Every teardrop is a waterfall

Hellu denna veckan började förvånadsfullt bra faktiskt! Först så åkte jag och mamma till syrran för en liten utedag med wille med. Vi åkte lite pulka och grillade korv, så det var mysigt :).

Sen så åkte jag och mamma hem, så såg jag att min kompis hade ringt. Och gissa vad jag ska börja jobba imorgon :D. Erkän kul :D! Det var typ yes äntligen jobb! Så det är en som har blivit sjukskriven på det jobbet så jag ska vikariera där. Så vi får se hur länge jag ska jobba där :). Jag kanske till och med får vara kvar om jag har tur.

Så imorgon tar de min jobboskuld hahaha! :D. Jag är jätte taggad tills imon :). Och ett plus är ju att jag har praktiserat där innan när jag gick i gymnasiet. Så jag vet ju hur allt funkar redan, så det är ju inte helt nytt för mig :).  Det känns ganska bra det med, tycker jag.




Från en fotografering med syrran i sommras :)



Nu har jag typ vaknat

Detta var ingen rolig dag. Jag börjar bli pigg nu, käkade lite pizza innan så det är de jag har käkat idag haha. Kuuul ;) Ska hoppa in i duschen snart och frächa till mig så jag kan känna mig som e n riktig människa igen.

Igår så festade jag med min bror, vi gick till Parken det är typ Gislaveds ställe om man vill dansa typ. Men det suger fortfarande där. Men vi gick dit för att Björn Rosenström var där. Han är grym ;) haha!

Men jag hade jävligt kul igår faktiskt :). Nu så ska jag kolla runt lite på bloggar,

hörs senare kanske :)




Så här känner jag just nu, ont som fan i huvudet, ont i magen och bläää




Bloggar mer sen

Jag är för bakis för att blogga, blir nog att ligga i sängen hela dagen idag. Så bloggar mer sen.


120127

Hellu, dagen började med att jag klippte mig. Sen blev det vidare till syrran. Och nu är jag hemma igen.

Nu så ska jag tagga inför ikväll, ikväll kommer bli galet. Det kan jag lova, jag har inte så mycket att skriv nu faktiskt tänkte bara klicka in här o säga hej.

Jag lägger nog upp kvällens party outfit sen :)

Puss på er :*



Bild från Turkiet förra året, nu börjar jag att dricka kvällen kommer att vara ung.



Alltid lika kul ;)

Fyfan denna dagen började streeigt, haha! Jag skulle vakna klockan 10:00 för jag skulle hämta wille på förskolan klockan 12:00. Och mamma och Frida var i Jönköping, pappa jobbade och Jönsson jobbade. Så jag skulle ju gå då till förskolan. HAHAH! Asså jag vaknade flera gånger runt 10 tiden och jag satte mig upp i sängen, sen la jag mig ner igen. Så mamma ringer mig ännu en gång vid 5 i 12 och frågar om jag är påväg för att hämta wille. Då blev det en raket i röven asså. Hahah.

Jag slängde på mig något bara, trillade i snön när jag skulle hämta cyklen. Jag cyklade på 5 minuter när det tar egentligen 10-15. Plus att det var snor halt, så jag höll på att trilla hela tiden + en cigg i handen. HAHAH, det måste ha sett roligt ut asså. Så jag hämtade honom 20 över 12 hahaha. Men ahh det gick bra ;)

Sen tänkte jag på det efter jag hade hämtat wille. Att fan vad jag saknar skolan egentligen, men inte allt pluggande då. Men jag försov mig varje dag typ , hahaha. Älskar att sova? Oyeah. Så det fick mig tänka på skolan idag när jag försov mig, hahah!



Hej det gick inte att kommenera på den bilden som jag ville, men jag vill bara fråga har du så vita tänder i verkligheten som bilden i det senaste inlägget? Efter som att du röker menar jag :). 

Om du har det, hur gör du för att få så vita tänder? :)

Kram Felia

Svar: Jaså? Konstigt ;s. Jaa, det har jag faktiskt. Jag använder tandkrämen Pepsodent white now, jag trodde inte att det skulle funka så bra pga att jag röker och dricker så mycket cola. Och jag har bara haft denna tandkrämen mindre än två veckor, så den funkar. Även om du röker ;) haha!




