~

Det bästa som finns efter ett träningspass är att sola. Jag var tvungen att göra det idag för att de är sånt pissigt väder och jag är blek haha. Tog en 30 minutare så härligt var det, jag vill bara ha sommar nu så man kan ligga på stranden och steka och hoppa i vattnet. Radion på solariet funkade inte heller men det va ganska skönt att ligga där och låta tankarna rulla sen kanske jag råkade somna en stund med haha. Det gör jag typ alltid i solariet, de är gottigt :).


*

 
It's good to be scared, it means you still have something to lose
 
 

Tråkig rubrik

Zuuuuup! Allt bra?

Jag har hjälpt Mikaela att packa ner lite saker idag i den gamla lägenheten då men de fattade ni nog. Så nu har jag käkat lite så snart ska jag dra mig till gymmet för ett hårt pass. Jag har fortfarande kvar lite träningsvärk men de kommer att funka :).
Sen så får vi se vad som händer och sker. Ida min kusin var här lite innan de var roligt att se henne igen, det var för länge sen man såg den lilla skiten haha ;).


?

Nu sitter jag äntligen ner och tar det lugnt, jag har städat rummet, bäddat om sängen så det kommer bli skönt att sova inatt med fräscha sängkläder. Så nu hade jag tänkt att ta bort sminket och lägga på en ansiktsmask och bara ta det lugnt. Sen hoppa in i duschen och måla om naglarna (om jag orkar det). Så det blir en lugn lördag, jag kom och tänka på det för någon dag sen jag har inte festat på över två månader. Jag har bara tagit lite vin och det är inte likt mig alltså, så det är ju tydligen Valborg snart så funderar på om man ska festa då eller inte. Eller om jag fortfarande ska ha "uppehåll" ifrån festandet. Det lär vi märka, om det ens viss någonstans att festa det vet jag inte än haha! 
 
 
 
 

Resultatet

Jag vet inte om jag är nöjd med denna hårfärgen de känns jävligt konstigt alltså. Jag tror jag kommer lägga i slingor eller färga de lite mörkare men inte än för håret måste jue vila lite nu.
Men nu får ni även se min naturliga hårfärg och de mina vänner var väldigt konstigt att ha. Jag har inte haft de så på flera år, så ehh ahh :p.
Förbered er på en chock!! Haha.



Bye bye

Nu har jag tröttnat på att färga håret rött flera gånger. Så nu köpte jag även avfärgning som jag skulle ha gjort innan jag började med den röda hårfärgen. Men bättre sent än aldrig right ;p.
Sen blir jag brunett igen sen får vi se om det blir blonda slingor. Men eftersom min naturliga hårfärg är askblond/ mörkblond/ sandree/ råttfärgat vad ni än säger haha i alla fall så ser det ut som om jag har slingor i håret fast jag inte har det. Sen när solen kommer (när den kommer) så blir det solblekt.


#

Idag så har jag hjälpt Mikaela igen med att måla köksluckorna i den nya lägenheten. Det gick ganska snabbt faktiskt, så kom Robert och hämtade mig så drog vi hem en liten runda innan vi skulle dra och träna. Jag har precis gymmat färdigt blev mer än en timme idag och de är ovanligt, men ibland så händer det. Mitt höger knä är skadat sen innan från innebandyn men och vänster knät var lite skadat sen innebandyn men nu börjar det att bli värre. Det bara viker sig som höger knät gör ibland så det är inte någon höjdare alls.
Ikväll så händer inte så jätte mycket ska typ dö på soffan hade jag tänkt. Är trött som satan med är inte van att gå upp runt 9 hahah. Men jag kanske borde fortsätta med det ;p.


Onsdag

Tar en paus nu, jag och Mikaela håller på att fixa hennes och asses nya lägenhet. Det ser för jävligt ut rent ut sagt. Det är tapet på tapet och mönstrade tapeter bredvid varandra alltså olika mönster. Gula väggar så ahh det är lite att göra. Så vi ska måla och riva tapeterna, men nu har vi tagit en paus så vi får se när vi drar här ifrån :). 

Men det kommer bli snyggt när allt är klart.

