Vin-mys

Jag ska snart åka till becca och dricka vin sen är hennes kompis från Spanien här och hälsar på, så det ska bli kul att träffa henne med. Hon kan ju ingen svenska så det blir att snacka engelska ikväll, det kan bli kul haha. Speciellt när man dricker men då brukar min engelska bli bättre konstigt nog, haha. 
 
Idag var jag och Robert på systemet och det var hur fullt som helst verkligen,detvar jätte långa köer men det gick hyffsat fort ändå, sen käkade vi med hans kompisar. Sen drog vi till honom så han kunde byta om till jobbet. Så släppte han av mig här hemma, så lagade jag mat. Och nu sitter jag här och lyssnar på gammla låtar ;) thihi. 
 
 
Ha en bra lördags kväll :)
 
Jag provar Daniels mössa, den passar perfekt vah? ;)
 

Förslag på nyårsmakeup

 
 
 
 
 
Denna tjejen är riktigt grym alltså, man får mycket insperation utav hennes videos 
 
 

Överskattat

Nyår är så överskattat så det finns inte. Man måste ha den perfekta outfiten, man måste gå på den bästa festen, man måste ha allting så perfekt. Nästa år kommer jag dra utomlands över jul och nyår, det hade jag velat detta året men jag kom på det i oktober så det var lite för sent att sätta den planen i verk då. Nu är man ute i sista minuten som vanligt med allt verkligen jag köpte två outfits idag och jag vet fortfarande inte om jag vill ha på mig det, och det där med festandet blev klart idag. Och jag hatar detta, men detta nyåret blir nog bättre än förra för jag var sjuk förra året. 
 
Igentligen jag jag vill bara vara med mina vänner och Robert på nyår sen skiter jag i vad vi gör liksom. Men det blir tyvärr inte så i år för mina vänner har verkligen spridigt ut sig en är i Åre, en är i Köpenhamn, två är i Kina (de pluggar där), en ska vara i Värnamo och sen var någon i skåne har jag för mig jaa, jag behöver inte rabbla upp alla men förstår ni vad jag menar? Men det blir nog bra ändå detta jag ska vara med Robert och några till i alla fall, så vi får göra det bästa utav det bara :). Som sagt det blir vad man gör det till. 
 
Men nyår är fortfarande överskattat! 
 
 
 

Svar på en fråga

Vad är det för halsband du har? (:
 

Svar: Det är ett halsband som jag köpte till mig och Robert nu i jul. Det är en del av ett hjärta så han har ena halvan och jag andra. På min halva står det "You are...... to....heart" och på hans står det då "The key....my..." Alltså "You are the key to my heart" Blir det när man lägger ihop det då ^^. 
 
 
 
Dålig bild jag vet, men orkar inte hålla på med kameran så det fick bli en cam-bild 
 
 

She's cooler than ice, easily than wind, hotter than fire


Torsdag

Jag har varit hur seg som helst hela veckan, vet inte varför dock. Men i alla fall det var inte det jag skulle snacka om just nu. 
 
Jag har ställt mig denna frågan hur många gånger som helst, "Varför snackar man med alla på fyllan?" Alltså då menar jag verkligen alla! De man inte ens gillar snackar man med och på fyllan så är man bästavänner typ, haha! Jag hatar det! Liksom vad snackar man om ens? Ingen bryr sig om vad den andra har att säga, man vill bara snacka bara för att man inte har något att göra. Och det är så sjukt irriterande dagen efter, och sen snackar man inget mer tills man träffas på fyllan igen haha! 
 
Det är något som jag aldrig kommer att förstå, hehe! 
 
