Onsdag

Shulul idag så har det inte blivit något utav de som jag skulle göra. Istället har jag hämtat William och lekt med honom lite. Sen så kom Marie hit, så vi eller ahh jag solade. Så nu är jag brun igen :D Härligt :)


Jag är helt trött asså, Pepsi väkte mig vi 7 första gången sen väkte han mig varje timme typ. Sen gick jag upp vid 12 typ haha! Härligt :)

Idag så vet jag inte vad som händer, Maire kankse kommer hit igen men vet inte helt säkert :)


Idag så äre ju meningen att jag ska skriva om Dag 18 – Min första pojkvän men det tänker jag inte göra, för jag har inte haft någon "riktig" pojkvän, haha! Så den hoppas jag över.

Ska nog ta och träna lite nu, ha det gött :)


Kärlek till er // E




HAHAHAHHA!

Jag måste bara säga detta innan jag går och lägger mig xDD

För typ 20 minuter sen så satt jag ute och rökte, sen kollade jag på grannens tomt (finns typ inget annat att kolla på), så ser jag något gå där jag tänkte ba "Aja, det är la en katt som vanligt" sen kollar jag på den ännu mer, så är det en fucking grävling x'D HAHAHHAHA! Asså där jag bor asså hahaha! Brukar inte de vara vid dammar/sjöar? hahah!

Jag tyckte att det var jätte kul i alla fall xD Så jag började verkligen att asgarva xD haha! Så det förvånar mig inte om jag väkte någon granne ;) hahahah xD





Nu är det sängen för min del, måste bara skratta av mig först x'D hahahha!


Kärlek till er // E¨




Denna veckan

Detta ska jag göra denna veckan, det blir nog mer att göra som att umgås med folk med :)


Kärlek till er // E



Nattinlägg

Sitter här i min säng och gör ingenting som vanligt typ, sitter och tänker på studenten hur det förändrade verkligen allting! Jag gick ut skolan, jag fick veta vilka som var min riktiga vänner, jag var/är tvungen att jobba för att kunna göra något kul eller ahh mina föräldrar betalar ju nu tills jag har hittat och fått ett jobb och det är väldigt snällt tycker jag.

Men denna sommaren har varit väldigt rolig, många utgångar i älskade Varberg firade även midsommar där med bröderna och anna co, blev fler utgångar där och i Jönköping, sen Öland med Rebecka, Rasmus och Simon, massa solningar hos syrran och finskaviken med både Marie och becca, några nattdopp, flera turer till Donken, några raod trip med becca, massa roliga dagar/kvällar med marie. Har ju även klippt mig, men ska nog ändra frisyren snart :p haha!




Pappa, Andreas (storebror #2), jag, mamma :)  ♥



Kärlek till er // E





Dag 17 – Den här månaden

Den här månaden har varit till och från faktiskt, allt ifrån väder och vänner. Det har blivit en hel del fester faktiskt ;) haha! Men det är göttans ;D

Och nu har hösten kommit till oss ännu en gång -.-, man ser löven ligga nere på marken, det är kallt, regnigt, jag har fått min årliga förkyllning, uggsen + höst jackan är på. Just det nu ska jag visa jackan med ;)



New in!





Den är jätte härlig och skön, köpt på Vero moda! Det fanns i millitargrönt med men jag tyckte den var för mörk, gillar mer den ljus "millitar" gröna. :)


Kärlek till er // E




Haha, minnen ♥

Min syrra kallade mig för Gullefjun när jag var arg när jag var mindre. För hon tyckte att jag var så gullig då.

Och hon kallar mig det fortfarande -.- men lite gulligt ändå ;) haha





inte så bra bild men detta är den nyaste bilden på oss två tillsammans :p


Just fan det har jag glömt!! Jag visar jackan imorgon lovar!


Kärlek till er // E



Dag 16 – Detta ångrar jag

Shululu har inte orkat blogga förens nu, har åkt på en förkylning min "årliga" får alltid det direkt när hösten kommer och nu har jag bevis nu är den här ;s.

Min älskade vän becca åkte till spanien idag så fick jag ett sms av henne som det ståd "Kom nyss till Spanien här är det strålande sol och 30 grader :D " Det känns ju lagom kul -.-. haha! Men hon lovade att köpa en pressent till mig :D haha!

Sen kom Marie till mig vid åtta tiden och det var kul :) hahhaha!

Har nyss duschat i en halv timme typ, så jävla skönt. hahah!



Detta ångrar jag asså jag brukar säga "Ångra inget lär dig istället utav dina misstag!" Och så gör jag med, så ångrar inget jag bara lär mig utav mina dumma misstag :)




Jag och Pepsi förra veckan, han väckte mig sen somnade han xD hahah! Good job ;)


Kärlek till er // E




Imorgon så åker den bästa Rebecka Ledel till Spanien i 10 dagar :( Det kommer att kännas jätte tomt asså jag skojar inte. Har varit med henne hela helgen och helgen var verkligen awesome :D

Men hur ska jag klara mig? Det går ju inte, jag kommer att sakna sönder. Nää, detta funkar inte asså.

Men det kommer vara så mycket svårare sen när hon flyttar till Spanien i september, missar min födelsedag och hennes födelsedag. Det kommer att vara svårt. Vi får snacka i skype varje dag men det är fortfarande inte samma sak.