Ska i alla fall hem snart och byta om så jag inte får målarfärg på mina kläder.
Så såhär kommer min dag se ut typ men jag kommer även dra till gymmet sen ikväll i alla fall det hinner man alltid ;).


Hellu! Lever ni? Jag lever i alla fall även fast jag inte har skrivit här höhö! Men jag har inget att blogga om längre nu typ. Men jag kan berätta om vad som har hänt sen jag bloggade sist. I lördag så firade jag och Robert 7 månader, tiden har gått jävligt fort alltså de känns inte som om de var så länge sen vi träffades för första gången liksom.
I alla fall på lördags kvällen så blev det street race, jävligt kallt men roligt.

Sen så har jag tränat, umgåtts med Robert och med Mikaela idag med. Det blev donken favorit i repris typ. De var länge sen jag och Mikaela drog till donken så vi kände det var dags för det nu. Nää, skoja bara hon skulle sätta in pengar med ;p.

Och just nu så sitter jag och Robert på sjukhuset, men det är inte så jätte farligt han har fått en armbåge på ögonbrynet. Så det blir nog donken sen igen ;p.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, så ni får ha de så bra så länge :).


"

Hittills så har det varit massa bus, vi gick och hämtade lite kläder till Wille sen gick vi och köpte glass och satte oss i dalen. Sen så märkte jag att hans snuttefilt var borta och då blev det panik. Jag var tvungen att gå om hela rundan som jag hade gått. Men jag hittade inte den så mamma är ute och letar nu med. Så just nu ligger jag i sängen benen är super trötta + jag har skoskav dock så verkar inte Wille vara så trött han springer runt och hoppar haha.
 
Ikväll så är det grillning som står på schemat, sen så hade jag tänkt att ta en öl som jag inte har gjort mer än 2 månader så det ska bli jävligt gött alltså. 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Bara för att det är så härligt väder ute så kör jag på lite sommarkänsla idag. 
Det blir även en heldag med min lilla gris Wille alltså, ska passa honom tills imorgon tror jag det blir :). Så vi får se vad vi hittar på idag :). 
 
 
 
 
 
 

Hämnas inte

Ibland så kommer vissa dagar då man tänker tillbaka på hur ens liv har sett ut hittills och idag är det en sån dag, ingen (kanske några få) har varit "duktiga" hela sitt liv.
De säger att de som mobbar har blivit mobbad och det stämmer på alla. Jag blev mobbad och jag har mobbat sönder vissa så det finns inte. Man får inte dåligt samvete då eller efter några veckor/månader utan år och det är jävligt illa alltså. Det var en tjej som jag tryckte ner i skiten verkligen jag utnyttjade henne så det fanns inte, jag och en kompis gjorde sånna elaka saker emot henne. När vi kom upp till gymnasiet så vågade hon inte kolla på mig och det var där jag hade fattat vad jag hade gjort. Jag bad om förlåtelse vad jag hade utsatt henne för i några år, men jag förväntade inte mig att hon skulle förlåta mig. Det gjorde hon sa hon men jag förstod att hon bara sa så. Än idag så har jag sånt dåligt samvete att jag gjorde så emot henne när jag hade varit utsatt för samma sak. Jag mådde skit när jag blev utsatt och då ville jag på något sätt "hämnas" fast på någon annan. 
Att se hennes blick idag det får en att tänka tillbaka och ändra allt men det går inte att ta tillbaka något som redan är gjort. 
 
En annan sak som man blir utsatt för och sedan "hämnas" det är när man blir playad. I ettan så blev jag det och jag flippade ut alltså inte blev arg eller så. Utan jag lekte med killarnas känslor, jag hade inte sex med alla det är långt ifrån. Till exempel jag gjorde så att de föll för mig sen sket jag i de fullständigt. Allt på grund utav att en liten tönt försökte få mig i säng. Det blev till och med så illa så att jag sket i skolan för jag la ner allt mitt fokus på det istället. Det var ju mycket roligare, jag sket fullständigt i min framtid jag ville bara leva i nuet och ta dagen som den kom. Ta konsekvenserna och gå på nästa "offer" haha! Men sen så i slutet av tvåan så slutade jag lite med det och skötte skolan bättre och försökte få i ordning på mitt liv. Men sen så började jag trean då kom det en svacka och denna gången blev det värre med skolan alltså. Jag ville bara festa och vara så långt bort ifrån skolan som möjligt.
 
