Vardagslyx

Jag håller på att laga lite mat nu, jag har glömt bort vad de heter nu bara för det så vi kallar de tacos i ugnen hahah.

Jag ska slänga på en film och sen blir det nog sängen efter det. Ska ju upp klockan 6;30 imorgon -.-. Inte kul alltså.

Sorry att de inte blev så mycket bloggande idag men jag har inte haft någon lust med de helt enkelt :).


Photoshoot

 
 
 

Mys innan sängen

Nu är det lite mys innan jag ska sova, och jag blev så sugen på pasta och bacon så jag var tvungen att laga de. Det var ganska länge sedan jag käkade det så de var jävligt gött nu ;).
Självklart så är Ullared på med ;), Morgan och Ola-Conny ska köpa plommonträd, så säger Ola-Conny här är taklök, så svara Morgan växer de i taket eller.

Hahahahha, asså herregud xD.


Typical me

 
 
 

Milton ❤


De bästa som finns

Finns det något mer underbarare än att betala räkningar? Jag älskar de, man ser bara hur saldot blir mindre och mindre och då har man inte ens kommit halvvägs :D. Love life :D.

Nää, nu ska jag kamma Milton sen ska vi gå ut i de fina vädret :)


Ullared

Det blev en liten sväng till gekås idag, jag har nog aldrig kommit undan så billigt. Men jag fick i alla fall med de som jag skulle ha nya hörlurar haha. Sen blev de ett para svarta pumps jag har letat efter de ett tag nu men inte hittat ett par som är enkla och som inte har en överdriven hög klack, men de gjorde jag nu ;p. Dessa klackar är nog runt 10-12 cm

Skorna var typ de "bästa köpet" kostade bara 100kr med så de klagar jag inte på ;).


Back on track

Nu kör jag igång med träningen igen, jag är änligen frisk. Det kommer att kännas helt konstigt tror jag, jag har inte gymmat på en vecka men det kommer nog gå bra. 
 
Jag ska gymma med Mikaela idag, det var ett tag sedan vi tränade ihop. Får hoppas på att det blir mycket träning och lite snack, det brukar oftast bli så att de är mycket snack och lite träning haha. Vi får se hur det blir idag, men om jag känner oss rätt så kommer det bli mycket snack haha. Men så kan det bli ibland ju, speciellt när man inte har träffats på länge :). 
 
Nu sitter jag och väntar på henne, hon vaknade nyss typ så jag sitter och kollar runt lite på nätet. 
 
 
 
 

under my sheets

Milton har hittat ett nytt ställe att ta de lugnt på eller vad man ska säga, under mina ben under täcket haha. Nej jag är inte naken om ni undrar haha. Han kittlar mig med hans svans på mina ben grymt obehagligt om ni vill veta.

Jag tänkte i alla fall sova nu, jag har så grymt ont i magen och huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Finger tatto

Jag har varit sugen att tatuera pekfingrekt hur länge som helst, det är så grymt snyggt så det finns inte! Visst den syns typ inte men ändå de är så snyggt. Mina föräldrar tycker verkligen inte om ideen, för de tänker på när jag får jobb så är det inte så bra att vara tatuerad på händerna liksom. Det förstår jag men ändå något litet liksom, jag kommer nog göra det i alla fall någon gång i framtiden haha. 
Väntar ni typ 50 år så kanske den är där ;) haha. 
 
 

Söndag

Det känns helt konstigt nu eftersom Jönsson rensade hela min dator igår, så jag har allt på den externa hårddisken och inget på datorn. Men jag måste gå igenom hårddisken för jag tror de det är många bilder som jag har likadana liksom, och det är ju onördigt. Så jag kommer sitta hela kvällen med det kan jag tro. 
 
Jag snackade med Robert i 4 timmar i skype idag, från jag vaknade tills han skulle sova. De var mycket som blev sagt och det behövdes kändes de som. Ibland så kan jag känna att det är jobbigt att han är i Thailand för jag saknar honom så mycket, men det hjälper lite när jag snackar med honom. Men jag saknar hans kyssar, hans kramar allt det där, jag berömer verkligen er som har distansförhållande jag skulle aldrig ha klarat av de tror jag. Men snart är min baby hemma hos mig igen ♥
 
 

Willis ❤

Idag så är det Wille-time :). Han är så rolig alltså, han var tvungen att prova mina skor så säger han "Emma, det är jobbigt att gå :/" haha. Nää, menar du de? Haha. Han skulle givetvis sminka sig med, han tar ögonskuggan på kinderna och på huvudet, han vill nog starta en galen trend.