Jag älskar dig min andra halva ♥




Dag 15 – Min favoritfödelsedag

Det var nog förra året då jag fyllde 18 år, inte för pressenterna utan åldern jag behövde inte be någon köpa cigg till mig längre, jag kunde gå in på krogarna lagligt ;) haha! osv. Man kände sig mer "vuxen". Och jag längtar inte ett piss till min födelsedag nu, för 19 är en skit ålder tycker jag. Hahah! Men men 19 måste man ju med vara en gång i tiden ;)





En bild från i fredags Rebecka och jag :)


Kärlek till er // E



Dag 14 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är när jag fick min hund Pepsi, det kommer alltid att vara mitt favortiminne. För han var/är min första hund. Och när han kom hem till oss på en timme så hade han lekt lejonkungen i fortöljen, kissat vid dörren i mamma och pappas rum. Hahah! Det var kul ;)




Igår så festade jag och Rebecka i Jönköping det var jätte roligt ;) haha! Dissade massa killar, bartenden fliratade, träffade en gammal klasskompis osv ;) hahah!


Nu så ska jag fixa mig :) Kankse bloggar mer sen :)


Kärlek till er // E




Dag 13 – Min första kyss

Helt ärligt det kommer jag faktiskt inte ihåg, taskigt nog ;s haha! Vad elak jag känner mig xD hahahha!

Aja minns man inte så gör man inte ;)


Kommer inte blogga mycket idag, för ska kolla på de nyblivna ettorna blir nollade ;) haha! Sen blire att dra till mig med becca och börja dricka, för ikväll blire Jönköping :)

Så ska hoppa in i duschen nu.

Bye,

Kärlek till er // E




Mycket skratt idag

Vid 9 idag på morgonen så kommer William och ska väcka mig, han slänger sig på mig och knuffar på mig sen kastar han bollar på mig. Och han lyckas väcka mig men jag orkar inte öppna ögonen för då hade jag sovit i 3,5 timme.

Sen några timmar
vaknar utav Marie bomb-smsade mig. Så då gick jag upp, sen kom hon till mig en timme efter typ, så vi softar lite, drar upp till skolan. Jag svär det var helt dött där!!! Det märks att jag och Marie inte går där längre ;) haha! Det var helt tyst och inga roliga där asså.

Sen drar vi hem till mig och softar, sen drar vi till donken med Rebecka :) Och fyfan vilken tur vi hade där ;) haha! Det var kul ;) hhaha! När vi skulle dra så kommer jag på fan min plånbok!! Jag ba becca jag får den! Hon ba vad då? Jag bara plånboken?! Hon ba Emma du håller i den? XD Jag ba aha xD HAHAHA!

Sen drog jag och Rebecka till cenntrum för att lämna något, så träffar vi på några vänner. Sen drog vi vidare till våran gammla skola där vi gick när vi var 6-12 :p. Det var mysigt :)

Och nu sitter jag hemma och ugglar :) Ska nog dra och sova snart, ska upp tidigt imon eller vid tio typ haha!


Frida tog kort innan idag med min kamera när Wille försökte väcka mig,



Här knuffar han mig.



Här hämtar han 2 bollar för att kasta på mig




Och så kastar han...




Sen tar han bollarna och drar ;) hahah!
Man kan inte vara arg på honom asså, han är för söt :D And I love him :D ♥
Kärlek till er // E

Dag 12 – Hur var jag innan

Innan typ när jag började i 1,an så var jag blyg, hade ingen klädstil jag var fortfarande en sportfåne då ;) , jag hade aldrig festat då, jag hade inte varit med om någon som hade svikit mig, jag var anti rökare.

Men nu så är jag "the bad bitch" hahah, nää men ibland så är jag det ;p , jag festar minst en gång i månaden, jag röker, jag har varit med om många som har svikt mig.

Så jag är typ tvärtom som jag var innan :p




Kärlek till er // E



Kan inte sova

Jag har testat allt, kollat på film, läst en bok, räknat får. Men det funkar inte.

Men well well, då får jag la vara vaken ett tag till då -.-, och det är ju så tråkigt för det finns ju inget att göra just nu vid denna tiden heller ju :s Helt sick!

Så om jag inte har somnat vid 5-6 så blire att dygna.

Lyssnar på Kat deluna drop it low man kan inte sitta stilla till den låten asså, jag bara hoppade omkrig och skakade rumpa ;) haha!


Nu har jag inte mer att säga, så vi får se om jag har somnat om två timmar ;) haha!


Kärlek till er // E




Hotie

Brandon T Jackson är ögon godis :D SÅ j*vla snygg.
Sitter och lyssnar på hans låtar nu, endel utav de låtar jag la upp nyss.

Ett ord, daaaaaaaaaaaaaaamn!


Kärlek till er // E



Örongodis



Kärlek till er // E




Dag 11 – Den här veckan

Shululu, den här veckan har det inte hänt så mycket hämtade William från förskolan igår, var på BBC med syrran idag, var på Lernia, beställde tid så jag kan ta en spruta. Sen drog vi till Jönköping så jag kom hem för en stundsen.

Köpte en ny höst jacka, men orkar inte ta massa kort nu så visar den imorgon istället :)

Nu måste jag hoppa in i duschen.




Oseriös bild om ni fattar ;) haha


Kärlek till er // E

Right now

Har precis gjort mig i ordning för sängen och en dejt med min Hello Kitty som ni ser till vänster.

HAHAHAH! Asså jag vet att ni kommer att fråga "VAD FAN HAR DU I PANNAN MÄNNISKA?" Och nej det är inte sagga, haha! Utan det är Nivia kräm, man tar den där man har utslag/finnar sen låter man det vara på över natten sen är lite utav det borta. Man kan ha vilken nivia som helst tror jag, jag har i alla fall Nivia soft.

Och tro mig det hjälper :) haha!


God natt på er,


Kärlek till er // E




Steg för steg

Jag har tråkigt så jag tänkte visa hur man målar naglarna, asså "grov jobbet innan nagellacket kommer på"




1, Ta bort det gammla nagellacket, jag använder denna från Depend, den är super bra.




