Torsdags underhållning

Jag väntar på att becca ska komma hit just nu jag ska slinga hennes hår. Men det blir som vanligt massa skit snack också hehe.
Jag passade William lite innan jag fick även ett armband som Frida hade gjort själv de var snyggt asså.

Just de jag måste bara säga detta! Jag fick tillbaka min iPhone igår, men funkade ljudet?! NEJ! Så jävla arg är jag så det finns inte. Jag har väntat i 1 månad och 3 veckor så funkar de ändå inte!!!

De blir två bilder så glömmer ni att jag fick ett litet utbrott haha!

Jag och turbo är vänner nu igen haha


ÄNTLIGEN!!!

Min älskade iPhone har kommit tillbaka, jag har saknat den kommer aldrig mer vara utan den i 1 månad och 3 veckor aldrig. Jag ska hämta den efter gymmet så jag slipper hålla på och installera massa appar nu liksom. Can't wait! :D


Onsdag

Det blev ingen lång dag idag på miroi jag slutade lite efter 11, bara för att de höll på att borra. Och så ska vi ändra dagarna nu med till onsdag och fredag istället de var nog ingen som gillade det där.

I alla fall idag så blir de gymmet, kanske färga beccas hår, skicka i väg några mail, ta reda på mer information om olika skolor och jag hoppas att jag hinner att måla naglarna idag.


.

 
 
 

Dry shampoo

Jag har funderat på att testa detta i några år nu men det har aldrig blivit av liksom. Men igår så köpte jag mig ett för att prova och jag hoppas verkligen att de funkar. Men de blir nog svårt att låta bli att tvätta håret, men vi får se hur det blir.
Nu har jag i alla fall färgat håret så nu ser man att jag är rödhårig igen.


[?]

Hellu! Idag ska jag inte anstränga mig ett skit alltså! Jag ska ha en hemma-spa dag och bara bry mig om mig själv för en gångs skull, jag ska fixa naglarna och färga håret bland annat.

Ikväll så ska jag kolla på hockey om Brynäs matchen visas på tv då.
Så jag kommer inte blogga mycket idag!

Over and out!


Milton mår redan bra

Han blev av med sin manlighet idag if you know what I mean ^^ hehe! Och han hoppar redan runt och busar och sånt, jag trodde han skulle bli en tråkigt katt men det visade sig att jag hade fel (som tur är).
De var lite hemskt att se honom så seg och trött innan idag men nu är de riktiga Milton back on track ;)



New in

Det blev lite nödvändiga och onödiga inköp idag. Som smyckesteädet behövde jag inte jag har redan ett rosa men jag vill inte ha det längre så ska sälja det eller ge bort har inte bestämt mig än.


I alla fall det blev snyggare med det vita. Sen så köpte jag en burk/låda? What ever till Miltons mat jag skulle ha köpt de för länge sen egentligen hehe! Sen nya dekorations stenar till naglarna :) 

 

Tidsfördriv

För en timme sen så lämnade jag in Milton till veterinären och han är färdig runt 12 tiden så jag och mamma har käkat frukost på donken. Sen skulle hon på möte så nu åker jag lastbil med pappa. Sen blir det stan med mamma när hon är klar med hennes möte.

Så här kul är det att åka lastbil! Tihi!


Söndagsmys

Jag vaknade jätte sent idag så jag kommer få jätte svårt att somna idag. Jag har städat rummet och tvättat idag, nu sitter jag och kollar på serien drop dead diva den är ganska bra faktiskt.

Det blir mys med Milton idag/inatt imorgon så ska han till veterinären stackarn :/


Y

Big girls don't cry, they look at the mirror and see a strong woman


New in

Hämtade mitt paket ifrån H&M för en stund sedan. Det innehöll 2 stycken basic tröjor (behövligt) sen tre stilrena armband och två stycken "grymma" öronhänge med ear cuff.

Inte så WOW! Denna gången bara behövliga saker.