Han är min lilla gris, ❤


Glömde bort

Titta vad jag fick hem idag :). Linnet är från Nelly det är med en öppen rygg asnice :) och kjolen är från Style by Tyra. Innan använde jag knappt kjolar det var förra sommaren jag började lite smått med de ;p.

Denna outfiten kan man både ha till fest och till bara en mysig sommarkväll med familj/vänner :).

Jag vill ha sommar nu så jag kan ha på mig alla nya kläder och skor, och att jag är trött på kylan nu!!!


Rensat bilder

Jag har rensat bort över 100 bilder på instagram, fattar ni 100 bilder!! De är fan mycket ändå haha. Men jag sparade självklart vissa bilder på mobilen som jag tog bort på instagram.
Men nu känns det bättre i alla fall, det känns städat liksom. Men jag kommer nog få rensa snart igen efter som jag lägger upp typ varje dag haha!

#nolife höhö! ;)


I will never take them off

Nu ligger jag i soffan med skorna på mig, de är sååå snygga så de finns inte haha. I alla fall jag kollade aldrig på Beyonces dokumentär, jag hann inte helt enkelt så jag hade tänkt att göra ett nytt försök med det nu.


Fredag

Det märks att det är fredag idag, det var ganska soft på miroi kan man ju säga. Vi kollade på film i ca 2 timmar helt okej om du frågar mig. Sen fick vi en uppgift jag gjorde klart den fort, så hade jag hörlurarna i öronen när jag satt och ritade. Så hörde jag hur alla började skratta och jag tänkte inte mer på det, sen så slår min handledare eller vad man ska säga löst på mitt huvud. Hon hade tydligen pratat med mig i ca 1 minut, och jag hade inte hört ett skit haha. De var andra gången de hände denna veckan, haha. Jag kanske ska inte ha så hög musik på? ;p. 
 
Just nu sitter jag bara och ta det lugnt jag har nyss käkat, jag ska nog kolla på Beyonce's senaste dokumentär Life is but a dream heter den. 
 

 
 
 

Outfit

Har den nya blusen på mig idag, den ser ut att vara kall men de är inte så farligt faktiskt :). Jag sitter på Miroi nu och vi ska kolla på någon film snart :p.

 


Pinsamt!!!

Jag känner mig så trööög haha! Jag skäms som fan. Jag har läst detta på "roliga sms" på Facebook så går jag på de själv!! Jag kom på mig själv när becca svarade hahaha. Men men här får ni lite underhållning och jaaa jag vet och de är bättre jag säger de och lägger upp de själv innan någon annan gör de, jag är inte smart och jag borde skaffa mig lite fler hjärnceller. Hahaha!


Torsdag

Det var en onödig dag idag kan man säga, jag har knappt gjort något jag önskade att jag gick upp när klockan ringde och inte klockan 12:30 -.-. I alla fall, jag har äntligen packat upp min skohylla heller vad det heter som jag fick för 2-3 månader sedan haha. Så har jag rensat bland mina skor, och vet ni de nit-skorna jag har, jag har äntligen fått på mig de nu haha. Men jag håller på att töja de lite till nu, så just nu är de i frysen ;p. 
 
Jag har städat rummet idag med, det behöves verkligen, och det är så jävla varmt på rummet nu (det brukar det aldrig vara) asså en sån äcklig kvav värme, så jag 2 fönster öppna så mamma tror att jag är sjuk haha! 
 
Jag tänkte dra till gymmet idag, men jag tänkte att de var bättre att inte gå dit på resten utav veckan, så jag är 100% frisk liksom. Så det blir träning på måndag istället. 
 
Jaa, jag har inte så mycket att säga faktiskt ska hoppa in i duschen nu och sen göra lite mat, jag har lyckats krympa matsäcken nu när jag har varit sjuk så jag käkar knappt något jag blir mätt på en halv macka typ.och det är ju inte bra. 
 
 
En bild på Robert när vi skypeade innan idag, duckface + spännis ;) Min spännisbög tihi ;) Puss baby :3
 
 
 

Nackdel med att ha katt...