Sitter o myser med wille

Visst är tofflorna söta :D


Porrigt

Hahah ahh jag kan bjuda på mig själv i alla fall ;) hahah. Vsg ännu en snyggo bild ;)


Bild på hur ögonbrynen blev, jag är jätte nöjd. + instagram ;)


23:32

Ikväll så drog jag hem till Marie, och gav hennes födelsedagspresenter. Hon fyller 20 imorgon och jag kan typ inte imorgon så därför blev det idag. Hon blev nöjd med det tror jag, hon sa de i alla fall så fan om du ljuger nu Marie ;) haha!

Jag köpte inte såna där WOW saker, utan jag la ner min tid på sakerna och det kan också vara uppskattande. Om man vet hur lång tid det tar då :p.

Ni kan ju också ge det till era vänner och det är hur kul att göra dessa saker (tycker jag) :).





Jag köpte bara en kruka, sen så använde jag snöre (de på bilden) och så hade jag en limpistol så blev det grymt faktiskt.

Sen majskrokar som "jord", och sen delad jag på en gurka och satte Polly och majskrokar på ;).




Och kortet har jag med gjort själv, jag och syrran är scrapbooking nördar ;) haha! Sen inne i koret har jag tagit en bild på mig och Marie sen skrivit en lite dikt :).

Sen så fick om ett presentkort på Systembolaget med ;) eftersom hon fyller 20 ;) haha.



Ahh, där blev det lite presenttips från mig till er :)




Typiskt

Jag och wille skulle ut och åka pulka men vi hinner inte ens till backen så somnar han. Så det blir bara att vända igen. Det är så typiskt wille asså.

Aja nu så ska jag lägga mig i soffan.

Så gottegris :)


Nu blir det sängen

Nu så ska jag försöka sova, ska upp tidigt imon för att fixa ögonbrynen och ögonfransarna. Har bokat en tid klockan 10 känner att jag måste vända på dygnet igen haha.

God natt på er :)

Pepsi innan i min soffa och brynäs maskot :)


New in

Idag så köpte jag äntligen en primer, jag har velat ha det jätte länge men jag har inte orkat köpa den. Men idag så gjorde jag det. Jag köpte Lumene alla säger att den är jätte bra, så varför inte testa liksom? Jag har ju inget att förlora. :p hehe.



Det var denna som jag köpte :). Sen så köpte jag en ring också men orkade inte ta en bild på det just nu, men den kommer upp i veckan. :)

(Bilden är lånad från Goggle)




Åt-helvete-dagen? :)

Seriöst nu är det fan droppen, hur kul är det att en person nämner inga namn ska klaga på en så fort man ser varnadra?! Även om jag har något kul/intressant att säga så är det fel?! Vad FAN har jag gjort dig? Förlåt att jag finns typ, eller?

Nää, jag orkar inte vara omringad om personer som bara tänker på sig själva, eller personer som bara klagar på mig så fort jag öppnar käften! Det har jag stått ut med ALLT FÖR LÄNGE!!!

Men det är inte förens nu jag säger ifrån, nu är det fan nog. Eller ska jag börja klaga direkt när du öppnar din stora jävla käft?! Och dra ner dig totalt, din dag från super bra till SKIT på 0,87623 sekunder. Skulle det vara kul??? Säg gärna till isåfall så fixar jag det.


Bloggar mer sen kanske är inte på humör just nu som ni kankse märker....



Sitter på meddo

Sitter på meddo och ska snart sola. Sen så hittade jag en snygg tröja till Wille på lindex innan så den ska han få sen :).

Jag har inte så mycket att säga just nu faktiskt, så vi hörs sen :).


Det där med Alla hjärtnasdag

Asså helt allvarligt talat så har jag inte fattat den dagen faktiskt. Det är ju en dag som man typ känner sig "tvingad" att köpa något till sin partner. För att visa uppskattning, eller hur, eller har jag fel?

Men asså behöver man verkligen en dag för det? Kan man inte uppskatta sin partner vilken dag som helst? Och varför måste man köpa något? Varför kan man inte ha en mysig hemmakväll?

Tänk på de som inte har någon partner, som inte har någon familj eller vänner. Hur tror ni de känner sig? Jag skulle gissa på misslyckde. Medans alla kärleksfulla par går ut och äter middag och köper dyra saker till varandra, så sitter den ensamma killen/tjejen hemma och har jätte tråkigt bara för att alla är så lyckliga denna dagen.

Jag själv tycker inte om alla hjärtansdag därför att jag tycker att man inte behöver en dag som säger att man måste uppskatta personerna i ditt liv och bla bla bla. Den dagen är bara bullshit för mig asså.