Infinity tatto

Jag har suttit och letat på lite tatueringar nu de kanske blir mor och dotter tatuering eller så kommer hela familjen ha en matchande tatuering. Och det är svårt att hitta något som passar alla men jag tror att jag har hittat de nu. Jag tycker att den passar alla i alla fall det är infinity tatueringen som står för för alltid.

Och den kan man göra om hur som helst, här är några exempel.


FIFA kväll

Efter att jag tog min andra runda på stan så fick jag bättre och trevligare bemötningar.
Senare så drog jag och bröderna till gymmet sen så drog jag och Andreas och handlade inför kvällen.

Ikväll så blir det kamben och potatisgratäng sen massa godis och självklart så ska vi spela FIFA. Och om vi orkar så blir det film :).

Inte för att byta samtalsämne nu men detta (se bilden) är slöseri på öl!! Hur kan man tappa så många flaskor? Haha nää jag tyckte synd om honom ^^


New in

Nu har jag tagit en liten paus ifrån stan, jag köpte mig en pizza på underbara campino.

När jag ändå lämnade ut CV så passade jag på att köpa lite små grejer.
Tröjan är helt gosig plus att de är nitar på ;).

Ringen var lite cool och jag försöker hitta enkla silver ringar nu.


Fredag

Gomorgon på er jag vaknade första gången vid 9 men somnade om till 10 -.- . Men men jag ska strax fixa mig och sen gå ut på stan och lämna ut CV, jag har sån härlig jävla träningsvärk i magen idag så idag vet jag att jag lever haha.

Utsikten ifrån balkongen de tar Max 5 minuter att gå in till stan så det är underbart :).


Gonatt

Det har varit en lång dag idag, vi har gymmat, lagat mat sen gick jag till affären och när jag skulle gå in så hör jag någon ropa mitt namn men jag tänkte inte mer på det, sen så klappar någon mig på axeln så var det Oscar :). Kul att träffa honom igen, sen när jag nästan är hemma så kommer jag på att jag hade glömt de viktigaste sminkborttagningslappar. Men jag orkade inte gå tillbaka haha.

Sen så kollade jag och Isabelle på Fråga Olle haha de är fan sjukt. Att de finns sånna sjuka grejer liksom de trodde jag aldrig haha.

Nu så ska jag sova blir en lång dag imorgon med, go natt på er :).


Nu drar jag

Nu sitter jag och väntar på tåget i det härliga vädret. Det var lite svårt att åka idag för jag låg så skönt i sängen med baby. Men jag kommer ha det awesome i Varberg det vet jag och jag behöver komma här ifrån.


Mycket att göra på lite tid

Det ända jag hoppas på idag är att jag somnar tidigt alltså innan 00:00. Jag har bara fått två timmars sömn inatt, och det är inte så jätte bra.
Men jag har ingen tid för att ligga och slappa eller ta en powernap (som jag skulle behövt nu).

Idag blir det att följa med Robert till Värnamo, packa väskan, städa rummet lite så jag kommer hem till ett städat rum sen kanske träning om jag hinner med det.

Aja då ska jag bara skriva en check lista och sen kolla hur många CVn jag ska skriva ut.

Ha det bra så länge


Minnen ♥

 
 
 
Jag älskar fortfarnade denna låten, det är så fin text och den påminner mig om så mycket både bra och mindre bra saker.
Det räcker att bara lyssna på texten en gång så vet man att den är helt underbar.
 
Jag är ett gammalt Darin fan så det finns inte, jag kanske är det fortfarande? ;) Nää, då eller inte lika mycket som när han blev känd för då var jag liten flicka som var galen i honom haha! Men vem var inte det liksom? ;) 
 
 
 
 

Dagens outfit

Det var länge sedan jag körde dagens outfit, idag så har jag skjorta från vero moda, jeans från vero moda, klocka ingen aning, armband fick av Rebecka , armband #2 och halsbandet från Gina Tricot.



','

I'm tired of people telling me what to do and trying to live up to everyone's expectations. This is MY life. Not yours. Don't worry about what I do.