Det ser ut som om jag har cuttat mig för fan!!! Hela min arm ser ut så här!! inte okej! Så Robert du får komma hem nu mina armar kan inte se ut så här! Milton saknar dig med, han saknar att ha någon att leka med som inte är så känslig haha.
Undra om Milton vill äta upp mig han kanske är en kannibal, de kan man aldrig veta. Eller heter de kannibal om djur käkar människor? Mmmh, de får jag fråga någon.

Nu ska jag sova i alla fall, håller på att somna nu ögonen bara åker längre och längre ner.



surprise

 
 
 
Jag har aldrig kunnat rita "bra" så jag försökte att rita idag och jag blev ganska så nöjd faktiskt. Första bilden gjorde jag nu ikväll, och andra bilden var bara något som jag gjorde på Miroi för jag hade tråkigt. Men jaa, jag är faktiskt lite stolt över mig själv, munnen på första bilden är lite ojämn. Men vafan detta va första gången ;p. 
 
 

Svaren på frågestunden

  • Johanna säger:

    Vad är ditt dröm yrke?

    - Nagelteknolog eller stylist/frisör

    Vart vill du helst bo?

    - Jag skulle allra helst vilja på i LA
     
  • Sarah säger:

    Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 

    - Kanske inte kärlek direkt, men jag tror på om man ser någon första gången så kan man bli väldigt intresserad och vill lära känna denna personen. 

    När blev du av med din oskuld? 

    - Vem har sagt att jag har blivit av med den? ;) haha! Nää, den frågan är inte lämplig här. 

    Hur träffades du och din pojkvän?

    - Vi träffades på Mikaelas fest, jag kunde inte sluta kolla på honom. Då dejtade jag en annan kille, så jag slutade att dejta den andra killen helt och hoppades på att Robert var singel. Vi började att snacka på facebook, och träffades på Mikaelas andra fest och kom bra överens om man säger så haha! 

    Han förlorade på beerpong så han var tvungen att göra en lapdance på mig ;). Detta var på andra festen då Mikaela hade, så jaa vi hade de trevligt haha ;). 

    Felicia säger:

  • Va gör du nuförtiden ? 

    - Jag försöker att komma på vad för utbildning jag vill gå

    Hur länge har du å killen varit tillsammans? 

    - 5 månder idag ♥

    När träffar man dig igen då?

    - Det vet jag inte, vi får ta och fixa de någon gång släkting ;) 

    Hade bra släkting!;)

  • Anonym säger:

    Hund eller katt? 

    - Jag har haft hund innan i 14 år som ni vet, och nu har jag en katt. Men jag kan inte välja där imellan för båda har sina för-och nackdelar

      
     

    Varmt eller kallt? 

    - VAAAARMT

    Öl eller sprit?

    - Öl

    En sommar i Sverige eller en sommar utomlands?

    - En sommar utomlands 

    Tina B säger:

  • Kan du inte berätta mer om ditt liv? Din barndom osv.

    - Förra gången jag gjorde det, så blev det ett jävla liv. Men why not. Det kan jag göra, men jag kommer inte gå in på detaljer 

  • Anonym säger:

    Vad är din hobby? 

    - Min hobby är att fixa med naglarna, indredning shopping

    Favorit serie? 

    - Just nu så är det Drop Dead Diva

  • Bea säger:

    Är du kristen? 

    - Ja, men inte troende 

    Vilken inredningsstil föredrar du? 

    - Vintage

    Vilken är din naturliga hårfärg?

    - Mörkblond typ 

  • Anonym säger:

    Favorit film, och varför den? 

    - Jag har många favorit filmer alltså, men om jag måste välja en som jag kan se om och om och om igen så är det Mamma Mia jag har sett den minst 60 ggr jag skojar inte.

    Vilken är din favorit kroppsdel att träna när du är på gymmet? 

    - Mage

    Favorit låt, och varför den?

    - If you´re not the one - Daniel Bedingfield. Den betyder mycket för mig Robert spelade denna på våran 2 månad's dag han hade gjort de jätte mysigt med levande ljus, filtar osv. Så varje gång jag hör den låten så blir jag alldeles glad, ler som en idiot och tänker på min älskling. 