2, Tvätta händerna!!!




3, * Ta bort skiten under naglarna!
* Fila till naglarn
* Putsa så att det blir slätt och fint
* Ta nagelbands skäraren,




4, Ni ska alltid ha ett grundlack, ett genomskinligt är bra
När det genomskinliga nagellacket har torkat så tar ni den färgen ni vill ha på naglarna.





5, Klart.



Kärlek till er // E



Dag 10 – I min handväska

Nagelfil (det har jag verkligen överallt, på toan, i köket, tv rummet, i båda mina rum + i alla väskor ;D haha)
Spegel
Almenaka + penna
Hårspray
Mobil
Kamera
Cigg + tändare

Det finns alltid med när jag ska någonstans ;)




Dagens outfit



Kofta - ?
T-shirt - Only
Shorts - Only


Kärlek till er // E



Nu blir det sängen för min del

Det blir att gå och lägga sig tidigt idag, annars brukar jag gå och ägga mig vid 6,7 på morgonen. Men jag mår inte så bra idag, har redan tagit 2 alvedon och 2 naproxen tror jag de heter, de är till ryggen.

Och ni som börjar skolan imon dvs 8,9 och 2,3 va snäll mot de nya 7 och 1 nu, ni har också varit där en gång i tiden ;) Och jävlas inte för mycket med de när ni har nollning och inspark ;) haha! När vi hade våran inspark förra året så var det inte så många ettor som kom till parken (där man dansar typ ;D ), men det var kul i alla fall för oss ;) haha!




Nu ska jag gosa ner mig med min sängkompis som ni ser på bilden, fick honom när jag tog studenten :D haha Så sweet :D



Kärlek till er // E



Helt slut nu

Körde ett träningspass innan det var behövligt asså.

Först lite motion sen styrka i en timme, sen tvingade jag med mamma på att gå en "liten" runda. Haha, alltid klagar hon på att jag går för fort. Sen sista km så sprang jag allt vad jag hade hem. Det var så skönt.

Och snart så ska jag ut och gå med Rebecka, haha! Så blir bara träning idag låter det som, haha!



Kärlek till er // E



Dag 09 – Mina drömmar

Jag har bara en dröm och den är att bli super modell, då får jag göra det som jag tycker är roligast. Det har jag drömt om sedan jag var en liten flicka.

Stå framför kameran och känna jag kan göra detta. Och sen ha ett ganska lyxigt liv att tjäna bra pengar och ha kul. Det är min allra största och enda dröm.





Kärlek till er // E



I gonna shine and leave the past behind me

Kollade nyss på Sharpy's nya film, Sharpay's Fabulous Adventure den var bra så där fick ni ett film tips ;) Om ni är disney freaks som mig då annars kommer ni kankse inte gilla den så mycket, haha.

Jag är så j*vla smart ibland asså, jag låg i sängen och kollade på ett avsnitt utav Gossip Girl innan sen när jag är på 16 avsnittet som kommer jag på f*n jag har ju redan sett denna säsongen!!!
Är man smart eller? ;s haha! Ibland så ;) haha!

Jag känner mig helt konstig jag är yr och svimfärdig mer och mer nu, mitt huvud bankar som om det är två hammare som slår emot huvudet. 

Men jag tror jag vet vad det beror på...

Ska försöka sova nu, god natt på er :)




Kärlek till er // E



Jag börjar bli gammal

Min lillakusin börjar ettan imorgon och jag har tagit studenten. Jag känner mig så gammal så det finns inte asså.

Sitter här och tänker på första gången jag skulle börja förskoleklass, jag var jätte nervös men jag fick två vänner för livert.

Och sen när man skulle börja högstadiet man gick ifrån att vara äldst på skolan till att vara minst. Det tycket jag var hemskt, men jag tänkte bara posetivit jag hamnade med mina två bästavänner i samma klass. Även om högstadiet var den hemskaste tiden i mitt liv så hindrade inte det mig. Det gjorde mig starkare, fast det märkte jag inte då men det märkte jag senare.

När jag började gymnasiet så splitrades jag och mina två barndomsvänner, men vi höll fortfarande ihop. Jag trodde att jag skulle dö verkligen när jag stod där och alla väntade på att bli insläppta till "mötet". Alla kollade på varandra och alla tänkte olika om varandra.

Gymnasiet var jätte kul, man känner sig mer ansvarsfull och nej jag ska inte säga mognare för jag kommer aldrig att mogna så mycket så att jag kommer att vara vuxen. Det är sån jag är och kommer altid att vara.

Jag fick uppleva mycket på gymnasiet, träffa nya vänner plugga något som jag är/var intresserad om. Jag gick på min första fest, jag rökte för första gången. På tal om det ja jag började röka i ettan så här var det jag tänkte, innebandyn och drillen kan jag ändå inte fortsätta med pga ryggen. Så varför inte börja leva livet? Jag har bara ett liv och det är ju redan förstört, så varför inte förstöra det mer?

Dum tanke jag vet, men vad ska man göra vi alla gör misstag!

Nää, nu ska jag inte tjata mer om det, men ni som börjar 7,an eller 1,an imorgon ha det så kul lev livet som ni vill. Snart blir ni gammla som jag :D haha!




Jag och William :)

Kärlek till er // E



Nya planer

Hellu, sitter här och planerar min nästa tatuering. Jag har snackat om att göra min hundstas avtryck, men jag tror jag ska tatuera hans ansikte istället. Jag vet inte kommer det att bli snyggt tror ni?

Och isåfall ska jag ha en bild dpå han har sin långa natuliga päls eller när vi har klippt honom? Det är en sak jag ska tänka på. Men jag tror jag kommer ta ett kort då han har sin naturliga längd på pälsen.

