~



I will stumble and fall
I'm still learning to love
Just starting to crawl
Say something, I'm giving up on you
I'm sorry that I couldn't get to you
Anywhere I would've followed you
Say something, I'm giving up on you
And I will swallow my pride
You're the one that I love




Dagens outfit

Hellu, kände att de var länge sen jag hade på mig den svarta skjortan. Den är jue så otroligt skön, sen blir de jue en helt annan stil som man får till och de är kul att variera sig :) 



Puss på er, ska snart börja med maten :] 


Aldrig mer

Hellu, jag fick ett presentkort av min mamma i julklapp då jag kunde välja allt mellan ögonbrynsfärg till massage. Men efter som jag aldrig hade testat att få "proffitionel manikyr" så tänkte jag att jag provar det. Men aldrig mer igen kan jag bara säga. 
För de första, det höll inte mer än 4 dagar så jag var tvungen att gå tillbaka så de skulle fixa till det. Inte nog med det så målade de inte allt vit alltså de som skulle vara vit då. Så det såg bara konstigt ut på nära håll då men på längre avstånd så tänkte man inte på det. 
 
Jag tog bort de efter två veckor för de började flisa sig och jag tyckte de såg förjävligt ut, jag gör de bättre själv även fast med vanligt nagellack så håller dt bara max 1 vecka. Men hellre det så det blir ett bra jobb och man blir nöjd. 
 
Och nu är mina naglar så tunna och sköra så jag får lite panik faktiskt, de har inte varit så här tunna någonsin faktiskt om jag ska vara ärlig. 
 
Så aldrig mer, akryl eller gele för min del. Det är alltid så "gör de själv det blir bättre!" haha, synd att säga men så är det nästan alltid. 
 
 
 

Helgen

Hellu, tänkte berätta lite om helgen. 

Jag skulle dra till Varberg i fredags men de blev inte så. Lisa var i Gislaved så hon övertalade mig att festa med henne. Sagt och gjort så drog vi till Harrys och hade jätte kul verkligen! Träffade gamla kompisar som jag inte träffat på länge, alltid lika kul att träffa de igen! :) 

I lördags så gjorde jag inte så mycket, kollade på tv bara ungefär. 

Igår åkte jag, mamma, pappa och Wille till Värnamo för att hälsa på min syrra som är inlagd på sjukhuset. Hon är gravid nu så de skulle kolla hur bebisen mådde eftersom Frida inte mår bra, så vi fick följa med när de skulle höra bebisen. Asså de var häftigt men ändå så läskigt haha, sen såg jag henne sparka (de ska få en dotter) och när jag såg hennes fot så fyfan vad coolt, men ändå äckligt hahah! Sen satte jag bara där och glodde på hennes mage haha! 
Snart så kommer bebisen, de ska bli så himla kul! 




Nattligt sällskap

Louise kom till mig igår och sov hos mig med. De blev massa skratta och töntigheter haha, sen seriösa samtal som bröts ut i skratt hahah. Harregud säger jag bara! Och på morgonen idag frågar hon Emma va drömde om inatt för jag pratade i sömnen. Men de har jag ingen aning om, vad jag drömde om alltså ^^. 

Och nu har jag världens dilemma åka till Varberg idag eller åka till Varberg imorgon vid 7 på morgonen. Något jag måste fundera över idag. 




Angående min nya tatuering

Det måste jag säga de var ni väldigt snabba på att uppmärksamma haha! 
 
Ajjemen jag har en ny tatuering, men den är inte färdig än jag ska göra en full sleeve (tatuera hela armen). Jag bygger på/till på höger armen där jag har en fjäder på underarmen med texten "one day I'll fly away". Så det ska bli några mer fjädrar och rosor sen så ska de bli skuggningar såklart. Jag är jätte nöjd med den hittils och jag vet att den kommer att bli awesome. Jag har två sittningar kvar, så den är klar innan sommaren kommer i alla fall. 
 
Jag har redan börjat att fundera på min nästa tatuering, det är helt sjukt man blir beroende utav det. Love it! 
 
 

Dagens outfit

Känns som de vore flera år sedan jag körde "dagens outfit" haha! Men idag så kör vi de! 

Hoppas ni har en/får en bra torsdag! :* 




Onsdag

Jaha nu har Robert åkt till Sälen och kommer inte hem förens på söndag igen, känns som en evighet men men. 

Louise kom hit innan de blev lite mat mycket snack och en liten runda till samhället. 

Men nu sitter jag och väntar på paradise hotel ska börja och jag tror att Niklas kommer att rycka idag men de vill jag verkligen inte. 

Att man kan vara så fast vid ett program det är helt sjukt, men det är jävligt bra och underhållande haha! 
Men nu började, ha de gött haaj! ;*




Det var ett tag sen

Hej på er, är allt bra med er? :) 
 
Jag har verkligen haft bloggtorka som ni kanske har märkt. Men jag är faktikst förvårnad att ni har klickat in på min blogg efter som att jag inte har bloggat på ungefär en månad. 
 
Det har jue varit både jul och nyår sen jag bloggade sist. Jag kan dra igenom det lite snabbt. 
 
Julen firades först hos momo och sedan vidare till mamma och pappa. På kvällen kom Robert hem till mamma och pappa vi satt och snackade lite. Sedan drog vi upp till hotellet för att dricka och umgås lite med några vänner. 
 
På nyår så var det middag, sing star och trevligt sällskap hos min syster. 
 
Jag sa jue att jag skulle dra det snabbt ;) haha. 
 
 
Men det jag egentligen ville snacka om just nu är hur folk kan vara så j*vla ytliga! Visst jag är ytlig mot mig själv, och jag ger råd till mina vänner som tex,jag kan tycka att den där tröjan passar jue inte riktigt till resten utav din outfit. Det är en sorts av ytlighet sen så finns det den andra typen av ytlighet och det är den elakaste. 
 
Jag tror ni vet vad jag menar. 
Man kan inte slänga ut sig "Fan vad fet du är!" "Fan vad smal du är!" ni vet resten. Folk tar åt sig mer än vad ni anar. Jag menar är du nöjd med hur du ser ut då är du det. Det finns inget som heter "Män älskar kurvor" eller "Män älskar smala kvinnor!" 
 
Jag kollade in på Dessies blogg här om dagen och då hade flera sagt att hon var tjock och ful asså jag menar lägg ner hon är gravid!!! Då blir man större överallt! Och jag förstår att hon var arg och ledsen. 
 
Det kan också vara så att man inte är nöjd med sig själv och då går man på andra, det blir som en ond cirkel. 
 
Jag hoppas ni förstår vad jag menar, och vart jag vill komma med detta inlägget. 
 
Ta hand om er nu, så hörs vi snart igen.
 
(och jag ska ta upp bloggen igen, jag ska försöka i alla fall puss på er)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0