     

    Såhär såg de ut hemma hos Robert på våran 2 månaders dag ♥

     
    M säger:
  • Hur mycket shoppar du i månaden? 

    - Hehe, för mycket! 

    Vilken är din favorit affär?

    - Det beror på vad jag ska shoppa, om jag ska shoppa tröjor/överdelar så är det H&M och Gina Tricot. När det kommer till jeans så är det Vero Moda, Shorts H&M eller Vero Moda, Skor Nelly, Din sko

  • Anonym säger:

    Hur många klack skor har du? Kan du visa de? Vilka är dina favoriter?

    - Oj det har jag ingen aning om, jag får ta reda på det. Ja, jag kan ta kort på de skor som ligger "top 5" haha. Annars blir det för mycket ^^. Då visar jag mina allra favoriter med ;). 

     

     


Inga fler frågor nu

Nu får ni inte ställa fler frågor, jag ska ta och svara på de nu.

Jag kan visa er vad jag hämtade idag, ett paket från H&M ;)


Skorna kommet bli så snygga till sommaren, tänk er bruna ben höga jeansshort och en enkel top med ett snyggt halsband ;).

 

 
 
 

 


Frågestund

 
Det var längesedan jag körde en frågestund så, känner att det är dags nu igen. 
 
Fråga vad du vill, jag kommer att svara ärligt på alla frågor (  om jag vill ;)  ) .... så hur mycket vill ni ha reda på? 
 
 
Den avslutas 19:00 ikväll! 
 
 
 

Boooooring!!!!

Jag är så sjukt uttråkad, jag förstår fortfarande inte varför vi ska söka jobb som inte ens finns!! Det är slöseri med tid och så tänker man bara på hur mycket pengar spelar roll. Alla utgifter, allt man behöver och allt man vill ha. De är ju fan bara deprimerande hahahah!

Jag vill vara miljonär så jag slapp tänka på sånna här saker haha, men så lätt är de kanske inte ;).

Nää nu ska jag gå vidare till att söka jobba som inte existerar ;) haha. Harregud vilket pepp talk jag gav ;). Jag ska jobba på de till nästa gång okej? Bra ;).

(Jaa, jag är övertrött kanske märks? Haha! Har knappt sovit så är jätte flummig ;D)


Svårt att sova? Mycket att tänka på?

 
Sorry för att jag inte har bloggat idag, men jag har haft lite att göra så jag hoppas att ni förstår. 
 
Jag tänker inte sitta här och gå igenom hur min dag har varit eller något sånt, för då blir det bara ett emo inlägg och det ska de inte bli. 
 
Jag tänkte istället prata lite om hur man kan sova bättre när man har mycket "last" på hjärtat. Jag menar om du har mycket att tänka på och du kan inte prata med någon om saken just för tillfället. 
Det är inte så svårt faktiskt. 
 
Du skriver bara ner allt vad du tänker på, de behöver inte vara sammanhängade jag menar det är bara du som ska se detta dokumentet. Så bara skriv och skriv tills du känner att du har fått ut allt. Tro mig det hjälper förra natten så skrev jag ca 3 sidor. Fingrarna bara tryckte på tangenterna självmant, jag behövde knappt att tanka, sen så somnade jag skönt och hade inga tankar kvar typ. 
 
Om du har fler tankar jag menar om det är kanske 2 stora saker som beskymrar dig så blanda inte ihop de, ta istället två olika dokument så kan du bygga på de nästa gång du måste få ut något. 
 
Det var väl inte så krångligt? Jag brukar skriva av mig på nätterna det är då ingen stör mig oftast så sover de flesta så ingen skriver till mig. Så jag sitter med musiken och Milton, det är ganska så skönt faktiskt. 
 
 

[~]

Oj vad tiden har gått, jag var suttit och skrivit på en sak sen typ halv 1 och klockan är redan 3 snart. Men man får väll passa på när det bara flödar i fingrarna och man bara skriver och skriver och vill bara få klart allt men ändå så inte missa något.

Nu hade jag tänkt att sova i alla fall, så jag kommer upp i tid imorgon.