Tisdag

Idag har jag lite saker att göra alltså, först nu träning, åka upp till momo, beställa tåg biljett, skriva ut CV, fixa naglarna. Det står mycket på schemat idag, men det är bra då blir jag inte sittandes vid datorn ;).


Utslagen katt?

Jag undrar vad Milton har gjort när jag inte har varit hemma, han är helt utslagen haha. Han har kanske med tränat det vet man aldrig ;).

Jag ska ta och gå och lägga mig nu med, jag är helt slut så där skönt utmattad liksom.

Gonatt på er :)


I väntan på bussen

Bussen går om 15 minuter typ och jag hatar verkligen att vänta speciellt när de blir försenat med. Jag har precis tränat och det blev ett grymt bra pass idag faktiskt körde 20 minuter på "mördarmaskinen" jag vet inte vad den heter haha. Sen mage med 10 kg vikt 4x50 sen hantlarna som vanligt. De märks att jag inte hade kört mördarmaskinen på länge alltså, får börja med den igen känner jag.
Nu måste jag gå till bussen :).


Bullar

Jag har varit duktig idag och bakat bullar, de blev som vanligt jätte goda. Så jag ska upp till momo idag eller imorgon och lämna några till henne :).

Annars har jag inte gjort ett skit idag, jag ska dra till gymmet lite senare jag tycker att det är mycket skönare att träna sent för då blir man förhoppningsvis trött och somnar gött!:).


Facerape

Jag har verkligen lyckats facerapea becca, de är inte ofta jag lyckas med det men denna gången lyckades jag. Plus jag eller ahh becca har fått 32 likes på den ;) hahah! Skit kul!;)

Nu ska jag sova!


Softish

Det är chillkväll @beccas place vi har kollat på skräck film och fråga Olle. Nu delar vi våra sexupplevelser ;) haha. Det är så jävla kul ;).

Nu ska jag sluta blogga och vara social :).


Innebandy dax

Snart så ska jag och becca dra oss mot sporthallen för att kolla på vårat gamla lag som spelar idag. Det är jobbigt att sitta på läktarn och kolla på man vill också spela. Kanske blir nästa säsong? De vet man aldrig ;) haha.

Sen blir det pizza efter matchen, de låter som en jävligt bra plan asså ;).

Milton sov så sött innan :) min lilla bebis <3


Äntligen färdig

Nu är jag äntligen klar med städningen, men de hinner bli lika stökigt snart igen -.-. Men jaja, nu så ska jag i alla fall fixa mig inför kvällen vad kvällen har att erbjuda de märker vi. Det blir i alla fall att umgås med becca de vet jag i alla fall.

Funderar på om jag ska ta en powernap först haha. Det är farligt I know men det är ju så skönt med ;).


Städning på G

Jag har åkt på att städa hela huset, men vad gör man inte för mamma och pappa (a) haha. Nej, jag har ingen baktanke med detta denna gången bara så ni vet.
Jag har sagt hej då till några uggs nu det känns för jävligt ska ni veta. Nu har jag bara 6 stycken kvar. Men de behövdes att slängas, men ett par som jag aldrig kommer att slänga är mina shepherd de har jag haft i 4 år och de är ganska slitna. Men de går att ha ;).


Go'natt

Nu så ska jag sova och drömma mig bort tänkte jag.
Gonatt på er, eller om ni redan sover så är det ju bra ;p.

Denna bilden få avsluta "dagen".


Snackar skit

De är bland det mest irriterande jag vet, det är när man inte hinner med allt som man ska göra på en dag. 
Jag har inte hunnit att städa, fixat listorna på spotify, måla naglarna. Och nu är det försent för att städa för jag vill inte sluta mitt i liksom och jag kan inte damsuga när mamma och pappa ska sova. 
Jag får ta och göra det imorgon istället, men det är fortfarande så sjukt irriterande. 
Och mensvärken dödar mig, så jag ska åka och köpa mig en fet godispåse och krypa ner i sängen och kolla på barnfilm. Det är bäst att låsa in mig på mitt rum, då kan jag inte få snespel på mamma och pappa. Haha, jaa det är så illa! 
 
