You got that kind of medicine that keeps me coming

Shululul ligger i sängen och softar. Innan lämnade jag wille på förskolan sen gick jag hem. Sen hämtade jag och mamma Frida sen drog vi och kollade lite i affärer hittade en skit snygg plånbok. Så ska fjäska lite för pappa sen, hihi (a).

Idag så ska jag inte göra så mycket, jag ska duscha Pepsi nu snart. Sen ska jag hämta wille vid halv 5 sen barngympa haha, yey milf eller vad hahah.

Sen blir det att passa wille till halv 8 typ.

Så kommer mig dag att se ut, roligt en el cuuuuuuulo ;) hahaha, så säger man i rööööööven på spanska ;). Nu vet ni de med ;).


Jag & willepille i maj 2011, några dagar innan jag drog till Turkiet.






Gomorgon

Pepsi kom och väckte mig för en halvtimme sen typ haha. Sen busade jag med honom. Och nu ligger vi på min ziperall haha.


New in

iPhone fodralet köpte jag i Växjö i lördags, tyckte det såg tråkigt ut så pimpade upp de ;).


Dagens outfit


13:46

Hellu, allt bra med er? :) . Jag vaknade vid 9 tiden idag, sen somnade jag om när jag såg vädret haha.

Det snöar nu igen :( men det är plusgrader :S hur går det till?! någon som vet?!

Idag så händer det inte så mycket, jag ska hämta wille på förskolan idag. Sen blir de la att passa honom en liten stund tror jag.

Sen händer det inte så mycket mer, detta kommer att bli en lång och tråkigt dag känner jag på mig.

Nähä detta var ju ett roligt inlägg, hahaha. Aha, nu ska jag ta en powernap.




En bild frå studenten

Växjö VS Brynäs

Här kommer några bilder ifrån igår.


Så såg jag ut Brynäs tröjan och Brynäs halsduken är självklart på.





Daniel,pappa,jag, Andreas innan matchen




Jag och pappa när det var uppvärmning




♥ ♥ 





Så här ser jag ut idag

Tröjan köpte jag igår kommer ifrån cubus jätte skön.

Armbanden fick jag av Rebecka, miss u <3

Jeansen vero moda.

Nu drar jag ut :)


Bästa dagen på länge

Igår så var det den bästa dagen i mitt liv på länge asså. Tänkte att jag skulle berätta om den nu.


Jag och pappa skulle åka till Växjö för att kolla på Brynäs det visste vi ju, för det hade vi fått i julklapp.

Sen sa mamma att hon ville ha skjus till Kvantum, så hon åkte med och vi tankade bilen. När jag och pappa skulle åka vi väg så kommer mamma springande och hoppar in i bilen. Så säger hon "Jag ångrar mig jag följer med", hahah. Så mamma följde med till Växjö och de visste inte jag eller pappa om.

Vi kommer fram till Växjö och ska äta på en restuarang där mamma hade bokat bord, sen så sitter Daniel och Anderas där inne. Och det var en jävla överaskning, skit kul.

Sen så åker vi och shoppar lite, sen så åker vi till matchen. Och fan vilket tryck det var där asså, och jag trodde inte det skulle vara så många brynäsare där igår som det var.

Och vi hade hur bra platser som helst, och det var typ 5-8 personer som hejade på Växjö som satt bakom oss. Och de blev lite sura på Brynäs några gånger, fast det var Växjö som spelade fult då. Så snackade jag och Anderas om det så sa jag "Brynäs ligger inte 9,a i alla fall". Då blev de tysta ;) haha. Nää, men det va hur kul som helst igår.

Speciellt när Brynäs vann :D. Men det var en jämn match asså, men de bästa laget vann ;).

Mamma tog lite bilder igår, men kan lägga upp de här sen för orkar inte gå ner och hämta kameran nu haha.

Då kan jag även visa vad jag köpte :).

Nu ska jag fixa mig och sedan dra ut i de fina vädret.







Julafton igen?

Jag och syrran beställde från panduro i måndags och paketet kom idag. Sen så öppnade panduro butiken i Gislaved idag med så det blev "lite" grejer man fick med sig hem.

Just nu så sitter jag och fixar mitt fotoalbum, skit kul :).

Uppdaterar mer sen :).


God morgon

Go morgon på er, jag vaknade för en halv timme sen typ för att ta tillskottet haha. Så nu ligger jag i sängen o halv sover och ropar på pepsi som ligger nere vid trappan och gnäller för han vill ut. Hundar asså haha skoja ba ;).

Nu tänkte jag gå upp och röka, sen vid 9:30 får jag käka. Bläääää, fan vad trött jag är!


23/2-12

Idag så har det varit en helt jävla bra dag asså! När solen är framme då är mitt humör på topp skojar inte!

Som sagt så gick jag hem till syrran innan i det underbara vädret, så jag,syrran och wille var ute i ca 1,5 timme och hade hur kul som helst.

Sen senare närmre kvällen, så bastade vi sen körde hon hem mig.

Så det var en bra dag idag som sagt alltså.