Men jag hade lyckats med något, något som jag hade skapat, något som var min lek igen annans ingen kunde säga åt mig att sluta. Utan det var jag som bestämde när det var slut på leken. Jag var stolt över mig själv, stolt över att jag hade kontrollen för en gångs skull. Det var jag som hade kontrollen när jag skulle sluta trycka ner den tjejen, det var jag som visste när jag skulle sluta leka med andras känslor. Jag och ingen annan. Det var en känsla som jag inte kunde släppa, för jag älskade den känsla då. Jag visste exakt vilka knappar jag skulle trycka på, jag visste exakt hur jag skulle göra för att få som jag ville ha det. Ingen visste när jag skulle "göra mitt drag".
 
Men tillslut så sa någon till mig exakt det jag behövde höra den personen sa "Emma vad fan håller du på med? Du leker med en annans människas känslor och skiter i skolan? Du festar hellre än att tänka på din framtid! Jag känner inte igen dig längre, vad ska det bli utav dig?" När jag fick höra de tuffa orden från en väldigt nära person så fick jag en väckarklocka som bara ringde i huvudet på mig. Jag tänkte bara "vad fan håller jag på med?".
 
Det jag försöker säga med detta inlägget är att om du har blivit mobbad, playad you name it gör det inte tillbaka på någon annan. Du kommer att ha sånt dåligt samvete om några år. Om jag kunde vrida tillbaka tiden så skulle jag säga till mig själv, "kolla dig själv i speglen, vill du att någon annan ska må som du gör just nu? Stå upp för dig själv istället våga säga ifrån du kommer inte så långt om du ska utsätta någon annan för det du har blivit utsatt för!" 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Förlåt ännu en gång men jag har sån blogg torka så det finns inte alltså, sen så vill jag hellre vara social emot Robert och inte sitta och blogga liksom. Hoppas ni förstår :). Det har inte hänt så mycket de här senaste dagarna i alla fall så ni har inte missat så mycket hehe.

Just nu så ligger jag i soffan och har precis fixat mig så jag får ta och hitta på något så jag inte somnar haha.
Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga nu.


I never tell

Hellu! Idag är de söndag och de betyder städning de är redan färdigt så det är gött. Jag vaknade inatt att jag sparkade ner Milton från sängen, lite elakt haha. Men han hoppade upp igen och somnade om.
Jag har varit arg i mina drömmar i två nätter nu, sen vaknat somnat om vaknat somnat om och varje gång jag somnar så drömmer jag att jag är jätte arg men jag drömmer om olika personer hela tiden. Jag tycker det är jätte läskigt, hoppas inte de fortsätter så här alltså.


;

Jag skrev nyss ett långt inlägg men jag bestämde mig för att radera allt. De kändes bättre så. Ikväll så har jag bara varit hemma och tänkt på lite saker, det behövdes men jag kom inte så långt som jag hade hoppats på. Men men så går de ibland.
Den viktigaste frågan har jag kvar och det är den läskigaste med, det är om jag ska flytta till Varberg inom ett år eller hur jag ska göra. Jag vet att jag vill dra här ifrån det är inte de utan de är andra saker som jag är fundersam över. Men de får jag ta imorgon är lika trött som Milton är på bilden.

Gonatt



13 april

Hellu förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men jag har varit med Robert så jag hoppas ni förstår att jag inte vill blogga så mycket då. 
Jag har inte varit så social mot någon denna veckan, bara för att jag har varit med Robert men ahh så är det ibland. 
 
I alla fall ikväll så ska jag träffa Mikaela en stund, jag har inte träffat henne heller på några dagar nu. Men jag behöver lite Mikaela time idag faktiskt :).
 
Det blev inte så mycket skrivande här idag som jag trodde det skulle bli, får hoppas på att jag har mer att säga nästa gång :)
 
 
 
 
 

Presenter

Jag fick lite presenter utav Robert nu när han kom hem :) han kom hem på tisdags natten jag hade precis somnat så ringde han, jag har inte varit så glad på länge alltså. Det är så underbart att han är hemma igen, nu är allt precis som det ska vara. Utan honom så vet jag inte vad jag skulle göra, även fast vi bråkar så tycker jag fortfarande att han är så underbar. Finns ingen bättre ♥

 

Fick en t-shirt lite rolig faktiskt hahaha!