Visst jag har inte haft någon pojkvän men jag skulle inte vilja att min pojkvän skulle känna sig tvingad att köpa något till mig, bara för att det är alla hjärtanasdag. Han kan la visa sin uppskattning på vilken annan dag som helst.

Seriöst varför behöver man en jävla dag för denna jävla bullshiten?! Seriöst blir mindfuckad på detta asså.




Detta gjorde jag på alla hjärtansdag förra året, en fotografering med tema missbruk och ilska.






Det var allt för mig sålänge, bye bye :*



Ny vecka, nya bekymmer

Hellu på er, denna veckan började inte alls bra asså. Jag åkte till expert för att få förklarat varför inte mitt ljud i min iPhone inte funkar. Asså det låter när det ringer och när jag får sms, men inte när jag vill lyssna på musik. Så de sa att jag skulle uppdatera den, men jag har redan den senaste uppdateringen. Och nu så måste jag lämna in mobilen. Sen så kommer jag få en ny då, men jag måste vänta upp till 2 veckor!! Asså varför inte bara få en ny iPhone direkt? Jag har fan inte ens haft den i 2 månader! Fan vad sur jag är asså, det är alltid något som ska krångla med mina mobiler. Vad fan är detta för skämt?

Aja, om jag får en ny iPhone så slipper jag ju mina repor och allt så det är ju en posetiv grej med det ;) haha!


Just nu sitter jag i min soffa och softar med musik i öronen, och försöker få bort min ilska. Plus levande ljus och godis nu har jag det gött asså. Kankse en liten sak som fattas men aja what ever.



Jag och Pepsi ♥




How do others see you?

Jag laddade ner den appen, så fick man svara på frågor och jag blev nöjd med resultatet i alla fall :).


Here's to the heartbreakers


Städning check

Nu så har jag städat klart mitt rum och bäddat om till nya säng kläder. Så nu är det frech och fint igen.

Sen så har jag pilat ansiktet och har nu på mig ansiktsmask + är ute o röker så jag hoppas att ingen kommer nu haha.

Visst är jag snygg ;)


Söndag

Fan asså jag blev helt chockad innan, jag skulle lyfta upp William ur barnvagnen. Så skulle jag tända ciggen (efter frida tog honom då), så typ när jag hade rökt halva ciggen så såg jag att min nagel hade gått av. HAHAHAHA. Och det kändes inte ens och det brukar det göra, så då var den naglen mjuk asså. Så jag fick klippa naglarna idag, så de är helt korta nu fan :(, hahah buhu?!

Som sagt idag är det söndag, säger de i alla fall. Så jag ska ta och ha ett litet hemma-spa idag. Men fotbad,skrubb, ansiktsmask osv.

Visst ni en sak, jag har verkligen fobi för andras fötter. Jag kan fixa mina fötter och så men när någon annan skojar med mig och tar upp foten mot mig så får jag panik asså. Det är sjukt så mycket hur jag verkligen hatar fötter. Hahah, undra om det är normalt haha. Men jag är ju inte så normal så what ever :D.


Men vi hörs senare :)








In your head

Hellu sitter i min soffa just nu, och William ligger i min säng och sover. Han gnistrar tänder, snarckar och pratar i sömnen haha :). + han tar upp hela sängen. Hur f*n ska jag få plats?! haha! Aja, men det är ju mysigt :).

Så är det när man är världens bästa barnvakt/moster :), haha. Jag tänkte bara skriva här innan jag drog mig till drömmarnas värld.

Vi hörs imorgon :)






Majs krokar + barnvakt

Sitter och är barnvakt till William den lilla röda traktorn är på tvn och vi sitter och äter majs krokar, de är goda :)


Spontan resa

Ikväll så blev det en spontan resa till Halmstad med mikaela. Vi gjorde inget speciellt mer än att käka på donken haha ;) och åkte runt lite. Men det var en bra kväll :). Nu så ska jag sova natti på er :).


Pepsi innan ikväll, han gillar den filten asså :). Han hade på sig filten när han gick från vardagsrummet till köket haha, så söt :).




Wildflower by Kenza


Nu säger jag god natt

Jag har hållt igång hela dagen idag, så jag är jätte trött. Detta har jag gjort idag.

* Simmade med syrran
* Gick runt i samhället med syrran
* Gick hem till syrran
* Åkte hem och käkade
* Drog till utbildningsmässan- jag säger bara ett ord tre gånger FAKE FAKE FAKE
* Åkte hem
* Kollade på Gossip Girl
* Nu ta en cigg sen sova

Det blir en låååång dag imon.