Är det någon som kollar på Revenge? Jag bara älskar den serien den är så grymt bra. Idag var den så bra så man inte kan beskriva det, hahah.


Nää, nu så ska jag gör något vettigt. Hör senare kanske :).





Jag idag.




Dagens outfit

 

 

 


Nu så

Nu är fann våren här :D. Jag är påväg till syrran nu, de slitna jeansen, vårjackan och conversen är på :). Love it <3


Drive by - Train

Jag sitter och degar med min nya favorit låt dunkades i lurarna.

Hur bra som helst enligt mig då ;)

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ DEN


DENNA ÄR MED GRYMT BRA


Dessa två låtar går om och om igen just nu ;).


Jag ska nog ta och sova nu snart, men ett problem kan inte sluta lyssna på låtarna haha.






Love it!

Mina bilder kom idag hade tydligen beställt 189 bilder (a) hehe. Aja blir mer roligare när man framkallar fler bilder (tycker jag iaf). Men jag vet att min syrra inte har fått in bilder från sommaren 2011 än i hennes album ;) haha.

Kommer nog få hjälpa henne snart känner jag på mig ;).

Nu så ska jag bara inskaffa mig ett nytt fotoalbum så jag kan pimpa upp det och sedan lägga in bilderna. Kommer bli kuuuul :D.


Diet Appuloss

Hejsan nu har jag kommit hem från jobbet och kopplat av lite.

Nu har jag hämtat ut mitt paket från Gymgrossisten, jag beställde Diet Appuloss.

Det är 60 kapslar i en förpackning det kostar runt 150:- .

Dessa kapslarna gör så att man blir av med vikt på mage,lår och höften. De ställerna som är de svåraste att få bort fett på. Så då kan man testa dessa.

Jag ska börja med dessa imorgon, man ska ta 1-2 kapslar 1 timme före frukost och sen 1-2 kapslar 1 timme före varje måltid.

Så jag kommer att testa dessa tills jag har gjort slut på alla 60 kapslar, sen så kommer jag att skriva om hur det har gått, om jag har blivit smalare, om jag har känt några bieftekter etc.


De ser ut så här.









Onsdag

Hejsan, idag så fick jag hem 189 kort som jag hade beställt. Så nu blir det att köpa ett nytt fotoalbum.

Idag blir det jobb från 17:15-20:00. Men innan jobbet så ska jag hämta ut mitt paket från gymgrossisten :D. Nu jävlar asså :).

Jag kan skriva mer när jag kommer hem från jobbet om det jag beställde från gymgrossisten :).


Fan vad taggad jag är

Snackade nyss med Rebecka, om Spanien. Fan vad taggad jag är asså, som vi snackar om så ska vi först var där i maj i två veckor och sen så ska vi dit igen i augusti. För i augusti är det feta festivalen i 10 dagar där. Och klart som fan att vi ska vara där då med liksom ;).

Och eftersom hon redan är där nere nu, så kommer hon även att stanna till maj. Vilket betyder att jag måste flyga själv ;s. Det är inte så kul tackvare att jag bara har flygit en gång i hela mitt liv :s. Hahah, men det kommer säkert att gå jätte bra.

Biljetten kostar bara runt 1800 :- fram och tillbaka och det är jävligt billigt. Vi kommer då bo hos hennes pappas hus där nere i Spanien. Det kommer att bli fett nice asså, fan vad jag längtar. Ska försöka beställa biljetten nu i veckan. Sen är det bara att köpa massa grejer och längta sönder asså.

Åhhhhh, fan vad taggad jag är :D.


Jag och Rebecka i sommras när vi två + Rasmus + Simon är på väg till Öland :).








Take it off

Om jag ska vara ärlig... så orkade jag inte träna idag (a). Är fortfarande förkyld, så innan jag åkte hemifrån så tänkte jag "fuck it! Jag tränar i alla fall". Men när jag kom dit så, tänkte jag att det skulle bara bli värre, så jag satte mig i bastun istället (a). Så det blir hårdträning när jag blir frisk istsället och det är nog snart hoppas jag :).

Igår så beställde jag även hem kosttillskott så det lär nog komma antingen imorgon eller på torsdag. Dags att göra sig redo inför sommaren nu ju ;).


Imorgon blir det även lite jobb, bara 3 timmar men bättre än inget i alla fall. Jag har skickat ut CV och personligt brev till ca 30 olika jobb idag med. Så jag känner mig jävligt duktig alltså, haha.


Nu så ska jag ta och slappa lite, jag bloggar nog mera sen bitches ;).







Dagens outfit

Nu drar jag o tränar.

 


Svar på tal

True story:
Om du nu står för vad du säger så har du haft 15 år på dig att komma över och säga det till mig ! Slafsiga kläder kan du tycka om du vill men följer bara modet och du är nog ensam om att tycka så gumman!
Svar: Okejokej, men en fråga varför ska JAG komma över till er och säga något? När jag inte har gjort er ett skit?! Det är ni som har gjort mig något, så det är ni som ska komma över och säga förlåt för att vi startade rycktet och förstörde hela din skolgång! Det är det ni ska göra.

