Tisdag

God morgon på er! Idag så är det en sån tråkig dag, de bara öser ner regn verkar som om det aldrig tar slut! Just nu så myser jag med Milton och bara tar de lite lugnt. Han är så kelig nu när vi har flyttat, men han verkar trivas här i alla fall :)

Dagens planer är att fixa lägenheten och plugga. Så jag har något att göra i alla fall.


De som har hänt sen sist

Nu kan jag börja blogga lite smått igen, jag kan börja att berätta vad som har hänt sen sist jag bloggade.
Jag och familjen åkte till Gotland förra lördagen jag kom hem i onsdags men mamma, pappa, bröderna och deras tjejer stannade tills igår. Vi solade och badade vi blå lagunen och toffta strand. Sen blev det lite kubb spel, shopping, vi gick i den äldre delen utav Visby, kollade på de stenarna jag kommer inte ihåg vad de heter just nu men jag tror ni fattar.
Det var jätte trevligt och roligt på Gotland förutom när vi åkte dit och hem. Jag är både åksjuk och sjösjuk men tabletterna hjälpte ganska så mycket.

Sen när jag kom hem så hämtade jag ut min iPhone 5 och de är helt underbart att ha en mobil som funkar som den ska.

Sen så flyttade jag och Robert ihop igår, så vi har haft mycket att göra och de är inte färdigt än men jag tog lite bilder nu i alla fall. Självklart så har vi Milton här men vi får se hur vi gör om han inte trivs här så får han flytta tillbaka till mamma och pappa.

Så det är de som har hänt den senaste veckan :).

 

 

Fredag

Hej jag vet de har inte blivit så mycket bloggande och de kommer de inte bli på en vecka typ. Jag har hållit på och fixa grejer och umgåtts med Robert. Vi har kollat på lägenhet igår och idag och vi har hittat en vi vill ha så kanske flyttar snart :).
Sen så har jag lämnat Milton hos momo innan idag, jag kommer sakna honom. Nej jag har inte gett bort honom om ni tror det :).
Men tänkte bara säga det att de inte blir så mycket bloggande på en vecka nu typ, så ni vet de :).

Jag och Milton va coola i bilen innan ;)


Onsdag

Just nu så sitter jag ute i de fina vädret och dricker en förtjänad öl. Idag så har jag målat möblerna de kommer bli snyggt alltså, sen så har jag varit uppe hos momo i någon timme. Tiden går fort när man har kul :).

Jag längtar så mycket till jag och Robert flyttar ihop. Det kommer bli så skönt att få komma hem till honom efter jobbet varje dag.

Men nu måste jag ta och snacka med Wille lite, han tjatar som bara den.


Fixfix

Jag håller på att slipa stolar och bord just nu. Jag tror de kommer bli nice som fan, jag menar de är ju jag som gör de ;). Det är gamla stolar som jag köpte för 100 kr sen bordet är mamma och pappas som jag fick ta. Så först ska jag slipa sen måla de vita och sitsen på stolarna ska nog vara beiga tror jag :).

Så de är mycket att göra.


Love is all you need?

Jag kollade på denna kort filmen alldelses nyss och jag sitter med tårar i ögonen nu. Och jag brukar inte lipa över filmer, men denna fyfan vad hemsk speciellt slutet... 
 
 
 

-

Hellu! I fredags så var de väldigt trevligt hos syrran, vi grillade, drack och busade med Wille! Så de var trevligt, de var underbart väder med så vi satt på pooldäcket tills vi drog hem.

Igår så käkade jag och Robert pizza, sen så cyklade vi ganska långt runt Gislaved då. Sen cyklade vi till Anderstorp för att spela minigolf. Både jag och Robert är så dåliga förlorare haha. Men han fick bjuda på glass efteråt, säger inte mer än så ;) haha. Men de var mysigt, de behövs inte så mycket faktiskt. När vi kom hem så blev de grillat ännu en gång sen blev de några öl på de.

Idag så har jag städat rummet och rensat bland alla saker. Daniel kommer idag med så jag väntar på att han ska komma så jag kan börja slipa på bordet. Det är lika bra att sätta igång med de i tid så slipper jag stressa med det.