Gotta love the Khardashians


Tankeställare

Jag snackade med Robert för en stund sedan och jag fick mig en ganska stor tankeställare.
Något som kommer att vara svårt och jobbigt men måste ändå göras. Jag har hans stöd i alla fall och det känns bra. Jag har aldrig träffat en människa som är så ärlig som Robert är, han säger precis vad han tycker och tänker (ibland är de inte bra,men oftast).
Jag saknar honom så mycket.
Men hoppas tiden går fort så han kommer hem snart, men som tur är så finns Skype ;).

De var det jag hade att säga nu i alla fall, hej då så länge

En gullig bild på mina två älsklingar ❤


Obeskrivligt

En helt obeskrivlig känsla :3


Inte nog med bloggen?

Följ mig då på Twitter och instagram. 
 
 
Twitter: @aboutuknow
Instagram: @EmmaCarlsson11
 
 
 
 
 
 
 

Dags att bestämma sig?

Nu har jag velat fram och tillbaka i en månad snart när det gäller utbildningarna. 
Det står emellan frisör eller stylist. Just nu så lutar det mest åt stylist för där ingår hår,naglar,makeup ect så det är ju super bra. 
Men nu är frågan, finns det jobb inom det? Måste jag flytta upp till sthlm för att kunna jobba med mitt drömyrke? 
Det är ganska mycket som står på spel om jag säger så, och jag är inte redo för att offra hur mycket som helst heller liksom. Visst vännerna består, men att inte träffa sina vänner på flera månder det kan bli tufft de med. Visst alltså jag ska inte sitta här och säga att det är mina vänner som håller mig kvar här i mitt ute i ingenstans. Men jag tror jag är rädd för att "flyga ut fågelboet" om jag säger så. Att flytta hem ifrån, att ta hand om sig själv, ha ett eget ställe liksom. Jag har längtat efter det ganska länge nu, men när det väl gäller är man verkligen redo då? 
 
Men det kommer säkert att fixa sig, jag har mamma och pappas stöd i alla fall och det är det som räknas I guess :). 
 
Så då är det bara till att bestämma sig. 
 
 
Stylisten Jonas Hallberg, han är med som "pgr ledare" i top modell Sverige bland annat :) 
 
 

<•>


 

Jag kan vara din för evigt, eller din för en kväll. Det är du som bestämmer det. 
Jag kan vara din värsta fiende, bara säg till så är jag där med min pensel och målar om din atmosfär. 
Ibland så kan jag vara kall, tro mig du kan vara luft. 

 

 


.-

 
You can try to change me, but you'll never succeed
 
 

Taken 2

Jävlar vad bra den filmen var, jag hade som sagt höga förväntningar på denna filmen och den uppfyllde mina förväntningar. Jag tycker att den är lite bättre än första filmen, och det är inte ofta uppföljnings filmen är bättre än första. Så om ni tyckte om första Taken filmen så rekomenderar jag verkligen 2,an. 
 
Liam Neeson är en grymt bra skådespelare också ju, man blir så insatt i filmen och man blir så nervös men när allt är över så blir man lättad. Helt sjukt, hehe! 
 
 
 
 

Sängliggande

Jag kommer ligga i sängen hela dagen idag typ. Jag har bara blivit sämre under natten, jag har försökt att käka men de går inte så bra. Så jag dricker varm choklad just nu. Jag ska försöka att käka lite igen om en stund, och cola kan jag inte heller dricka de gör svin ont i halsen :( buhu. Just de,jag ska vara emo lite till jag kan knappt snacka heller!!!

Så där var emo inlägget klart ;D haha.

Ikväll blir det nog att kolla på Taken 2 med mamma och pappa, de ska hyra den och första Taken filmen älskade jag så jag har stora förväntningar på 2,a filmen nu.

*just nu*


Gonatt

Jag är helt slut nu, förkylningen tar ur all energi ifrån mig alltså. Mina ögon är halvt öppna och det känns som om någon slår mig hårt med en hammare på huvudet. Jag hatar att vara sjuk. Så jag har bara fått i mig Alvedon idag typ sen tvingade mamma mig att ta nässpray jag hatar verkligen det, så vidrigt.

Men nu blir det sängen och krama om nallen jag fick av baby ❤.

Så utslagen Milton är på bilden har jag varit hela dagen haha.