Det jag har gjort mot er? Nää, jag har inte gjort er ett skit.

Och anldningen till varför jag skrev det där inlägget, är därför att några som läser min blogg har velat att jag ska skriva om mobbning. Och då gjorde jag det!

Så jag ser ingen anldning till ens att ni försöker försvarar er. För alla vet att det är ni som har gjort detta mot mig. Och jag bryr mig inte längre. Jag ser detta som en sann historia. Move on, det har jag gjort i alla fall :).




Svar på tal

Emelie Bjelke :) om True story:
En hälsning från din slafsiga granne med fem år förgammla kläder, tycker verkligen att det är hemskt tråkligt att du tycker så ...
Svar: Jaså tycker du så? Det var ju kul att du tycker. Men eftersom att hela den historien är sann, så ser jag ingen anledning till att jag ska ljuga om dig. Jag kan göra det, men jag är inte en sån person. Jag säger vad jag tycker och sen om du inte tycker att det inte var så snällt och skriva så om dig som jag gjorde. Det är en helt annan sak, för det är långt ifrån vad du har gjort emot mig.




Outfit


Söndag

Hejsan, Marie var här igår. Det var länge sen vi hade et litet sleepover ;). Det var hur kul som helst de behöveds verkligen alltså. Vi gick på något igår tror jag asså ;) haha. Vi kollade på kvinen i hjärtat och började hoppa i sängen och börja sjunga med i texterna och sedan garvade vi sönder oss ;) hahah. Nää, fifan det va kul igår älskar den tjejen asså :D♥.


Idag så va det inte så kul dag, nu sitter jag här med ett pekfinger som har svullnat upp så det är dubbelt så stort, och en knytnäve som gör lite ont. Jag tänker inte ta upp vad det handlar om, men det jag kan säga är att jag är fan den enda som vågar säga ifrån asså. Hur jävla fegt är inte det?!?!?!?. VÄX UPP FÖR FAN!


Som de sa i Kniven i hjärtat igår "När vi är barn då är vi änglar, och när vi växer upp så är vi horor". Det är sååååå sant!





Älskar dig gumman ♥




True story

Jag snackade med en gammal klass "kompis" igår som jag gick med i högstadiet. Och vissa växer aldrig upp alltså.

Han sa det att "Fan Emma du har varit mobbad hela ditt liv,". Så svarade jag "Ja, det har jag varit. Men de som har varit mobbade växer och blir starckare och de som har mobbat de sjunker ner!". Så svarade han "Ingen bryr sig om dig ändå!".

Men det du vad, jag tror att mer folk bryr sig om mig än vad de bryr sig om dig. För att leka cool och tuff kommer man ingenstans med!

Och självklart vann jag den där konventionen! Knäckt blev han och allt.


Och nu tänkte jag snacka lite om att från ha varit mobbad i ca 7 år till att bli stark och skita i allt bullshit!

Det började med att jag gick i 2,an och jag åkte skolbuss med min bror Anderas. Och så kunde inte jag säga R, så blev jag mobbad för det utav min granne som är 1 år äldre än mig. Sen så när jag och hon bråkade ute på gatan en dag då när jag spelade bandy med mina bröder så kom hon fram då. Och knuffade mig mm. Mina bröder skyddade mig, men jag ville verkligen slå tillbaka. Så jag slog till henne. Då sa hon "FattiCarlsson", ahh percis! Och fråga mig inte vad det kom ifrån! För det vet ingen.

Sen så sa hon det i skolan (jag och hon gick i samma skola), då började andra ungar säga det till mig. Och självklart blev jag ledsen.

När hon slutade 6,an så tänkte jag Yes, detta är över nu. Men nejnej, detta följde med ända till högstadiet.
Jag blev fortfarande ledsen över detta, för jag visste inte vad jag skulle göra.

Och sen i 9,an sa en kille det till mig, så frågade jag honom "Vet du ens vad det kommer ifrån?!". Vet ni vad han sa?! Han sa "nej, det vet jag inte".

Så alla sa det men ingen visste vad det kom ifrån. Det störde jag mig på. Att den här tjejen har förstört hela min skolgång det är en sak, men att hon inte säger HELA historien det är en helt annan femma.

Men det där med fatticarlsson tar inte på mig längre. För ingen vet vad det kommer ifrån. För det första så är det inte sant. Vi i våran familj är inte fattiga! För det andra så är det så jävla omoget beteende.

När en kille sa det till mig när jag började gymnasiet, så sa jag samma sak "Vet du ens var det kommer ifrån?". Jag fick samma svar, och jag berättde allt. Då blev det en helt annan syn på det hela.

Och det var ju inte jag som var tvungen att gå om skolan. Och det var ju inte jag som klär mig sliskigt och bär kläder som är 5 år gammla och för små. Gissa vem som gör det? Jo, den tjejen som startade hela rycktet.

Så det jag vill komma med detta är att de som har varit mobbade de blir större än vad de som har mobbat. Just saying :).