Trött

Det blev ca 2 timmars sömn. Yey vaknade utav att Frida ringde och väkte mig vid 9.

Så det blir att åka upp till simhallen runt 12 tiden för att simma med Frida, lite syskontid :).

Sen vet jag inte vad so händer, men det märker vi då.

Asså mitt humör är inte på topp just nu tackvare att jag inte har sovit typ. Men jaja.

Vi hörs senare idag, take care :)
Pappa, jag & syrran :) Vi firar min 19 årsdag




God morgon

Jag har inte lyckats att somna, och det dödar mig! Jag vill sova men kan inte, jag gäspar men jag kan inte sova! Sånt är fan skit jobbigt!! Aja, jag får la bara acceptera det I guess?! Ska nog käka frukost nu, sen gå ut med vovven. Och senare dra till syrran kanske? :)

Aja det märker vi hur det går :)

Den skolan jag gick på innan asså gymnasiet har utbildningsmässa idag, funderar på att gå dit faktiskt. Hälsa på den gamla lärarna det hade varit kul faktiskt. :) Det var ju länge sen man träffade de nu, och detta tar emot nu men jag saknar faktiskt lärarna. Asså inte hur de var på lektionerna men utanför klassrummet så var vissa grymma. :)


Nää, ska försöka sova en sista gång nu och om inte det går så väcker jag mamma haha.




Ser ni min bränna? Jag ser jätte röd ut där, eller jag var det med. Men kom precis in ifrån solen. Sen blev jag in brunis :D Detta var förra året i Turkiet ♥




Ännu en fråga utan blogg adress

Har du bara 5 par högklackade skor? :o Isåfall är jag imponerad, för att du är tjej :p haha! 

Agnes
Svar: Hahaha, nej nej nej o harregud nej. Hahah. De skorna som ni såg på bilden som är i min gaderob är de skorna som jag INTE använder! Hehe, jag har runt 15-20 klackaskor :p Så nej jag har inte 5 par klackaskor.


Asså det är jätte kul och gulligt att ni frågar mig frågor, men skriv gärna era blogg adresser. Men om ni inte har det så svarar jag ju på detta viset.

Dags för en frågestund kanske? Haha, jag får tänk på saken :)








Grym

Nu har jag städat färdigt, det slutade med att jag total städade hela rummet haha :).

Nu så ska jag kolla på Gossip girl :)

Sorry igen, för att jag inte har bloggat så mycket idag. Men jag har ingen isperation längre. Men hoppas det blir ändring på det :).




Håller på att städa garderoben bloggar mer sen


Mat

Pasta och bacon är det bästa jag vet. Mmmh så gott det är asså haha.

Och jag chockade mamma och pappa innan när jag sa att jag ska försöka sluta med cola, jag dricker det för mycket. Och chipsen ska jag BARA käka på helgerna.

Så nu är det seriöst.


Payback's a bitch right?

You think you've got the best of me, think you've had the last laugh.
Thanks to you I'm not the broken hearted, thanks to you I'm finally thinking about me.
You know in the end, the day you left was just my beginning in the end.
And I'm so over you, I love what I do.
I'm crushers you whit my smile, because I'm stronger than you.
You think you've got the best of me, think you've had the last laugh.
Thanks to you I'm not the broken hearted, thanks to you I'm finally thinking about me.
You know in the end, the day you left was just my beginning in the end.
And I'm so over you, I love what I do.
I'm crushers you whit my smile, because I'm stronger than you.
Jävlas man med mig då ska du räkna med att du får 1000x tillbaka.
För att jag lyfter mig upp varje gång och jag vet att det är det värsta som man kan skåda.
Det är därför jag är så stark som jag är just nu, jag har rest mig upp många gånger.
Och jag kan ta skit och allt vad det innebär, tro mig jag faller inte i första taget :).
Love to you bitches ;)

Måndag

Förlåt för att jag inte har bloggat förens nu. Men jag har varit upptagen och helt trött idag.
Först så kom Marie hit runt 2 tiden? Sen så blev det att fixa sig och dra upp till centrum för att fixa grejer bara där tog det två-tre timmar. Sen åkte vi till Smålandsstenar för att hämta hennes mammas man + maries syskon.
Sen käkade vi hos Marie sen drog vi till Gislaved igen. Jag solade och hon gick på massage.
Sen så hoppade jag in hos min frisör och beställde tid så det blir klippning nästa fredag yeey :D.
Sen när jag kom hem så blev det att gå ut med vovven direkt, för klockan var runt åtta, haha. Sen har jag degat i sängen och kollat på gissa vad? Gossip girl ;) haha. Förvånade? ;).
Imorgon så blir det att åka till Värnamo, sen måste jag träna. Asså shit det måste jag göra!
Så yees, detta var min dag. Hoppas ni har fått en bra start på veckan i alla fall :).