I alla fall, baby har sovit här tre nätter nu och det är så underbart att sova med honom, att vakna med den personen man gillar så otroligt mycket. De sista man ser när man somnar och det första man ser när man vaknar ♥. 
Jag är grymt glad och lycklig utav att jag har dig baby ♥
 
 
 

Julen i bilder

 
 
 
Min bror friade :D 
 
 
 
 
Jag skulle för första gången i mitt liv bygga ihop lego med massa små bitar. Det var grymt svårt i början men sen kom jag in i det ;) 
 
 
Jag lyckades ;D 
 
 
 

God Jul

God Jul på er allihopa! Hoppas ni får en trevig dag med massa skratt och mat. Änså länge har jag haft de trevligt, men klockan är bara 14 så dagen har bara börjat ;) nää då jag bara skojar, det blir nog lika trevligt hela dagen.
 
Nu ska jag fortsätta att läsa Cosmopolitan, dicka cola och käka godis :)
 
 
 
 
 

Lördags mys

Shululu nu sitter jag här med becca och dricker vin och lyssnar på black ingvars och snackar skit ;). En bra lördag alltså, vi sitter och planerar lite inför juldagen om vad vi ska göra och vilka vi ska bjuda till förfesten ;) det är bara de bästa som får komma! 
 
Och nu snackar vi om vem som är mest elak/bitchig detta kan ta ett tag ;) -höhö-. 
 
Nää, nu ska jag sluta blogga annars kan det sluta illa! ;)
 
 
 

Första julen utan dig

I år blir det först julen utan dig. Det kommer att kännas jätte konstigt och tomt. Det är ingen hund som går och luktar på alla klappar, ingen hund som behöver en sin årliga juldusch, det är ingen hund som kommer och väker mig på morgonen. Ingenting sånt, jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Hoppas du kommer att fira jul med oss i alla fall ifrån himmlen, du är saknad Pepsi. ♥
 
 
 
 
 

Vara ute i sista minuten

Förra året var jag ute i god tid med alla julklappar, och detta året är det verkligen tvärtom. Jag har köpt 2 julklappar än så länge, jag beställde hem 2 stycken igår och nu har jag beställt hem en klänning till mig själv som jag ska få ifrån mormor. Det är bättre hon ger oss barnbarn pengar så köper vi vad vi vill ha.
Så nu har jag bara några julklappar kvar, det är bara att ge sig ut nu i veckan och börja leta för tänk så hinner man inte få hem julklapparna tills julafton. Det skulle varit lite synd faktiskt ;p. Hehe.

take the happy face on

Idag stämmer rubriken bra in på mig, detta är inte ok! Jag vet att jag klagade igår med men jag har svinont i mina fötter och benet och handen + så är jag svintrött! Jag försov mig till miroi nu och det är inte bra!

Men får bara och dit och säga som det är, och sen dra på ett leende så är allt awesome! :D.
Näädå, nu ska jag inte vara ett tycka-synd-om mig! För jag hatar verkligen såna personer hahah ;).




Vilken kväll

Jahopp vart ska man börja? Det började med att vi käkade hos Rebecka vi närmaste vännerna, sen så kom lite mer folk runt 8-9 så då var det lite förfest. Sen runt 11 eller 12 så drog vi till Värnamo till Harrys. Och fyfan vad kul det var, jag trodde aldrig att det skulle bli så kul faktiskt. Men har man bara rätt vänner så blir det awesome! 
 
Jag har dock lite ont idag, jag skrapade upp vänster benet på två ställen, min höger fot är dubbelt så stor och sen har jag ont i höger handen, asså den "sulan" som är precis nedanför pekfingret. Det gör svinigt ont! Men det var värt det! 
 
Och inte nog med det, så töjde jag örat lite mer i förrgår och när jag vaknade idag, så skulle jag röra lite på töjningen och då såg jag att öronsnibben var tre gånger så stor än vad de ska vara. Så då var det ju infekterat. Och jag hatar blod så jag ropar på mamma, och hon tycker att töjningen ser så äcklig ut så hon vill inte hjälpa mig. Så där står jag och försöker ta mig igenom det haha. 
 
Men snart så ska jag käka pizza med Rebecka och Louise så vi kan snacka om gårdagen :). 
 
Men som sagt jävligt lyckad kväll! 
 