Och vart ska man ha den, det är det svåraste tycker jag. Haha!





Vad blir bäst till en tatuering? HJÄLP!! :D


Kärlek till er // E



Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag

Linne - Gina Tricot  Leggings - Only




Kärlek till er // E



New in

Jag fick denna underbart snygga klänningen utav Anna (min brors flickvän), jag är verkligen kär :D
Jag älskar öppna ryggar och färgerna är ju awesome :D Det är dock svårt att matcha med skor, men whata fuck klänningen är awesome :D


Kärlek till er // E



Dag 07 – Kärlek vid första ögonkastet

Jag har aldrig upplevt det, men det kan ju funka för några. Men inte för mig. Haha!

Eller jo det har hänt mig en gång och det var när jag fick Pepsi (hunden). Men det har inte hänt annars.

Jag har inget mer att säga om detta. Haha!


Jag vaknade nyss så är lite seg, Pepsi kom upp och väckte mig två gånger innan, sen kom brossan hem och då väckte han också mig. Så nu är jag uppe :p haha!

Jag bloggar mer sen :)

Kärlek till er // E




Kan inte sova


Här är lite tips på musik :p



Kärlek till er // E




It's time to face the facts

Håller på att bli sjuk nu lagom till hösten ont i huvudet, fryser mer än vanligt, ryggen vill döda mig, jag har ingen matlust men jag är hungrig men när jag väl ska äta så vill jag inte.

Jag vet att någon kommer fråga om ryggen så bättre jag berättar nu istället, jag förstörde ryggen i en innebandy match för tre år sen, sedan dess har jag fått äta tabletter och gått till två olika sjukgymnaster. Sjukgymnasterna hjälpte inte alls, och tabletterna ger en smärttillande efekt.

Men så är det när man är våldsam :p haha! Och har ett hett temprament ;) haha!




Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på ännu ett avsnitt av Gossip girl ♥

God natt :)


Kärlek till er // E



Frågestunden är avslutad!!!

nämn 3 saker du aldrig skulle klara dig utan :)

Svar; Mina vänner och familjen , cigg, mobil


Vill du ha fler piercingar/ tatueringar?
Funkar verkligen Brun utan sol så bra den du har?
Hemma kväll/fest
Katt/hund
Snacks/godis
Sprit/öl
En gångsligg/ pojkvänn

Svar; Yes! Jag ska ha fler piercingar och tatueringar :)
Yes! Den är jätte bra. Men tänk på att använda plasthandskar. Och man behöver inte alls mycket BUS (brun utan sol).
Fest
Hund så klart :)
Snacks
Öl
Pojkvän
Efter studenten märker man vilka som är sina äkta vänner då? Och hur?

Svar; Yes! Det märker man verkligen, man slutar att prata med varandra, man kollar inte ens på varandra när man ses. Och det är synd för man tror inte att det kommer att vara så efter man har varit vänner i tre år.
har du varit utomlands?
vars isf?

vill du utomlands?
vars isf?

många nära vänner/en bästavän?

tv/dator?

tar du kompisar före killen?
varför isf?

Svar; Yes! Jag var i Turkiet i Maj med några klasskompisar :)
Jag vill åka till Eygpten, Turkiet (Igen), Grekland, Italien, Spanien. Massa länder vill jag åka till :)
Många nära vänner
Dator
Jag har inte haft någon pojkvän, men när jag väl orkar skaffa en så då kommer jag ta vännerna före uot;> honom såklart. För man vet vart man har vännerna och pojkvänen kan bara dra når som helst. Förstår du vad jag menar? :p
vilka umgås du med?

Svar; Rebecka, Marie, Lisa, Sonja, Louise


Favorit låt just nu
Favorit färg
Favorit plagg

Svar; Beyonce - Best thing I never had
Rosa
Oj, ehmm ingen aning älskar alla mina kläder
Vad är din största rädsla?
Vad vill du bli/jobba med?
Håller du på med någon idrott?

Svar; Att bli kär, orkar inte förklara det skulle ha blivit en hel uppsats
Jag vill jobba som modell
Nej, det gör jag inte, jag skadade ryggen i en innebandy match för ungefär tre år sen, sen dess har jag inte idrottat, jag var tvungen att sluta med drillen också. Men jag har gått på gym och så. Men vill tillbaka till innebandyn men det kan jag inte, och det är synd tycker jag.
Hur ser ditt rum ut? :) Man kanske kan få lite insperation ;)

Klicka på bilderna för att få större bild!!!


Helheten rum # 1



Sminkbord
Sängen
Skohyllan vid sängen
Helhet rum # 2
Soffan
Vad använder du för smink? Och hur brukar du sminka dig till vardags?

Svar; Foundation; Maybelline New York "Sand 30"
Solpunder; Maxfactor "42 Deep Beige"
Eyeliner; Isadora
Mascara; Maybelline "The colossal volym express mascara"
Till vardags brukar jag sminkar mig med, fundation,solpunder, eyeliner och mascara.
Till fest brukar jag även sota ögonen.
Då var det slut på alla frågor :)
Hoppas ni är nöjda med svaren
Kärlek till er // E

Ett ögonblick

Det är ju inte ett roligt ögonblick nu asså, min hund rymde för ett par årsen och vi har en stor väg utanför oss där bilar inte kör så sakta om man säger så. Så han skulle springa över denna vägen, då kom det en lastbil och var nära på att köra på honom. Det var inte kul asså. Bromsspåren var ganska långa med. Men tur var så överlevde han i alla fall :)





Kärlek till er // E



Ny design tryck F5

Sofie har gjort designen, klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