Nää, nu ska jag köpa godis hörs!!! 
 
 
 
 
 

Jag kanske bryr mig för mycket?

Jag vet att detta inte angår mig men jag förstår inte hur folk tänker ibland! Förlåt men jag kanske bryr mig för mycket, men jag reagerar verkligen på detta. 
Om ni inte vill läsa något som jag kommer att klaga på så scrolla ner till nästa inlägg! 
 
Hur kan man förlova sig när man har varit tillsammans i mindre än ett halvår? Varför stressa med förlovning? Om det är meant to be så behöver man inte stressa, eller hur? Förlovning är ändå något stort, något som man gör med den man verkligen vill vara med. Det vet man inte efter mindre än ett halvår!!! Men nu på senaste tiden så förlovar 14 åringar sig också vad är det liksom? Jag tycker att förlovning har blivit mindre värt om jag säger så, när vissa gör så här.  
Och sen har jag hört några som har förlovat sig och sen gör de slut, och efter ett tag så säger de "Men jag kunde inte säga nej till det!". Jaha okej, så du blev tvingad till att förlova dig med denna personen? Bullshit! Om du inte kan säga nej, så är du med helt fel person eller så måste du lära dig att stå på dig! 
 
Eller jag kanske tänker fel? 
 
Om någon har en jävligt bra förklaring på detta som jag nyss skrev så kan ni gärna säga det, och förklara för mig hur man kan göra så här. Och det räker inte med "Men om två personer älskar varandra så klart de ska förlova sig!". Det är inget bra svar, det är som att säga "Jag saknar dig, men vi kan väl ses nästa vecka istället?!" Okej, det var dåligt exempel! Men jag hoppas ni förstår vad jag menar! 
 
 
 

Tänk på dig själv

Har du en tendens att jämför dig med andra? Finns det alltid någon som är smalare, springer fortare, har snyggare frisyr, har ett mer välstädat hem eller är mer populär?
Då är det dags att tänka om. För det första så kommer du alltid att kunna hitta någon som är eller har det bättre än du. Tyvärr, men det är bara så. För det andra så är det både olycksamt och omöjligt att göra sådana jämförelser. 
 
Om jag använder mig själv som exempel, så kan det se ut så här:
Jag jämför mig med andra  i på stan, de verkar så lyckliga, de ser bättre ut and so on. Men allvarligt talat... hur vet jag att de är lyckligare än mig? De kankse bara har tagit på sig the happy face, det vet inte jag. De kankse känner som mig, de kanske vill ha något som jag har som de inte kan få. 
 
På gymmet är ett jätte bra exempel. 
Alla jämför sig med alla där, oavsett ålder, kroppsform, tidigare erfrenheter. Och det är där man inte ska jämföra sig med andra. Hur ska man då känna sig duktig efter ett pass? Om man bara jämför sig med de som har jätte fin kropp, lyfter mer än dig, har bättre kondis än dig. 
 
Den ända du ska jämföra dig med är dig själv! Kom ihåg det! Det är många som ofta glömmer bort det! Och detta gäller inte bara inom träningen utan i allt, den ända motspelaren i livet är dig själv. Det är du som väljer din inställning på olika saker, det är du som väljer hur du vill leva ditt liv. Ingen annan gör det åt dig, det är bara du. 
 
Jag kan garantera att du kommer att må bättre om du slutar jämföra dig med andra, jag vet det är jätte svårt. Men du kan alltid ge de ett försök och om det inte funkar så försök igen tills det funkar! Ge inte upp! 
 
 
 
 

RAW

Fick nytt kosttillskott utav Daniel när jag var i Varberg senast.
RAW NITRO ökar din muskelpump och din fysiska prestation.
RAW PUMPED ökar din muskelpump samt din träningsdkärpa.
Man ska ta 5 stycken utav båda ca 45-30 minuter innan träning. Alltså sammanlagt 10 kapslar.