 
 
 
 
 
 

Tagga fest

Nu är det äntligen lördag, och idag är det fest! Denna dagen har jag längtat som fan till denna dagen, de kommer att bli awesome! Och det är så skönt att vara hemma själv när man ska fixa sig till fest för då kan man gå runt hur som helst, spela hur höga musik man vill och så vidare ingen mamma eller pappa som klagar på att man ska sänka volymen. Så nu har jag tagit ner datorn till vardagsrummet till baslådan, och nu är jag hur taggad som helst på fest. 
 
Jag ska bara hitta en snygg outfit och sminka mig, sen kan jag börja dricka. Men nu måste jag börja, så jag bloggar antagligen imorgon igen. Ha en awesome lördag! 
 
 
PAAARTY! 
 
 

Rebeckas födelsedag

Nu ska ni få några tips på att jävlas på era vänner, Rebeckas klädde ut mig och gav mig massa uppdrag när jag fyldde 20 så i onsdags var det hämn. 
 
Först så skrev jag ut en lapp och där stod det "Idag fyller jag 20, klappa mig på axeln och säg grattis eller överasska mig med ett sms (så stod det ett nummer då)". 
 
Första uppdraget Aopoteket - Hon skulle säga "Jag är intresserad utav att ha en dildo för min partner tillfredsställer inte mig". De hade tyvärr ingen dildo man var tvungen att beställa på internet så nu vet alla det ;). Och hon skulle tilllägga "Om man tar en kondom och fyller den med vatten kan det funka tror du?" en det "glömmde hon bort". Haha. 
 
Andra uppdraget Systemet - Fråga om en drink, "Jag drack en drink förra helgen men jag kommer inte ihåg vad det var i mer än lime och sprit, och den smackade lime och socker" 
 
Tredja uppdraget Lindex - Gå fram och fråga en expedit om de har slampiga underkläder för hon och hennes partner ska ha en romantisk kväll. 
 
Fjärde uppdraget Lekia - Fråga om de har vuxen leksaker. (Och hennes släkting jobbade där då, så hon var tvungen att fråga honom ;D) 
 
Femte uppdraget Kvantum - Fråga om de har tips på en sexig maträtt som går att äta på sin partner på. 
 
De ända uppdragen som var lyckade var Apoteket, Lindex oxh Lekia, hon kände henne på systemet så det blev fail och på kvantum fick hon bara en blick som sa "är du dum i huvudet?" HAHA! 
 
Annars var det ganska lyckat, hon fick nårga klapp på axelen även utav snuten ;) haha! 
 
sen blev det dricka på kvällen, så det var mysigt :) 
 
 

Fredag

Sorry att jag inte har bloggat (nu igen) jag har varit lite upptagen med lite olika saker. 
Jag är verkligen inte bra på att blogga längre, jag har tappat det lite hehe! Men sen kan jag faktiskt skylla på att min iPhone är inlämnad för lagning så jag kan inte mobil-blogga. Jag har min gamla Sony Ericsson mobil, med knappar på  det är hur ovanligt som helst haha! 
 
Jag har i alla fall varit med Robert sen i onsdags, efter beccas lilla fest. Hon  fyldde 20 år så imorgon ska vi fira det på riktigt. Det blir middag sen utgång i Värnamo som det ser ut just nu i alla fall. Och jag lovade henne att jag skulle baka tårta till henne imorgon, så det ska jag göra imorgon. Den kommer bli jävligt söt i alla fall ;) haha! 
 
Idag händer inte så mycket jag ska bara ta det lugnt, plocka undan lite i rummet och sen kolla på film och bara softa, är jätte seg idag jag vet dock inte varför. Men jaja, det blir nog bra med den delen. 
 
 
Jag skriver mer om Rebecks födelsedag i nästa inlägg, det får ni inte missa ;). 
 
 
 

Someday I will live in a big old city

Så skönt att jag har fått allt gjort idag som jag skulle, jag hann till och med att köra ett långt pass på gymmet 1,5 timme. Så det var härligt att bara tänka sig bort ifrån allt och bara köra liksom :). 
 