 
Sen en tändare, varje gång jag kommer använda den så kommer jag bli jätte choklad sugen haha. Men den är grym alltså.
 

Två jätte fina öronhängen :)

 


Nytt

De stavas nöjd tjej!


Mys

Jag har nyss kollat klart på Jeff Dunham Controlled chaos den var för jävla bra alltså. Om ni inte har sett den så gör det, om ni gillar honom alltså annars så kanske det är lite onödigt ;p.

Annars så är de helt okej faktiskt ska inte klaga, Robert kommer hem imorgon eller inatt eller när han kommer hem haha. Saken är den att han har inte sagt vilken tid han kommer och jag hatar överraskningar jag måste hålla koll på allt. När det händer, när saker och ting ska ske. Men nejnej han tycker detta är kul, men de ska ju någon med tycka -.- haha!


Take me back

Jag var så sugen på att drilla innan, så jag kunde inte motstå att gå ut och trixa lite. Det är hemskt så mycket jag saknar att drilla, självklart så har jag tappat ganska mycket "skills" men lite har jag kvar ;).
Men så blir det ju jag slutade drilla för 5 år sen nu och de är ett bra tag alltså.


9 april

Hellu allt bra? Med mig är det bara bra solen skiner men de blåser kallt. Pollen är tillbaka de betyder att ta fler tabletter än vad jag redan tar så det är ju kuuul! Idag så ska jag till optikern och sen drar jag till gymmet, låter som en bra dag faktiskt. Det blir att plugga lite teori innan optikern med och sen efter träningen så jag får hoppas att min hjärna hänger med ;) haha! 
Sitter och lyssnar på sommar låtar nu, det är sjukt hur mycket jag längtar efter sommarnen sola, bada, grilla, Varberg, Liseberg och i år så ska vi till Gotland med hela familjen så det kommer bli awesome. 
 
Detta är fan sjukt jag sitter i soffan och har kopplat in datorn i tv,n och jag har 175% zoom på hahah! Dålig syn? Naah ;) haha! Det är sjukt alltså, men jag måste ju kunna se vad jag skriver right? ;)
 
Jag fixade naglarna igår med, det känns väldigt sommrigt ;p
 
 
 
 

Haha!

Jag hittade ett klipp på dessa små grabbar på facebook, så jävla gryma alltså! Hahah! 
 
 
 
 
 

Grumpy cat

Haha, denna katten har ju typ tagit över Facebook det finns så många olika "texter" så det är lika kul varje gång man ser katten. Han/hon hen? haha! Nää, katten är ju söt på ett sätt ändå jue och texterna gör den ännu sötare haha! 
 
Jag tycker den med gangnam style är bäst haha! 
 

Kommer bli hatad i några dagar

Jag badade Milton för en stund sedan, det var inte omtyckt kan jag säga. Jag tänkte först duscha honom så jag satte på duschen och han vägrade men jag försökte i alla fall. När jag precis skulle böja mig ner för att ta vattnet på honom så såg jag att han skulle hoppa. Så han hoppade rakt på mig haha. Sen tog jag in honom i duschen igen, han rev på mina ben och armar. Då tänkte jag fuck it detta funkar inte. Så jag fyllde handfatet istället. De gick lite bättre i alla fall men han stretade fortfarande emot. När jag var klar och skulle torka honom så får han ett ryck och hoppar upp på min axel och råkar få i klon på de örat som jag har töjt. Alltså i hålet för det har inte växt igen. De gjorde svin ont.

Men nu har jag en fluffig katt iallafall ;). Men han kommer nog hata mig några dagar men de kan jag ta ;).