Förtrollad


Asså denna låten är hur bra som helst! Plus att de två mörkhyade Les jumo kalla de sig för, de är ju grymt snygga! Och piercing vid läppen med som de passar jätte bra i! Jag är förtrollad :D




Denna låten är också grymt bra :) Och nej det är inte bara för att han säger Emma i låten ;) haha! Mohombi är grym artist, och j*vligt snygg (a)






Kärlek till er // E



Sorry hann inte blogga igår

Jag hade fullt upp igår så hann inte blogga, jag var med Mikaela och Marie och hängde lite det var trevligt :) Vi käkade lite i Gislaved sen drog vi vidare till Mikaela i Anderstorp :) Mycket mysigt :)

Sen så helt spontant så sov Marie här, haha! Det var kul, så vi kollade på en skräckfilm The roommate Blair i Gossip Girl  är med i den filmen. Men jag skulle inte kalla denna filmen för skräck film utan för sajco eller hur man stavar det, asså en psykopat film! Helt sick var den ;s haha!



Mina svagheter
Dag 05 – Min bästa vän
Mina svagheter
Jag blir lätt irriterad
Jag vågar inte bli kär
Jag kan såra någon omedvetet
Jag är lite utav ett kontrollfreak
Min bästa vän

Alltså jag har inte någon bästa vän så, för alla mina vänner betyder lika mycket för mig. Så jag vet faktiskt inte :p haha!

Nu så ska jag ta tag i mitt rum och städa sen ska jag feta mig med chips,godis och cola ♥
Glöm inte att ställa frågor nu ;)
Kärlek till er // E

Frågestund!!!

Yes! Det är Kan Dee's bild!

Nu är det dags för en frågestund!

Fråga mig vad som helst jag svarar på allt! Så passa på nu, jag kommer att vara 110% ärlig i alla svar! Det kanske aldrig händer igen ;) Så ta din chans ;)



Vad som helst, jag svarar på din fråga, även om du väljer att vara anonym eller inte! Spelar ingen roll!



Kärlek till er // E




We all hurt sometimes, but that's when you should be strongest.

It was you who picked me up from the bottom, it was you who made ​​me believe in myself.
It was you who helped me, you were there for me no matter what. ♥





Kärlek till er // E




Photoshoot

Det kommer att trilla in fler bilder med inläggen orkar inte visa alla nu :)


Vad tycker ni om bilderna föresten? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, skrubba så huden blir len och fin :)


Kärlek till er // E



Dag 03 – Vad är kärlek

Det finns olika soters kärlek

Pojkvän/ flickvän

Vissa har ju olika åsikter om det,
men själv har jag inte upplevt äkta kärlek. M
en det är väll när man blir glad när man ser personen
och att man blir avensjuk om den är med någon annan osv.
Men som sagt, man blir bara glad av att va med den och få pirr i magen osv.

Man uppskattar varandra, man älskar att vara i personens sälskap.


Vänner

Det är svårt att hitta äkta vänner, som verkligen finns där för en och ställer upp när som helst. Man kan berätta allt för de och det stannar där. Jag är glad att jag har sånna vänner som inte springer och sprider runt mina hemligheter. Visst det har hänt att mina förra vänner gjorde det, men de har jag inte kvar längre som tur är, för de tog bara massa energi det var inte värt det.


Husdjur

Det finns kärlek till djur också, som tillexempel jag älskar min hund Pepsi. Man fastnar för djur lätt, eller jag gör det i alla fall.

Familjen

Man har också en sorts kärlek till familjen.




Jag kanske visat er denna bilden innan, men jag bara love it!


Kärlek till er // E




Kul i camen + en åsikt

Haha! Svar ja! Jag har jätte tråkigt! Alla är helt tråkiga asså!


Nu till åsikten Asså om man blir tillsammans med någon och man börjar säga/skriva "Jag älskar dig" eller "Älskling" efter mindre än en vecka, det tycker jag är jätte konstigt faktiskt. För det är starka ord i mina öron faktiskt. Jag själv har aldrig sagt till någon kille att jag älskar honom, eller har kallat honom för älskling för jag tycker att det är starkt. Tyck vad ni vill men jag tycker att det är löjligt att börja kalla sin "partner" för älskling eller säga jag älskar dig efter en vecka. Okej om man har varit tillsammans någon månad då skulle jag inte ha sagt något.

Men alla ha sin åskit och detta var min, peace out :)


Kärlek till er // E




Dag 02 – Min familj

Daniel, jag , William, Frida, Mamma, Andreas, Pappa


Jag har tre stycken syskon,

Frida 26 år
Daniel 23 år
Andreas 22 år

Och sen mamma och pappa då.

Jag bor själv med mina föräldrar, bröderna bor i Varberg och syrran bor kvar i Gislaved.




Sen så har vi min lilla vovve med



Pepsi är 16 år, och är en blandras mellan en långhårig tax och drever. Jag fick honom när han var 3 år gammal, då var jag 6 år. Min farbror hade honom innan sen fick jag honom.




