Mitt packet från H&M kom idag

 

 

 


A little time


 
 
The days are longer now I wear a good disguise.
But I still see you every time I close my eyes, dream of days before I went crazy.



Äntligen

Äntligen så får jag sätta mig ner och ta det lugnt. Det känns som om jag har varit stressad hela dagen idag, vet inte dock inte varför men men.

 

Jag var inne på fronter nyss och kollade vad jag fick för betyg på en uppgift och svenskan så hade min lärare gjort smilegubbar haha. Jag tyckte det var lite kul, då blir det roligare att läsa det med haha :).

 

Jag var inne på Nille (en allt-i ett butik i Gislaved). Så köpte jag lite höst känsliga ljus. För innan hade jag mer sommar tema och det är ju inte sommar längre tyvärr.

 

Så här blev det :)

 

 

 

 

 


5 timmars håltimma

Tja, nu har jag 5 timmars håltimma det är la gött eller? Jag satt och gjorde lite matte i skolan efter min lektion. Men sen så åkte jag hem, ska laga mat snart. Men vettefan vad jag ska laga haha. De får bli något enkelt. 
 
Okej, och varför skriver jag detta? Haha, jag tror inte ni är ett dugg intresserad utav detta. Så jag ska sluta babbla nu och göra käka bara så att ni vet de! haha. 
 
 
Nej, men allvarligt talat nu. 
 
Har ni tänkt på en grej, om man leker smart och tror att man är smart tror ni att man lurar sig själv då? Hahaha, åhh jag har så tråkigt haha. 
 
 
Jag och mina underbara syskon ♥
 
 
 

Just nu är allt awesome

Där jag är nu i livet så är allt så jävla bra, helt underbart. Skolan går bra jag hänger med så gott jag kan, ahh det går bra där helt enkelt. 
 
Sen så är det en kille inne i bilden hihi, han är helt underbar. Bara när jag skriver detta så ler jag och ibland så skrämmer jag mig själv när jag går runt och ler för mig själv. Har aldrig kännt så innan och det är helt underbart. 
Han är en sån kille som jag har velat ha länge, och nu så har jag träffat honom. 
Nää, nu ska jag inte prata mer om det (a) haha. 
 
Annars är det bara bra, hahah. Kände att de var en snygg räddning ;) Ikväll blir det att glo på tv Svenska Hollywood frurar bla, Någon mer än jag som har chipsen redo? ;) 
 
 
Bjuder på en "gammal" bild, detta var typ i maj kanske. Då jag fortfarande var mörkbrun/svart hårig. 
 
 

Bright White

 
Fått nå resultat med bright white pennan du använt?
 

Svar: Hejsan, Jag har slarvat med det asså. Men första veckan som jag använde den som man skulle alltså 3 ggr om dagen. Så fick jag resultat, det var inte så WOW shit! Utan de var ytterst lite. Sen vet jag inte om de gör något om man röker, men det borde det inte göra. Men jag ska börja med den igen nu, så jag kan ta före och efter bilder så får ni se själva. 
 
Hoppas du fick lite uppfattning om de i alla fall :).
 
 
 

 

 
 

Helt slut i huvudet

Nu är mitt huvud helt slut, jag har pluggat hela dagen idag asså ordagrant. Både i skolan och hemma. Ja, kan ni tänka er jag på en fredag! Det var första gången i hela mitt liv helt seriöst haha. Jag chockade både mamma, pappa och mig själv. 
 
Men jag tänkte så här, jag gör klart allt nu så har jag det gjort så slipper jag tänka på det på söndag. Så nu kan jag umågs med mina vänner hela helgen utan att slippa tänka på att jag har läxor och så vidare. Så nu är det gjort :). 
 
 
Idag så ska jag umåg med Rebecka, så vi ska sitta och göra det vi är bäst på snacka! Hahah, hon har mycket att berätta eftersom hon har varit i Spanien i en vecka och jag har mycket att berätta eftersom det har hänt lite grejer här hemma medans hon har varit borta. 
 
Så det blir att hoppa in i duschen nu. 
 
En bild från när vi var i Varberg i våras, så det är lite gammal bild.
 
 
 
 

Allt och inget

Det var varit lite upp och ner dessa senaste dagarna. Men allt fixade sig till slut. 
 
I skolan så känns det helt okej ändå, fast det är välidgt ovanligt att sitta bakom skolbänken igen. Att göra läxor och sånt känns jätte konstigt. Känns som om det var 100 år sen man pluggade senast haha. Men detta ska nog funka, annars är det bara att bita ihop. 
 
Det är ganska jobbigt att gå upp på morgonen med, gick upp 7:15 idag och det känndes jätte konstigt. Så det kommer nog med ta ett tag innan man vänjer sig igen. 
 
 
Nää nu kändes detta inlägget jätte tråkigt, med bara skoltjat :s 
 
 
 
 

Fullt i helgen

Sorry ännu en gång, men jag har haft fullt upp i helgen. Har hjälp till på Anderstorps motorbana, och sen umgåts med Mikaela, sen har det varit lite mer men det tar jag inte upp här... 
 
Imorgon börjar skolan (ska börja på komvux) det kommer känns otroligt konstigt. Men det kommer bli skönt att ha något att göra om dagarna i alla fall. Så man får rutiner på vardagen igen liksom. Men det kommer att ta emot att gå upp tidigt på morgonen. 
 
Jag hoppas verkligen att jag inte sover fram tills 11 nu som jag gjorde när jag gick i trean hahah. Nää, så får det inte bli. 
 