Så jag tar fan ingen skit ifrån någon, jag står upp för mig själv. Och vad jag har gjort och gör. Jag är inte världens ängel men jag är inte heller världens bitch (jo, ibland kanske).


Det är ingenting som kan rubba mig, aldrig någonsin igen aldrig!

Hoppas ni har lärt er någonting från min lilla historia. Alltså stå alltid upp för dig själv! Va ingen fegis, våga säga ifrån det måste man göra. Annars blir du bara mer och mer nertryckt.






Sjuklingen själv

När jag precis har blivit frisk ifrån min jobbiga förkylning, så kommer den igen + feber + huvudvärk! Kan det bli bättre?! Nää, jag tror inte det asså. Funderar på att sova nu faktiskt asså.

Just det en sak till vissa killar växer aldrig upp asså! Jag förstår varför tjejer i min ålder är tillsammans med killar som är runt 25 asså. Jag förstår er nu girls ;).




Pratar du bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än dig.
Kommenterar du mitt liv betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag betyder det att du är avundsjuk.
Fortsätt du med detta... så lever jag livet under tiden.
Pratar du bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än dig.
Kommenterar du mitt liv betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag betyder det att du är avundsjuk.
Fortsätt du med detta... så lever jag livet under tiden.


God natt på er :)

I break your heart

Jag hittade en ny töjning idag, skit snygg. Denna gången tog jag en tunnel som det kallas, alltså det är (oftast) en rund ring som man ser igenom själva hålet då. Om man har större töjning och jag har bara 7 mm. Råkade ta 1 mm större (a) hehe. Men det blev jävligt snyggt faktiskt.



Eller vad tycker ni? ;) I just love it!

Just nu är jag ganska så trött faktiskt jag har gått på cola och red bull idag de så har varit hög på det typ haha. När jag ringde en som jag skulle snacka med ang körkortet så hade jag högtalaren på och jag sjöng till min iPhone. Sen så plötsligt så svarade en person, hahaha. Ganska pinsamt men vafan bryr mig inte så mycket. Jag kommer nog aldrig att träffa denna personen så, men jag bjöd på ett skratt i alla fall ;) hahah.



Torsdag

Hejsan förlåt ännu en gång för att det inte blev något bloggande igår. Men tränade igår och sen gick jag och la mig klockan 22:00 igår. Mådde inte så bra heller, så hade en anledning ;p haha!

Idag så vaknade jag klockan 6 och då var det bara att gå upp, började jobba klockan 8-12. Så det var en soft dag idag.

Just nu så sitter jag och gör några samtal, det är så tråkigt att sitta i kö och bara vänta.

Aja, det får la funka endå :p.

Efter alla samtal så ska jag och mamma åka till Gnosjö för att kolla på en ny töjning till mig. Jag har hittat en skit snygg på internet, så jag får hoppas på att de i Gnosjö har en likadan :).

Ahh, annars är det toppen med mig ;) haha!






Go natt

Imorgon så ska jag prova på en ny grej som jag ska försöka hålla i några veckor frammåt.

Berättar mer i veckan måste testa det lite först ;).

God natt på er







Min gymnasietid

Hmm, detta blir la intressant? ;) haha!

Nu så ska jag avslöja lite hur jag var innan och hur jag har förändrats, blir la kul ;).


Det börjar då med ettan. Jag var hur nervös som helst när vi skulle gå upp till gisleparken då, där alla skulle samlas och sätta sig med sina nya klasser. Och jag gick dit med Rebecka, Hania och Josefina. Jag var lite orolig hur det skulle bli mellan mig och Rebecka för vi var verkligen bästa vänner (och är det fortfarande). Hon hade valt samäll och jag barn och fritid.

Första dagen var helt okej, jag kollade mest in på hur de nya människorna var, jag kände endå 3 personer redan två utav de hade jag gått med i högstadiet och den andra är min ingiftasläkting. Så jag hängde ju med de innan jag lärde känna resten.

Jag kommer fortfarande ihåg vilket första intryck jag hade på alla, så kul haha. Vissa utav de intryck jag hade stämde verkligen och det gör det än idag. Illa kankse? ;). Aja, skit samma.

Jag var jätte blyg i ettan, det hade jag alltid varit. Jag hade aldrig rökt, aldrig festat innan som de andra hade gjort. Så jag kände mig lite konstig då. Men det vet jag att jag inte var.

Jag var väldigt smal också, fick massvis med blickar på mig och sånt. Och det var väldigt obehagligt, speciellt när man precis hade börjat en ny skola och man var yngst igen.

Men jag struntade i allas blickar och skötte mitt.

Ungefär vid mitten utav ettan så fick jag en skada i ryggen ifrån en innebandy match, så jag var tvungen att sluta med både innebandyn och drillen. Som verkligen var mitt liv, så jag var lite deppig ett tag. Så då började jag att festa och sen på våren i ettan så började jag att röka.



Ettans klassfoto



Ser ni hur smal jag var?