Nu så ska jag packa väskan och sen dra till gymmet, jag har fixat ihop min spellista till träningen med så idag är jag extra taggad ;).


;

Ingen är perfekt och det är sant, alla har sina brister. MEN det finns en som är perfekt för just DIG! En som tycker om dig vilket humör du än är på, hur du än ser ut, hur du än mår den personen kommer att vara på din sida no matter what!


Godis då

Jag förtjänar lite godis nu efter en lyckad och rolig arbetsdag :). Jag håller tummarna men jag tror inte det.
Nu ska jag kolla på pretty little liars.


Rast

Nu så har jag en lite rast, jag hat nästan glömt bort hur det är att vara på en syskonavdelning. Alla barnen rycker och drar i mig och ställer frågor. Och den frågan jag har fått mest även när jag praktiserade var/är "har du en pärla på tungan". De är väldigt fascinerade utav tungpiercingen alltså haha.
Jag har bara en kvarts rast så jag ska gå tillbaka nu, vi blir nog ute runt halv 12 sen blir det käk. Sen kommer tiden att gå fort.


Mys

Baby kom hit igår och så sov han här det var så skönt att få sova med honom igen. Även om båda inte är så friska så var det skönt att krama om honom. I alla fall, jag ska jobba imorgon :) jag är super glad över det :). Dock så är det bara ett vikarie jobb men det är i alla fall något som ger pengar, och så har jag något att göra :).

Jag ska ta och försöka få i mig en macka och hoppas att jag får ha kvar den. Sen ska jag försöka sova, tidig upp gång imorgon.


Bra kväll

Det var en lyckad utgång igår, och det är inte ofta man går plus på krogen ;). Jag hade nyss fått min öl så säger en kille som står bakom mig att jag får 100 kr om han fick min öl. Jag är ju inte dum så jag tar det. Sen kommer hans kompis så snackar vi lite så säger han vad vill du ha? Så han bjöd mig. Så drog han hahah. Så går jag till becca och de så får jag en shot! Haha.

Sen var det en brud som var lite jobbig, först blev jag väldigt arg. Men sen så lugnade jag ner mig och tänkte efter. Så det var nog bra att jag gjorde det.
Annars var kvällen helt awesome!


Tagga

Det blir utgång med de bästa brudarna! Det var ganska spontant så där, så nu är det förkrök som gäller sen dricka lite till dansa, och dricka och dansa lite till. Och idag ska vi inte trilla de skorna lämnar jag hemma och tar på mig några andra snyggingar istället ;). Det kommer att bli en awesome kväll, det känner jag på mig! 
 
 
 
 
 

Underbart

Nu har jag äntligen fått en låne-iPhone, det går fan inte att beskriva känslan haha. Jag är så patetisk men jag orkar inte bry mig om det just nu ;).

Det känns som om jag aldrig har haft en iPhone innan, jag är så van att skriva med knappar nu så det går inte lika snabbt som det brukar hehe.


Det visste ni inte

I dessa lägen känner jag mig obekväm 
 
♦ Äta med "nya änniskor" 
♦ Sminka mig när någon kollar på
♦ När folk kollar på mig
♦ När någon hör mig sjunga på riktigt för första gången
♦ När jag måste läsa högt 
♦ Gå till doktorn
 
Där fick ni reda på något nytt om mig, dessa 6 punkter jag väldigt obekväm i. När detta uppstår så vill jag bara springa så fort jag bara kan där ifrån. Det finns själv klart anledningar till varför jag känner mig obekväm i detta men det väljer ajg att inte ta upp här. 
 
 
 

Sömnlösnatt

En sömnlösnatt, jag har inte lyckats att somna än och det är ingen ide att försöka sova nu för då kommer jag vakna runt 3-4 på dagen. Så jag funderar på att dra till gymmet tidigt idag, jag får ta och träna med pensionärerna hehe. Jag ska i alla fall träffa becca efter hon har slutat jobba idag, så det kommer att sluta galet vet jag i alla fall haha. 
 