 
Nu så ska jag ta och varva ner tänkte jag så jag kan sova, och komma i tid imorgon :). 
 
Vi hörs mer imorgon :)
 
 
 
 
 

Soooooool


How long is forever? I just wonder.


Helgen

Ett ord som kan sammanfatta hela helgen är KAOS!  I lördags och söndags så hjälpte jag till ute på motorbanan jävligt kul faktiskt asså :). Sen i lördags så var det gvd meet här i Gislaved för er som inte vet vad det är så är det en bil träff för alla stora som små, och det brukar vara jävligt trevligt att träffa allt folk osv och det var det denna gången med tills några började fucka ur totalt! 
 
Polisen kom och hälsade på när de skulle börja köra, så var det (har jag för mig) 4 personer som skar upp ett däck på polisbilen, de skrutade ner polisbilen med en sån pulversläkare och de kastade pallar på bilen. Så det blev inget körande där. Och det var jävligt omoget beteende för om de inte hade gjort så så hade polisen dragit och låtis oss vara (en stund i alla fall :p . Men det var jävligt synd att det blev så faktiskt. 
 
 
Sen igår så kom Jonas hem, så jag och Mikaela drog till honom för att umgås lite sen drog vi alla till donken. Jävligt kul igår asså :) haha. 
 
 
Första bilden är lånad från Gvd meet's fb sida
 
 
 
 
 

Vi alla saknar nog att vara liten

Kommer ni ihåg hur lätt de var när man var liten? Man hade inga bekymmer, behövde inte göra några stora beslut, man hade inga kärleks bekymmer. Allt var ju så himla lätt. Och nu när man är vuxen så skiter sig allt typ, man gör fel beslut, man blir mer eller mindre sårad.

Så nu förstår jag varför mamma och pappa sa till mig när jag var liten att jag skulle ta vara på tiden. Men då ville man bara bli vuxen och växa upp, man hade en hel plan framför sig. Ändå så sket de sig. Jag har alltid undrat varför de blev som de blev.


Morgonpass

Ska snart iväg och träna, det är härligt med morgonpass på gymmet. Jag har fortfarande träningsverk kvar efter tisdagens träning haha men det kommer nog gå kanon bra idag ;).


Borta

Jag var sååå trött på mitt slitna hår och de rosa/blonda/oranga topparna vilken färg det nu var på slutet. Så jag klippte av det helt enkelt ^^. Det känns mycket bättre nu, och jag ser typ äldre ut på något sätt känns det som. Och sen i höst eller när det blir av så ska jag lägga i lite fler blonda slingor, så det blir nog bra med det. 
 
Idag så kom mitt nitendo wii med, så jag har spelat de typ hela kvällen både själv och med Mikaela. Så det var kul. 
 
Jag ska snart gå och lägga mig, har så ont i huvudet och så är jag helt seg med, så då är det kanske smart att nana. 
 
 
 
 
 

På rätt väg igen

Idag drog jag till gymmet och körde så mycket jag bara orkade. Gymmet öppnade igår igen för det har varit semeter stängt, utav någon andedling :s. Men jaja nu är det öppet igen. Och jag kommer att ha sån träningsverk imorgon :D hahah. Men det blir gymmet som vanligt nu, köra på så mycket man orkar sen kör man lite till ;). Haha. 
 
Den 20 augusti så blir det komvux för min del, plugga upp lite ämnen som jag sket i när jag gick i skolan. Så det får jag sota för nu. Men det blir nog jätte bra, eller något. Så igår var jag och Mikaela i Ullared för att köpa lite block, pennr ect. Sen skulle vi leta efter en kalender, vi åkte runt i hela Gislaved och en affär i Anderstorp hittade fan inget asså. Men får la bara ta någon liksom orkar inte åka runt halva jorden för att köpa en jävla kalender. 
 
Men men nu så ska jag hoppa in i duschen, och frächa till mig lite tänkte jag då. 
 
Vi hörs när vi hörs, har lite blogg torka för tillfället. 
 
 
 
 
Min och willes hand ♥
 
 
 

Vissa dagar är värre än andra

Jag tror inte att jag har velat inse detta innan men jag har börjat fatta nu att Pepsi aldrig mer kommer tillbaka. Det har gått 3 månader och 3 dagar och jag börjar inse det nu, jag har blundat för det hela tiden men nu är det svårt att blunda. Jag bröt ihop innan idag när jag städade mitt rum, jag kunde inte sluta gråta. 
 
Jag har varit så stark inför min famlij och mina vänner och jag har kunnat prata om detta, men nu kan jag knappt skriva hans namn. Så det är väldigt tufft nu, det är som någon sticker en kniv i mitt hjärta. Ända sen vi åkte ifrån vetränaren så har det käns som om en del av mig är borta. Och jag hade Pepsi i 14 år som sagt och han fanns där för mig hela tiden. Jag berättade allt för honom, det var han som kom och tröstade mig. Och nu när jag går tills hans grav eller om jag kollar på ett foto på honom så pratar jag med honom som om han vore här hos mig. Och jag känner att han är här i huset. Och kollar så allt är okej. 
 
Men jag skulle vilja krama om dig och pussa dig igen vrida tillbaka tiden och bara hålla om dig i en hel vecka. 
 
 
Ville bara säga det att jag saknar min bästavän ♥
 
 
 
 

Don't say you miss me when it's your fault i'm gone...

Jag är sååå förvirrad just nu, jag behöver komma bort här ifrån.


RSS 2.0