Tvåan det var här allt började att rasa neråt. Mina betyg blev dåliga det var kaos i mitt liv inget blev som jag ville. Jag fick mer attityd (det har jag alltid haft men den blev sämre i tvåan). Jag sa vad jag tyckte jag skit i vilka som blev sårade. För jag ville på något sätt ge igen på de människor som fått mig att må dåligt. På ett sätt som inte alls var bra. Jag trodde att jag var tuff för att jag inte gick till skolan. Men vad fick jag ut på det? Jo, sämre betyg det var det ända.

Jag tog hål i tungan också, jag började tvivla på allt och alla. Både familj och vänner, jag trodde att ingen ville ha med mig o göra. Alltså jag var väldigt nere en period, jag började tycka att jag var fet men då vägde jag 49 kg. Jag vet inte vad jag tänkte med faktiskt alltså.




En bild från sommaren 2010 i Varberg.



Exakt så tyckte jag om allt och alla.


Trean nu började att gå lite uppför sakta med säkert. Det var svårt att plugga upp ämnerna när man fortfarande var skoltrött, men jag försökte. Nu hade jag också börjat tänka på mig själv och jag försökte dra ner på festandet.

Mina betyg var inte de bästa men jag försökte i alla fall. Jag försökte lita på människor igen och dra ner på kaxigheten.

Jag blev utslängd ifrån lärarna nästan varje dag på grund utav att jag skrattade och de tyckte att jag förstörde deras lektion. Men det tyckte inte jag så jag och vissa lärare var inte så bra vänner om jag säger så.

Det var bara en lärare utav fem som jag kom bra överens med.

Vi fick en n idrottslärare med i idrott B. Hon hatade verkligen våran klass för vi hade idrott med omvårnad som hon hade undevisat sedan ettan. Och jag sa ju det att jag är inte den som håller tyst om något är fel. Så jag och hon kom i bråk många gånger, och det var inte jag som gjorde det. Det var flera i min klass som gjorde det. Och vi gick och klagade hos rektorn om man ska kalla honom det. Men han gjorde ingenting.

Jag gjorde min första tatuering med. Och piercade navlen.

Sedan så åkte jag och några till i klassen till Turkiet, sedan tog vi studenten.



Pierre en gammal vän och jag när vi sparkade in våra ettor




Jag, Hania, Rebecka på våran student. Kolla fortfarande vänner ;).





Så om jag ska sammanfatta min gymnasietid kort fattat.

Gick från blyg till att stå upp för mig själv.
Gick från att aldrig har druckit en droppe alkohol till festpinglan.
Gick från inga percingar till tre stycken. Näsan,navlen,tungan.



Happy valentines day

Hejsan på er. Har redan dag varit bra hitils? Fått presenter utav din älsklig? Eller kankse ni ska åka till honom/henne snart?

Jag själv har ingen att tillbringa denna dagen med forever alone ;) haha. Nää, men jag överlever. Jag tycker inte att denna dagen är så speciell, kankse för att jag inte har haft någon att dela den med. Så som sagt jag över lever.

När jag kom ner till köket idag så var de lite presenter från mamma och pappa, gulligt att de tycker synd om mig ;) haha. Nää men skämt o sido.

Jag och Pepsi har luggit framför tv och käkat rostmackor idag, halva brödlimpan är uppäten av mig och Pepsi (a) haha! Så får det vara ibland faktiskt.

Ikväll så tänkte jag sitta framför tv,n och softa och käka glass och salta pinnar visst låter det gottigt? :).



Detta fick jag av mamma och pappa. Ett kort, en nalle, nya sängkläder och godis :).




Operationer

Det där med att ändra på sin kropp genom operationer.

Jag har inget emot det alls. Jag själv vill ändra min kropp, tex förstora brösten och förminska näsan.
Och det vill jag göra därför att jag inte är nöjd med dessa saker, och jag har försökt att acceptera det men det går inte.

Det hänger på självförtroende. Och visst jag har ganska bra självförtroende nu men jag vill att det ska vara perfekt.

Och även om personerna i min omgivning inte håller med eller om de inte vill att jag ska göra det, så skiter jag i det faktiskt asså. För detta är min kropp ingen annans.

Och jag tycker inte att det är så kvinligt/sexigt med små bröst. Och jag skäms verkligen när jag har bikini eller något sånt på mig, för då ser alla att man har små bröst.

Och det där med näsan, har jag tänkt att det blir bättre när jag blir äldre. Men nu kommer inte mitt ansikte växa mer, så nu är det så här. Och jag gillar inte min näsa alls. Jag tycker att näsvingarna är förstora och att nästippan sticker ut för mycket.

Det var allt för mig.



Ingenting står över mig

Hejsan på er! jag vaknade ganska så sent idag (a). Så det blev gymmet direkt faktiskt. Riktigt gött vare asså.

Detta låter äckligt men fan vad jag svettades idag hahah! Det var fan sjukt xD.

Men det är bra, ;) . Hahaha, sen så kom mamma och hämtade mig.