Kunde inte motstå de längre

Jag har kollat på ett par boots på nelly i någon vecka nu, första gången jag såg de så hade de inte fått in de än. Men sen när de hade fått de så har jag tvekat om jag ska ha de eller inte, men jag kunde inte motstå de längre jag var tvungen att ha de. De finns i svart också, men jag tycker att de vita var/är snyggare faktiskt. 
Så nu har jag klickat hem de jag hoppas de passar nu bara haha, och hoppas inte pappa dödar mig (a) haha! Men nu blir det inte fler inköp på skor på en månad eller två haha! Det är fan en sjukdom alltså, man kan inte hjälpa det. 
 
Sen så köpte jag tre par ringar med, bara för att jag kan liksom! 
 
 
 
 

Trevlig kväll

Som sagt Andreas kom hit idag och sen kom även min farbror och hans fru. De var väldigt trevligt, vi käkade och kollade på hockey SAIK vs LCH. Även fast SAIK slog ut Brynäs så höll jag på de denna matchen. För de är grymt duktiga och jag tror de tar SM guldet i år.

Imorgon så blir det att slå några bollar på ranchen med Andreas. Jag undrar hur de kommer att gå, jag spelade inte golf på hela förra säsongen. Så i år tänkte jag börja träna tidigt :).

Nu ska jag sova, är lika trött som Milton är på bilden haha.


-


Tips

Jag lovar detta blir det sista inlägget om träning denna veckan. 
 
Jag vill bara tipsa på ett bara tabletter som jag körde på innan sen bytte jag till ett par andra men nu kör jag på dessa igen. 
 
De heter Ripped fuel 5x,
Ökar fettförbränningen
Förhindrar muskelnedbrytning
Ökar absorptionen av näringsämnen
Minskar kroppsfettet
Ökar prestationsförmågan och motverkar trötthet 
 
Man ska ta 1-2 tabletter dagligen gärna innan frukost om du vill gå ner i vikt. Jag vill inte gå ner i vikt så därför tar jag inte dessa innan frukosten. Jag tar de efter jag har käkat och det ger bra resultat i alla fall. Jag märker väldigt lätt om jag inte har tagit dessa tabletterna innan träningen jag orkar inte prestera mer till exempel. 
När jag käkar dessa tabletterna så blir jag piggare, jag orkar mer på gymmet, jag presterar mer osv. 
 
Den enda nackdelen med Ripped Fuel x5 är att de smakar en blandning mellan lakrits och peppar, så om tabletten kommer fel i strupen så klunka vatten haha! Det har hänt mig så många gånger så det finns inte och jag hatar lakrits, så det är inte så kul när detta händer haha! 
 
Som sagt dessa tabletter funkar super bra på mig, men jag kan inte garantera att de funkar så bra på dig. Allt beror på vad du vill ha utav din träning. För jag hoppas ni förstår att man inte bara kan käka sånna här tabletter och sen tänka "jag tar en pizza nu för jag käkar ju tabletterna". Visst man kan käka pizza ibland det är inte de jag menar. Jag menar ni måste träna om ni ska käka tabletter/tillskott. 
 
De kostar 269:- på gymgrossisten då får du 40 tabletter, ibland så brukar de har erbjudande att man får 2 burkar för kanske 350:- (har jag för mig) så håll utkik. 
 
 
 
 

Jag tänkte bara visa hur handskarna ser ut, så ni förstår mer vad jag menar haha! 
 
Som sagt de är tunna på både fram och baksidan, superbekväma och så slipper man alla j*vla blåsor! 
 
   
 
 
 
Har ni några frågor om tabletterna eller handskarna så, fråga på så svarar jag :)
 
 
 

Off to the gym

Yepp ännu ett tränings-inlägg ;) haha! Ska snart dra iväg till gymmet idag så blir det armar som gäller, just pump it and love it! ;) 
 
Mina träningshandskar har blivit så utslitna så jag börjar få bålsor på händerna igen, som om jag inte har handskar på mig. Så igår så var mamma och pappa snälla och köpte nya till mig, exakt likadana bara för att de är så bra. De kommer från märket Casall, de rekomenderar jag stark alltså. Vissa brukar ju vara tjocka och klumpiga, med dessa är tunna och helt awesome helt enkelt :).
 
 
 
 

5 april

Jag kollade igenom mina senaste inlägg nu och märkte att de har bara handlat om träning i princip. Jag har inte tänkt på det själv faktiskt, utan de är det ända jag gör nu typ haha. Så ni får överleva det faktiskt.

