Bilderna

Kärlek till er // E




Bakis + shopping

Hellu nu är jag hemma i tråkiga gislaved igen, helt sugit här asså! Varberg är helt jävla awesome! Igår så festade vi till MAX verkligen ;) Går inte att beskriva hur kul de var igår ;)

När jag vaknade idag så var jag bakis (no shit) haha! Sen så hade jag så jävla ont i ryggen för soffan. Jag och Rebecka drog till donken för frulle, då började det att spöregna. Så vi sprang in sen så vare en jätte stor vattenpöl som jag självklart sprang rätt i och mina convers blev helt blöta *snyft*. Efter donken så drog vi till stan för lite shopping. Jag shoppade ett par skrik rosa spets sockar skit grymma ;) Sen en svart spets topp sån bh typ. Sen så köpte jag en blus tror jag att de är skit snygg den med :) haha!

Så jag är nöjd med dagen.

Nu sitter jag här och väntar på att en film ska bli klar så jag kan kolla på den. Men jag hinner nog med att duscha och dra till affären så länge ;) haha!

Ni får bilderna ikväll som jag lovade er i förra inlägget :)





Kärlek till er // E




Falkenberg

Jag,mamma och pappa var i Falkenberg idag p å vallarna för att kolla på dag-otto! Fifan vad det är roligt asså! hahah!

Så det har varit en awesome dag :) Bilder kommer på söndag eller något för orkar inte med de nu :p

Imorgon så drar jag och Rebecka till Varberg för att köra ALL IN! Kommer bli så jävla fucking awesome asså! Att festa i Varberg med rätt folk det slår verkligen allt! Varberg in my ♥






Nu så ska jag packa lite tror jag :)



Du är bäst :)



Kärlek till er // E



Sitter i varberg

Tjenare sitter i brödernas lägnehet alla sover utan jag så det är som vanligt ;) haha! Igår blev det utgång igen (a) med hörligt folk osv. Men det var härligt vare ;)

Idag så drog vi till liseberg fyfan vi valde helt fel dag asså, det var minst en timmes kö på verkligen allt typ. Så det var ju inte så kul, vi åkte atmosfear asså, den var skit läskig men härlig fast ändå inte. Så den var helt klart GRYM! haha! Helt obeskrivligt awesome ;)

Imorgon så drar man hem igen :( snyft snyft... Men kanske men bara kanske så kanske jag drar tillbaka hit på fredag/lördag igen, för då äre fest ;) haha!




Kärlek till er // E






Fyfan vilken kväll

Shululu, det var helt sjukt i går asså, jag hade fest och den blev lyckad. Men shit vad jag är bakis nu asså, jag har aldrig i hela mitt liv varit så här bakis innan. Det är så sjukt.

Jag har bara mått skit idag, jag och rebecka drog och käkade pizza innan, sen drog vi till rasmus. Sen drog vi vidare till värnamo för att käka på donken. Sen var jag hemma.


Orkar ingenting just nu asså, haha!

Imorgon drar jag antagligen till varberg tror jag att det blir :) Hoppas jag mår bättre då bara ;) haha!




Jag och rebecka igår :)







Kärlek till er // E




Sjukt asså

Jag kom fan nyss på en sak ;o Jag har fan mer killkompisar än tjejkompisar xD

No offense men jag gillar inte tjejer i min ålder typ, haha! Jag vet det låter SJUKT! Men det är faktiskt sant, eller jag avskyr ju inte ALLA tjejer i min ålder, men många haha! För vissa är så omogna och borde växa upp, tills de har växt upp så kan jag börja hänga med de igen. haha! 

För asså killar (de flesta) de går inte bakom ryggen på en, de säger vad de tycker sen sure jag tycker så du tycker så, slut!

Men tjejer ska säga det till minst 10 personer innan de kommer till en och säger det. Men då har man redan hunnit att höra det.

Nää, usch. Varför inte bara säga vad man tycker alla får ha sin åsikt! That's it liksom :)






Denna bilden är tagen förra året i varberg, vi hade varit på liseberg på dagen.
Så här är vi hemkomna och ska börja festa :)


Kärlek till er // E




Beyonce - Run the world

Jag är helt jävla såld på låten asså. Älskar den enda från första början, den är så klockren också ;)



Lyssna själva ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U&ob=av2e
Och hon är ju så jävla snygg fattar inte det, avis eller vad liksom ;) haha!