Nu ska jag nog kolla på en till film tror jag
 
 
Denna får mig att känna mig som en 40 åring .-
 

Fighting for peace is like fucking for virginity

 
 
 

,

Jag har funderat på vissa olika saker på senaste tiden, en sak är om jag ska börja på komvux igen eller om jag ska ta en utbildning inom frisör. Det som hindrar mig är kostnaden för frisör utbildnignen, jag vill helst inte ta ett lån men jag kan inte heller tjäna ihop den summan. För det finns inga jobb heller, och jag är så trött på att vara arbetslös nu så jag kryper verkligen på väggarna. Men om jag tar en utbildning i Göteborg då måste jag skaffa lägenhet där med och jag känner inte till Göteborg så jätte väl, men jag får ta och kolla på sånt närmare när jag har bestämt mig. 
Och jag måste snacka med mamma och pappa om det med, jag vet att de hjälper mig med allt bara jag bestämmer mig. 
 
Så nu ska jag kolla vidare på lite utbildningar. 
 
 
 
 

Look the other way

Idag har det bara varit massa krångel, först så ringer jag till de jag skickade in min iPhone så har den fortfarande inte kommit han sa att verkstan hade problem med den, men i en månad seriöst? Bullshit säger jag! Så imorgon ska jag in dit så får jag låna en iPhone utav de men det blir säkert en iPhone 3 och det är ju lika värdelöst som den jag har nu -.-. 
 
Sen så har Milton fått ögonflamation så han ligger här hos mig nu och kan knappt öppna ögat, så nu har jag i alla fall tvättat hans öga, så hoppas att det blir bättre. 
 
Och sen så haft sån huvudvärk hela veckan och så fort jag tar på mig mina glasögon så blir det lite bättre= jag måste skaffa linser igen. Och det tycker jag inte om, men jag ville inte heller ha glasögon hela tiden, så då tar jag hellre linser. 
 
 
 

Jesse Mccartney

Just nu så sitter jag på en gammal favorit, Jesse Mccartney ♥. Jag kommer aldrig att glömma bort hans texter de sitter fortfarande kvar, det var som om man sjöng de senast igår. Hans musik har jag lyssnat på hur länge som helst och man har så många minnen till de också. 
 
 
Min favorit låt både då och nu 
 
 
 
 
 

Rubrik

Idag har jag fått mycket gjort jag har hunnit med att städa klart rummet, sätta dit nya foton i fotoalbumet, lagat mat, tvättat två omgångar helt själv de ni ;) sen har jag även handlat. Och nu ligger jag i soffan och tänker lite om allt och inget. Vilka val man ska göra och inte osv. Jag ska rensa datorn med + externa hårddisken det behövs. 
Men först måla naglarna :) 
 
Det var allt för mig denna gången :) 
 

Gomorgon

Det var länge sedan jag var uppe så här tidigt, jag somnade runt 7 tiden igår kväll och vaknade runt 10 igen och somnade om lika snabbt typ. Sen vaknade jag lite innan 6 idag, och nu ligger jag här i sängen och halv sover. Det märks att jag inte mår bra när jag sover så här, hehe. Men jag ska försök att inte somna nu så jag blir trött i tid ikväll. 
 
Jag kommer nog inte gå på miroi idag för mitt huvud och ögon vill inte sammarbeta asså, jag känner mig helt konstigt. Jag tror det blir att kolla på film i stort sätt hela dagen idag, men vi får la se hur jag mår senare idag. Nu ska jag i alla fall glo på film :) 
 
Saknar dig ♥
 
 
 

Det blir inte alltid som planerat

Jag ställde klockan på 9;30 idag men jag vaknade runt två hehe (a) och det är ju inte alls bra. Men jag ska försöka ta tag i att städa idag igen så får vi se hur långt jag kommer denna gången.

Jag mår fortfarande inte bra och imorgon börjar miroi och det måste jag gå på det är bara 3 timmar imorgon så det kommer nog gå bra.

