Fredag

Nu är det äntligen fredag, just så smaskar jag på varm choklad så gottigt. Och det är ju så jävla kallt ute, fryser sönder när jag bara är ute i 5 minuter :s.

Kolla på utomlandsresor? ;p


Ullared/H&M/Nelly

Sen köpte jag underkläder med men jag tror inte ni vill se de eller de kanske ni vill men jag vill inte visa er ha ha! Sen köpte jag även 2 st knästrumpor vanliga svarta bara.

Hittade 2 stycken snygga toppar på Gekås 

 
 
 
 
 
Nu köpte jag äntligen dessa uggs, så söta ;) 
 
 
 
Stor kofta 
 
 
Nelly ♥
 
 
 
 

Lång dag

Hellu, kom precis hem typ och det har varit en lång dag idag. Jag gick upp klockan 6:30 käkade, fixade mig och drog till bussen. Jag jobbade idag jag var vikarie på en förskola, det var hur kul som helst och tiden gick fort med. När jag skulle gå där ifrån så kommer en pedagog fram till mig och säger "Emma, det var jätte kul att ha dig här, jag hoppas att vi ses och får jobba ihop mer". Det är inte alltid man får höra det, och då har man gjort ett bra jobb så jag är riktigt nöjd. 
 
Sen kom Mikaela, Robert och Tony och hämtade mig i Smålandsstenar för att dra vidare till Ullared. Jag trodde jag skulle hamna under 500 lappen men nää, men allt jag köpte idag behövde jag faktiskt. Jag brukar bara köpa onödiga saker annars. Jag visar upp några saker jag köpte imorgon istället jag orkar inte just nu. 
 
Och pappa fyller 20 (53) år i dag, jag brukar alltid göra kort när någon fyller år men jag hittade verkligen hans kort idag på gekås, det stod "Idag är det din födelsedag och då ska jag inte skämta om din ålder.... men hur mycket väger du?" så gav jag honom godis. Hahah, jag tyckte att det var så klockrent ;). 
 
Sen så ska han ju få en tatuering utav mig, eller jag betalar lite utav den i alla fall :)
 
 
 
♥♥♥
 
 

Lunch med pappa

Nu har jag och pappa käkat lunch det blev det vanliga (västbogrillen) haha. Så brukar det oftast bli när han inte orkar laga någon mat ;).

Nu är jag tillbaka på miroi igen och efter jag har slutat ska jag ta med pappa någonstans. Han vet inte vart men han får köra ;) haha, han fyller år imorgon det är därför vi ska iväg :).

Nää nu måste jag sluta blogga för nu börjar vi igen ^^.


Outfit

Man kan göra en "höst-outfit" med en sommar topp. Det är bara att slänga på en kofta över, en halsduk och uggs :).


Sängen är mitt himmelrike just nu

Jag och Robert har varit ute och gått ca 2 timmar i irriterande regn sen började regna ännu mera. Så mina det var vattenpölar i skorna typ, mitt hår var blött och hela jag var blöt och frös sönder typ.

Så nu har jag tagit på mig Roberts tröja och lagt mig i sängen och myser med Milton. Och ska sova.


Adventljusstacke

Eftersom jag inte är ett större fan av rött så har jag aldrig (eller jo när jag var liten) något i rött när det kommer till julen. Jag har istället tomtar i brunt, vitt etc.

Min förra adventljusstake gick i vitt, rosa och silver. Nu går den i brunt, vitt och silver. Jag tycker att det blev jävligt snyggt ändå :).

Jag gillar inte julen så jätte mycket, men jag älskar ljus så det jämnar ut sig ;).

Nu jag ska fortsätta med de jag höll på med :).


00:54

Mycket att tänka på just nu, allting bara förvirrar mig och stressar mig. Allt från körkort till jobb, hur mycket jag än försöker så hjälper det inte. Måste jag flytta till Norge för att få ett jobb eller? Eller måste jag plugga 3 år för att få ett jobb? Eller måste jag kasta ut flera tusen för att få en utbildning och kanske få jobba med det jag vill jobba med, är det värt de?

Nu måste jag sova i alla fall ska upp om 6 timmar.


Gympa uppvisning

Wille hade gympa uppvisning idag, han vägrade verkligen att vara med. Men sen så kommer han springandes till mig, så jag skulle följa med honom. Så det var kul haha, sen när hans grupp var färdig så började han att hoppa och springa runt och när han var färdig så ställde han sig och applåderade till sig själv haha.