Fredag

Nu så har jag precis fixat mig så nu väntar jag på Robert, sen drar vi vidare till syrran för att umgås lite :).


4,e på plats

Hellu på er! Idag så har jag varit hos syrran och solat men jävlar vad kallt det blev när solen gick i moln. 
I alla fall, jag tatuerade mig idag på revbenet fyfan i helvete vad ont det gjorde jag trodde jag skulle ta en paus där ett tag. Men sen tänkte jag nää det kommer bara bli värre då haha. Så ahh, en gång aldrig mer säger jag jue bara. 
Denna gången så blev det tro, hopp och kärlek. Jag är jävligt nöjd med tatueringen alltså (som vanligt) han som jag går till är jävligt bra alltså. 
 
Jag orkar inte skriva något mer nu ;* 
 
 
 
 
 

Det är ingen vanlig dag idag

Idag så är det en bebis som fyller 1 år, det är givetvis Milton som fyller år idag :). Nu så har han blivit 1 år, så nu har jag en stor bebis. 
 
Titta så liten han var när jag fick honom i september :3 Så jävla gullig med hans stora fina ögon och den lilla kroppen :D
 
 
Han är fortfarande så jävla söt ♥
 
 
 
 

Hittade Milton

Efter jag har ropat på honom en timme då och då, så gick jag ut för att leta efter honom. Jag ropade och ropade jag gick tills där han vände när vi va ute och gick jag hittade inte honom. Jag letade i diken för man tror ju de värsta liksom, jag trodde på allvar att någon hade kört på honom. Sen så ser jag på fotbollsplanen att massa fiskmåsar flyger och sen "landar" eller vad man ska säga och sen flyger igen. Men jag tänkte inte mer på det, så jag fortsätter att ropa på honom. Sen så ser jag något svart mitt på planen, så ropar jag igen så kommer det lite närmre så jag hoppar över, jag ropar ännu en gång så ser jag Milton springa emot mig. 
Så han hade jagat fiskmåsar haha! Jag bärde hem honom hela vägen för annars hade han bara sprungit tillbaka.
Om inte jag hade gått ut och letat så hade han ha varit där hela natten tror jag alltså. 
 
Men nu är han hemma och nu behöver jag inte vara orolig längre! :) 
 
Nu ska vi nana :) 
 
 
 
 

Nuuuu har jag semester

Idag så fick jag semester istället, de ringde in mig igår så självklart att jag ställer upp och jobba. De blev förvånade att jag jobbade så snabbt, så det är ju jätte bra!:)
Efter jobbet så spenderade jag min lediga tid med min underbara älskling, vi har bara vilat i soffan och kollat på film sen gick vi ut lite. Vi fick sällskap av Milton en bit för lång bit om man frågar mig jag va ganska orolig att han inte skulle hitta hem och han är fortfarande inte hemma!! Men jag hoppas att han kommer hem snart.


De som har hänt

Hejsan, de blev inget mer bloggande i lördags men jag har inte så mycket tid till bloggen just nu. Jag ska berätta vad som har hänt i stora drag sen senast jag bloggade. 
 
Lördag: Jag, mamma och pappa åkte som sagt till Vallarna, den som var i år var inte så jätte bra faktiskt men den var helt ok man skrattade i alla fall. Vi åkte till Varberg för att sova hos bröderna, vi käkade hos danne sedan gick vi ut en runda. De blev lite öl på kvällen, sen åkte jag och andy hem och sov. 
 
Söndag: De blev tidig uppgång för andy skulle spela golf, så vi drog till stan lite sen vidare till Gekås. Jag hittade ett linne, en tunn tröja och ett par marinblåa jeans i klädväg då. En ny väska blev det med, jag kan ta kort på de imorgon kanske.
 
På kvällen kom Robert och hämtade mig för vi skulle kolla på bio, det blev The long ranger Johnny Depps nya den var verkligen bra alltså. Om ni funderar på att se den så gör det! :) 
 
Måndag: Jag körde med Lasse (körskolan) lärde mig att fickparkera. Åkte till min tatuerare för att boka tid och det blir redan nu på torsdag :). Efter de så blev det biltema och donken. Sen kom Robert och hämade mig för att dra till syrran en stund. Sen drog vi och käkade pizza, efter det så drog vi hem till mig för att bara mysa och bara ta det lugnt. Vi eller jag kollade på Fast and furious 6 Robert sov typ hela filmen men jag tyckte den var helt ok i alla fall. Sen somnade jag med men Robert väckte mig och nu ligger jag här i sängen och ska snart sova. 
 
