var ute helt själv. Jag kollade ut genom fönstret så satt på vägen så kom en bil och jag fick panik. Men han sprang in på grannens tomt så allt gick bra. Som tur var.
Ikväll så kom mina bröder och Isabelle hit och hälsade på, det var riktigt trevligt vi skrattade och skojade som vanligt. Det var riktigt skönt att få träffa mina bröder igen de får mig alltid att skratta och får mig på bättre humör.
På tal om få mig på bra humör, jag är så glad över att jag har dig Robert jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är min bästavän därför att du säger exakt vad du tycker om situvationer och du har tålamod med mig och det är inte många som har ;).

Jag hade tänkt att sova nu tänkte jag, jag har börjat bli jätte trött vid den här tiden jätte länge nu. Helt sjukt är det ;s

 
 

Bloggpaus

Jag tar en paus ifrån bloggen i några dagar, det känns som om jag behöver göra det. Det är redan mycket som har hänt denna veckan och den har precis börjat, så det är bäst att jag tar en paus.
Jag hoppas ni förstår, jag kommer tillbaka snart ❤


.

Ibland så kommer det vissa val som man måste göra i livet, se det som en vägkorsning när en pil pekar åt ett håll och den andra pilen pekar åt de andra. Det är dessa val som inte är lätta att göra, ibland så har man en väns stöd eller så har man inte det. Ibland så måste man göra valet själv, det är de som är svårast. 
Man sitter och tänker i flera timmar, ibland dagar. Dessa val kan vända upp och ner på hela ens vardag. Men man få se längre fram att de kommer att bli bättre med tiden, men man kommer alltid ha minnerna kvar. 
Man kan ta fel väg, men då lär man sig utav sina misstag man gör inte alltid rätt. 60% av sina val är rätt 40% är fel val, men det märker man. 
 
 
 

Ojdå har glömt bort

Jag har glömt bort att min blogg har fyllt 2 år den 7 mars hehe! Grattis i efterskott ;) 
 
Jag bjuder på lite gammla bilder bara för det ;) 
 
 

 
Mars 2011
 
 
 
Tog studenten 
 
 
 
2012
 
 
 
Klippte av mig håret :( 
 
 
 
Okej, det var inte så jätte gammla bilder och inte så många heller, men jag orkar inte leta upp bilder och bombadera bloggen med det gammla. 
 
 

Äntligen

Jag har letat som en dåren efter Pippi Långstrump i tecknat, jag tycker den är lite bättre än "den vanliga". Alla idiot förklarar mig typ, men så är det. Haha, jaa jag älskar tecknat och jaa jag älskar Pippi Långstrumps filmerna och ja jag är 20 år haha! Jag kommer aldrig att växa upp, men jag tänker inte förklara mig haha! 
 
I alla fall, jag har jätte många Pippi filmer på VHS eller vad de heter, men jag orkar inte leta efter VHS,en + filmerna jag tror inte ens mamma vet vart de är för någonstans. Så det är bättre att leta som en dåre på nätet istället. 
 
 
 
 

~\~


No matter how far you can go in the wrong direction,

there's always a change to turn your life around. 

 

 


Övertaggad

Haha! Jag vet inte om jag är övertrött eller om jag är överpeppad till gymmet haha! Jag tycker synd om Mikaela idag, bara för att jag är sån här ;) 
 
 
 
 
Hahah, nej jag är inte ett dugg seriös på bilderna xD
 
 

Haha

Så trött som jag var igår har jag inte varit på länge, så fort jag la mig i sängen så somnade jag. Kan de inte vara så varje gång?
De var så kul imorse med, mamma väckte mig hon ba
Emma vad vill du ha för frukost?
Jag ba ahh men jag vill ha, okej?
Vad då?
Jaa, de blir bra
Sen gick de ett tag så kom hon igen
Emma, gå upp nu och jag har lagt in frallor i ugnen nu så kom ner nu.
Jaa, så du förstod de? Men snackar nu
Jaha, vem snackar du med?
Jaa, precis MAMMA GÅÅÅ!
Sen vaknade jag utav att mamma bara skrattade, och då hade jag snackat i sömnen igen -.- haha!

Det är inte så ovanligt att jag gör det faktiskt, och de är inte alltid bra för ibland kan jag säga så elaka saker utan att jag vet om de. Men som tur är så vet mamma och pappa om att jag inte menar de och att jag sover haha.


Inspiration

Jävlar vad jag har kämpat, haha. Ni skulle ha sett hur det såg ut på första försöket det såg inte ut som kors det såg bara kluddigt ut. Men jag gjorde ett till försök och då jävlar gick det. 
Det ser mer ut som kors nu än innan, så jaa. 
En sak jag aldrig har fattat är varför tar jag inte bort nagellacket på nagelbanden innan jag tar kort? Hahah. Aja, men jag tror ni fattar att jag inte kommer ha det så ;p .
 