Jag måste berätta detta asså, haha. Det är så patetiskt! När jag körde med hantlarna (som jag brukar göra), så kommer en tjej och ska med köra med hantlarna. Och jag är helt inne i min träning och bryr mig inte om någon annan liksom, så när jag är uppe i mitt så märker jag att hon kör exakt samma övningar som mig och går och byter  till mindre vikter stup i kvarten liksom. Och jag kör vidare med mitt, så går jag vidare till stången och sen går tillbaka till hantlarna. Då går hon till stången och ska köra på de jag hade, men hon var tvungen att ta mindre vikter för hon klarade inte det. 
Och jag tänker inte mer på det, så får jag en klapp på axlen så jag tar ut hörlurarna och frågar henne "Jaa, vad är det? :)" så säger hon något som jag aldrig förväntade mig "Hur kan du ta så mycket, du är så smal?" och jag står där helt chockad över frågan så utbrister hon igen "Jag försökte, hänga med i ditt tempo och jag trodde lätt att jag skulle klara det du tar" så säger jag "Hehe, jaa men det beror inte på om man är smal eller inte. Det handlar om att man måste börja på 5 kg kanske och jobba sig uppåt." Jag visste inte vad jag skulle säga, om jag skulle skratta eller gråta, haha. Hoppas du är stolt över mig Daniel ;). Nu får du hård träna annars kanske inte du pallar med mitt tempo ;) höhö! 
 
Jag tyckte det var lite kul ändå ;p. 
 
Nu måste jag laga mat, duscha sen glo på film och sen sova :). 
 
Jag tyckte att denna bilden passade ganska bra i detta inlägget ;) Jag och brorsan i sommras :) 
 
 
 
 

Fullt upp

Idag kommer jag knappt hinna att blogga, jag har fyllt upp nu Rebecka fyller år imorgon så jag har lite att planera och fixa. 
 
Men jag känner på mig att morogn dagen kommer bli awesome om allt blir som planerat. Om ni kommer ihåg så jävlades hon med mig som fan när jag fyllde 20 och nu är det min tur att hämnas. Det kommer bli jävligt underållande i alla fall. 
 
Så idag blir det att fixa och planera och sen kommer jag dra till gymmet, för att ta en paus från allt. 
 
Men jag kommer nog blogga en gång till idag i alla fal ;p. 
 
 
 
 
 

Likadant varje år

Jag hatar att köpa julklappar, det är hur jobbigt som helst och man sätter en sån press på sig själv så det finns inte. Och det jobbigaste är nog att köpa något till killar asså pappa,bröder,pojkvän killkompis. Men jag tror jag har hittat en julklapp nu i alla fall jag har velat fram och tillbaka mellan tre saker. Men nu har jag nog bestämt mig. 
 
Förra året så var jag färdig med alla julklappar vid denna tiden, haha. Jag var jävligt tidig, jag tänkte vara det i år med men det sket ju sig. 
 
Jag och Anna (brorsans flickvän) länkar till varnadra på facebook haha, lite kul. Men det är tur att jag har henne som smakråd ;). 
 
 
 
 
 

Söndag

Jaha, då var det söndg igen... Lika kul och underhållande som vanligt. 
 
Igår var det awesome! Jag, becca och Louise hade girls night hahah, ett ord crazy! Vi fick för oss att skriva ner allt verkligen haha, gemföra vissa saker och jaa. Nää, jag tänker inte säga eller gå inte på vad. Haha. Men det var kul ;). 
 
Idag så händer det inte så mycket, ska nog plugga lite sen får vi se vad som dyker upp. 
 
 
 
 

Har du tråkigt 2:30?