Så gullig är han :)


Mina måsten i vardagen

Ni kommer säkert tycka att detta är jätte konstigt men det är det inte. Alla har minst 1 eller 2 sånna här saker man verkligen måste göra. 
 
 
Om jag knäcker tex höger tummen så måste jag knäcka vänster tummen för att det ska bli "jämt"
 
Toalett pappret måste rivas rakt 
 
Jag måste alltid vika toalett pappret
 
Jag måste alltid skölja glaset två ggr
 
Om jag går förbi en lyktstolpe med höger benet först för många gånger så måste jag byta så att vänster benet kommer först några gånger sen håller jag på så. 
 
Det måste alltid vara ett jämt antal på volymen på tex tvn
 
Jag måste alltid kolla så att ytterdörren är låst min två ggr, även fast jag vet att den är låst. 
 
 
 
 
Nu är det frulle time :) 
 
 

Lördags kväll

Denna kvällen blir lugn det blir en hemmakväll för mig själv. Det har jag behövt länge nu, så det blir nog att internetshoppa lite om jag känner mig själv rätt. Kolla på någon bra film och försöka somna i tid. Jag har nyss gjort mat så nu sitter jag och käkar höhö! 
 
Sen så ska jag rensa lite i min spotify lista sotera lite, det behövs såg jag innan ^^. 
 
Idag så har jag, becca och louise kollat på innebandy det var mitt och beccas gamla lag som spelade, det var så surt de ledde med 4-3 sen när det var 10 sekunder kvar uav matchen gjorde motstånarna ett mål. Jag och becca bara skricker NEEEEEEJ! haha. Lite kul ändå ;p. 
 
 
Jag skickar en släng puss till er, ha en bra lördags kväll om ni nu festar eller har en hemmakväll eller vad ni nu gör :) 
 
 

'

In life you're gonna to be left out, talked about, lied to and used.
But you have to decide who's worth your tears and who's not.


Pigg och glad!

Nu är de torsdag imon är det fredag igen yeeey ;). Nu drar jag och mitt underbara morgonhumör till miroi, kan inte vänta tills klockan är halv 4 så jag får åka hem.


Red bull ger dig vingar?

Är jätte seg och trött idag så det finns inte, jag vill bara hem och sova. Detta är inte alls motiverande att sitta och göra massa uppgifter som man redan kan.
Min red bull räddar min morgon idag, den håller mig vaken (förhoppningsvis).


Fest hela helgen

Ajjemen det har blivit utgång både i fredags och igår, Lisa är äntligen hemma nu så då får man ju passa på :). I fredags så var vi hos Robert och fidde var också där. Sen så drog vi till higgings, sen på efterfest alla drog runt 5-6 tiden haha. 
 
Vaknade klockan 11 typ på lördagen för att Robert skulle träna, jag drog hem runt ett kanske. Jag la mig i sängen och sov 5 timmar haha. Jag skulle bara vila lite, sen runt 10 tiden på kvällen så smsar Lisa om jag ville ut och festa och själv klart så drar vi ut. 
 
Först blev det hotellet, sen higgings och sist parken där var det så jälva kul haha. Jag skulle jävlas med Lisa och så såg jag 4 stycken mindre snygga killar fast de var blyga och de var synd haha ;). Men vi hade jävligt skoj i alla fall :). Sen blev det efterfest igen med några gammla bekanta typ. 
 
Jag drog hem till Robert runt 4 och sen träffade jag becca idag för att kolla på en innebandy match, det gick inte så bra för de. Och nu har jag nyss städat mitt rum så funderar på att åka till Kvantum för att köpa något gottigt :). 
 
 
 

Tredje gadden

Jag gaddade mig igår, fan vad nöjd jag är :D.


Kommer somna gött

Det blev ett pass på gymmet idag igen, det var gött och jag känner att jag kommer att somna gött nu. Jag är redan trött och det brukar jag inte vara vid denna tiden. Så det är ju bra eller något haha.

Jag kommer att ha sån träningsverk imorgon så jag känner smärtan redan nu, men det är bra säger de i alla fall ;).

Nää, nu orkar jag inte skriva mer, upp vid 7 imorgon igen så ska lägga mig i sängen nu och somna till en film :)


It's amazing how a simple "hi" can start love between two people <3



Måndagar är ju så härliga

Fyfan vad jag älskar måndagar -not-. Mamma väckte mig runt 6 tiden sen låg jag och halvsov till 7 tiden, jag kan säga att det är tur att jag har Milton för han väckte mig några gånger haha.