Just nu så sitter jag på Miroi och kollar på en föreläsning. Jag blev så trött i huvudet så jag var tvungen att köpa en red bull. Idag så blir de gymmet sen kommer Andreas hem en liten sväng :).


Behövligt

Nu ikväll så har jag haft en liten "hemma-spa kväll" det var allt för längesen jag hade det. Det blev ansiktmask, noppade ögonbrynen, pilade hela kroppen, målade naglarna men de är inte klara jag fortsätter med de imorgon istället för hade tänkt att slagga snart, sen så filade jag fötterna. Som ni kanske vet så har jag sån fotfobi så det finns inte, men hur kan jag fila mina fötter då? och måla tånaglarna? Joo, det ska jag berätta för er nu. Innan jag filar fötterna så tar jag ett fotbad så de är rena, sen så går jag in i duschen ta en "svamp" eller vad man ska säga tvåla in fötterna minst tre gånger . Sedan så håller jag foten så långt bort ifrån mig så det bara går och jag tänker på annat och blundar. Varje gång jag måste fila fötterna är ett helvete för mig, för man måste ju sköta om de även fast jag har sån fobi om mina fötter skulle vara äckliga och spräckliga så skulle det bara vara ännu värre. När jag målar tånaglarna så har jag också foten så långt bort det bara går. 
Anledningen till varför jag har sån fobi för fötter är för att de är skitiga, kan lufta äckligt, vissa har sånna fula fötter (fötter är fula i överhuvdtaget). Om någon har sin fot typ 2 meter från mig jag får panik och byter plats direkt. Jag sover alltid med strumpor på mig (nästan). Jag undrar om jag någonsin kommer bli av med denna fobin, det tror jag inte helt ärligt. Den är lika stor som min fobi för spindlar. Fyfan! Haha! 
 
Nää nu ska jag nana, gonatt :)
 
 
 

Tagga en vän som....

Jaa, ni vet antagligen vad det är för något. Det är ju "det nya på facebook", och jag hatade de först men jag börjar tycka de är lite roligare nu. 
Min bror Daniel som är så "rolig" haha, taggade mig i en sån bild idag och jag började asgarva alltså hahaha. Så jag var tvungen att ge tillbaka. Eftersom vissa tycker att jag är ytlig så taggade han mig i en sån jävla klockren bild och eftersom att han gymmar så taggade jag honom i 2 stycken klockrena bilder. 
 
 
Denna blev jag taggad i, mamma kollade på mig som ett frågetecken och frågade vad det var med mig haha! 
 
 
 
Dessa två taggade jag Daniel i, jag tyckte det var ganska klockrent ;) haha! 
 
 
Alla 3 bilder är lånade från facebook
 
 

4 april

Hellu, har ni solat idag? Det har jag gjort i alla fall ;) Eller ahh inte solat i bikini men när jag tog en cigg så satt jag ute och stekte lite när jag väntade på Mikaela. 
Men det var inte det jag tänkte snacka om just nu utan alltså det finns en inspektör på gymmet som är där till och från. Hon tränar också ibland, men om man ser någon som gör fel på en övning ska man inte ge råd då och visa hur man ska göra? För annars blir det jue jätte fel. Jag har tänkt på detta några dagar nu, och liksom om jag skulle vara inspektör så skulle jag visa hur man ska göra. Eller har jag fel? Man vill jue ha ut så mycket man kan få ut utav träningen och då vill man göra rätt med. Eller är jag fortfarande helt ute och cyklar? 
Sen det där med att stirra ut någon annan på gymmet ser jue bara så fult ut, det gör det i överhuvdtaget att stirra liksom. Visst man kan kolla men det finns gränser. Har du något att säga så säg det om inte stirra inte då heller liksom. Hur svårt är det? Det spelar ingen roll om en tjej stirrrar på en tjej eller om en tjej stirrar på en kille, eller om en kille stirrar på en tjej eller om en kille stirrar på en kille. Det ser så dåligt ut, den andra (som blir utstirrad) tänker inte bara "shit, den personen tycker jag är awesome!" utan man kanske tänker med "Gör jag fel? Varför stirrar den personen? Har jag något i ansiktet?" Haha. Asså ni fattar.
 