Snackade nyss med baby med, han sätter alltid ett leende på mitt ansikte :).

Nu ska jag börja städa hörs senare :)


-

 
 
Life is short
Break the rules
Forgive quickly
Kiss slowly
Love truly
Laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile
 
 

Orkar inte

Jag vill inte vara sjuk längre, detta är andra dagen jag är riktigt sjuk och jag pallar inte med det längre. Jag har så mycket att göra jag hinner inte vara sjuk. Jag kom inte ens halvvägs med städningen till exempel, det är så irriterande. 
Och det som är mest irriterande är att jag fortfarande inte har fått tillbaka min iPhone! Jag lämnade in den 10 december för helvete! Det är snart en månad sedan och de sa att de skulle ta MAX TVÅ VECKOR!! Bullshit! Jag är helt handikapad utan den, snart köper jag en iPhone 5 istället om jag inte får tillbaka den denna veckan! 
Åhhh, jag är så lätt irriterad när jag är sjuk med, om bara någon petar på mig så bryter helvetet lös, om någon gör ett litet fel så är det ett helvete. 
 
Och nu ska jag sluta med detta jävla damp-skrivandet, och fokusera på bra saker. Önska mig lycka till ;p haha. 
 
Bara en sak till det lukar kattgodis i mitt rum, men Milton har inte ens fått det? :s Mmmh, konstigt! 
 
Trött-Emma
 
 
 
 

Bort med julen

Nu så stor städar jag rummet, rensar alla gaderober, alla lådor bort med det gamla och in med det nya. Love it! Det är inte bara jag som behöver en förändring utan rummet behöver det med. Jag tycker att det är roligare att gå på IKEA än att gå i klädaffärer, jag älskar att inreda och göra det fint. 
 
Nu ska jag bara komma bort ifrån datorn och börja röja. 
 
 
 

Sjuk

Jaha då ligger jag här i sängen och har ont i halsen, huvudet och armen (det har fortfarande inte släppt). Detta är inte så jätte underhållande att ligga i sängen och kolla på massa film och facebook var 10,e minut. Som tur är så har jag mina vänner glass och bullar här som tar hand om mig, när inte Robert är hemma. Men han ligger med sjuk så det hade inte gått ändå. 
Men aja jag får ta och hitta på något annat nu känner ju jag alltså, kanske spendera lite pengar på onödig skit. Mmh det låter bra alltså, får se i alla man hittar något. 
 
Adios så länge
 
 
 

We can do whatever we want

Det blev ett bra pass på gymmet idag om jag får säga det själv, jag har ont i vänster armen jag hade det när jag vaknade idag jag har antagligen sovit konstigt. Men det är fortfarande kvar ;s hoppas att det försvinner snart i alla fall. 
Jag börjar få ont i halsen nu med och det gillas inte, så det blir att ta det lite lugnt nu de närmaste dagarna. 
Så ikväll blir det att städa rummet ta bort julstjärnorna och göra det som vanligt igen, rensa gaderoben med för det behövs verkligen. Men först så ska jag äta, ha det bra så länge :). 
 
Jag bjuder på en till flumbild, de är roligast eftersom att jag inte gillar att vara så superseriös ;D höhö! 
Det är en puss till dig baby ;) 
 
 

PANIK!

Jag vaknade nu!!, så det blir att käka lätt frukost och sen dra till gymmet, detta hade jag inte räknat med! De stänger 18 så det är lite smått stressat nu, kan jag säga. H*lvete, aja jag bloggar mer sen!



Rödhårig

 
Lite bättre bild på håret, jag blir jävligt nöjd med det faktiskt :) 
 
 

Lördag

På dagen idag så var hela familjen i Varberg för att fira Daniel och sedan Andreas och Annas förlovning. Så dagen spenderades i Varberg med hockey tittande, synd att Sverige inte vann men USA förtjänade att vinna mer än vad Sverige gjorde om jag ska vara ärlig. Sen så kom Rebecka hit för att färga mitt hår, och jag kan ju säga att jag inte är blond längre utan mörkröd hårig ;). Det känns jävligt ovant men jag blir van ;p. 
 