Kärlek till er // E





Nails

Franskmanikyr med gult sen har jag lite glitter på naglarna med men det syns inte :)
Nice ;)

Hur många hål i öronen har du? Är det en äkta töjning? Hur många piercingar samt tatueringar har du? 
Funderar du på fler tatueringar och piercingar? 

Hehe, många frågor det blev :)


Svar: Jag har 5 hål i öronen, yees det är en äkta töjing stolek 6 mm.
Jag har 3 piercingar näsan,tungan,navlen sen har jag en tatuering 2 tärningar på underarmen.
Yees, det kommer fler piercingar och tatueringar.
Jag ska ha skin divers alltså sån "pärla" på handen ska jag ha den iaf :)
Sen funderar jag på en i överläppen.
Sen så ska jag ha texten till min tatuering, sen min hunds tassar bakom örat tror jag, sen tre liljor på låret. Sen något i nacken och på foten :)






Snart så kommer min farbror och hans fru :) vi ska grilla, har inget mer att säga förtillfället :)
Bjuder alltid på mig själv ;)


Kärlek till er / E




Torsdag

Hellu, idag så vaknade jag så jävla hemskt. Mamma ropar på mig ba Emma! Pepsi blöder! Jag bara sprang ner, så hade bara varklumben gått sönder som han har vid ögat. Shit vad rädd jag blev där asså ;o Men det var ingen fara :)

Sen så drog jag till jobb grejen, sen till af sen drog jag och mamma till pressentverkstan och köpte färg och tråd :p haha! Målade om min askkopp till rosa ;) Awsome :D

Och nu sitter jag här :p haha! Skulle dra till frida nu men de skulle tydligen bort, så får se om jag rar dit senare eller inte:p




Erkänn cool ;)






Kärlek till er // E




Kan du sluta ljuga?

Det värsta jag vet är när folk ljuger för mig och jag vet sanningen. Det är så hemskt, så tror de att man ska lita på de, så frågar de varför man inte litar på de? Huum, inte alla hästar hemma eller?

Jag borde ha gett upp dig för länge sen, så många chanser jag har gett dig, och jag har förlåtit dig om och om igen. Tror inte jag orkar göra det igen helt härligt alltså. Du har tagit mitt hjärta och kramat det så hårt så det har gått sönder. Jag vet inte längre vad jag ska göra. Är det mig det är fel på? Måste jag ändra på något? Jag tycker att jag har gjort allt för dig jag säger alltid sanningen jag ljuger aldrig, jag gillar dig för den du är, jag förlåter dig hela tiden, jag ställer upp för dig. Vad mer förväntar du utav mig? Det vill jag veta.

En gång till och du kan dra åt helvete då vill jag aldrig mera se dig eller höra något ifrån dig.



Kärlek till er // E




Have you ever tried sleeping with a broken heart? Well, you could try sleeping in my bed

Shululu, vart fan är sommaren helt ärligt talat? Det har bara varit fint väder i typ 4 dagar MAX!

Idag så ska jag städa mitt rum hade jag tänkt, ser förjävligt ut som vanligt....

Men jag orkar typ inte göra något idag heller, ähh vi får se vad jag hittar på idag.

Inget mer att säga så,


Kärlek till er // E



Miss it

Hur kan man sakna en sport så mycket som jag saknar drillen? Jag drillade i 8-9 år och tyckte det var skit kul verkligen, jag fattar inte ens varför jag slutade. Alla tävlingar, träningar, uppvisningar shit vad roligt det var asså.

Jag stod ute i trädgården nyss och ttrixade lite, jag kommer till och med vissa serier men dock inga program men de kommer jag nog ihåg om jag får se de på film en gång. Men jag kommer ihåg vissa delar i programen.

Asså åhh, I love it!




Denna bilden togs när vi drillade på speedwaybanan, för Lejonen :)



Detta är från någon tävling :)



Kanelevalen





Träning



Kärlek till er // E




Nattinlägg

Shululu jag kom hem för en stundsen, har varit hos Nahome med Marie. Omg vad kul det var, alltid lika kul ;) haha!
Vi skrämde honom, sen idiotförklarde honom hela tiden typ ;),sen blev det film :) Så snackade vi lite skit också då som vanligt ;) haha!

När jag och Marie åkte hem, så gick en fucking ÄLG över vägen! Och jag bara skrek så jag pissade på mig nästan och Marie bara skrattade åt mig ;o haha!