Kärlek till er // E




Jag har bloggbrist / Jag som person

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Vad är kärlek?
Dag 04 – Min dag?
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Ett ögonblick
Dag 07 –Tror jag på andar?
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 –  Detta ångrar jag
Dag 17 – Den här månaden
Dag 18 – Ett annat ögonblick
Dag 19 –Det här upprör mig
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – En första...
Dag 23 – Mina rädslor
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – Det här saknar jag
Dag 26 – Mina ambitioner
Dag 27 – Ett sista ögonblick
Dag 28 – Favorit snacks
Dag 29 – Favorit läsk
Detta är en lista som ska hjälpa mig med minst ett blogg inlägg om dagen iaf :)

Dag 01 – Jag som person
Dag 02 – Min familj
Dag 03 – Vad är kärlek
Dag 04 – Mina svagheter
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Ett ögonblick
Dag 07 – Kärlek vid första ögonkastet
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Mina drömmar
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Hur var jag innan
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 –  Detta ångrar jag
Dag 17 – Den här månaden
Dag 18 – Min första pojkvän
Dag 19 – Det här upprör mig
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina favorit partyskor
Dag 23 – Mina rädslor
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – Det här saknar jag
Dag 26 – Min favoritfärg
Dag 27 – Min skolgång
Dag 28 – Favorit snacks
Dag 29 – Favorit läsk

Jag som person

Jag som person är en snäll, trevlig, posetiv. Även hjälpsam men också väldigt seg ibland.

Men jag har också den sidan när jag blir arg då blir jag också j*vligt arg, jag slår och bankar mina händer och mitt huvud i saker och igen kan prata med mig då. Men som tur är så blir jag inte arg ofta, men jag blir sur lätt, för jag har ett hett temprament men när jag är sur är ingenting när jag blir arg.

Jag är rädd om mina underbara vänner, de är värdefulla för mig, det finns inga bättre.

Jag sitter hellre hemma och myser med någon jag tycker om än att gå ut och festa.





Kärlek till er // E




-

Sitter här och gör ingenting jag är aspeppad på att gå ut och springa, men nu är det jätte mörkt och jag är grymt mörkrädd, så nog ingen bra idee. Haha!

Jag tror jag ska se på en film sen ska jag göra varm chocklad och gosa med vovven :)




Kärlek till er // E



Awesome kväll igår

Igår kväll var de fucking awesome :D haha! Kvällen startade hos mig, först kom Rebecka och Lousie, sen kom några grabbar. Vi drog senare iväg till Sigges och där var det skit kul verkligen ;) haha! Men jag trodde att det skulle vara mer folk, och September sjöng jätte falskt ju ;o Så jag gillar inte henne längre, haha!

Jag kom hem vid tre tiden, haha! Men somnade vi fyra kanske :p haha!

Idag som väckte mamma mig vid tre och så hade jag 6 sms och 7 missade samtal, haha! Då tyckte jag att det var dgs att gå upp.

Frammåt kvällen så drog jag och Rebecka till donken och käkade bakismat.

Och vad som händer nu, så blire väll att kolla på film eller något :p haha!





HAHAHHA! Asså måste bara visa denna bilden haha xD När jag sminkade mig igår så kom William upp till mig, och jag kunde inte låta bli, så han fick en liten mustasch. HAHAHAHHAHAH



Kärlek till er // E




Lördag

Idag så är det party som står på listan :) Med Rebecka och Louise + tre till :)

Vi ska dra till Sigges där September spelar ikväll, det kommer att bli en helt jävla awesome kväll :D Det känner jag på mig, för jag kör på all in ikväll asså no matter what!

Jag är grymt taggad, jag vill bara sätta igång men brudarna kommer inte förens om någon timme. Så jag får la vänta då haha! ;)

Ingen kan förstöra denna kvällen för mig ikväll, verkligen inte :D




Happy girl :D Från studenten, det var ett tag sen nu asså ;) Så härlig känsla det var, jag vill göra det igen :D Fast inte plugg biten, med studentdagen vill jag göra om :D


Kärlek till er // E




Slänger in några ord

Man ska ta lärdom utav livet, lära sig utav sina misstag framför allt. Det har jag gjort och det har gjort mig till en mer starkare människa, och jag är mer trygg i mig själv. Jag har verkligen lärt att de människor som tar mycket engerig de ska man bara skita i, de som har sviktit dig skit fullstädigt fan i de för de är inte värda att ha dig i sitt liv. Jag vet att det är svårt att glöma en vän eller ex eller vad det nu är, men det gäller att tänka efter är denna människan verkligen värd dig?

Jag hade mina riktiga vänner som hjälpte mig genom detta, och det tackar jag de för. Vänner som verkligen älskar dig och bryr sig om dig, de vänner som kan komma till dig när som helst när de som mest behövs. Sånna vänner är värdefulla, och jag är glad att jag har sånna vänner ♥


Kärlek till er // E




Fredag

Hellu :) Idag så har det varit sommar i typ 4 timmar, så då solade jag, sen blev det höst igen... Blir ju fan galen :s

Idag så har jag som sagt solat då, sen så passade jag lillkillen i tre timmar, sen drog jag och mamma och handlade.

Efter det så ringde Rebecka så vi kunde dra och köpa förköpsbilljet till Sigges imorgon då September uppträder :)
Men då var de slut, men det var en kille som hade köpt för många så vi fick köpa de utav honom, så vi drog till Tranemo. Haha!

När jag kom hem, så blev det lite mat + Kommissarie Späck med mamma och pappa :)

Nu så ska jag hoppa in i duschen, pila bort döda hudceller ect :)

Tagga inför imorgon :D





Ha en fortsatt trevlig fredag :)

Kärlek till er // E



Sängen kallar på mig

Kollade nyss på Den där Mary, det är en film som jag kan se flera gånger utan att tröttna på den. Så rolig är den asså, haha!

Imorgon väntas det att passa lillkillen någon timme :) Skojsigt :)

Nää, nu ska jag ta och sova :)





Kärlek till er // E



Ke$ha

Så sjukt härlig är hon, älskar Kesha hon har helt egen stil och hon skiter i vem som gillar den eller inte.





Kärlek till er // E



Ett tips om ni vill vara solbruna i höst

ACO Brun Utan Sol fungerar bra och är billig 80 kr på apoteket.