När jag kom hem så började jag att städa mitt rum osv. Sen cyklade jag till Kvantum, sen så pratade med Marie. Sen blev det duschen.

Så nu sitter jag här i min soffa och softar hårt. Musiken är på högsta volym, colan är brevid mig så nu mår jag bra.



Jag just nu, sitter i mitt nattlinne och ser glad ut :).







Söndag

Hellu igår blev det utgång i Halmstad med Mikaela. Det var hur kul som helst, träffade min gamla klasskompis med Madde, det var typ tre årsen jag träffade henne. Så igår blev det lyckat.

Jag vaknade runt 3 idag haha! Lyckat eller? Haha, så har bara luggit i sängen idag som vanligt börjar jag piggna till nu ;) haha! Det är så typiskt mig asså.

Ehhhh, vet inte vad jag ska skriva mer asså, haha. Totalt stop i huvudet nu asså ;p.

Jag kan skriva mer sen, om jag kommer på något :).





Fredag

Hej på er, idag har det varit en lååång dag kan jag lova er. Jag somnade inte förens vid 4 halv 5 idag på morgonen. Gick upp runt 9 tiden, käkade och fixade mig lite snabbt. Drog med mamma till affären sen direkt till försäkringskassan för att fixa lite saker.

Sen hämtade vi syrran och William, vi åkte hem till oss för att käka sen. Blev det jobbet.

Det var så kul mamma,syrran och wille skulle bada idag. Så wille såg mig inne i badhuset när vi inte hade öppna än så fick han komma in en liten stund. Och så hade han sin snuttis med sig så kollade han ner i stora bassängen och sa ooojj! Och försökte kasta i snuttis i vattnet så han kunde hoppa i vattnet hahaha!
Sen kom städerskan och sa åhh vems är det? Jag ba nää, jag vet inte han bara kom :s, hon ba vaah?! Nää, vi måste ta hand om honom! Och jag började asgarva hahah! Sen fattade ju hon att jag skojade med henne ;) haha!

Sen när de skulle gå hem så ville han att jag med skulle med :).

Efter jobbet så skulle jag gå ut och festa men det blir nog imorgon istället :). Bättre så.

Sen fastnade jag framför tv,n och såg en sjuk film asså den var ju inte bra men ändå så så kollade jag?! haha!


Nu tänkte jag kolla lite bloggar, snacka med folk på facebook sen nana :).

Kanske slänger in något sen, får se :)





Mamma, jag och wille för ca två veckor sedan, när vi hade en liten utedag :).




Sorry

Dålig uppdatering idag I know sorry. Ska bli bättre på det men tänkte bara hoppa in här och säga go natt.

Så go natt ska upp tidigt imon :/.


Precis tränat

Det blev ett träningspass idag med, jag känner på mig att jag kommer att ha träningsverk imorgon haha. Men det är bara gött :).

Efter träningen så satte jag mig i bastun och kopplade av riktigt skönt.

Nu så är jag hemma och dricker min smoothie :). Gottigt :).


00:42

Nu är jag ganska så trött faktiskt jobbat + gymat. Jobbet var lika kul som vanligt haha, gjorde bort mig lite men jaja ;) haha! Kul nu men inte då hahaha!

Sen drog jag och gymade i ca en timme det var ganska mycket folk så ska upp och träna tidigare imorgon. Så det inte är lika mycket folk, ska försöka få mamma och syrran med och simma imorgon med får se hur det blir med det.

Mina bröder var hemma innan med jag hann och träffa de i en halv timme typ, sen var jag tvungen att dra och jobba. Men det var roligt att träffa de lite i alla fall, men vi ses nog snart igen :).

Jag ska ta och sova snart, så detta blir nog det sista inlägget för ikväll.





Jag & Marie i Turkiet maj 2011 första dagen :)




Mobilblogg

Jag var och köpte ett nytt gymkort idag, så tänkte träna idag då med. Sen när jag körde hem så ringde mobilen så var det jobbet. Så ska jobba idag det kanske inte blir träning idag. Fast om jag hinner så ska jag träna eller så får jag träna imorgon.


01:50

Nu är jag riktigt trött på vintern asså! Innan idag så åkte jag och mamma till djuraffären och köpte en tjockare tröja till Pepsi, han har redan en men den är för typ hösten/slutet på vintern. Så han fick en tjockare nu han gillade den i alla fall det var ju bra. Jakthund är det vah? Nää, inte längre nu är han min lilla knähund :D haha!

Nää, men seriöst jag vill ha sommar nuuuuu! Bara ta o vakna vid 10 på morgonen ta på sig bikinin och sätta sig i solstolen och steka verkligen. Åhh vad jag längtar tills det, och alla grillkvällar med familjen och vännerna. Och slippa ha på sig massa tjocka jackor och 3 par leggings för man inte ska frysa sönder när man går ut och röker liksom.

Och alla härliga uteserveringar så härligt.

Nää, nu vill jag ha sommar fattar inte vädret det?! Tydligen inte! Jag tror att alla vill ha sommar mer eller mindre faktiskt.




