Helgen

Hejsan på er!! Helgen spenderades uppe i Uppsala hos Anna med Andy, mamma och pappa. Vi kom dit på fredags kvällen så då blev de käk och mys i Annas lilla etta ;) (där alla sov med ;D). 
På lördagen så drog vi och shoppade lite och fikade. Sen drog vi upp till Gävle för att kolla på Brynäs vs Färjestad de va synd att Brynäs förlorade men de var mäktigt att vara på deras hemma arena. Vi satt och käkade tacos på arenan innan matchen så sitter en som har hand om Brynäs arena då vid oss. Så pappa börjar som vanligt att snacka med honom, så fick vi en VIP tur runt arenan. Men de va synd att vi inte kunde gå in i omklädningsrummet ;) hehe! 
Efter matchen så gick vi ut och käkade på olarrys riktigt mysig sportbar och de hade god mat med :). 

Idag när vi åkte hem så stannade vi i Linköping och köpte godis ;). 

Det var en riktig lyckad helg, detta kommer jag att leva på länge ;). 










Onsdag

Idag så har jag städat heeela lägenheten det är bara disken kvar. Så ikväll blir de mys att titta på tv med tända ljus och så vidare :). 

Jag passade Wille en liten stund innan med, sen när Frida kom så drog vi till momo och fikade lite, de var mysigt :) men hon har redan tagit fram lite tomtar -.- haha. 

Nää nu måste jag fortsätta jag tänkte bara klicka in och säga hej :) 


Jag saknar Milton <3



Tre blev två

Hellu, idag så har det inte varit en rolig dag. Milton har inte alls trivts här i lägenheten så idag så tog vi beslutet att Milton får flytta tillbaka till mamma och pappa. De var ganska så sorgligt att packa alla hans saker, men som tur är så är han hos mamma och pappa och så får han springa ute och må bra. Det är huvudsaken, jag vill inte att han ska må dåligt för jag vill ha honom här. Så detta är bäst för honom. Men jävlar vad de känns konstigt här hemma nu, helt själv de har jag inte varit på länge. Sist va när Pepsi gick bort. Men detta ska nog gå bra!:) 







Födelsedags helg

Jag fyllde 21 i fredags de började med att jag fick frukost på sängen och Robert sjöng för mig två gånger ;) inte illa alltså! De va ett stiarinljus i en chockladboll, två pizzor, bulle och en kaka till. 
När Robert hade vaknat så drog vi till Jönköping för att kolla på hockey, Brynäs förlorade men de var kul att gå på hockey med Robert :). 

Påvägen hem så krockade vi med ett rådjur :/ de var så hemskt jag kan fortfarande se allt framför mig. Jag blev jätte chockad så jag satt och grät medans jag pratade med pappa i telefon. Som tur var bor min farbror i närheten där det hände, så han kom ner och hjälpte oss. När jag såg rådjuret så blev de ännu värre allt blod som låg vid huvudet och nää fyfan vad hemskt det var. 
Som tur är så blev ingen utav oss skadad, men bilen fick stryck. 
Vi åkte hem till mamma och pappa efteråt för att jag va tvungen att lugna ner mig och tänka på annat. 

Idag så var mamma,pappa,Frida,Jönsson,Wille och Momo här och firade mig. De va jätte trevligt att alla gillade min mat som tur va ;). 

Och över allt detta så är jag sjuk med, jag va hemma från jobbet i torsdags och igår. Men det har bara blivit värre så jag somnade klockan 18 typ, sen har jag luggigt och halvsovit. 
Jag hoppas att jag blir frisk snart. 

Jag fick Maria montazami's vin idag av syrran hon gjorde om flaskan den blev awesome. Förutom att hon hade skrivit att jag fyller 22 när jag fyller 21 hahah. De är nog gravidhjärnan som har tagit över helt nu på henne haha ;). 




RSS 2.0