Men det var kul ;)

Nu hade jag tänkt att gå ut och röka, sen kolla på film sen blire att sova :)








varför? vill inte detta längre...






Kärlek till er // E



Så sur man blir

Jag hatar min jävla mobil asså! Jag har laddat den i två nätter i rad, så står det fortfarande att den inte har något batteri! Detta är andra gången på en månad som den fuckar sig! Och om jag lämnar in den nu igen så ska jag fan ha pengarna tbx, för då äre tredje gången den har gått sönder på ett jävla år. Fan vad sur jag blir när inte sakerna funkar. Jag vill ha HTC wildfire S, jag bara ska ha den asså! Så äre ;) haha!






Kärlek till er // E



Lördag & Söndag

Tja bloggade inte igår hade fullt upp, men nu har jag inte det så tar två dagar i ett inlägg ist ;)

Lördag: Jag klippte gräset, städade båda våra bilar, städade hela huset, hjälpte till med att klippa Pepsi :) Erkänn snäll jag är ;) Jag kanske har en liten baktanke med detta ;) moahaha ;)

Sen på kvällen så kom min bror hit sen kom syrran,hennes man och wille vi grillade och sen drack vi. Det var nice :) Jag tog en powernap på soffan så vaknade jag så sa jag "Mamma? varför ligger det en blöja på toa golvet?" Mamma och syrran bara asgarvade, fattar inte varför ;) haha!


Idag: Jag, pappa, jönsson, brossan spelade golf det gick skit för mig, för jag fick 6 på nästan alla hålen och jag ska ha 5 för att få mina poäng blir man inte sur eller?
Sen så drog jag och syrran och lagade mat hos henne, sen kom de andra senare, det blev tacos :)


Nu så ska jag dra mig mot Josefina, tjata lite :)


Dagens outfit ;)









Kärlek till er // E




True

Sexy Lips
Dirty Hips
Nice Ass
High Class
Sexy Smile
Swedish style♥ ;D
Sexy Lips
Dirty Hips
Nice Ass
High Class
Sexy Smile
Swedish style  ♥
Kärlek till er // E



.

You lied to me , you looked me in the eye It took me by surprise , now are you gratified. Don't turn around, I'm sick and I'm tired of your face. Don't make this worse,You've already gone and got me mad , It's to bad I'm not sad, it's casting over,It's just one of those things you'll have to get over it. To bad I'm not sad it's past and over,Just one of those things you'll have to get over it.
Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner, det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då, det kommer kännas svårt,
det kommer vara svårt. Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna
vägen hem, det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner, det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då, det kommer kännas svårt,
det kommer vara svårt. Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna
vägen hem, det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Kärlek till er // E




Helt tråkig dag asså

När fan ska det sluta regna? Någon som kan svara på det? Jag känner på mig att denna dagen kommer vara hur jävla tråkig som helst.

Jag vill sola, sen vill jag festa. Men det går inte att sola men det går ju att festa, får försöka att hitta någon som vill festa. Alla jobbar ju typ så då kanske de är trötta. Men what ever, jag får se vad jag hittar på.


Jag vill ju dra till Varberg men det tänker jag inte göra denna helgen, för det är en sån raggar helg kallar jag det. haha! Det är raggare vart man än går då asså.





Kärlek till er // E



Why?

Tvungen att skriva av mig...

Varför är det så svårt att bara berätta en sak för en vän?
Jag har en hemlighet som jag har haft inom mig sen jag var 6 år gammal, och jag vågar verkligen inte berätta det för någon. För jag skäms så jävla mycket, även om det inte var mitt fel, jag fattade inte vad som hände då. Men varje gång jag ser personen så tänker jag alltid tillbaka till det hemska minnet.

Jag tror jag inte vågar berätta det för att jag tror att ingen kommer att tro på mig, de kommer bara säga "ähh,du bara inbillar dig." Men nej, det gör jag inte jag var där, jag var med om det. Jag vet nog själv vad som hände.

Men jag vågar inte, jag tänker på alla runt omkrig mig jag vill inte att de ska få den bilden som jag har. Men jag måste på något sätt få ut det, men hur fan då? Jag vill inte må dåligt längre, varför skulle det just hända mig???

Jag vill inte må illa, eller gråta inombods bara för att jag inte har gjort något. Men det är det jag har gjort nu i över halva mitt liv.

Och hur ska man kunna säga en sån grej liksom, det är ju inte en liten grej utav detta är allvarligt som jag borde ha sagt förlänge sen egentligen....