Jag i sommras, på Marstrand (en ö utanför Göteborg typ), kollar ut över vattnet och bara njuter utav vädret och lite sånt ♥




Tips på hudvårdsprodukter

Depends handkräm - Denna är den bästa handkrämen som jag har testat. Den får händerna att känna sig lena och mjuka länge. Och nu på vintern så är ju händerna (mina i alla fall) väldigt torra. Så då passar denna perfekt. Och om dina nagelband har spruckigt så fixar denna krämen det.

5 av 5 får den av mig.





ACO's body lotion - Denna lotion har en väldigt somrig doft enligt mig. Den passar jätte bra för torra ben och armar med mera. Jag gillar denna body lotion delvis för doften och att den får huden att känna sig len dock så torkar den inte så jätte snabbt. Utan man får vänta lite innan man tar på sig kläderna.

4/5 får denna body lotion av mig.






Dove summer glow - Detta är en brun utan sol. Jag har testat denna i ca 3 veckor nu. Och detta är den bästa BUS som jag har haft helt ärligt. Den andra som jag hade innan alltså ACO's BUS gav verkligen färg direkt men efter ca 3 dagar så såg man likblek ut. Men dove's BUS är så att man "bygger på färgen" dag för dag. Pila hela kroppen i duschen sen tar du på denna och nästa dag så pilar du inte utan du tar på det som en lotion. Sen är din hy fin, och inte överdrivet brun. Sen efter tredje dagen (ni bestämmer själva) så pilar du bort allt och börjar om ifrån början. Så jag gillar varkligen denna, och vissa klagar på doften att den luktar illa, men jag tycker att doften är helt okej faktiskt.

5/5 får den av mig.






Nivea soft - Denna är jätte bra för att ta bort finnar! Jag driver inte min kompis Marie sa det till mig förra året. Och jag trodde hon drev med mig, men det är sant detta funkar. Du bara pilar ansiktet på kvällen, sen tar du ganska så mycket kräm på finnen så håller du på så i ca 1-3 dagar så är den borta. Den är också super bra för att återfukta huden efter du pilat den.

4/5 får den av mig.



Hoppas ni gillade tipsen :).





Vi hörs vi ses, i dina drömmar


Svaren på era frågor

Varför är du så brun? haha! Är det brun utan sol eller solaruim?
Vilken är din riktiga hårfärg? Asså du passa jätte bra i brunet det var inte så jag menade men är bara nyfiken :).
Varför är du så brun? haha! Är det brun utan sol eller solaruim?
Vilken är din riktiga hårfärg? Asså du passa jätte bra i brunet det var inte så jag menade men är bara nyfiken :).

Hahah, jadå naturligt ;) eller inte ;) haha! Nää, men det är BUS jag håller på att testa en ny nu. Dove summer glow. Den tycker jag är jätte bra och lukten är ett plus med. Och jag solar solarium ibland.
Min riktigta hårfärg är mörkblond typ.



Kankse inte så jätte bra bild, men denna togs 2007 jag till höger, becca till vänster :). Då hade jag inte gjort något med mit hår. Så detta är min naturliga hårfärg.


Vad är ditt drömjobb?
Att  bli modell
Vilken linje gick du på gymnasiet? Gillade du den?
Jag gick barn och fritids pogrammet. Asså jag visst jag lärde mig ganska mycket men, det var inte min grej riktigt.
Vad gör du på fritiden?
Jag jobbar ibland, tränar, tar hand om mina problem :p
Har du någon kille?
Nej!
Zuuuup!! När ska vi ses?? :D

Säg det du, ;)

Hur stor är din töjning? Och vaför har du det? ;)

Den jag har du är 6mm, jag har det för att jag tycker att det är snyggt? haha

Hur många tatueringar har du? Och ska du göra fler? Det är sexigt på tjejer ;)
Jag har två stycken, men kommer göra två till väldigt snart.

Kan inte du tipsa om hud & hårprodukter? :)
Jo visst kan jag göra det :)
Tränar du ngn sport eller går du på gym? Din kropp är jätte fin, vad äter du för något?

Nej, det gör jag inte. Men jag har spelat innebandy i 8 år och drillat i 8 år. Sen så ska jag börja gymma nu igen. Vill du verkligen veta vad jag äter? ;) haha. Jag äter chips varje dag typ, dricker cola varje dag typ. Pizza minst en gång i veckan ect.
Favorit affär?

Oj, det var svårt har så många. Gina Tricot, Monki, New Yorker, H&M, Bik Bok.

Hur gammal är din hund? Vad är det för ras?

Pepsi är 16 år han fyller 17 år den 20 juni i år :). Han är en blandras mellan en långhårigtax och drever.
När fyller du år?

1 november

Har du körkort?

Nej

Favorit serie/film?

Gossip girl, Revenge, Desperate housewives

Vilken typ utav kille fastnar du för?

The bad ;) haha!

Vilket föredrar du singel eller i ett förhållande?