Jag såg att jag hade fått en fråga med, men den hade ingen adress så jag kunde svara.
Så jag svarar på bloggen då.


Hur gör du för att bli så brun? :) 
Tar du brun utan sol i så fall vilken, jag har testat ganska många och blir inte bra resultat! 
Eller solar du? 

Krammar Jenny
Svar: Hej Jenny!
Jag försöker sluta med att sola solarium, men det är inte så lätt haha. Men jag ska i alla fall tappa ner på det. Dels för att det rånar en, och för personligaskäl!
Så jag solar solarium och tar BUS. Då har jag ACO's BUS den är jätte bra. Den stinker inte, och den är exakt som en lotion.

Så det är mitt tips till dig Jenny, testa ACO's BUS den ligger runt 100 lappen :) Och den är dryg så den håller ganska länge :).






Jag och Rasmus från i sommras, påväg hem från älskade Öland.
Jag var trött och röksugen och jag stod och skrattade åt mig själv, för jag tyckte det var jätte kul
att man såg liten och tjock ut när man stod vid bilen. Eller ahh fattar ni? haha. = Jag var hur trött som helst xD haha! Men roliga minnen :)




God natt

Nu så ska jag försöka sova. Men jag ska nog kolla på ett till gossip girl avsnitt :).

God natt puss på er :).

Detta var jag och William igår :) jag fixade mig till utgången och wille ville bara sminka sig och han blev så söt ;) haha. Älskar den ungen asså :).


Word

Så sant i det hon säger.

Gårdagen

Igår så blev det utgång med Lisa och Marie. Vi förfesten blev med några vänner sen vidare. När vi kom till krogen träffade jag några killkompisar som jag inte har träffat på länge så de var kul att träffa de igen :).

Sen blev det efterfest så kom hem runt 4 någon gång. Men det blev en rolig kväll igår :).

Några bilder från igår.


God natt

Just nu + jag är bruuuuun :D


Vem är jag?

Jag satt fick upp den funderingen precis när jag redigerade bilder. Vem är jag? Vem är Emma Carlsson?

Helt allvarligt jag vet inte det själv asså. Men jag ska försöka svara på den frågan som jag ställde mig själv, som ni nu får reda på.
♥ Jag är en tjej som är 19 år (20 detta året), jag har aldrig jobbat i hela mitt liv. (jag ser det som jag har           misslyckats med något?)
♥ Jag vill så gärna bli modell, det är min största dröm sen jag var liten flicka.
♥ Jag tas inte seriöst och det beror på (tror jag) att jag inte är så smart, jag är mer "street smart" tror jag. Och jag skrattar bort saker som jag inte vill prata om. Men det som jag blir mest besviken på är att mina vänner
ibland inte tar mig seriöst, visst jag skrattar bort det. Men jaa, btw.
♥ Jag är inte perfektionist, eller lite när det kommer till projekt då ska allt vara perfekt. Men inte så allvarligt så    att mitt rum städas 3 ggr om dagen.
♥ Jag har aldrig varit en player!!! Jag hatar players, just so you know.
♥ Jag har ett jävla temprament. Så passa er haha, nää då. Men om någon skadar mig fysiskt eller pyskiskt då bryter helvetet lös.
♥ Jag kan vara en jävla bitch ibland, och när jag är det så tar vissa personer det seriöst och det är ju inte bra.
♥ Jag gråter inte framför någon om det inte har hänt något hemskt då.
♥ Jag har svårt för att lita på människor. Ibland är det bra och ibland inte så bra.
♥ Jag ställer upp för alla i min omgivning, jag visar att jag finns där för de.
♥ Jag har en attityd som heter duga. (Det menas med att jag har en dålig attityd typ eller? HAHAH), men jag försöker ändra på det, så jag ska bli mer gladare och bla bla bla.
♥ Jag älskar min famlij, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Mamma,Pappa,Frida,Daniel,Andreas och Pepsi (vovven). Ni är bäst hoppas ni vet det ♥ ♥

It is you who is in my head every day and night

Hellu, dagen/kvällen har varit ganska soft...
Jag har bara degat här hemma, och umgåtts med mamma och pappa och lilla vovven :). Nu är jag ny duschad och fräch, så härlig känsla det är när man precis har duschat o tänt flera ljus och lägga sig i sängen med nya sängkläder. :)
Nu så ska jag kolla på Gossip girl :) Hörs senare kankse :)

Fredag den 13

Det märks verkligen att det är fredag den 13,de. Läskigt fan. Jag har inte ens kommit ut ur min pyjamas haha. Ska ta och göra det nu haha. Men sminket är på plats iaf ;) haha.