Jaa då kan du alltid åka pulka, haha. Det gjorde jag och becca i alla fall. Och när vi höll på att fula oss så kommer våran gamla klasskompis och han åkte med oss lite. Sen drog vi tre vidare till en annan backe och åkte. Jävligt rolig kväll med bästa becca :)


Solen är här

Det är så skönt att se dig igen älskade sol haha. De är fint när solen tittar fram på vintern man blir så glad. Jag blir det i alla fall.
Och idag är det fredag!!! Inte för att de händer så mycket men det blir vad man gör det till right?;)


Mamma vann

Mamma har tjatat på mig konstant sen 1.a advent om att jag ska ta upp julstjärnorna på mitt rum. Så idag gav jag mig jag tog upp de, men jag måste köpa nya skärmar så det får jag göra imorgon.


Passa in?

Jaa, vart ska man börja? Alla jo alla! Snackar om att man "måste" passa in, även om man inte ser sig själv som det, utan man kankse ser en person ute på stan/bussen/tåget osv som ser lite annorlunda ut. Kankse är jätte smal eller jätte tjock, har en annan stil, du kankse tycker att personen har en konsig gångstil osv jag tänker inte sitta och ta upp en massa då får jag sitta här hela natten. Jaa, jag kollar också men jag tänker steget före så jag inte säger något dumt som kan såra personen. 
 
Därför att jag har med varit med om det om jag ska ta det som ett exempel, jag var jätte smal för några år sedan och då fick jag jätte konsiga blickar, vissa sa dumma saker som jag tog åt mig. Som till exempel ska du verkligen äta allt det där? Då var det ironi ifrån deras sida, och jag tog jätte lite mat men jag blev mätt på det, men jag fattade inte att det var ironi. Så jag käkade inte upp. Och jag tyckte att jag var tjock och alla sånna tankar. Men jag tänker inte att gå in på det. 
 
Med detta inlägget vill jag få ut att alla fungerar och reagerar olika, ingen är lik någon annan vi funkar på olika sätt. Tänk innan du säger något även om du inte menar att såra personen så kan du göra det i alla fall om det kommer ut på fel sätt. Tänk dig själv i deras sits, hur skulle du vilja bli behandlad? Och man behöver inte passa in, skaffa dig en egen stil, gör dig själv unik. Du är vacker på ditt egna sätt, 
 
 

!


Hej mitt vinterland?

Det har snöat hela dagen idag!! Inte okej! Jag gillar inte snön/vintern så jätte mycket visst det är mysigt när det snöar "fint" men inte när det är irriterande snö.

Jag, Robert och fidde var ute och gick nu ikväll de var inte jätte kallt men när jag kom in så började jag frysa jätte mycket. Så nu ligger jag och Milton under filten och myser :).

Men jag ska flytta mig till sängen och sova, det ska bli gött är utmattad efter ett bra pass på gymmet + varit ute och gått nu :).


Find someone who will change your life not just your relation status.

Det märks att det är måndag, jag går typ i sömnen det verkar alla göra här på miroi haha. Det snöar nu med, visst det är mysigt men jag vill hellre ha sommar året om. Men men man kan inte få allt som man vill ha.

Men det är mysigt med gosiga tröjor, uggs, halsdukar osv. Där lät jag som värsta tönten aja haha.
Jag orkar inte med mig själv nu, är på sånt flumhumör så allt är kul just nu hahah.


Sova snart?

Jag, Robert och fidde skulle kolla på julskyltningen innan idag, men så dålig julskyltning det var i år eller om man ska kalla de för det! Blev lite besviken på det faktiskt. Tur så finns Liseberg där är det jätte mysigt på vintern.

Annars har det varit bra idag, jag kom på en sak innan om mig och Robert det är att vi har sånt sjukt förhållande så det finns inte haha. Jag kommer skratta mig själv till sömns idag i alla fall ;).

Men som tur är att jag tycker om honom och han får mig att skratta ;).

Denna bilden får avsluta en underbar helg.


Lördags mys

Har varit med Robert igår och idag, idag blev det mys med tacos och film innan han skulle åka och jobba.

Det behövs ibland man behöver inte alltid hitta på något :). Just nu så är jag hemma jag,mamma och pappa kollar på Rock of ages jag kan kolla på den flera gånger om och om igen.

Nu ska jag gå tillbaka till min chockadkaka och chips ;).


RSS 2.0