Jag har bara varit singel, så kan bara säga singel ;) haha

Festa eller hemmakväll?
Det beror på vilket humör jag är på faktiskt.
Är du nöjd med dig själv?

Nej, det är jag inte.

Kan du tipsa om hur man får bättre självförtroende?

Jo, det kan jag göra.

Iphone eller HTC?

Iphone

Plattaskor eller klackskor?

Klackaskor

Favorit årstid?
Sommar
Favorit låten just nu?

Norline & KKV - Tröjan du hatar
Hur många har du haft sex med? ;)

Och det skulle jag skriva här på bloggen? hahah, nää sånt håller jag hemligt.

Frågestunden slutar nu!

Nu avslutar jag frågestunden!!!!!

Frågestund

Jag har inget att blogga om just nu, så jag kör på en frågestund!






Min lördag

Lördagen började med att jag blev väckt utav William :), sen var jag med Mikaela lite. Vi drog någonstans utan för Smålandsstenar vi skulle fota men det blev för sent, för hennes bror och hans kompisar åkte med bilarna på isen. Och jag åkte med efter många om och men, men jag gjorde det :D hahah! Det var kul 2 och 3 varvet, men det var fan inte kul första varvet xD. Fan vad jag skrek hahaha.

Sen drog jag hem, softade lite. Pappa var på någon fest typ med jobbet, så jag och mamma kollade på melodifestivalen. Jag blev jätte glad när dead by april gick vidare asså.

I alla fall sen hämtade pappa mamma så de åkte till pappas jobbakompis då, och de kom hem runt 1:30 fan :o hahah! Det kändes jävligt ovanligt att jag var hemma en lördagskväll och de var borta xD. Aja nu har jag upplev det med ;).

Den låten som jag är besatt utav just nu love it ♥



Nattsnack

Jag vill bara få ut det jag har i mitt huvud!


Under ett år så har jag blivit riktigt sårad flera gånger utav en person, i december förra året sa jag till mig själv "fuck it nu är allt över". Men nu har jag börjat att sakna personen igen och det äter upp mig inifrån.
Jag trodde att jag var stark men jag behöver honom i mitt liv. Det var han som var den första som jag blev riktigt kär i alltså han är min första kärlek. Och varje gång jag träffar en annan kille så tänker jag bara på honom, om någon kille stöter på mig så blir jag helt dissig mot honom även om han kankse är hur snygg som helst. Men jag tänker på den andra istället, för jag får inte ut honom ur mitt huvud.

Även om jag inte vill erkänna det så saknar jag honom som fan, jag gillar honom så mycket. Och jag brukar inte förlåta folk hur som helst, men honom förlåter jag för jag inte vill förlora honom. Jag har gråtit många tårar tackvare detta, men jag har också skrattat och varit lycklig med honom.

Och jag vill ha det så igen. Jag vill vara lycklig och berätta allt för honom, men går det? Även om jag inte litar på honom, så måste jag börja göra det igen.

Och jag vet att mina vänner och min familj tycker att jag är helt dum i huvudet för detta. Och de kommer antagligen att säga "det finns flera killar som är bättre". Men jag är inte intresserad utav någon annan kille just nu.


Det var allt för mig just nu, ciao!









New in

Detta var det jag köpte igår :).

22:28

Hejsan, idag så var jag ledig ifrån jobbet. Så jag har fotat med syrran idag, det blev grymma bilder som vanligt ;).

Sen så drog jag och mamma till mormor för att sedan åka och handla. Sen drog vi till mormor och fikade lite. Sen så shoppade vi lite det var sån utförsäljning på skor och väskor. Jag fick med mig 2 par skor och 1 väska med mig hem. För 150:- bara, asså det var total kostnaden. Sen fick min syrra reda på det, så drog hon och mamma dit så passade jag wille lite.

Jag kan visa er skorna och väskorna i nästa inlägg :).

Sen så åkte vi hem och jag gjorde mammas pizza, haha asså jag kallar den det då vet alla i familjen vad det är för pizza, haha. :)


Sen så har jag inte gjort så mycket, ska hoppa in i duschen snart. Porrigt ;) hahah!








Två bilder från idag :), jag är grymt nöjd med bilderna :).




01:41

Hejsan, jag har typ inte haft så mycket tid för att blogga för jag har jobbat. Igår så hade jag sån huvudvärk när jag kom hem ifrån jobbet. Så jag gick o lade mig ganska tidigt.

Men nu bloggar jag ju :) haha. Jag trivs verkligen jätte bra där på jobbet, jag vikarierar ju så jag hoppar in när jag behövs. Så jag ska jobba på fredag igen :). Jag är jätte glad för att jag får denna chansen, och visa att jag ställer gärna upp.

Imorgon så hoppas jag på fotografering med syrran om det blir fint väder, jag behöver lite nya bilder :). Så hoppas på fint väder imon och att syrran kan fota :).







Jag har saknat dig enda sen vi gick åt varsit håll. Men jag har börjat att inse det nu.
Jag behöver dig i mitt liv, men jag vågar knappt erkänna det själv.




RSS 2.0