Aja nu så ska jag ta på mig kläder o invänta Marie.

Vi hörs senare och lycka till idag man vet inte vad som kan hända. ALLT kan hända.


Jag och Marie hade tydligen mycket att snacka om?

Fyfan vi snackade allt från relationer och tatueringar haha.

God natt på er :*


Sorry

Förlåt! Jag orkade verkligen inte blogga igår jag var trött hela dagen. Tackvare att jag inte fick någon sömn den natten.
I alla fall, mamma skjusade mig och Mikaeal till Bredaryd för att hämta bilen, som vi sedan skulle besikta. Sen så gjorde vi inte så mycket mer än att kolla på film, käka, åkte o kollade i affärer jag köpte ett jätte sött nattlinne på H&M och ett par trosor (kul att veta? ;D hahha). Sen så skulle vi åka hemmåt men så körde en polisbil om oss, och vi småstadsbor är inte vana vid sånt. Så jag ba FÖÖÖLJ EFTER! DE ÄR DÄR! Vi tappade de :( Hahahhaha! Det var lite kul ;) hhaha!
Sen så hände det inte så mycket mer igår :).
Idag så åkte jag till syrran för att baka, vi gjorde bullar och chocklad snippar (som jag säger momos (mormors om ni inte är från småland ;) haha) kakor).
Båda två blev jätte goda, både jag och syrran blev jätte chockade om bullarna för båda jag och syrran har inte gjort så goda asså :o haha! Men nu så har vi vårat hemliga recept ;)
Nu så ska jag ta och kolla på Revenge jag tror den serien kommer vara grym. Hörs sen :*

P.A.N.I.K.

Jag kan inte sova?! Vad fan är detta??? Jag har bara sovit 4 timmar inatt, jag ska/borde vara trött?! Asså seriöst jag ska upp klockan 8, vettefan om det är lönt att sova ju nu asså. Eller ahh inte ens värt att ge ett försök på att sova nu. Det är kört asså?! Hur fan ska jag orka med morgondagen?
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Jag blir så trött på mig själv så ni fattar inte?!
Aja ska ta och kolla på en tråkig film och se om jag somnar, hej då ♥

Fattar inte

Asså det är en "liten" sak som jag inte fattar riktigt! Det där med att ta pojk/flickvän före ens vänner?! Asså, det går inte in i mitt huvud. Visst gulligt/mysigt att vara med varandra, sova med varandra och hela den biten men att ta det före sina vänner? Nää, det fattar jag inte, tänk när det tar slut? Vad gör du då? Går tillbaka till dina vänner som inget har hänt och säger typ "åhh, vad länge sen, fattar inte hur det har blivit så? Åhh, vad jag har saknat er" Om någon skulle ha sagt så till mig så skulle jag ha sagt "varför det blev så? Jo, det blev så för att du tog din älskling före mig. Och jag accepterar inte att bli tagen som ett andrahandsval."

Det är ju det man blir man blir ett andrahandsval, och det ska man inte bli utav sin vän/vänner.
Visst jag har inte haft någon pojkvän men jag vet att jag skulle aldrig tagit honom före mina vänner. Aldrig! För pojkvännen går medans vännerna består (om man nu inte tar de som andrahandsval).
Hur mycket jag än skulle vilja vara med honom, så skulle jag sagt nej,jag ska vara med mina vänner. Hur svårt kan det vara och säga nej? Seriöst. Skarpning!
Det var bara det jag ville säga för denna gången.
Jag tycker att denna bliden är helt jävla fucking awesome, om jag får säga det själv :)
Emma the devil , watch out bitches ;*

Mitt älskade Brynäs <3


Rubrik

Jag somnade runt tio o vaknade runt två utav att min syrra säger "tror du att teorin går in bättre när du sover?" hahah, så jag har för mig att hon förhörde mig när jag sov haha.

Idag så har jag hämtat William på förskolan han somnade i pulkan på väg hem då jag sa Wille?? Då trillade han och mulade sig själv haha. Sötnos :).

Nu så ska jag ha mini spa, så vi hörs senare :).