Torrschampo recension

Jag har haft Proffs torrschampo någon vecka nu, och jag älskar det. Innan jag började med detta så behövde jag tvätta mitt hår varanan dag och då går hårfärgen ut mycket fotare (speciellt med röd färg). Men nu tvättar jag håret var 4e/5e dag och det är lika fräscht som om håret är ny tvättat. Alltså håret blir inte flötigt, äckligt eller svår fixat. Helt underbart ju hehe. 
 
Så detta redomenderar jag verkligen, köp de. Sen kanske det inte funkar lika bra på er som det gör på mig, för Rebecka så funkade det inte alls hon tyckte inte om det. Men det är ju olika från person till person och sen är funkar kanske inte samma märke på alla utan man får prova sig fram. Jag hade den turen att den första torrschampot jag testade funkade jätte bra på mig. 
Jag märker med att min hårfärg har hållt längre med, innan (första gången jag blev rödhårig) så höll färgen max 3 veckor, och tredje veckan så var de uttvättat och såg brunt ut typ. Nu har denna färgen hållt i 3 veckor och den är fortfarande lika fin. 
 
 
 

black silver and white

Hade tråkigt så jag målade naglarna lite.

Nu blir det film :).



Fredag

Så hemskt jag har blivit förkyld, och jag som var så taggad på att träna idag. Men jag drar nog till gymmet i alla fall, även om man inte ska träna när man är förkyld jag menar man behöver ju inte ta i tills man spricker haha.

Gårdagen var för övrigt trevlig, lite oväntade saker men så kan de gå ibland ;p.


Mys

Nu är det mys med becca, Max och PL. Vi har spelat Nintendo Wii och nu kollar vi på fråga Olle och kör jag hat aldrig :).

 


Alla hjärtan dag

Så då var de alla hjärtans dag igen, vad ska ni hitta på ikväll? Mysa med älsklingen? Umgås med eran bästavän? Eller bara äta god mat med föräldrarna?

Även om min älskling inte är hemma så fick jag en present utav honom innan han åkte så jag öppnade den idag, det var en nalle och hans parfym som jag älskar. Jag har sprayat ner hans tröja som jag sover i nu när han inte är hemma.
Sen när jag kom ner i köket så hade jag fått en ros och mascara av mamma och pappa.
Sen vet jag att mamma kommer plocka fram godiset ;).

Ikväll så kommer jag spendera dagen med becca, hennes lillebror och hans kompis. Först skulle de bara vara jag och becca men självklart så får Max och han kompis vara med. Vi ska dricka vin och spela Nintendo Wii :).


Outfit

Nu är de bråttom, måste dra till Miroi nu. Hörs sen ❤


Top modell

Det blev tydligen inte någon tidig läggdags idag jag fastnade framför top modell Sverige. Jag förstår inte hur man kan störa sig på personer som man inte ens har träffat utan bara sätt på tv haha. Det är en tjej som jag stör mig på såååå j*vla mycket så det finns inte. Hon är verkligen en bitch som tror att hon äger marken hon går på, ser ner på andra osv. Okej, visst det är okej att ha ett bra självförtroende det ska man ha. Men att ha ett bra självförtroende betyder de inte att man ska se ner på andra och trycka ner de bara för att man själv ska må bättre. 
 
Sen är det en annan tjej Malin hon är ju helt awesome, as härlig personlighet och säger exakt vad hon tycker. De hade en photoshoot med Nigel Barker (snyggingen själv, han som sitter i juryn i ANTM- Americas next top model). Hon sa bara rakt ut i kameran Jag har velat ha sex med honom hur länge som helst, och så står han här nu. Fattar ni NIGEL BARKER! Hahah! Så jävla härlig. Men jag skulle nog inte ha sagt att jag ville ha sex med honom, det har jag aldrig tänkt helt ärligt nu. Jag skulle bara tappa hackan och stå och stirra på honom och inte få fram några ord, hahah. 
 
Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen :) 
 
 
 
Där har ni något att dregla över varsågoda ;) 
 
 

Too cold for you to keep her, too hot for you to leave her

Det blir ingen träning idag huvudvärken är fortfarande kvar. Så det blir mys med Milton idag, jag ska kolla vidare på utbildningar med. Jag har inte riktigt fastnat för någon som typ den vill jag verkligen gå på. Jag vill ha frisör, manikyr och makeup i ett. Jag vet att de finns för jag har hittat de innan men jag kommer inte ihåg vad skolan hette.