Så ibland är det bra att han är jobbig på morgonen ;).

Just nu är jag på miroi vi har rast just nu, vi håller på att kolla på film de är ju smart på morgonen eller?

Just nu så vill jag bara sluta så jag kan dra till gymmet.


Människor alltså

Jag förstår mig inte på de människor som vill kommentera allt i ens annans liv. Ni som gör detta har ni inget eget liv? Seriöst! 
 
Som till exempel, vi säger att du inte alls gillar Kissie varför läser du hennes blogg då? Varför följer du henne på insagram osv? Har du inget annat du kan lägga din energi på? Att skriva såna elak kommentarer och vara "omänsklig", tänk dig själv i den sittsen där du får ständigt elaka och kränkande kommentarer varje dag. Är det kul? Är det motoverande att fortsätt med det du håller på med? 
 
Skaffa en hobby eller något istället, istället för att dra ner någon anann människa som ni inte es känner för fan. 
 
Sånt blir jag sur över, och att ni inte ens känner människan det är ju fan ännu mera omoget! 
 
 
Denna bilden har inget med texten att göra! Men jag vill göra om förra helgen bara om och om igen, den var så jävla awesome! 
 
 
 
 

New in


Sorry!

Jag har inte orkar/haft tid till att blogga de senaste dagarna. Jag har haft lite fullt upp.

Jag har inte något att säga nu heller men jag tänkte jag kunde visa lite saker som jag har inhandlat. För shoppa hinner man alltid ;).
Men jag orkade inte ta kort på allt så, jag visar er det som var närmast mig haha.



Ett långt inlägg men, läsvärt om du vill skratta åt andra

Nu så ska jag försöka korta ner min helg haha. 
 
Torsdag; Jag fyllde 20 år, det började med en väckning klockan 5:45 haha. Sen gick jag till mormor och fick min present, senare kommer Mikaela och hämtar upp mig hos mormor. Vi drar till bolaget och jag kände mig jätte vuxen och det kändes jävligt konstigt. 
 
VI åker hem till mig och där är Frida (syrran) och wille, sen drar vi till Värnamo och käkar på mina favorit pizzeria. Sen drar vi till verkstaden så får jag ett packet från Mikaelas mamma, sen åker jag hem. Och mina gudfaddrar kommer och ska fira mig. Det var jätte trevligt att träffa de, jag träffar inte de så jätte ofta. 
 
Runt halv 10 så drar jag och Mikaela till fidde och Robert med Asse vi satt bara och softade, drack och spelade kort. Det var nice :)! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag: Mamma väcker mig och Robert runt 12 tiden, vi kom iväg runt 2. Jag visste att jag och mamma skulle iväg någonstans men jag visste inte vart. De visade sig att syrran, bella och anna skulle gå på ladies night. Men innan det så var vi på jönköpings badhus på relax avdelningen och jag fick massage i 45 minuter det var hur gött som helst. Jag tror jag somnade där ett tag, haha. 
 
När vi kommer hem ifrån Jönköping så ser jag brorsans bil på garageuppfarten, så då var de hemma + becca och hennes mamma. Jag blev riktigt chockad alltså. Men det var en rolig överaskning. 
 
 
Lördag: Rebecka kom och kinappade mig runt 12 tiden, och hon gjorde mig så otroligt ful! Jag trodde inte jag kunde vara så jävla ful hahaha! Då skulle jag göra massa uppdrag, jag gick in på donken så där, jag gick in på city cross och så skulle jag dra ett skämt för kassörskan så jag sa "Vet du vad det är för skillnad mellan kuk och lego? Nää, sa hon då. Håll dig till lego då!" Så sa hon är detta möhippa eller? Hahah, jag ba what?! Jag fyller 20 hahah, Sen skulle vi åka och festa någonstans, så jag var tvungen att ha ögonbilndel på mig. Så visade det sig att vi skulle festa i älskade Varebrg! :). 
 
När vi var där på Orscars så ville en kille ha beccas nummer, och precis innan hon hann säga något så sa jag hennes killkompis nummer, som jag hade lärt mig utantill. Hahaha, men han gick inte på det, men fan vad kul det skulle vara om han skulle ha tagit de nummret. 
 
 
 
 
 
Så min helg har varit sjukt rolig, awesome, underbar överlägsen! 
Tack så mycket alla älskade vänner ♥
 
 
 
 

RSS 2.0