 
Mitt 4,e kort med Jojje Jönsson ;) 
 
 
 
 

Dagens outfit

Hellu, eller gomorgon :) nu är jag påväg till Falkenberg för att gå på vallarna :). Jag hoppas de blir fint väder för jag har bara shorts hehe :).

Jag uppdaterar mer sen :)


Torsdag

Hellu, idag så hämtade Robert mig igen efter jobbet. Jag har haft sån dålig dag idag så det finns inte på jobbet alltså, mensverk och irriterad på allt men lyckades hålla en god min. Så när Robert hämtade mig så sa han direkt ska vi köpa choklad? haha! Så drog vi till Ica och köpte det, sen ringde syrran så vi drog dit och skulle bara stanna där en liten stund. Det slutade med att vi stannade där och käkade. Men när vi hade varit hos syrran 20 minuter kanske, så gick Robet till bilen och hämtade min choklad så kom han med blommor med. Så gulligt alltså, det hade jag inte väntat mig kan jag jue säga :). 
Vi sköt lite luftgevär, busade med wille, käkade och snackade lite. Det var jätte trevligt. 
 
Imorgon så är det sista dagen sen tar den fabriken semester, så vi får se om jag får komma tillbaka eller inte. Men imorgon efter jobbet så blir det att umgås med Robert och bara va. Det är så skönt nu med för han är ledig på alla helger under sommaren nu, så då behöver han inte jobba och det tycker jag är bra :). 
 
Jag önskar bara jag kunde sova med honom idag, för jag behöver verkligen det men men. 
 
 
 
 
 

Chockad

Om ni har missat Miley Cyrus förändring så kommer ni bli jävligt chockade av hennes senaste musikvideo. 
Alla förändras och ändra stil, det förstår jag verkligen. Jag tyckte att hon hade skön stil innan hon klippte av sig håret, men nu tycker jag att hon har ännu skönare stil. Så när jag kollade på hennes musikvideo nu då, så trodde jag verkligen inte på allvar att hon skulle göra detta. Alltså visst om hon vill vara mer sexig nu och inte ha den "barnstämplen" men alltså, detta är för "sexigt" jag själv tycker att denna musikvideo är äcklig helt allvarligt talat. Alltså hon gnider sig emot sängen, mot tjejer, hon tar på andra tjejer, sig själv och då menar jag inte på ett "snyggt sätt" drar ner shortsen om man nu ska kalla det för de, "skakar" röven.
Det finns stilrent sexigt och äckligt/överdrivet sexigt, den andra musikvideon är stilrent sexigt så jämför med dessa två videona. 
 
Ahh, ni får se och av göra själva. Men jag tyckte att hon inte "passade" i denna stilen av musikvideo. Rihanna tillexempel gör det, men inte Miley. 
 
 
 
 
 

Wake me up when it's all over, when I'm wiser and older

Hellu, nu kommer förklaringen till varför jag inte har bloggat på ca 1 vecka. 
Jag började jobba nu igen i måndags och i måndags och igår så var de saker som var viktigare att ta tag i så jag tänkte inte på bloggen alls. Igår hade jag tänkt att åka hem och duscha en slänga mig i soffan direkt när jag kom hem, men så blev det inte. Jag umgicks med Robert ett tag sen så hände det lite andra saker, så jag kom hem runt halv 11 tiden ungefär så då pratade jag lite med Robert i telefon sen somnade jag runt 11. Så jag var jävligt trött alltså, hehe. 
 
Jag har inte så jätte mycket att skriva faktiskt, jag tänkte bara titta in lite här och berätta varför det inte blir så mycket uppdatering denna veckan. Så nu vet ni hur läget ligger till :) 
 
 
 
En bild säger mer än tusen ord ♥
 
 
 

RSS 2.0