God morgon

God morgon dags att gå till jobbet? skolan? Kanske redan är där? :) Jag har i alla fall varit vaken hela natten, jag ska ställa om dygnet jag tycker att det är hemskt att vakna klockan tre på dagen asså.
Så just nu så ligger jag i sängen och kollar på Gossip Girl season 1, ajjemen jag börjar om ifrån början nu (a) haha. Ska nog snart ta och äta lite frukost, det skulle sitta fint :)
Men först kolla klart på gossip girl avsnittet :)
Vi hörs senare, :*

Så jävla skönt

Jag har nu tagit bort min facebook för jag tyckte att jag hade för mycket skit på den, gammla bilder som tillhör det förflutna som jag inte vill bli påmind om. Och jag hade "vänner" som jag inte ens känner eller snackar med liksom. Och om jag skulle ha rensat min facebook så skulle det ta minst 1 dygn. Och det pallar inte jag har annat att lägga min tid på.
Så jag skaffade en ny facebook. Där jag bara la till vänner som jag känner ingen  annan, varför ska jag ha någon radom person som jag inte ens snackar med typ?! Nää, så jag gjorde en ny helt enkelt :) Det kändes mycket bättre faktiskt.
Typ som en om  start, ett nytt kapitell liksom :).

Photoshoot

Jag hade jätte tråkigt, och när jag har tråkigt så brukar jag sätta mig och sminka mig. Så det gjorde jag idag med.
Sen så valde jag att ha en egen liten "photoshoot" hehe. Lite gryma bilder det. Jag har svart ögonnskugga, eyeliner,mascara och foundation.
:)
Detta är de bilder som ni får se nu vill ju inte visa alla på en o samma gång ;)
Puss på er sötnosar :*

Mysigt

Nu har jag städat rummet och bytt sängkläder o tänt massa ljus nu är det riktigt mysigt i mitt rum. Plus det luktar gott med doftljusen med :).

Rosa + massvis med levande ljus= Emma haha :)


God morgon?

Jag vaknade vid tre (a) hehe. oups! Idag så ska jag hämta mitt bord som har kommit, jag köpte ju ett på IKEA förra veckan men det var ju sönder så det har kommit idag.
Så blir att sätta upp det, och sen städa rummet. Sen blir det nog lite träning med :)
Nu så funkar det äntligen att jag kan blogga från datorn, så gött asså :)
Men nu måste jag ta på mig kläder sen så ska jag dra o hämta bordet. Men vi hörs sen sötisar :*
Hahah, jag är inte seriös här om ni tror det, hahah.

Blicka bara fram

Blicka bara fram kolla aldrig bakåt.
Tänk ALDRIG "tänk om" "fan varför gjorde jag så?". Alla gör misstag, ingen är perfekt. Alla dina misstag du har gjort dig till den personen som du är idag.

Du ska aldrig blicka bakåt för det får dig att tänka på dåliga saker. Blicka framåt då mår du mycket bättre.

Tacka dig själv för alla misstag du har gjort för om du inte skulle ha gjort de, så skulle du aldrig blivit den du är idag.

Du lär dig så länge du lever, du lär dig vem du kan lita på och vem du inte kan lita på. Du lär dig att vissa personer bara vill utnyttja dig, så va säker innan di ger dig in i något. Det är mitt råd till er.

Ta hand om er så länge och gör inget som jag inte skulle ha gjort ;) haha.

Puss på er :*


Träning

Jag är helt slut i kroppen nu, låren gör ont, magen gör ont. Men det är bara bra då har man gjort bra ifrån sig.

Först körde jag ett träningspass i en timme.
Sen motionspass i en timme, jag va ute i gick en runda på 7 km.
Sen körde jag ett till styrkepass.

Nu ligger jag i soffan och softar :)


Söndag

Igår så var det utgång, det var la sådär kul det var typ 10 pers som var där :s. Inte så kul, inget drag men aja.

Sen drog jag o Marie till en killkompis o softade. Jag kom hem vid halv 6 typ.

Idag så vaknade jag vid 3 tiden, så ikväll är det träning som står på kvällens schema :). Jag har träningsverk från igår med, men jag tycker att det är skönt haha. Så imon ska jag ha mer träningsverk :).

Vi hörs senare :)

Wille gör loser-tecknet haha så söt :D


Träning

Jag är helt slut nu asså, jag har laddat ner en träningsapp. När man tränar rumpa, armar, mage och lår. Den är skit bra och helvete vad den tar asså, jag är helt slut nu asså.

