Måndag

Just nu så sitter jag och slappnar av i soffan med ett glas vitt och kollar på tv. De har varit en jobbig dag idag, men det får bli nya tag imorgon. 
Jag kollar på tonårsbossen jag tycker de är lite kul faktiskt, se hur de tänker osv haha. 

Ahh och de med att jag inte bloggar så mycket så orkar/vill jag inte. Jag bloggar när jag känner för de nu ^^. 




Onsdag

Jag är precis hemkommen från röntgen så nu ligger jag med Milton i sängen och myser lite. 
De som står på schemat idag är plugg, plugg och åter plugg och så kommer mina dagar se ut framöver. Skojsigt som fan! Jag ska köra lite med mamma idag med tror jag. Annars så händer de inte så mycket mer. 





Härlig vinst

Fyfan vad gött! Första målet kom efter 8 sekunder utav matchen, jag såg inte de men de va nog snyggt ;). Det blev 0-3 till älskade Brynäs!!!:D så jävla gött! Vi hade VIP så vi satt över Växjö klacken hahah! Så jävla kul haha. Sen så försökte mogge få över mig på Växjös sida men de gick inte så bra haha! 

När de var period vila så fick jag danska rökkompisar, jag fattade typ hälften utav vad de sa. Haha, de skulle tydligen vara efterfest hos mig och massa sånt haha! Men de va jävligt kul asså! 





Taggad!!!

Nu är jag taggad som fan!!! Idag så ska jag,mamma och pappa + pappas kompisar kolla på Växjö vs Brynäs!! Det är blandat för vissa håller på Växjö vissa håller på Brynäs, så detta kan bli kul haha! 
Jag vet att Brynäs kommer att vinna, så är de bara och pappas kompis kommer försöka få över mig till Växjö. Men nej nej det kommer aldrig att hända, inte ens över min döda kropp haha!! 







1 år

Idag så har jag och Robert varit tillsammans i 1 år. Helt sjukt är det, det känns inte som det redan har gått ett år. Men de ända negativa idag är att jag mår inte alls bra :/ men huvudsaken är att jag får vara med den människan som jag älskar så mycket!! <3 




Äntligen

Nu är jag äntligen färdig med de som skulle ner i förrådet, de va ganska jobbigt för hela kroppen att ta hand om de. För de påsarna som kläderna va i är inte så lätta så jag gick gå med en och en till hissen med de haha. De tog tid men vad ska man göra? 
De påsarna är jätte smidiga det är vakumpåsar tror jag det heter, när man har packat en påse så stänger man den och sen tar man dammsugaren och så går luften ut, så blir den liten haha. 


Skillnad va? Haha. Jag hade jätte kul åt Milton för han hatat verkligen dammsugaren så han blev rädd varje gång jag var tvungen att använda den haha. 



Nytt

Jag fick en tidig födelsedagspresent utav mamma igår :). Jag älskar den så jävla skön asså!! 
Sen så håller jag fortfarande på med att få i ordning på garderoben, idag så ska jag lägga ner saker i förrådet och lite sånt. 

Btw! Nya iOS7 är jue super super bra och helt awesome, jag älskar de!! 




Just nu

Just nu så håller jag på att rensa garderoben, jag känner att sommar kläderna tar ganska så mycket plats och jag kommer inte använda de på några månader nu. Så de åker ner i förrådet så jag får plats med nya mysiga höst kläder :)). 




Måndag

Idag så var jag hos kiropraktorn för första gången, jag va nervös innan jag kom dit men det gick bra :) vi får hoppas på att detta hjälper mig. 
Just nu så kollar jag på idol i min ensamhet hahah, nää nu ljög jag Milton är här med jue ;). 

Älskling jobbar så jag försöker fördriva tiden :). Nu börjar det igen så, hej då! 

Det börjar bli mörkt ute tidigt nu med :) 





Härlig vinst

Det var en bra match de gjorde, men domarna kan stoppa upp något där solen inte lyser. De märktes så tydligt att de var hemmadomare och det är väldigt tråkigt tycker jag. Jag menar de är högsta ligan i Sverige och då ska domarna vara professionella! Eller har jag fel?? 

Aja Brynäs tog hem det och de är huvudsaken :)




Lördag

Idag så blir det att sitta framför tv hela dagen typ. Först så är det Brynäs match sen är det en film vid 21:30. 
Älsklingen köpte glass, chips och cola till mig med. Precis vad jag behövde :) 






Härlig fredag

Vaknade vid halv två idag typ de var jue lagom kul liksom. Så jag drog till simhallen och simmade lite, de märktes att jag inte har simmat på flera år asså. Det va ganska jobbigt men ändå skönt. 