Va dig själv, alla andra finns redan

Tjenixen på er, idag så har jag haft fullt upp typ asså. Först så var jag på möte vid 9:30 sen hämtade jag William från förskolan. Sen så drog jag,mamma och pappa till Ullared. Jag säger bara omg asså xD haha! Nää, men kul har vi haft i alla fall ;) haha!

Kollade på damfotbollen nyss, asså fan lägg ner skiten. De suger ju för fan de vågar inte ens gå in och blockera fan, och en bara låter bollen gå förbi henne. Asså nää det var bra att Japan vann faktiskt asså. 3-1 är ju utklassning fan. Nää ge upp den bara eller skaffa nya unga bättre spelare.




Dessa snyggingar hittade jag i Ullared, tyckte de var grymt söta/coola ;)


Kärlek till er // E



-

Love hurts, boys lie, friends cry, people die, parents tell you always try,
you're never good enough and you really don't know why.

Kärlek till er // E



Bara för att

Något random test jag hittade, och jag gör de för jag har fett tråkigt!

Hur bor du: I ett hus, med mamma,pappa hund
Brukar du komma i tid: Till vad?
Hur lång är du: 173 cm
Kan du laga mat: Ja, tillräkligt 
Vad jobbar du med/pluggar du: Tog studenten i år, nu är man fritidsfoskare ;)
Vad har du på dig just nu: Legings,linne,tröja
Har du någon fobi: Spindlar, insekter och könshår
Hade du en bra kväll igår: Helt ok

Vilket är ditt senaste inköp: Cigg

Din favoritdryck på morgonen: Oboy

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: Yes
Vad hade du sönder senast: Ett glas
Varm favoritdricka: Varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola eller vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl,bacardi
När gjorde du senast något riktigt dumt: Gör alltid något dumt
Saknar du någon just nu: Mja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Behandla mina vänner dåligt och snacka skit om mig
Någon jag stör mig på: Det vet de nog själva om de har gjort mig irriterad eller inte
Intressen: Träna, umgås med vänner och familjen
Senaste person du kramade: William 
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: Nej inte nu
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej
Har rakat dina ben någon gång: Yes
Är du sugen på något nu: Yes
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: Yes
Attraheras du av män med skägg: Det beror på om de passar i det
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv
Brukar du baka: Yes
Röstade du i det senaste valet: Nope
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Yes
Vilken låt lyssnade du senast på: The Lonely Island - Jack Sparrow
Har någon annan sovit i din säng inatt: Vem vet ;)
Vad tycker du är äckligt: Spindlar, spyor 
Har du pengar på mobilen: Yes always

Kärlek till er // E



Inga ord kan beskriva det

Alltså jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna ungen asså, även när han är jobbig så älskar jag honom. Jag fattar inte ens att han är över 1 år asså, det känns som om det vore igår som jag fick samtalet utav mamma att jag hade blivit moster. Och jag kommer ihåg den rädslan som jag hade inom mig när han inte fick komma hem, utan han var tvungen att vara på sjukhuset där var ajg rädd för att vi skulle mista honom.
Om jag inte träffar honom på några dagar så får jag panik och bara drar dit och leka med honom.




Moster älskar sin lilla wille ♥


Kärlek till er // E



I don't care anymore

Tja i helgen så var jag + 3 till på Öland det var riktigt härligt asså :) Nu har man fått lite färg igen, ännu bättre asså :D Bilder kommer när Rebecka har lagt ut de ;) haha!

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket, hämtade William från förskolan, sen på kvällen typ vid 6 tiden så drog jag,mamma och pappa och slog lite bollar. Riktigt härligt asså :)




Titta lite färg iallafall :D


Kärlek till er//E



Tänk innan du öppnar käften

Man kan inte tro att man inte sårar någon när man säger något bara för att personen skrattar.

Alla har sina känsliga punkter, jag har till exempel när någon säger "Shit vad smal du är Emma ;o," det hatar jag verkligen att höra. Pga vissa saker som jag inte har lust att ta upp här. Men saken är jag är så dålig på att visa hur sårad jag blir när någon säger det, istället så skrattar jag bara. Men bara för att man skrattar är man glad då? Nää, det är man inte, man döljer något.

Visst jag är smal, jag vet det, men säg det inte. Jag tål skämt det gör jag men inte skämt om min kropp.

Anledningen till varför det är så känsligt, det kan ni fundera ut.