Jag har inte så jätte mycket mer att säga så jag slänger i lite flumbilder istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bland de bästa höjdpunkterna ur 2012

 
Jag träffade Robert,     Jag fick Milton,     Jag fyllde 20 
Allt festande med Rebecka,     Mini utflyckterna med familjen 
 
 
 
 
 

Vad är det för fel på folk?

Okej, alltså jag måste få ha detta sagt! 
 
Håller facebook på att ta över världen nu eller vad är grejen? Haha! Nu tar jag bara ett exempel, när man har ett förhållande så behöver man inte skriva uppsatser till sin pojk-/flickvän, man behöver inte skriva ut hela sitt förhållande på facebook, man behöver inte tagga varandra när man har lagat mat ihop till exempel! Eller är det så att om man inte skriver det på facebook så har det aldrig hänt? Eller hur är det? Jag är så trött på att vissa skriver typ uppsatser till varandra bara för att de ska visa alla de andra alltså sina facebook-vänner att man är lycklig. Det är bara irriterande! Förstår ni inte det?!?!
Jag och Robert är lyckliga tillsammans men vi skriver f*n inte uppsatser till varandra på facebook för det. Vi säger det till varandra, folk har väl inget att göra med vårat förhållande?! Visst vi kanske skriver något tillvarandra i varandras logg någon gång men inte varje dag eller vecka kanske månad. Jätte kul att ni är lyckliga men behöver ni säga det varje j*vla dag?! Vi har förstått att ni är lyckliga med varandra och bla bla bla, men för f*n säg det till varandra face to face eller skicka ett sms om ni hellre vill det. 
Ni som gör detta kan jätte gärna förklara för mig om varför ni gör så här varje j*vla dag! Vill ni ha uppmärksamhet? Eller vad vill ni bevisa? Är det något ni vill bevisa? 
 
 

Efter ca 2 år nu så säger jag hej då

Nu har jag bestämt mig och ikväll gjorde jag det, jag tog ut min töjning. Jag har haft den i ca 2 år och det kommer att kännas hur konstigt som helst, men jag vill börja använda riktiga öronhängen nu. Men vem vet jag kanske börjar töjna snart igen det är mycket möljligt att jag gör det tror jag, om jag känner mig själv rätt. 
 
Så nu ska jag bara låta det läka ihop så nu har jag ingen töjning i och det känns väldgit konstigt, kanske sätter i en töjningen snarare än vad jag tror? haha! Nä, men vi får se hur det blir. Men just nu vill jag bara att det ska läka ihop som sagt. 
 
En gammal bild, när jag hade precis börjat att töja
 
Asså detta är sååå patetiskt att jag känner så här hahahah
 

4 januari

Första inlägget detta året, jag har inte orkat blogga förens nu och sen har jag varit med Robert hela veckan typ så då har jag inte velat blogga. Men men nytt år nya tag eller vad är det de säger? 
 
Jag har alltid haft nyårs löften men det har jag inte i år, för jag brukar inte hålla de så då är det ingen menning med att ha nyårs löften tycker jag. Det låter bara bra, men man klarar oftast inte av det. 
 
Det är många som har att man ska bli mer hälsosam och de ska träna mer, och jag blev väldigt chockad igår och idag när jag var på gymmet. Jag trodde det skulle vara full packat med folk, men det var det inte igår var jag där på kvällen och idag var jag där runt ett tiden. Det var jag och några grabbar och några gamla människor, inte alls mycket. Men det är bra då slipper man vänta. 
 
Ikväll så ska jag inte göra så mycket jag är ganska utmattad nu, så det blir att umgås med mamma och pappa sen gå och lägga sig i tid för att hinna med att gymma innan jag drar till Varberg imorgon. Så det blir nog bra med det.
 
Jag och Milton för ett tag sedan ♥
 
 

RSS 2.0