Det händer inte ett skit idag, så därför tvättar jag. En fredag!! Haha, de är pinsamt asså! Men men vad ska man göra?^^. 

Hoppas ni har de roligare än mig i alla fall :)




Torsdag

Idag så har Louise varit här, det va super mysigt! 
Vi lagade mat, kollade på film och käkade godis och ostbågar, snackade massa. Det är alltid lika kul att träffa henne :) 

Just nu så sitter jag och spelar harpan med kortlek så mycket roligare att spela det än att spela på mobilen eller datorn. Jag har även lagat mat till älskling som han kan käka när han kommer hem efter jobbet. Jag är så snäll! Haha. 

Nu ska jag spela vidare, ha de;*




Vissa dagar är värre än andra

Jag hittade några videos på Pepsi innan ikväll och då började jag att stor gråta. Jag saknar honom så himla mycket så de finns inte. Sen satte jag på you are not alone med Michel Jackson de var den låten jag lyssnade på repeat de första veckorna han hade gått bort. 
Jag kommer aldrig att glöms den dagen hos min farbror, när han frågade mig om jag ville ha Pepsi. 

Jag minns så tydligt den första dagen när han kom hem till mig, han var en busig liten vovve som sprang och lekte. Jag och mina syskon va så glada att han hade kommit till våran familj. 
Alla minnen jag har med honom både bra och dåliga, som när han ville hälsa på några hundar så sprang vi efter honom för att få tag på honom. Eller när man fyllde år och han hoppade i sängen av glädje, eller när man var hemma från skolan för man var sjuk så låg han bredvid en och bara va liksom. Han var en sån underbar hund och så älskad. 
Det kommer vissa dagar som idag då jag bara vill spola tillbaka tiden och bara leka med honom, skämma bort honom och krama honom och aldrig släppa taget. 

Du är the one and only, jag kommer alltid att älska honom och han kommer alltid att finnas i mitt hjärta. 

(Ni som tycker att de är patetiskt att tycka så här om en hund, har nog aldrig haft ett djur i 13 år. Jag kan säga rakt ut att han var min allra bästavän sen jag va 6 år gammal) 






Detta kortet togs när jag fyllde 19 år och det var min sista födelsedag som Pepsi var med på <3 


Nu är hösten här

Idag så är det halsduk och de nya skorna som åker på. Det är kallt som f*n ute, jag ska upp till samhället lite snabbt nu tänkte jag i alla fall, sen kommer jag nog spendera den mesta tiden framför min dator idag för att delvis plugga teori och kolla upp lite saker. 
Detta blir en intressant idag! Höhö. 

Btw! Uppdateringen utav blogg-appen är sååå mycket bättre än den förra! 






God morgon!

Jag vaknade av att Wille väcker mig och säger "Emma jag vill äta pannkakor nu" klockan halv 8 typ. Så jag hade inget annat val än att gå upp och göra pannkakor till frukost haha. Men jävla vad gott det var alltså. Nu leker han på lekplatsen vi har utanför, sen tänkte vi gå en liten runda.


Barnvakt

Idag så är jag barnvakt åt Wille, han ska vara här tills imorgon. Så vi har köpt godis och kvällsmat och nu ligger vi och kollar på tvn.
Det blir nog ganska lugnt idag (hoppas jag hehe). Jag vet inte vad vi ska hitta på helt ärligt. Det får vi se.


Back on track?

Jag va alldeles nyss ute och gick/power walkade ca 4 km i 37 min. Jag sprang till och med lite grann då och då. Det är fan inte dåligt för mig alltså ska jag säga er ;).
Sen så körde jag ett intensivt (tror jag de heter) styrkepass på ca 23 minuter. Då blev det mage, armar och ben.
Jag är rätt så nöjd med detta lilla träningspasset faktiskt, jag är ganska trött nu med så jag hoppas att jag somnar tidigt ikväll.

Jag ska gå och handla lite nu sen hoppa in i duschen.


Gårdagen

Igår så var jag, Robert och två kompisar i Ullared. De va grymt mycket folk men vi hittade de sakerna som vi skulle ha plus lite till.
Vi köpte bland annat hello kitty toa papper sen såg vi att de luktade ros eller vad det var haha.

Jag köpte ett par höst skor också i någon skoaffär utan för. De är jätte varma, jag kan inte ha uggs när det är slask ute så då köpte jag de. Sen är det kul att variera med så det inte bara är uggs.

När vi kom hem igår så hade vi spelkväll, det var riktigt roligt. Men jag gick och la mig vid ett typ jag orkade inte vara vaken längre ^^.

https://cdn3.cdnme.se/2575964/6-3/pic_5223408de087c307f2590679.jpg" class="image">


RSS 2.0