Det var allt jag hade att säga för denna gången, 
 
Adios 
 

Fyfan

Jaaa, rubriken säger allt! Jag körde 2 pass idag på gymmet, fråga mig inte varför. Första passet körde jag bara armar jag var helt slut efter det passet, mina armar var som spagetti jag kunde knappt ta upp mobilen haha. Andra passet körde jag nu på kvällen, då blev det ben och lite mage. Om jag säger så här, man kan pressa sig själv och pressa sig själv. Jag har över pressat mig själv idag, jag är helt slut nu. Ligger i soffan helt död bokstavligen. Egentligen så borde jag hoppa in i duschen, men jag är för trött för det nu mina ben orkar inte gå haha. Så det får bli om en stund, jag vill inte trilla ihop i duschen precis hahah! 
 
 
 

Inget viktigt

Efter Miroi idag så drog jag till optikern för att boka tid för nya linser. Jag hade linser för kanske 5-4 år sedan och jag känner att jag behöver det igen. Jag vill inte ha glasögon hela tiden, och det har jag inte nu heller för jag är fortfarande inte bekväm i de. Även fast jag har haft glasögon sen jag gick i 6,an haha. Men så är det ibland det tar tid om man inte har på sig de hela tiden ;) och om man inte har på sig de hela tiden så får man sämre syn och ännu värre huvudvärk haha. Så i detta fallet kan jag bara säga till mig själv, skyll dig själv haha. Så på tisdag ska jag dit och sen så får vi se när linserna kommer :). Det kommer bli ett rent helvete att försöka få i de igen, jag hade sånna promblem med det innan så pappa och Daniel var tvungna att hjälpa mig ibland. Så kom jag för sent till skolan med men det klagade inte jag på utan jag klagade på linserna haha. 
(Det gick ett tag, men sen funkade inte den ursäkten ;D ) bara så att ni vet ;p haha. 
 
Näähepp, jag får la ta och lyfta på röven och dra till gymmet nu då. 
 
Adios
 
 
 
 
 

3 gånger kvar

Nästa vecka så slutar jag på Miroi det är bara onsdag,fredag och nästa onsdag med sen så är jag färdig där. Rättså skönt faktiskt, men det kommer ju att kännas väldigt konstigt att inte gå där längre. Jag har gått där sen oktober så ahh, min fråga nu är vad händer nu liksom?
Men det fixar sig nog :) Men det är lite surt Robert kommer hem nästa tisdag och jag måste gå på onsdag det känns inte så jätte kul faktiskt. Men sista dagen måste man gå på annars ser det lite illa ut, sen lämna in usb-minnet med och ha utvärdering. Så jaa, men det fixar sig. 
 
Jag har varit helt seg och trött hela dagen idag, så jag tror att jag ska sova snart så jag är pigg imorgon. 
 
 
 
 

Tisdag

Jag sov hos Mikaela inatt och det blev som vanligt alltså övertrötta haha. Sen blev de att kolla på film sen så ska jag inte nämna när vi vaknade haha.
Idag så händer inte så mycket, det blir kvällsträning, plugga lite kanske vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Men jag måste i alla fall till optikern idag eller så blir de imorgon de beror på när mamma kan köra mig.

Milton låg ute och gottade sig innan :)


#

 

 

In life you're gonna to be left out, talked about, lied to and used.

But you have to decide who's worth your tears and who's not.

 

 


Dagens outfit

Jag tog på mig min nya vårjacka idag, jag älskar den. Mamma var tvungen att sy in den för den var för stor runt midjan eller vad man säger men perfekt i armarna. Mamma är bra att ha :).
Det känns verkligen som vår ute idag, hoppas det håller i sig så här nu :).


Måndag

Fick ett härligt uppvaknade idag, Wille står och bankar på min dörr och jag går och öppnat. Så sa jag varför öppnade du inte dörren själv? Så sa han för du skulle upp och nu är du vaken. Den ungen alltså haha.

Så fick jag ett litet påskägg med, gottigt :)


Bra slut på veckan

Sitter och myser i soffan med Milton och käkar godis. Jag sitter och kollar på the social network, den verkar bra än så länge i alla fall :).


RSS 2.0