ACO Brun Utan Sol är inte en kräm utan lotion som dessutom är både mjukgörande och återfettande. Att den var en lotion gjorde att den lätt att smörja in.

Efter ungefär 90 minuter hade ansiktet fått en fin gyllenbrun nyans som var lik en riktig solbränna. Resultatet är bättre än vad man hade räknat med.


Ger lagom färg

ACO Brun Utan Sol gav inte en djup färg med en behandling. Det är nästan en fördel genom att tunnare färglager vid varje behandling och också när man masserar in gör det enklare att få en jämn färg.

Vill man ha en djupare färg går det utmärkt att upprepa behandlingen t.ex. nästa dag.

Blir man fläkig?

Svar, Nej det blir man inte, tar du upp till 2 ggr i veckan så blir du inte det. Ett tips använd plasthandskar.

 

Kärlek till er // E





Torsdag

God morgon på er, det var sjukt länge sen jag vaknade vid 9 självmant! Det är så kallt och höstigt idag, så vill inte gå upp ur sängen för då blir det också kallt. Kommer nog bli säng liggande idag tror jag, men jag kan ändå inte ligga stilla för länge ;s Jag känner för att ta en varm dusch eller basta det hade varit gottigt asså! Kanske drar till syrran då för att basta! Vi får se,

Man kan ju passa på att rensa datorn nu ju ;p haha!

Välkommen till Sverige Mr, Höst!




Jag just nu, har tråkigt ;p haha!



Kärlek till er // E

En kväll i Borås

Tjaba! Ikväll så har jag spenerat kvällen i Borås med min vän Rebecka, hahahah! Shit vad kul asså, denna dagen kommer jag inte att glömma! Först så missade vi bion (första tiden), sen så går vi omkring lite, sen så åker vi runt och ska tanka och vi kör där ifrån sen säger Rebecka; Var är lamporna? När vet man när jag får köra? DET ÄR JU FÖRFAN ENELKRIKTAT! HAHAH! Inte nog med det, så vare minst 5 killar som flirtade med oss på mindre än 1 timme, både jag och Rebecka tänkte vafan?! ;s haha!

Vi kollade på filmen Brides maids den var helt jävla awesome :D hahah! Den måste ni se om ni inte redan har sett den ;)




Just det färgade håret igår med ;) Awesome :D haha!


Asså jag sitter här som ett jävla fån och skrattar, om vad som har hänt idag asså! HAHAHAH!


Kärlek till er // E




Tisdag

Nu är jag tillbaka igen :) haha!

Idag så lämnade jag in min mobil på lagning (ingen...), så nu har jag min gamla mobil det är ju lagom skojsigt ;p haha!

Sen drog jag till frissan dårå :) Efter det så åt jag och mamma middag på grillen ;) Oyeah den nyttiga familjen här asså :D haha!

Sen åkte jag till syrran för att hjälpa till med lite saker :)

Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll, jag borde plugga på teorin men det är sååå tråkigt... haha




Jag älskar min nya frisyr :D haha!


Kärlek till er // E



I did it

Jag vågade att klippa av mig håret! Jag klippte av 20 cm, så nu är det kort :D Det är mer finare nu, och mer form tycker jag :)



Jag blev super duper nöjd alltså, jag trodde inte det skulle bli så bra :p haha!





Bloggar mer sen :)

Kärlek till er // E



Hiss och Diss

Hiss
Fransk manikyr - Det är så frecht och stilrent, man behöver inte tänka på att kläderna ska matcha med naglarna, helt perfekt.
Rebecka Ledel - Min bästavän sen vi var 6 år. Hon känner mig från topp till tå, hon vet alla mina hemligheter, hon får reda på saker först utav alla, hon får mig känna mig värdefull, hon tror på mig. Hon är helt klart bäst. Vi har gått igenom mycket tillsammans och vi är inte ens halvvägs det kommer att bli fler år, trots att hon lämnar mig här i Sverige och drar till Spanien i 7 månader :(. Älskar dig
Rebecka Ledel <3



Diss




Regn - När i hela helvete ska sommaren börja? Den regnar ju bort varje jävla år asså! Det är bud på att flytta utomlands asså.



Kärlek till er // E




Imorgon så händer det

Imorgon 11:30 så kommer jag att göra en förändring!

Jag ska klippa av mitt hår!!! Till axlarna! Senast jag hade så kort hår var i 9,an början på 1,an. Så jag är jätte nervös just nu alltså. Jag har sparat mitt hår i tre år och nu ska det av, haha okej jag får mig låta som om jag är värsta divan. Men håret är det första intrycket typ asså :p haha!

Jag kommer inte blogga så mycket idag mår inte så bra, så detta kanske blir det enda inlägget för idag, får se hur jag mår senare :)

Men ni får ha det bäst så länge :)


Kärlek till er // E




Mys

Nu blire mys för min del, myskläderna är på jag är frech igen pilat hela kroppen, hårinpakning , ansiktsmask , det gamla nagellacket är borta. Nu är det helt 100% nartuliga Emma. haha!



Mys-outfiten





Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner, det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då, det kommer kännas svårt,
det kommer vara svårt. Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna
vägen hem, det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner, det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då, det kommer kännas svårt,
det kommer vara svårt. Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna
vägen hem, det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Kärlek till er // E

Som jag har designat själv



Smycken
'

Kläder








Väska





Kärlek till er // E

Söndag

Shulul jag har inte gjort ett piss idag än så länge, jag har bara passat lillkillen och rensat mina sminkborstar.

Jag har inga planer inför ikväll heller jag ska bara ta hand om mig själv, ett hemmaspa låter väldigt lockande :)

Jag bloggade inte igår därför att jag var för bakis alltså, men shit vad det va kul i fredags ;) haha! Så det var nästan värt det att jag mådde som jag gjorde ;D




Ni som inte vet hur man tvättar sminkborstar så här kommer tips!