 
 
 
 
 
 
 

00:26

Jag är så trött men jag kan ändå inte sova, jag hatar när det är så. Men jag måste sova nu om jag ska orka upp vid 7:30 imorgon, så det blir väll att antingen sätta på en kass film eller musik. 
 
over and out
 

Don't judge me

Jag har fastnat för denna låten, den har gått på repeat hela dagen
 
 
 
 
 
 

~

Nu är träningskläderna på och nu väntar jag på att Mikaela ska komma. Det blir att inviga de nya shortsen och knäskyddet idag, så hoppas inte knät börja "hoppa" haha.


Nu har jag bestämt mig för gott!

Nu är det dags för mig att bestämma mig när det gäller vad fan jag vill göra med mitt liv. Vi hade föreläsning på Miroi idag de handlade om våld i hemmet, förhållande osv fysiskt, pysiskt, matreillt våld you name it! Jag har alltid varit inne på att bli pysykolog det ända som har hindrat mig är att man måste ha jätte höga poäng. Jag tog kurser på gymnasiet inom det, och fick godkänt men jag slutade att kolla runt på utbildningar när jag såg vilka poäng man var tvungen att ha. 
 
Sen så började jag att inrikta mig på mer "roliga" saker alltså jobb som tex, nagelteknolog, massör, frisör jaa ni vet ju. Men jag har tänkt på detta i några veckor nu, detta kan jag inte leva på alltså ekonomiskt. Jag har det mer som en hobby liksom, och om jag utbildar mig till något inom psykologi så kan jag stå på egna ben, jag hjälper andra osv. Jag snackade även med mamma om det nu, hon sa "Tack Emma, du har äntligen insett vad jag och pappa har  försökt att säga. Du har inte tröttnat på intresset av psykologi, de ända som har hindrat dig är dina betyg. Men de kan man plugga upp". 
 
Det ända jag behöver göra är att tro på mig själv, och inte "ta ut förlusten i förväg" om jag säger så. Jag menar går jag in med inställningen att jag kommer att misslyckas, jaa då kommer jag ju att göra det. 
Så nu ska jag ta och skriva ner alla fördelar och nakdelar om psykologi, vilka utbildningar osv. 
 
Jag vet att jag låter som om jag vill göra allt, verkligen och jag är förvirrad med vad jag vil göra. Och det är jag med, men nu har jag i alla fall insett att naglar,massör osv bara är en hobby och att psykologi väger upp så mycket mer. 
Nu kanske ni tänker, men detta är bara något du säger nu, du kommer att ångra dig inom en månad. Men nej, detta är annorlunda. Nu har jag bestämmt mig för gott och jag ska klara av detta även om det betyder att jag kommer att vara bakom skolbänken i 10 år. Okej, nu överdrev jag kanske inte 10 år men ni fattar. 
 
 
 

Bra jobbat Emma!!

Precis innan jag skulle dra till Miroi nu på morgonen så kollade jag i almanackan så står de att jag börjar 9;45! Sånt kan man inte kolla dagen innan eller?? Blev inte så glad på mig då, jag hade stressat som fan med allt så börjar jag senare -.-.

I alla fall, jag hade flätor i håret inatt jag trodde att mitt hår skulle bli jätte fult och kort men de blev de inte ;p.


-

 
 
 
 
Take me as I am, love me for who  me
I'll promise I'll be, the one that you can trust.

I love you baby  ♥

 


Då var de avgjort

Jag och pappa satt helt nervösa när de skulle säga vilka lag som skulle möta varandra. Jag visste att Skellefteå skulle välja Brynäs, Skellefteå fick välja lag först eftersom de vann hela serien Brynäs kom 8,a alltså Brynäs var det sista laget som gick vidare till slutspelet eftersom det bara är 8 lag som går vidare. I alla fall Skellefteå och Brynäs mötte varandra förra året med  och vi såg hur det gick ;) Men Skellefteå är jävligt duktiga och Brynäs har tappat så mycket denna säsongen, men vi kommer hålla kvar guldet i Gävle. Så är det bara det är där för att stanna. 
Jag är sån dålig förlorare med så jag nämner inte ens Brynäs match idag, haha! Men jag är ännu sämre vinnare haha! 
 
Här är 2 härliga bilder från förra omgången, då det var Brynäs VS Skellefteå, bilderna är lånade från google
 
Den första bilden är härlig, det är hockey! Haha, och nej, det är inte så illa som det ser ut att vara, de kanske är bäst att säga. 
 