Blir förhoppningsvis att sova tidigt idag, var jätte trött imorse och jag bara gäspar nu. Så vi får se hur de går ;p.


Resultatet på stolen

Nu är stolen färdig den ska bara torka. Jag är nöjd med den, den blev mycket snyggare än va den var innan. Jag har städat klart rummet med, så nu sitter jag i soffan och har världens huvudvärk inte kul alltså.
Jag hoppas den går över snart så jag kan dra och träna ikväll.


Vad många inlägg de blir när man dygnar

Jag är halft klar med städandet på rummet, jag har rensat garderoben på kläder och damm sen så har jag dammat hela rummet nu och jag ger upp nu. Jag måste lägga mig i sängen och sova men först så ska jag tvätta bort sminket och röka. Bara så att ni vet! Tihi :D.

Jag tror att stolen jag håller på med kommer bli awesome :D jag har bara målat den till vit nu innan var den ljus rosa. Jag ska få den mer vintage det är mitt mål! Så jag får fortsätta med stolen och städningen imorgon.

Så här ser de ut så länge i alla fall ^^.


Black & red

Kör på svart och rött idag på outfiten. Just nu sitter jag helt uttråkad i bilen och sjunger för mig själv de är min nya hobby ;) haha. Nää då jag väntar på att pappa ska komma hit snart, vi ska dra oss mot Värnamo för att hämta mamma. Jag hade inget bättre för mig så jag tänkte varför inte hänga med liksom ;p.

Glasögonorm ;D


(a)

 
 
 
 
 
 
Ooopssi 
 
 

Min morgon

Jag kom nyss hem ifrån gymmet, blev ett arm pass & ben/rumpa pass idag. De är så skönt att träna när det knappt är någon på gymmet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga lite mat. Idag väntar möte, städning och göra om en stol ^^


Dags att byta inställning

 
Nu har jag fan tröttnat på att bra sitta på röven och titta på hur mitt liv bara glider förbi liksom. Det är dags att ta tag i det nu. 
Jag ska börja med små saker först sen sakta med säkert bygga det uppåt. 
 
• Sluta att käka så onyttigt 
• Sluta att festa så mycket 
• Sluta att sova bort dagarna 
• Sluta lyssna på skit snack
 
De här 4 punkterna kommer jag att börja med, och när jag har lyckats med dessa 4 så kommer jag satsa på nya saker som jag kommer att ändra. 
 
Anledningen till att jag vill ändra min inställning är delvis för att jag kommer att må mycket bättre när jag slutar med allt detta. Alltså jag menar jag kommer ju inte sluta käka pizza till exempel men jag kommer inte käka det lika ofta liksom. 
 
Jag vet att jag kommer att lyckas jag har viljan till de, man måste bara hitta saker som ersätter de man vill förändra. Som istället för att käka så onyttigt ta en frukt eller något? 
Istället för att festa så mycket ta bara ett glas vin? 
Istället för att sova bort hela dagen håll igång på dagen? 
 
Jag menar inte att jag ska bli en torr-f***a utan jag vill bara bli mer nyttig och satsa mer på träningen som jag gjorde för ca ett halvår sedan. Jag ska få tillbaka min drömkropp, jag ska bli mer ordningssam, jag ska bli en bättre dotter, syster, flickvän och vän. 
 
Så nu ska jag slänga allt mitt godis, kakor etc :) 
  
 
 
 

Kan inte hjälpa det

Jag klickade hem lite saker nu, jag kan inte hjälpa det. Jag är inte säker på om jag tycker om dessa skorna eller inte haha. Men de sticker ut lite så, och jag har inga "färgade" klackaskor, men dessa kommer nog se snygga ut på sommaren med bruna benen och en stilren outfit. 
 
 
 
 
 

Måndag

Jahopp jag vaknade nyss hehe, sov 12 timmar inatt alltså. Jag har varit trött och seg länge nu, undra vad problemet är :s. I alla fall nu har Robert åkt till Thailand de var jätte svårt att säga hej då till honom. Men de var en perfekt "sista dag" om man ska säga så med honom igår. Vi gick på bio sen så fick jag en tidig alla hjärtans dag present och jag ska försöka att inte öppna den innan alla hjärtans dag. Jag blev tårögd när han skulle åka, helt hemskt. Men men så kan de vara. Jag kommer sakna honom så himla mycket <3


Gangnam style

Vilka röster dessa tjejer har, de har gjort låten till en helt annan låt. Jag älskar deras röster de är så fina tillsammans. 
  