Jag brukar ta två glas tre bortar i varje glas (beroende på hur stora borstarna är)

Ta antingen diskmedel eller shampoo

Häll ut vattnet efter 5-10 minuter, upprepa tills glaset/glasen inte ser smutisga ut

Klart!


Kärlek till er // E



Party in my head

Hejsan på er, vaknade utav att mamma skrattade åt mig när jag smällde i handen i mitt nattduksbord, det tyckte hon var jätte kul. Hon skrattar alltid åt mig när jag slår mig själv i sömnen eller när jag snackar i sömnen. Hahaha!


Jag kom nyss hem från Värnamo jag och mamma hämtade syrran, och jag körde och fan vilket damp jag fick på hemvägen ;o Det var en jävla bil som körde om, men han log på 10km/timmen saktare än vare var. Och jag kunnde inte köra om. Sånt stör jag mig på så jävla mycket asså.


Nu ska jag börja fixa mig, idag är de grillkväll @beccas place :)


Jag och Anna förra helgen :)


Kärlek till er // E



Random

Jag som person,
♥  Jag är en bra lyssnare
♥  Jag ställer alltid upp för mina vänner, no matter what
iv>♥  Jag tar inte skit
♥  Jag förlåter mäniskor som har gjjort fel, för man förtjänar en andra chans, men man får bara tre chanser på sig
♥  Jag tar hand om mitt utseende, målar naglarna minst tre ggr i veckan, hårinpackning två ggr i veckan, fotvård       varje dag osv. 
♥  Jag älskar att sminka andra och fixa de ge de klädråd heter det så? Aja! 
♥  Jag verkligen älskar att designa om kläder, smycken och väskor, just love it! ♥






Jag och lillkillen, jag gav honom ett innebandysett så han kan gå i mina fotspår ;) ♥

Ofta :o Du berhöver ju inte gå ner i vikt! Hur mycket väger du? 

Du är skit snygg!
Svar; Det där är la ändå upp till mig, för sist jag kollade så var det min kropp, mmh! Jag väger 49 kg!



Kärlek till er // E




Sol = Emmas liv är underbart då

Tjenare :) Andra dagen med sol inte illa asså ;) Men imorgon så kommer det att regna ;( Jag gillar verkligen inte Sveriges konstiga väder ;s Kan det inte bara vara fint soligt väder dag in och dag ut? Nää, det ska regna hela "sommaren"!

Men i alla fall, har solat idag, pluggat teori (WOW haha!) sen var jag hos syrran lite :)


Sen har jag inte gjort så mycket mer, jo just det klippte gräset innan med.




En bild från Marstrand en ö utanför Göteborg där vi var i helgen :)


Kärek till er // E





Emma goes back

Nu har jag bestämt mig och detta kommer att bli jävligt svårt, jag ska sluta med dricka så jävla mycket cola dricker det varje dag minst 1½ liter per dag. Och om jag inte får cola så får jag utbrott! Så som om jag inte röker på en hel dag.
Så jag får bara dricka det om helgerna nu! Det låter hemskt i mina öron, men jag har hört att man kan gå ner i vikt pga det, de har min kompis gjort så jag ska testa det asså.

Sen så ska jag inte äta så onyttigt som pizza varje vecka, chips varnnan dag det är slut med det!! Nu ska jag gå tillbaka till den nyttiga Emma!


Så istället för att ta cola så ska jag ta vatten, och istället för chíps så ska jag äta majskrockar som är så jävla gottigt :D



Bjuder på en fulingbild ;)



Kärlek till er // E




You bring the sunshine

Tjenare, idag så har jag hunnit med ovanligt mycket faktiskt. Var hos jobb coatchen vid 10:30, stack vidare till syrran för att sola och passa lillkillen. Vid 15:00 tiden så kom Marie förbi, vi chillade lite sen drog vi upp till centrum och hann med en massa och det är ovanligt för oss,haha!

Sen när jag kom hem så började jag träna, sen städa, rensa ut kläder, väskor, skor, smycken och det mina vänner sved! Men det behövdes att göras.

Sen drog jag över till grannen för att kolla på den nya bilen, han fick en tio poängare ;) haha!


Nu är jag väldigt trött faktiskt asså, ska slagga snart känner jag, ska bara snacka lite mer med den bästa :) ♥




Så här såg man ut idag :)



Kärlek till er // E




Tisdag

Blev så jävla sur när jag vaknade imorse ;o Innan jag gick och la mig igår så sa de att det skulle vara strålande sol men vare det när jag vaknade?  NEJ!!! Så jag gick till medo och solade ist. Haha! Så jag blev brun idag iaf ;)


Jag har inte så gjort så mycket i dag faktiskt, jag har mest chillat och tagit det lugnt. Ska snart ficka lite cv grejer, plugga teori och måla naglarna.



i just went against the grain
It was a feelin i can't explain
I just went against the grain
It was a feelin i can't explain
Kärlek till er // E


Härliga Göteborg

Shululu! Idag så har hela familjen varit i Göteborg, och i någon ö vet inte vad den heter. haha! Det var mycket trevligt, vi hade strålande solsken hela dagen det är gött :D

Jag kan tyvärr inte ta några bilder för min kameraladdare är sönder, men syrran tog massa kort så ska sno de från henne :)

Det blev lite shopping idag med (a) Denna gången en blus och ett par klackaskor jätte söta och sommriga var de :)

Efter Göteborg så drog vi till Varberg för att grilla hos bröderna. Ochvi kom hem för en halv timme sen kankse :)





Cambild ;)



Kärlek till er // E



RSS 2.0