Det enda man behöver är vikter och en yogamatta som jag kallar det. Mattan är inte ett måste men jag får så ont i ryggen när jag ligger på golvet o gör magövningar.


Find me, and when you have found me, you can try to get me

Jag kom o tänka på en sak nu. Det där med att "komma över" en person som sitt ex eller en vän som man inte vill veta av längre pga vissa saker.

Så läste jag på kissies blogg nyss och det var sant och bra skrivet så här skrev hon. "varför slösar jag tid på en person som inte älskar mig?".

Och det är fan sant asså, varför ge när man inte får något tillbaka?

Asså de människorna som jag har valt att "ta bort" från mitt liv jag saknar inte de ett skit helt ärligt nu. Dåligt umgänge, bullshit, onödiga bråk etc.

Jag mår så mycket bättre nu asså, det var det lilla som behövdes att göras.

Och 2012 detta är mitt år! Jag ska må bra, skita i bullshit bara skratta åt de.

Puss på er :*



Naglar

Jag gjorde så kallade vatten naglar idag, sök på youtube jag orkar inte förklara haha.

Jag har gjort det en gång innan med :).

Här är resultatet i alla fall :)


Sverige tog hem guldet

Sverige vann inatt för er som har missat de haha. Jag somnade när tredje perioden skulle börja lyckat ;) hehe.

Idag så åkte vi till Varberg för att gratta brorsan som fyller 24 idag grattis igen Danne :).

Det kändes som om de var vår ute idag så jävla gött :). Men nu så är de 7- ute buhu typ svin kallt.

Vi hörs senare ska måla om naglarna nu :)


Im living in the ghetto

I denna lilla "stan" Gislaved som jag bor i, händer det grejer asså. Idag så var det bland annat skottlossning en fick åka ambulans. Hahaha asså det är ju fan sjukt okej om detta skulle vara lika stort som Malmö typ men nu är det så litet hahah.

Men vad finns det att göra? Haha
Jag tycker att det är sjukt asså haha.

Aja haha, nu ska jag ta en liten powernap sov bara 3 timmar i natt och jag ska se jvm finalen inatt så nog bra om jag sover lite nu :p.


God natt

Fastnade vid datorn o såg på klockan nu. Kanske dags att sova asså ska upp klockan 8 imon. Det kommer att bli ännu en lång dag framför mig imon. Fuck.

Aja god natt på er :).

Bjuder på en flumbild ;)


You were born as an original, don't die as a copy.

Hellu idag så har jag o mamma varit i Värnamo.

Käkade lite o så, sen hade jag ett möte med min körskolelärare och det gick förväntansfullt bra.

Sen så har jag bara varit hemma är så trött kunde inte sova så bra inatt, ryggen gjorde jätte ont o magen med. Så jag sov nog 4,5 timme inatt igen.

Imon blir de att gå upp tidigt med har möte i skolan för att snacka om en badvakts/badmästar skola.

Men men , :)

Jag just nu dunkar musik :D


Jvm

Nu blir det att kolla på jvm, hoppas de vinner. Kom igen nu Sverige :D.

Chips o cola finns med mig och mamma just nu. Sen blir det duschen o sen sängen, får se om jag bloggar mer ikväll men de märker vi :).


Frukost på donken plus shopping

Tja idag så åt jag och mamma på donken, fan vad gott det var asså :o haha.

Sen så blev det lite shopping på ikea o lite shopping på hemmaplan.

På ikea köpte jag ett soffbord, när jag och mamma hade satt ihop det så vare en spricka i bordsskivan. Så de ska skicka en ny till mig. Sen köpte jag doftljus, en 6kantig låda awesome. Ett laptopbord och en ny kudde.

Sen på hemmaplan så hittade jag äntligen ett par svarta tajta snygga jeans o så blev det en mysig tröja med :).

Det har varit en rolig dag med mamma :).


Detta är kläderna som jag köpte.


"nya naglar"

Made by me, jävligt nöjd med "stenarna" första gången jag gör de med stenarna. Så som sagt jävligt nöjd, och fan vad duktig jag är asså:). Kanske borde bli en manikyrnist eller vad det heter :p hehe.


Nyårslöften?

Jag brukar aldrig ha nyårslöften men i år har jag ett. Det är att inte någon person ska få mig att må så dåligt så jag är på botten. Det hände för många ggr förra året, men inte detta året.

Om någon försöker trycka ner mig så kommer jag inte bry mig så mycket, mer än att tycka synd om den som försöker trycka ner mig.


RSS 2.0