 
 
 
 
 

Nytt till träningen

 
 
 
Jag har äntligen köpt mig ett nytt knäskydd, jag hade problem med knät när jag spelade innebandy och nu har de kommit tillbaka. Jag skulle ha köpt ett nytt i sommras typ men jag slutade bry mig liksom, men nu har det blivit värre och då vare dags att köpa ett haha. 
Shortsen är så grymt sköna, jag är trött på att bara ha sånna långa träningsbyxor så då köpte jag dessa. Jag kommer typ bo i de, jag fattar inte varför jag inte köpt två par. 
 
 

Outfit

Idag tog jag på mig mina converse för första gången i år och de känns underbart :D.


Svar på tal

Har du 2 rum?? Eller är det en lägenhet? Kan inte du visa hur det ser ut? (A)
 
Svar: Sorry att det har tagit ett tag att få svar på frågan, har inte orkat tagit kort innan. Men nej, jag bor fortfarnade hemma och ja jag har två stycken rum. Det är jag väldigt glad över men jag får inte ens plats med alla saker i alla fall haha. Jag har till exempel en till gaderob i ett annat rum :p. 
 
 
Bild 1, så ser ni mitt sminkbord och de lådorna som är bredvid där har jag allt smink, sen nagellack och nageltillbehör helt enkelt, i den sista lådan så är det 3 st plåttänger och 1 hårfön
Bild 2, så ser ni min gaderob, klädstång, och den vita som står emot väggen det är ett skoställ. Sen har jag flera skor nere i hallen, några i källaren och några under sängen. Så jag har de lite överallt, man får aldrig för många skor ;). 
Bild 3, så ser ni min soffa, min säng det var ju fan inte lönt att skriva haha. 
Bild 4, i de "hålen" så är det lite blandat tex, 2 nallebjönar som jag har fått av Robert, DVD, och i lådorna är det bara skit om jag ska vara ärlig haha! 
 
 
Så där har ni fått se hur jag har det, inte så WOW!  Men jag tycker det är ganska mysigt :) 
 
Just de, jag kom på det nu, när jag hade frågestunden så skulle jag visa mina favorit skor. Jag gör det snart jag orkar inte det nu haha! Men det kommer ;p .
 
 
 

Rolig morgon

Jag tror att jag saknar innebandyn mer än vad jag tror faktiskt... jag har drömt om innebandyn i en vecka nu mer eller mindre. Inatt till exempel då drömde jag om att först så spelade vi 2 perioder sen var det två timmars mellan rum till tredje perioden haha. Så när vi skulle ha pepptalk till den sista perioden då så stod jag bakom en tjej (jag har ingen aning vem) så gungade hon på en stol så stolen slog mig i magen likom, och jag blev förbannad och slog till henne med knytnäven i bakhuvudet på henne. Så började tränaren då skälla ut henne, haha! Så var det match igen då, så gick hon på mig, och jag skriker ut "Vi är i samma lag för helvete!" och slår till henne igen. Sen kommer en motspelare och slår henne med. Hahaha! Helt jävla konstigt. Visst asså jag var agresiv när jag spelade och kanske slog till motspelarna men aldrig mina medspelare hahah! 
 
Så när jag vaknade idag så började jag att asgarva åt hela situationen, för detta var så overkligt så de fanns inte. Jag skulle vilja veta vem den där tjejen var alltså xD. Visst just nu så är jag inte så glad på en person, men hon var inte ens med i drömmen. Hahah! Skumt alltså, haha!
 
Kanske börja med innebandyn igen, mmh njaa jag är nog för gammal för det nu haha! 
 
Jag kom nyss hem ifrån gymmet nu, det var många som var och tränade idag men jag fick mitt gjort i alla fall och det är huvudsaken ;) haha! 
 
Nu så ska jag sätta på en maskin tvätt och sedan börja städa. 
 
 
 

23;07

Nu så ska jag sova alltså, jag är helt slut. Jag råkade somna en kort stund innan idag bara 10 minuter men det hjäpte lite faktiskt, jag blev piggare. Men nu så ska jag sova, dagen började bra men det slutade lite sådär bra. Men nya tag imorgon, klockan står på 7;30 och denna gången är jag medveten om det haha. 
 
Gonatt på er! 
 
 
 
 
 

Sooool

Fan vad härligt väder det är ju, jag kom hem ifrån gymmet för ett tag sedan och jag har suttit ute i solen ett tag nu och bara tagit de lugnt, dock så blåser de kallt men vafan.
Jag vill ha sommar nu så man kan steka lite ;). Funderar på att gå en runda sen med, kanske dra med mig mamma och pappa. Vi får se hur de blir med det.


Gomorgon

Älskar vädret! Solen skiner och då är jag på bra humör :D ! 
 
Jag chockade mig själv idag, jag vaknade innan klockan ringde! Även att jag hade råkat ställa klockan på 7;30 när de skulle vara 8;30 haha! Jag vaknade 7;20 idag, och det är inte likt mig alls, jag hoppas att jag kan hålla detta nu. Runt 10 tiden så blir det gymmet, sen så tror jag att jag ska städa rummet och tvätta lite idag. 
 