Kärlek till er // E



Tvungen att skriva av mig, läsvärt

Det hjälper inte att fly från något eller någon, det har jag lärt mig genom åren som har gått. Jag har flytt för många gånger från all skit som finns men sen när jag har kommit tillbaka så är fortfarande problemen där. Så det hjälper inte att fly, visst det är skönt att komma bort förstunden men det hjälper inte med tiden.

Jag förlorade två utav de människor som betydde mest för mig, och de betyder fortfarande mest för mig. Jag förlät och glömde. Jag låssades som om de här två människorna inte ens fanns den tiden vi bråkade, och det sårade mig så djupt så jag ville bara fly. Jag grät om nätterna, jag somnade med tårar i ögonen och på min kind och vaknade så med varje dag i 3 månader. Det åt upp min inomords, men jag ville inte visa att jag var sårad för någon inte ens mina föräldrar eller mina syskon visade jag detta för. Inte ens mina andra vänner, jag ville inte visa det därför att jag hade den "rollen" som den roliga, tjejen med kort studin, hon som alltid hade roligt med sina vänner. Men det mina vänner är bara en slags roll som man har. Jag är väldigt bra på att inte visa min känsliga sida jag gråter aldrig inför någon, det har bara hänt ibland. Men man måste få gråta ut och man måste få ha någon som tröstar en. Men det fattade inte jag då, men jag förstår det nu.

Som tur är så bråkar jag inte med dessa två längre, den ena var/är min bästavän Rebecka som jag har känt sen jag var 6 år gammal. Men den som är den andra personen säger jag inte...

Men att få ha Rebecka vid min sida är det bästa som finns, för jag vet att jag kan lita på henne hon är den bästavännen som någonsin kommer att finnas ♥

Så det jag vill säga med detta är att fly inte, stanna och kämpa ge inte upp. Våga visa att du är mänsklig och gråt eller något visa känslor.


Förlåt och glöm, det kommer man längre med i livet, man tjänar inte på att bråka. Våga visa eller berätta hur du känner.


Kärlek till er // E



Ny vecka...äntligen

Hellu, äntligen så äre en ny vecka, förra veckan var jag en pms unge till max asså. Jag hatade nästan allt och alla. Fast det gör jag typ idag med ;p haha!

Jag var och festade i Halmstad i lördags med camilla och angelica det var skit kul. Dagen efter så var mitt revben helt jävla svullet och det är det idag med :s Det är dubbelt så stort som andra sidan asså, jag tror att det inte är så jävla bra men jag pallar inte gå till en läkare för då får jag bara en passa tabletter och det är det sista jag behöver just nu asså. Äter redan för mycket tabletter tycker jag.

Jag var ute och sprang innan också fan vad det var skönt asså, bara släppa tankarna och bara springa. Tänkte att jag skulle ligga i hård träning hela veckan eller ahh till på torsdag för på fredag drar jag till Öland :)



Nu hopp in i duschen sen kolla på Gossip girl ;)



Kärlek till er // E



Då var denna veckan snart slut

Asså omg i onsdags så var jag med Marie först så åkte vi och badade, sen på kvällen drog vi mot reftele vi skulle lura våran kompis att vi hade cyklat dit. Vi hade min cykel i bilden där bak (i en skåpbil), så det gick bra så långt. Vi åkte mot reftele och vi hörde ett ljud ba dodododo. Marie gick ut och kollade och det var inget. Vi åkte vidare och det lät fortfarande jag sa till Marie stanna bilen. Då hade vi åkt 5 minuter. Båda går ut bilen, jag kollar mot däket och det är punka! Vi satt mitt ute i skogen, och väntade på hjälp efter 1½ timme soå kommer hennes mamma, allt gick bra tills vi skulle få bort reservdäket. Det satt under bilen, och den skruven hade rostat sönder. Och vi hade inget 5 56, så stannar en bil som hjälper oss, jag ringer till pappa och säger att han ska komma med 5 56, precis då stannar en bil och hade detta då. Men pappa kommer iaf, när han kommer fram så sitter han bara och skrattar åt oss. Haha!

Vi satt där i skogen i 4 fucking timmar och var jätte törstiga för det var skit varmt (men hellre det än att det regnde), när vi kommer fram till reftele så öppnar jag sidodörren och där står en back full utav dricka!!! Asså det är vi i ett nötskal! Hahah! Men jävligt kul hade vi i alla fall ;) HAHAH!




xoxo//e



RSS 2.0