 
 
 

[•]


 

I don't know where I'm going but I know where I've been.

 

 


Lördag

Just nu sitter jag hemma och kollar på tv med mamma och pappa. Japp en lördags kväll ;) haha. Anledningen till att jag inte har uppdaterat så bra denna veckan är att Robert drar till Thailand i 2 månader så jag hoppas ni förstår :). Så jag har varit med honom hela veckan och han jobbar idag så jag umgås lite med päronen så länge sen drar jag till becca och sedan till Robert. Idag så är det sista natten på 2 månader vi kommer att sova med varandra, jag kommer att sakna honom så mycket <3.


Vår outfits

Jag var inne och kollade runt lite på nätet för lite insperation för vår outfits, så hittade jag är bra sida som verkligen inspererar och få en att längta efter våren och alla härliga färger. Sidan heter Wakakuu.com jag hoppas att ni blir intresserade och får er att längta till våren lika mycket som jag gör. 
De har inte bara kläder utan skor, väskor, indredning, accessoarer allt du kan tänka dig på en hemsida helt enkelt. Om du älskar kläder och indredning lika mycket som mig så klicka in på sidan och bli inspererad. 
 
Eller så kanske du hittar något till din älskling, din mamma eller syster för det är ju trots allt alla hjärtans dag nästa vecka då förtjänar man något extra. Så varför inte skämma bort den du älskar genom att ge bort en fin väska eller en ny tröja. Eller ett bara hörlurar som de också har på denna sidan.
 
 
Klicka här för att komma till sidan. 
 
 
 
Denna outfiten fastnade jag för direkt, den är enkel och stilren men ändå så är den något extra. 
 
 
 

~

Efter ca 32 timmar så ger jag upp nu snart jag ska bara ut och röka, borsta tänderna och sedan sova.


Daim & Jordgubbsstänger

Nu har jag varit framme och köpt godis men de bästa CHOKLAD!!!!
Åhhh jag hatar att vara tjej ibland men i sånna här tillfälle då man "får" käka godis utan att någon ska klaga på att man är onyttig de älskar jag.
Sen så ska jag göra min goda pizza åhhh love it!!

Hahah, jag har verkligen jävligt ojämna humörsvängningar när jag har mens. För tex 5 minuter sen blev jag skit förbannad för att mitt hår såg fuckt up ut och nu är jag glad. Hahaha jag förstår mig inte ens på mig själv.

Aja nu ska mensbarnet låta er vara för en stund. Nästa inlägg kanske blir mer konstigt vem vet hahah.


Äntligen klar

Nu är jag klar med städningen *äntligen*. Nu så har jag bara tvätten kvar sen är det helt färdigt. Jag är helt slut nu, men de är inte så konstigt egentligen om man tänker efter lite.

Resten utav kvällen så ska jag bara softa i min soffa och inte göra mer än vad jag behöver.
Blir nog sängen tidigt idag ^^.


Morgonpass

Jag kom hem ifrån gymmet för en timme sedan typ (nej jag har inte sovit inatt om ni undrar haha) de var mer folk än vad jag trodde de skulle vara faktiskt. Men jag fick mitt gjort i alla fall, de blev 1 timme & 20 minuter idag men egentligen är det inte tiden som räknas det är hur mycket man får gjort och hur mycket man presterar.

Nu tänkte jag vila lite och få i mig något. Sen blir det städning :).

Jag måste hålla igång så jag inte somnar haha.


,.

 
 
 
 
People don't tell you who you are. You tell them.
 
 

Nail art

 
Jag testade något nytt idag, svart med en nagel som är täckt med stenar. Jag tyckte att detta var snyggt, stilrent men ändå sticker ut liksom. 
 
 

Call me genius

Jag älskar min nya t-shirt den är så gullig hahah.
De var länge sedan jag la upp dagens outfit så idag blir de en.


Wille-time

Just nu så är de wille time :D vi sitter och kollar på toy story och käkar skumtomtar och chips ;).
Så vi har de jätte bra och mysigt nu :).

Men jag tror att han sviker mig snart och somnar.


RSS 2.0