Sen så får man se om det händer något mer. Pappa sa igår att jag skulle testa släppa ut Milton helt alltså löst, men jag vet inte riktigt om jag vill det. Tänk så blir han påkörd eller tänk så går han vilse hahah! Han är min lilla bebis ju, eller tänk så kommer han i ett slagsmål. Det skulle inte förvåna mig för de katter som är här i området är helt dumma i huvudet! De slås med varandra hela tiden, då vill inte jag släppa ut min bebis ju!
 
 
 
 
 

10

Idag är det 10 månder sedan du gick bort, det känns hemskt 10 månader utan dig 10 månader utan min allra bästavän. Tänk 10 månader utan ha kramat dig, pussat dig, klappat dig, gått ut med dig. Det känns för jävligt, jag vet att du är här ibland och du tittar ner på oss. 
 
Jag kommer aldrig glömma känslan den dagen du kom till oss och den dagen du lämnade oss. Det var så hemskt de två sista dagarna, att se dig må så dåligt och den blicken du gav mig. Jag kommer aldrig att glömma det. Ingen kan ersätta dig, du är och kommer alltid att vara den som har en stor plats i mitt hjärta och i mitt liv. Du betyder så mycket för mig och jag saknar dig så mycket. Även om jag inte går till den platsen som du ligger vid så ofta är inte för att jag inte saknar dig det är därför att jag fortfarande inte kan tro att du ligger där under marken. Det är jobbigt än idag. 
 
Jag älskar dig Pepsi ♥
 
 
 
 
 

Håller alla tummar

Jag hoppas att Brynäs vinner idag, annars så är de inte så stor chans att de kommer med till slut spelet. De räcker med att de får ett poäng. Men de är ju bättre att de vinner.
Fast de har varit så dåliga i år, jag vet att vissa tycker att detta är en dålig ursäkt men detta är sant, flera spelare gick över till NHL från Brynäs. Fan de vann ju förra året!!
Så nu hoppas jag på de bästa.


Lördag

De flesta utav er kanske ligger bakis just nu, men de gör inte jag. Jag ska åka iväg till gymmet nu snart, jag somnade först vid 10 tiden igår kväll sen vaknade utav att pappa ropade på mig runt halv 12. Sen somnade jag om direkt.

Vaknade runt 10 idag utvilad och pigg. När jag är uppe och byter om till träningskläderna så hör jag Andreas röst, då var han på besök. Så de var en rolig överraskning :).

En sak till innan jag drar mig till gymmet, Milton och mamma gjorde sönder en kruka innan mamma skulle ta bort honom så åkte den i baken. Så säger pappa, Emma! Lägg ut honom på blocket!! Jag ba hahahaha! Varför?! Han ba han gjorde sönder en kruka! Jag ba jaha men du sa aldrig så när Pepsi bet alla i familjen utan mig! Han ba inte samma sak, Milton är uppe på hyllorna de var aldrig Pepsi! Jag ba, nää pappa Pepsi var en hund han var inte så smidig! Hahah.

Nää pappa och Milton går inte ihop så jätte bra och pappa är mer av en hundmänniska, alltid lika kul. Hahah!

Nää, nu drar jag! Bjuder på en bild på mig och Pepsi för ett år sen jag saknar honom grymt mycket ❤


Fredagskväll

Jag sitter hemma och tar ett glas vin med mamma och pappa, alltid lika trevligt. Vi umgås inte så jätte mycket, så de är skönt att ha sånna här kvällar ibland.

Jag skulle gissa på att jag kommer att somna tidigt ikväll, så vi får se om jag bloggar mer. Annars så får ni ha en super bra fredag :)


Vad fan ska man göra

Nu när jag sitter här på roliga Miroi så har jag börjat tänka i andra banor. Jag kanske ska skita i att gå någon frisör-stylist utbildning och istället ta och börja plugga istället eller söka jobb utomlands. Då snackar jag inte om Norge utan USA, London osv. Jag är trött på Sverige och vill här ifrån.
Men då är frågan vad ska man jobba som där då? Jag kommer ingenstans genom att bara sitta här och ingenting händer.
Kanske jobba som reseledare i Turkiet, Spanien? Mmh, nää jag tror jag får fundera på detta.
Jag ska i alla fall ifrån Gislaved det är de första steget i alla fall.

Men som de ser ut nu så ska jag söka in till Varberg campus sen får vi se hur det blir. Kommer jag in, så går jag där och sen om kanske 3 år så kanske jag dra till USA.

Jag måste köpa mig en red bull snart känner jag, knappt 2 timmars sömn inatt :D.


Dagens outfit

Bye!


RSS 2.0